Kenan Hasagic

KONGO
Kontakt:

Re: Kenan Hasagic

Post Postao/la KONGO » 23 mar 2011, 02:49

Odlicno znaci, iako ce po terapijama i bolnicama provesti sve do Petka-Subote on ce ipak braniti :roll:
I nije pametno staviti ga na gol, sve da je zdrav (a nije), jer njegove ce misli biti sa meckom, a ne na utakmici.
Znas koliko bosanac voli auto, a ovo je bilo vise od auta :mrgreen:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

alemao
Kontakt:

Post Postao/la alemao » 23 mar 2011, 03:05

mozda je i dobro jer nece moci do subote lumpovati po kafanama

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 mar 2011, 10:14

mirza_9 je napisao/la:Kenan Hasagić razlupao skupocijeni Mercedes CLS

Prvi golman fudbalske reprezentacije BiH, Kenan Hasagić, sinoć je prema nezvaničnim informacijama doživio u Sarajevu u ulici Bulevar Meše Selimovića...

ispred RTV doma saobraćajnu nesreću u kojoj je na sreću nije povrijeđen, ali je njegov skupocijeni Mercedes CLS pretrpio teška materijalna oštećenja.

Inače, Kenan Hasagić danas se umjesto na treningu fudbalske reprezentacije našao na fizikalnoj terapiji i kako xxx saznaje prema planu njegovih doktora Hasagić bi trebao propustiti i sutrašnji trening, ali njegov subotnji nastup protiv Rumuna ne dolazi u pitanje.

ovaj mercedes je dobio na poklon zbog namjesanja utakmica po turskim vukojebinama

@analitico zna zasto
Thomas Müller - Fußballgott

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 23 mar 2011, 23:39

Kenan Hasagic u avazu (ako im je vjerovati)
"U zadnje vrijeme u turskoj rijetko treniram, uglavnom samo dan uoci utakmice. Onda primim injekciju protiv bolova i tako branim"
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 24 mar 2011, 00:29

KONGO je napisao/la:Kenan Hasagic u avazu (ako im je vjerovati)
"U zadnje vrijeme u turskoj rijetko treniram, uglavnom samo dan uoci utakmice. Onda primim injekciju protiv bolova i tako branim"
U daljnjem intervjuu pise da bi trebalo da miruje 3-4 sedmice da bi se sanirao taj problem u potpunosti. Kaze kako sada nije mogao ni u kom slucaju na to pristati (da miruje 3-4 sedmice jer treba sada da brani za reprezentaciju), ali gdje su mu bila protekla 3-4 mjeseca? Imao je vremena da to rijesi (ako je to vise ikako i moguce rijesiti).

Sretno u subotu. Nadam se da nece zaribati kao protiv Albanije.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

19selo
Kontakt:

Post Postao/la 19selo » 27 mar 2011, 13:16

slika

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 27 mar 2011, 13:19

"oni ti ga puse Kenane Kenane Kenane..."
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 mar 2011, 13:22

Ako Hasagica fakat zezaju ledja i da su oni razlog ovih nesigurnosti prilikom hvatanja lopti, vise bi volio Begovica na golu koji se sad sigurno kaje za svoje postupke. Mora se priznat da je Keno veceras igrac koji bi dobio najmanju ocjenu i to sve zahvaljujuci nasoj odlicnoj igri.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 mar 2011, 13:36

BIHfan je napisao/la:vise bi volio Begovica na golu
A ko je taj Begovic?
Kao sto je Piplica rekao:"Nije vrijedan da o njemu govorimo."

Kad dodje, pa se izvine navijacima, pa selektoru, pa suigracima koji su juce pocrkali na terenu, fasovali udarce i ogrebotine, kojima su pluca gorila od onog trcanja i 90 minuta borbe. I to sve da bi ono ostvarili za ovu naciju. Bez njega. E tek poslije toga nek razmislja o nekom mjestu u reprezentaciji.

Keno za gol nije mogao nista, spasio nas je jednog, rest nije imao mnogo posla.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 mar 2011, 13:51

Principatus je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:vise bi volio Begovica na golu
A ko je taj Begovic?
Kao sto je Piplica rekao:"Nije vrijedan da o njemu govorimo."

