NBA draft

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

The Game
Kontakt:

Re: NBA draft

Post Postao/la The Game » 25 jun 2010, 15:58

Devil je napisao/la:Imal' gde kompletan spisak,nikad vas pohvatati u tim komentarima?
Imas ovdje na stranici, dole u kosarkaskim vijestima

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 25 jun 2010, 15:59

Devil je napisao/la:Imal' gde kompletan spisak,nikad vas pohvatati u tim komentarima?
http://www.nbadraft.net/2010-actual-draft
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 jun 2010, 18:38

CollegeGunner je napisao/la:@Italia
Uzeli ste Greg Monroa.

Sto se tice mojih Grizzliesa,Xavier Henry i Greivis Vasquez-dobro je, petorka za slijedecu sezonu;
Mayo
Henry
Gay
Z-Bo/Jeff*
Gasol
*Moguc je i trade sa Twolvesima Z-Bo za Jeffersona. ;)
Jos su tu na klupi i Vasquez, Young, Conley, Thabeet etc.
Playoff nam ne gine... :D
Ovaj Henry PG ili će Mayo igrati PG-a :?:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jun 2010, 18:44

Bjelica u Minnesoti,mislim da mu je to lose resenje,ali neverujem da ce odmah da udje u NBA vec ide ponovo za Evropu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 25 jun 2010, 18:50

Devil je napisao/la:Bjelica u Minnesoti,mislim da mu je to lose resenje,ali neverujem da ce odmah da udje u NBA vec ide ponovo za Evropu.
Kako ja znam Bjelica je već potpisao ugovor sa Benetonom ;)
I Love this game !!!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 25 jun 2010, 18:51

Meni se ovaj Luke Harangody drugi pick Celticsa svidja. iako nije atletski jak ima dobar sut i odbar skok i sto je najvaznije vrijedan je i sigurno ce se poboljsati.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jun 2010, 18:53

bosanac035 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Bjelica u Minnesoti,mislim da mu je to lose resenje,ali neverujem da ce odmah da udje u NBA vec ide ponovo za Evropu.
http://zurnal.rs/2010/06/25/bjelica-ne- ... index.html
On kaze da nije.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 25 jun 2010, 18:55

@LBJ
Mayo kao PG, a Henry SG. ;)
@Devil
Ja koliko sam procitao Bjelica ide odmah u NBA.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

bosanac035
Kontakt:

Post Postao/la bosanac035 » 25 jun 2010, 18:55

Devil je napisao/la:
bosanac035 je napisao/la:
http://zurnal.rs/2010/06/25/bjelica-ne- ... index.html
On kaze da nije.
Bolje što nije :)
I Love this game !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jun 2010, 19:06

CollegeGunner je napisao/la:@LBJ
@Devil
Videcemo veceras mislim,kada je zvanicno predstavljanje njega,Haywarda,Johnsona.
Ja licno ne bi voleo da ga vidim odmah u Minnesotti jer bi mogao vrlo lako da upropasti karijeru sebi.
A on i menadzer su u tripu da treba bar jos 2 godine u Evropu.
Meni bi najbolji moguci scenario bio kada bi potpisao za Spurse za koje je i bio u kampu,no odustali su od njega,sad je kasno.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 jun 2010, 19:25

Sunsi izabrali 2 visoka igrača, vrlo vjerojatno Amare odlazi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 jul 2010, 00:16

drH je napisao/la:Meni se ovaj Luke Harangody drugi pick Celticsa svidja. iako nije atletski jak ima dobar sut i odbar skok i sto je najvaznije vrijedan je i sigurno ce se poboljsati.
gledao sam ga dosta puta. jako zreo i koristan igrac.
You are someone else I am still right here

hyperking
Kontakt:

Post Postao/la hyperking » 11 sep 2010, 21:41

Devil je napisao/la:
CollegeGunner je napisao/la:@LBJ
@Devil
Videcemo veceras mislim,kada je zvanicno predstavljanje njega,Haywarda,Johnsona.
Ja licno ne bi voleo da ga vidim odmah u Minnesotti jer bi mogao vrlo lako da upropasti karijeru sebi.
A on i menadzer su u tripu da treba bar jos 2 godine u Evropu.
Meni bi najbolji moguci scenario bio kada bi potpisao za Spurse za koje je i bio u kampu,no odustali su od njega,sad je kasno.
Slazem se u pogledu Evrope
klub poput MT bi upropastio njegovu karijeru
Sto se tice Veselog samo naprijed

volio bi da ima vise Bosanaca na draftu
There is no good and evil,only power and those too week to seek it...

