Novak Đoković
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Novak Đoković
Mislim da se to lako može korigovati, ali pare su problem. Turniri redovno gube licence, tako da bi se sigurno negdje mogli ubaciti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- drinin vuk
- Kontakt:
Наравно $ су паре ? " $.? $ $ " на " у ? евро " је & & је згуснут " наравно $ " се то $ " " " " је $ - / $ ",тв права " све ?,по " - " % ? $ је " $ &.Virtu4l je napisao/la:Mislim da se to lako može korigovati, ali pare su problem. Turniri redovno gube licence, tako da bi se sigurno negdje mogli ubaciti.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Koji je to turnir iz serije500 izgubio licencu skorije?Virtu4l je napisao/la:Mislim da se to lako može korigovati, ali pare su problem. Turniri redovno gube licence, tako da bi se sigurno negdje mogli ubaciti.
MaGiCa je napisao/la:Koji je to turnir iz serije500 izgubio licencu skorije?Virtu4l je napisao/la:Mislim da se to lako može korigovati, ali pare su problem. Turniri redovno gube licence, tako da bi se sigurno negdje mogli ubaciti.
Jel' Hamburg?

Hamburg je spao sa 1000 na 500, a nije sa 500 na 250.adnan24 je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:Koji je to turnir iz serije500 izgubio licencu skorije?Virtu4l je napisao/la:Mislim da se to lako može korigovati, ali pare su problem. Turniri redovno gube licence, tako da bi se sigurno negdje mogli ubaciti.
Jel' Hamburg?

- zvornicki klan
- Kontakt:
$ & ?.
& је наравно ",? " " & ? $.& " је $ ? $ се ? " " $. ? су ова $ & " $ $ на СО " $ је & уз пуно & $ $ $. " " ".
Ово $ је " ' $ $ ?,? " ? ",$ - & & $ $ $ на ?.
Све у ' $ се ? за ".
& је наравно ",? " " & ? $.& " је $ ? $ се ? " " $. ? су ова $ & " $ $ на СО " $ је & уз пуно & $ $ $. " " ".
Ово $ је " ' $ $ ?,? " ? ",$ - & & $ $ $ на ?.
Све у ' $ се ? за ".
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- drinin vuk
- Kontakt:
? $ ? СО " ? " $ $.
& " је $ ' & "," - сутра $ 16 ¥ " своје $ ? на СО " % ? ?.
п.с. $ " су ? & се ? " захтјевају $ " се врате паре.

& " је $ ' & "," - сутра $ 16 ¥ " своје $ ? на СО " % ? ?.
п.с. $ " су ? & се ? " захтјевају $ " се врате паре.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Protiv ovog Španca je najteže igrati na šljacivjačeslav korotiškin je napisao/la: Све у ' ? је ? ",? " је % " " % на ".

- drinin vuk
- Kontakt:
- drinin vuk
- Kontakt:
¥ & " $, овај " је за & " ?.
[youtube]http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D0%B8.html[/youtube]
[youtube]http://www.rts.rs/page/stories/ci/story ... D0%B8.html[/youtube]
Novak Đoković nastavio niz nepobedivosti, osvojio petu titulu i zabeležio 27. pobedu u ovoj sezoni. U finalu trećeg Serbian Opena, Nole savladao Felisijana Lopeza sa 7:6 (7:4), 6:2.
Novak Đoković je osvojio drugu titulu pred beogradskom publikom.
Serija nepobedivosti u ATP turu nastavljena pobedom u finalu trećeg ''Serbia Open''-a nad Felisijanom Lopezom 7:6 (7:4), 6:2.
Meč je trajao sat i 56 minuta. Velika borba viđena u prvom setu koji je Đoković rešio posle bolje igre u taj-brejku.
Prvi brejk na meču viđen je tek u trećem gemu drugog seta kada je Đoković poveo sa 2:1. Do kraja, Đoković je samo povećavao prednost, i došao do četvrte pobede u isto toliko odigranih mečeva nad odličnim Špancem.
Ovo je peti turnir na kome je Novak učestvovao, ima isto toliko pobeda. Sledi Madrid, Đoković je slobodan u prvom kolu, čeka boljeg iz duela Gulbisa i Andersona.
foto:serbiaopen.rs
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
U Madridu danas puk'o i Anderson 6:4,6:3.Sasvim solidan mec za Novaka,koliko sam mogao da primetim dosta se razlikovao od meceva u Beogradu.Osim nervoze na pocetku drugog seta,kada je dozvolio Anderson da se razmase ostalo je bilo rutinski.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Samo za @legendu reala:
Posle Sharapove i Bekvalceve, pala je i Kristina.

Posle Sharapove i Bekvalceve, pala je i Kristina.

- legenda reala
- Kontakt:
ma jbt je ,nije neka ne zavidim mu nimalo ,da je Ana pa hajdeMaGiCa je napisao/la:Samo za @legendu reala:
Posle Sharapove i Bekvalceve, pala je i Kristina.![]()
Stvarno mi nije jasan pored nake Ane oni ide u Rusiju da traži curu ,budala bogami

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la: ma jbt je ,nije neka ne zavidim mu nimalo ,da je Ana pa hajde
Stvarno mi nije jasan pored nake Ane oni ide u Rusiju da traži curu ,budala bogami![]()
Nisi me razumeo najbolje: Kristina je nasla novog decka.

a vidi kristine
dijasporas pravi
kad se slika il napucene usne il hebeni prst gore
dijasporas pravi
kad se slika il napucene usne il hebeni prst gore
Thomas Müller - Fußballgott
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Fakat onakvu Anu ima,a ka*ao Sharapovu.Bolja je Ana .
Jača i od Marie i od Nataše.Zgodnija,ljepša.

You'll never walk alone.
- zvornicki klan
- Kontakt:
VolimLiverpool je napisao/la:Fakat onakvu Anu ima,a ka*ao Sharapovu.Bolja je Ana .![]()
$ је " $ се не ?.

Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Pomete Djokovic sa terena Garciu Lopeza ,odlicno je odigrao ,bez izgubljenog poena na prvi servis .Sutra bi trebao sa Ferrerom ako ovaj prodje Stahovskog i tu cemo vidjeti tek vidjeti kakav je Novak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.