Kad dodje, pa se izvine navijacima, pa selektoru, pa suigracima koji su juce pocrkali na terenu, fasovali udarce i ogrebotine, kojima su pluca gorila od onog trcanja i 90 minuta borbe. I to sve da bi ono ostvarili za ovu naciju. Bez njega. E tek poslije toga nek razmislja o nekom mjestu u reprezentaciji.

Keno za gol nije mogao nista, spasio nas je jednog, rest nije imao mnogo posla.
Ako cemo realno onda je Hasagic napravio gresku, pa je Mutu dobio onu sansu. Nije on spasio nista drugo osim sebe. Ispala mu je lopta i zavrsila u najopasnijoj zoni.

Begovic je za klasu bolji, i treba ga vratit u repku. Kako ce se oni dogovorit unutar repke, ne zanima me. Ali Beg treba na gol.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 mar 2011, 14:50

Evo gledam ponovo. Bio je jak sut. Ono se moze zadrzati, ali nemora.
Ipak je brzo pokupio loptu.

Kako god, dosao je, primio injekcije i stao na gol i ima moj respekt.
Za razliku od nekog drugog.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 mar 2011, 14:57

Ja sam uvije bio "pristalica" Kene ali u kakvom je stanju bio juce, nije smio braniti. Go je morao odbraniti ali imam osjecaj da je jednostavno zbog ledja bio toliko ukocen da nije mogao da reaguje kako treba. Ista stvar kod ono suta i sanse Rumuna, dalo se primijetiti da Keno nije bio 100% fit.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 27 mar 2011, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 27 mar 2011, 15:33

kimbo je napisao/la:Ja sam uvije bio "pistalica" Kene ali u kakvom je stanju bio juce, nije smio braniti. Go je morao odbraniti ali imam osjecaj da je jednostavno zbog ledja bio toliko ukocen da nije mogao da reaguje kako treba. Ista stvar kod ono suta i sanse Rumuna, dalo se primijetiti da Keno nije bio 100% fit.

Tesko je jarane odbraniti sut sa 12m iz voleja,gdje lopta pici ko formula.Mozes odbranit samo da pogodi lopta slucajno
RIP SALE VILENJAK

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 27 mar 2011, 17:47

Imam neki gadan osjecaj,da bi Begovic ono odbranio u svom stilu...Ako pazljivo pogledate snimak,Hasagic je vec ranije odabrao stranu u koju ce krenuti,i pogrijesio...Al et,necemo trazit dlaku na jajetu :mrgreen:
Rotor Volgograd...

_d1n0_
Kontakt:

Post Postao/la _d1n0_ » 27 mar 2011, 19:48

[youtube][/youtube]

Intervju nakon utakmice. ;)
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo

Forza Inter ! Merda Milan !

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 00:41

Covjek je na injekcijama igrao, to se moze cuti i u ovom klipu. Svaki nagli pokret ga je mogao udaljiti sa terena i sta onda? Svi smo znali da je tako ali se jednostavno moralo riskirati. Sto se mene tice on je u reprezentaciji nezamjenljiv, sigurno jedan od najvecih boraca, istinska dusa medju stativama.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 apr 2011, 16:30

Keno je uvijek branio srcem za repku, ali njegovo vrijeme je proslo, ova povreda ledja ga je dokrajcila.
Pa koliko je samo penala skinuo Keno :shock: Francuzima, Spancima, Meksikancima itd ..
Nadam se da je Begovic naucio dosta iz ove greske sto je uradio, i da ce sada postati broj 1 reprezentacije.

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 11 maj 2011, 20:29

Gleda li ko ovo finale turskog kupa evo na sportklubu+ ko gleda nadam se da mu je jasno zasto nam je keno prvi golman...
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 11 maj 2011, 21:06

moram priznati da bi bio puno smireniji vidjeti begovica na golu ali sam zato puno zadovoljniji vidjeti hasagica da brani odlicno. mislim da je kod drugog gola mogao bolje reagovati ali pocetak produzetaka govori da je u odlicnoj formi. samo tako, samo da se sa begovicem stvari smire imamo dva jaka golmana
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 11 maj 2011, 21:08

Ljudi moji sta Hasagic brani,ovo sto veceras pokazuje je na svijetskom vrhunskom nivou.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.