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 25 nov 2010, 22:52

Sto se tice NBA drafta e ovako:
John Wall sjajan atleta, dobar dribling, dobar pregled igre, solidan u tranziciji, ali nepostojanost suta.... na to ce morati da radi ukoliko zeli da postane kompletan igrac...
Evan Turner- dobar igrac, to jest kompletan, zna ubosti, zna skociti i asistirati, nema neki bogzna kakav sut ali je ok, glavna mana nedostatak brzine i eksplozivnosti
Derrick Favors- Jedan od najmlanjih na draftu, dobro bi mu doslo jos neki centimetar visine, atletski sjajan, mora poraditi na sutu i na igru u reketu...
Wesley Johnson- Dobar suter, veoma star po navodnicima, covek je87 godiste, nije nesto skocan... ali je spreman za NBA i iskusniji je svakako uz Turnera od svih igraca sa NBA drafta...
DeMarcus Cousins- Sjajan centar, mogao bi biti za koju godinu sjajan tandem sa Evansom, jak, snazan, koji zna pogoditi, ima solidnu tehniku....
Ekpe Udoh- Isto kao i Wesley Johnson mator 87 godiste, nema neku tehniku i neki sut, ali atletizam savrsen ima osecaj za skok i blokadu, mislim da ce pomoci Worriorsima, mada je povredjen...
Greg Monroe-Kompletan centar, zna dati, skociti, asistirati, blokirati... nije neki atlet,ali nalik Chrisu Webberu, bice od velike koristi pistonsima a i imace od koga da uci...
Al Farouq Aminu- Solidan igrac sa Wake Foresta, dobar kako u ofanzivi tako i u defanzivi, savrsen atleta,nema neki sut ali to ce doci vremenom, jedan od igraca koji moze konstantno pruzati dobre partije .....

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 feb 2011, 20:54

evo za druga demu, ;)

Blizi se draft 2011, po svemu sudeci prvi ce birati cleveland cavalirsi pa da krenemo od njih

1) Mislim da ce birati Kyrie Irvinga.... Lik je strasan igrac sa dobrim pregledom igre... Po meni pljunuti Chiris Paul...Dobar je i kao kreator i kao realizator, ono sto sam gledao koliko toliko na pocetku sezone dok je igrao jeste da mora poraditi na odbrani...

[youtube][/youtube]
2)po skoru na drugoj listi je Sacramento...Likovi ce birati ili krilio ili PF... Jer imaju na playmakeru mladu zvezdu Tyreke evansa,a na centru Couzinsa... Ja da sam na njihovom mestu odlucio bih se za Jarreda Solingera... Momak je zaista pokazao da je premasio NCAA konkurenciju... Fale mu koji centimetar,ali to izuzetno nadoknadjuje svojom masom...Samim tim imali bi kingsi sjajan trojac za buducnost Couzins,Solinger,Evans..,podseca na davida westa iz new orleansa
[youtube][/youtube]
3)Minesota- Haha,jos jedan pik za minesotu, koliko ce ovi imati mladih na rosteru... Sigurno ce birati Perry Jonesa ili Terrenca Jonesa... Ovog Perryja uporedjuju sa T-Macom iako po nemi nisu slicni sto se igre tice...Perry je visok negde oko 210cm,ali ako igra na PF mora ce poraditi na masi, lik je imao nekoliko dobrih partija u NCAA...eto ako trejduju lovea moci ce da zamene njega sa njim...
[youtube][/youtube]
4)Toronto-Mogao bi uzeti Harrisona Barnsa, nemaju bas neko krilo,sem kleize ovo ostalo trulo... Harrisaon Barnes se kotirao kao prvi pick jos od srednje skole,ali nekako u NCAA ne pokazuje zasto su ga smatrali prvim pickom...Zaista sam vise ocekivao od njega u NCAA,momak ima sjajne predistpozicije visok je oko 203,skocan,brz, sa solidnim sutem....
[youtube][/youtube]
5)Washinbgton- Mislim da ce uzeti Derricka Williamsa... Lik je strasna altela uz perry jonesa po meni najbolji... Moze da igra I na SF i na PF...druga mu je sezona u ncaa ligi, prvu je zaista odigrao sjajno sa prosekom od oko 15 poena uz 8 skokova ako se ne varam, dok ove sezone je te proseke podigao jos vise... Uzece njega jer na bekovskim pozicijama imaju Walla i Younga na PF imaju Blatcha, a krilo im je kriminalno i ovaj deckic bi to mogao skrpiti...
[youtube][/youtube]

