e nemoj samo ljumana dirat...to je mladja grupa,istina neiskusna,ali sad smo u pl i vracaju se stariji i mnogo brojniji navijaci...uostalom kada dodjete u banovice vidicete..nece nas bit tako malo kao na yt..pozz iz banovica,sve najboljeOmar500 je napisao/la:Šta napadate Vukove i Ljumane, male sredine, pa šta što navijaju za svoje klubove. Dobro znam šta je fazon, ono kad pretjeruju da su na razini Manijaka, Pitara i slično, ali pustite ih malo. Kao što Wolves reče, bolje da navijaju za Drinu nego za Partizan, Zvezdu. Pa ja, napreduje se... I meni je smiješno ono zige-zage i slični fazoni
, ali neka to, neiskusni su, osnovci, sazriće vremenom
FK Drina Zvornik
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
Re: FK Drina Zvornik
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
Ma samo naprijed, bez incidenata i sve će biti super. Vjerujem da ćete postati brojniji, jer ipak ste ušli u PL_amel_13_BHf_ je napisao/la:e nemoj samo ljumana dirat...to je mladja grupa,istina neiskusna,ali sad smo u pl i vracaju se stariji i mnogo brojniji navijaci...uostalom kada dodjete u banovice vidicete..nece nas bit tako malo kao na yt..pozz iz banovica,sve najboljeOmar500 je napisao/la:Šta napadate Vukove i Ljumane, male sredine, pa šta što navijaju za svoje klubove. Dobro znam šta je fazon, ono kad pretjeruju da su na razini Manijaka, Pitara i slično, ali pustite ih malo. Kao što Wolves reče, bolje da navijaju za Drinu nego za Partizan, Zvezdu. Pa ja, napreduje se... I meni je smiješno ono zige-zage i slični fazoni
, ali neka to, neiskusni su, osnovci, sazriće vremenom
![]()
Početak radova na stadionu
Napokon počinje rekonstrukcija Gradskog stadiona u Zvorniku. Prije nekoliko dana počelo je renoviranje svlačionica a u ponedeljak bi trebalo konačno da počne izgradnja istočne tribine na kojoj će biti postavljeno 2 000 stolica, i time će biti ispunjen uslov N/FS BiH o 3 000 stolica. Iduće sedmice bi trebalo da počne i sređivanje travnjaka a predsjednik kluba Miodrag Jevtić obećava da će radovi biti završeni na vrijeme i da će Drina igrati na svom terenu.
Pojačanja
Kao što smo već pisali, u toku su razgovori sa prvotimcima Rudar Prijedora, Aleksandrom Kikićem i Markom Jevtićem, ali do sada još ništa novo nije poznato, isto tako uspostavljen je kontakt i sa napadačem trebinjskog Leotara, Draganom Ristićem, a pregovori su u toku.
fkdrinazv.****
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
cekaj hocete sad imati i zapad i istok ?
da, zapadna već postojiSamo F.K.S !! je napisao/la:cekaj hocete sad imati i zapad i istok ?
nego kako vam se zove trener?
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
ma pusti nervira me to što stvarno ovde pojedini ljudi pretjeruju sa nekim stvarima, ispade sad da će u Zvornik doći cijela Federacija da navija protiv Drine kao da se radi o ne znam čemu lošem ali eto kao što maloprije ponovih "za dobrim se konjem i prašina diže"Hairlija je napisao/la:
nego kako vam se zove trener?
a trener je Miroslav Mile Milanović
naravno da će te izgubiti to i dalje tvrdim, a sad za tih 80 000 ako nisi do sada shvatio na šta sam mislio onda ti i ne vrijedi objašnjavati, uglavnom vas neće biti više od 500 a i u ovom broju ako dođete ja se ubijem odma'Hairlija je napisao/la:
pa jesi li sam rekao da ste najaci,povescemo i premijera Mujezinovica da vidi tu silu i tih 80 000 Zvornicana
btw jesteli najaci il niste![]()
Niste loši u navijanju al moćniji su oni iz banovića
sretno u ligi i nemojte odmah ispast
sretno u ligi i nemojte odmah ispast
Kakva Drina, ako izdrze sezonu na konju su. Naravno ovakvi navijaci ce im dosta pomoci i novcano izbijajuci novac iz kase sa raznim ispadima po utakmicama.
The Lions are prepared... AVFC!
