SP - Grupa A
Moderator/ica: admin
Re: SP - Grupa A
Ma doc ce Blanc, ali oni imaju ogromne probleme unutar ekipe, a i pitanje koliko ce on uspit sredit taktiku do tekme protiv nas. Sigurno je da imamo ogromnu sansu na Kosevu. Ali vezni red sa Pjanicem i Misimovicem i plus dva napadaca sto uopste ne vrse pritisak na odbranu kad su bez lopte, ne ide protiv ozbiljnih ekipa. Tako da i mi imamo svoje probleme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma jarane, ja dajem glavu da francuzi imaju najveci igracki potencijal (cak i od Španije i Engleske koje su stvarno beton) ali šta to vrijedi kad sa ovom budalom na klupi nebi ni Vrbanjušu uspjeli pobjeditiCartman je napisao/la:Ma doc ce Blanc, ali oni imaju ogromne probleme unutar ekipe, a i pitanje koliko ce on uspit sredit taktiku do tekme protiv nas. Sigurno je da imamo ogromnu sansu na Kosevu. Ali vezni red sa Pjanicem i Misimovicem i plus dva napadaca sto uopste ne vrse pritisak na odbranu kad su bez lopte, ne ide protiv ozbiljnih ekipa. Tako da i mi imamo svoje probleme.

Neka nama Domenecha još jedne kvalifikacije...oni ti ga puse Raymondeeeee

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- CollegeGunner
- Kontakt:
Francuzi razocarali. Neki se igraci strasno ufurali i umislili. Gourcuff- strasno los, Anelka- ne znam je li ijednom dodao loptu, Govou - nije se ni primjetio, Evra - pokazao zasto je jedan od najprecjenjenijih igraca na svijetu i da Clichy zasluzuje mjesto u prvih XI...
Diaby MOTM bez konkurencije.
Diaby MOTM bez konkurencije.

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
zaboravio si rec i da je sagna odigrao odlicno (NOT).
Tako ne misli FIFA,Diego Forlan MOM.CollegeGunner je napisao/la:Francuzi razocarali. Neki se igraci strasno ufurali i umislili. Gourcuff- strasno los, Anelka- ne znam je li ijednom dodao loptu, Govou - nije se ni primjetio, Evra - pokazao zasto je jedan od najprecjenjenijih igraca na svijetu i da Clichy zasluzuje mjesto u prvih XI...
Diaby MOTM bez konkurencije. 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- CollegeGunner
- Kontakt:
Nisam mogao sve napisati, vecina ih je losa odigralo, a ovi su oni od kojih se najvise ocekivalo.Wolverine je napisao/la:zaboravio si rec i da je sagna odigrao odlicno (NOT).
Na kraju krajeva, jadni Sagna je morao sve sam raditi na desnoj strani. Govou je samo jos i smetao.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Svi se zale na Domeneka a odveo ih do finala proslo SP
a i sad ce 

Rođen s tobom da budem
- nidjo_barca
- Kontakt:
Cuj Diaby
.Francuzi losi,slabi su skroz.

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- CollegeGunner
- Kontakt:
Jesi gledao tekmu?!nidjo_barca je napisao/la:Cuj Diaby.Francuzi losi,slabi su skroz.

Jos nesto, kako bi samo Francuzima pomogao Nasri veceras...

Zadnja izmjena: CollegeGunner, dana/u 11 jun 2010, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
sve u svemu dosadna tekma, dva puta sam se posteno nasmijao (sagni i galasu, koji cirkusanti) te jednom trznuo (kad je forlan sutao na kraju. sve osim prvog mjesta u kvalifikacionoj grupi je veliki flop za nas.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Smijesan si mi ti.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Diaby je bio sjajan u prvom. u drugom je se malo vise izgubio, ali zajedno sa Evrom definitivno najbolji igrac Francuske. Anelka najgori.nidjo_barca je napisao/la:Cuj Diaby.Francuzi losi,slabi su skroz.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- CollegeGunner
- Kontakt:
Znam da ti je krivo sto Cesc ne ide u Barcu, al ne moras svaku temu unistavati sa svojim ljubomornim postovima. Imas internet, pregledaj malo izvjestaje utakmice i vidi ko je najbolji bio kod Francuza.nidjo_barca je napisao/la:Smijesan si mi ti.
Suta imas u 13:30 Grcka - Korea, pa bar tu tekmu pogledaj.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Abidal,Evra,Clichy. Zaista je probrao najbolje veliki stručnjak. 3 lijeva beka, različite uloge -.-
- roy_makaay
- Kontakt:
Totalni sjeb od utakmice,nije ni cudo kad ti u vezi igraju Diaby,Govou i Toulalan,koja fosna je taj Domenek ostavit Maloudu na klupi.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
NIje ba on gledao utakmicu na BHT i posto je komentator u 1 dijelu za Diabija govorio da je Abidal pa on to pomijesoCartman je napisao/la:Diaby je bio sjajan u prvom. u drugom je se malo vise izgubio, ali zajedno sa Evrom definitivno najbolji igrac Francuske. Anelka najgori.nidjo_barca je napisao/la:Cuj Diaby.Francuzi losi,slabi su skroz.

Rođen s tobom da budem
Gourcuff katastrofa taj pri svakom dodiru sa loptom izgubi pola minute,dok ustopa,dok smiri,dok se namjesti igrac mu dodje i pokupi loptu,da nepricam o sutevima koji su blizi autu nego golu,uzasno sporo igra treba tu brzi igrac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Diabi,Tulalan i Gorkuf igrali u vezi lolroy_makaay je napisao/la:Totalni sjeb od utakmice,nije ni cudo kad ti u vezi igraju Diaby,Govou i Toulalan,koja fosna je taj Domenek ostavit Maloudu na klupi.
Rođen s tobom da budem
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moglo je i bolje biti po Francuze. Nakon crvenog kartona krenuli su svim silama naprijed, ali nije bilo vise ni vremena.....
Najtezu utakmicu u grupi su prosli, slijedi Juzna Afrika i Meksiko i vjerujem da ce u ovr dvije utakmice osvojiti dovoljan broj bodova za prolazak u drugi krug.
Uruguay nista impresivno, ali defanzivno dovoljno da se sacuva svoj gol.
Najtezu utakmicu u grupi su prosli, slijedi Juzna Afrika i Meksiko i vjerujem da ce u ovr dvije utakmice osvojiti dovoljan broj bodova za prolazak u drugi krug.
Uruguay nista impresivno, ali defanzivno dovoljno da se sacuva svoj gol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Urugvaj takticki odlicno odigrao 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.