Nema veze, svakako od ekipe ove godine nisam ocekivao previse. Afirmacija pojedinih igraca bila je prioritet i dobro je to napravljeno. Od Lillarda nisam ocekivao ovakvu sezonu, ali drago mi je radi njega. Rookie sezone. Bez obzira sto je imao najvise minuta provedenih na parketu, bio je najbolji. Dalje glavni problem ove sezone bila je tanka klupa. Doduse, to nije tajna kod Blazera. U prvi mah, pocetkom i sredinom sezone dalo se borit za playoff, ali bez klupe kakve takve, ne mozes izborit tako nesto. Startna petorka je jako dobra, Blazeri su uzeli i Maynora - za mene dobra odluka. Treba tu jos vise znanja i kvalitete da bi se dostigao playoff. Ove sezone viđao sam razne utakmice, od onih koje su me odusevile do bezbroj onih sa crnim rupama u igri. Precesto se događalo ove sezone bas to, ali razlog moze bit umor i slicno. Uglavnom, treba poraditi na tome. Iduce sezone ne znam sta bi ocekivao, naravno da bih volio vidjeti playoff u Portalndu, ali sta god da bude...
Bas sam naletio na ovu izjavu:
"I may be crazy but I think we can be Top 5 in the Western Conference next year." - Nicolas Batum
Bilo bi sjajno

EDIT: I malo statistike...
Lillardova rookie sezona:
- Prvi rookie nakon Elvina Hayesa iz 1969.g. koji je predvodio NBA u minutama
- Najviše trica u sezoni u povijesti Blazersa, najviše trica u sezoni od svih rookiea u povijesti
- Drugi igrač u povijesti Blazersa sa 1,500 poena i 500 asistencija u jednoj sezoni