evo ti dema prvih pet,mrsko mi pisati sada jos,al evo jos igraca iz prvih 10 po meni
Kanter,Motiejunas (sjajan litvanski suter inace centar),Kawhi leonard sa san diega statea, onda Vesely iz partizana...ima dosta solidnih igraca ali top 5 su buduce zvezde sigurno,sem ako ih slava ne udari u glavu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 feb 2011, 21:29

Aminu puno hvala ,vidis da ti mozes jako puno kad hoces prijatno si me iznenadio,ajde ne moras sve za dan mozes kad stignes nastavit do drafta ovako po 5 igraca dodavat,sta je s Enesom i volio bi da nes i o njemu napises.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 feb 2011, 21:32

dema je napisao/la:Aminu puno hvala ,vidis da ti mozes jako puno kad hoces prijatno si me iznenadio,ajde ne moras sve za dan mozes kad stignes nastavit do drafta ovako po 5 igraca dodavat,sta je s Enesom i volio bi da nes i o njemu napises.
evo naveo sam ga ispod, jos ko bi mogao... ali mislim da on nece biti top 5 drafta ima puno ovi americkih kvalitetnih igraca od njega ali u top 10 ulazi sigurno ;)
ma dovrsicu ja ovu listu do ponedeljka.... polako do drafta ima jos puno vremena ;)
Koji ti se najvise svidja u ovoj klasi?

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 10 feb 2011, 21:35

Biće ovaj naredni draft itekako zanimljiv,vidjećemo i te famozne pikove,nešto sam skeptičan kada su u pitanju evropljani,ali to se nikad ne zna,to je neka vrsta lutrije.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 feb 2011, 21:38

alfarouqaminu je napisao/la:
dema je napisao/la:Aminu puno hvala ,vidis da ti mozes jako puno kad hoces prijatno si me iznenadio,ajde ne moras sve za dan mozes kad stignes nastavit do drafta ovako po 5 igraca dodavat,sta je s Enesom i volio bi da nes i o njemu napises.
evo naveo sam ga ispod, jos ko bi mogao... ali mislim da on nece biti top 5 drafta ima puno ovi americkih kvalitetnih igraca od njega ali u top 10 ulazi sigurno ;)
ma dovrsicu ja ovu listu do ponedeljka.... polako do drafta ima jos puno vremena ;)
Koji ti se najvise svidja u ovoj klasi?
ma od ovih se i ocekivalo al onaj ludi suter Freddete gledao sam kako lik suta, a od Kantera ako bude zdrav ocekujem velike stvari,Kemba je isto dobar gledao sam jednu utakmicu njegove ekipe nije los uopste

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 feb 2011, 21:38

melanholicar je napisao/la:Biće ovaj naredni draft itekako zanimljiv,vidjećemo i te famozne pikove,nešto sam skeptičan kada su u pitanju evropljani,ali to se nikad ne zna,to je neka vrsta lutrije.
daj molim te napisi nesto pametnije, a ne samo radi reda da bi nabio postove...ako vec volis da nabijas postove idi na temi druzenje pa cepaj brate...

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.