Drina počela pripreme a za nekoliko dana, tačnije 4. jula, idu u Krupanj na desetodnevne pripreme a sve do tada treniraće na stadionu FK Podrinje Tršić. Okosnica tima od prošle godine je ostala a potpisana su tri ugovora sa Bojanom Mihailovićem (odbrana, FK Sutjeska Foča), Nemanjom Obradovićem (vezni red - FK Rad Beograd) i Semirom Mujkanovićem (napadač - FK Slaven Živinice). Što se tiče PL BiH, prvu utakmicu Drina će igrati protiv Budućnosti u Banovićima...
Sa srećom!!!
Sa srećom!!!
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
B o X je napisao/la:Drina počela pripreme a za nekoliko dana, tačnije 4. jula, idu u Krupanj na desetodnevne pripreme a sve do tada treniraće na stadionu FK Podrinje Tršić. Okosnica tima od prošle godine je ostala a potpisana su tri ugovora sa Bojanom Mihailovićem (odbrana, FK Sutjeska Foča), Nemanjom Obradovićem (vezni red - FK Rad Beograd) i Semirom Mujkanovićem (napadač - FK Slaven Živinice). Što se tiče PL BiH, prvu utakmicu Drina će igrati protiv Budućnosti u Banovićima...
Sa srećom!!!
Gdje se ovo nalazi zanimljiv naziv
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Tršić se nalazi nedaleko od Zvornika na putu Zvornik - Bijeljina, da ne bi zbunjivao forumaše postoje dva Tršića, jedan je kod Loznice, poznatiji kao Vukov Tršić po Vuku Karadžiću a ovaj je poznatiji i kao Bosanski Tršić.TaRgEt_ je napisao/la:B o X je napisao/la:Drina počela pripreme a za nekoliko dana, tačnije 4. jula, idu u Krupanj na desetodnevne pripreme a sve do tada treniraće na stadionu FK Podrinje Tršić. Okosnica tima od prošle godine je ostala a potpisana su tri ugovora sa Bojanom Mihailovićem (odbrana, FK Sutjeska Foča), Nemanjom Obradovićem (vezni red - FK Rad Beograd) i Semirom Mujkanovićem (napadač - FK Slaven Živinice). Što se tiče PL BiH, prvu utakmicu Drina će igrati protiv Budućnosti u Banovićima...
Sa srećom!!!
Zadnja izmjena: B o X, dana/u 01 jul 2010, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
U Prvom kolu novajlije u ligiB o X je napisao/la:Drina počela pripreme a za nekoliko dana, tačnije 4. jula, idu u Krupanj na desetodnevne pripreme a sve do tada treniraće na stadionu FK Podrinje Tršić. Okosnica tima od prošle godine je ostala a potpisana su tri ugovora sa Bojanom Mihailovićem (odbrana, FK Sutjeska Foča), Nemanjom Obradovićem (vezni red - FK Rad Beograd) i Semirom Mujkanovićem (napadač - FK Slaven Živinice). Što se tiče PL BiH, prvu utakmicu Drina će igrati protiv Budućnosti u Banovićima...
Sa srećom!!!
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
B o X je napisao/la:Tršić se nalazi nedaleko od Zvornika na putu Zvornik - Bijeljina, da ne bi zbunjivao forumaše postoje dva Tršića, jedan je kod Loznice, poznatiji kao Vukov Tršić po Vuku Karadžiću a ovaj je poznatiji i kao Bosanski Tršić.TaRgEt_ je napisao/la:B o X je napisao/la:Drina počela pripreme a za nekoliko dana, tačnije 4. jula, idu u Krupanj na desetodnevne pripreme a sve do tada treniraće na stadionu FK Podrinje Tršić. Okosnica tima od prošle godine je ostala a potpisana su tri ugovora sa Bojanom Mihailovićem (odbrana, FK Sutjeska Foča), Nemanjom Obradovićem (vezni red - FK Rad Beograd) i Semirom Mujkanovićem (napadač - FK Slaven Živinice). Što se tiče PL BiH, prvu utakmicu Drina će igrati protiv Budućnosti u Banovićima...
Sa srećom!!!
Znam za taj kod Loznice pa sam zato pitao u svakom slucaju sretno u Premijer ligi u novoj sezoni sve najbolje...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ako Maksa bude na golu, Boga mi vi će te vadit loptu iz mreže, to je naš paukLjumani_Banovici je napisao/la:Moze jedno pet komada u vasoj mrezi.Jel' dosta ???????![]()
![]()
![]()
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- drinin vuk
- Kontakt:
RASPORED FK DRINA ZVORNIK ZA JESENJI DIO SEZONE 2010/2011
Budućnost - FK DRINA
FK DRINA - Borac
Rudar - FK DRINA
FK DRINA - Olimpik
Zvijezda -FK DRINA
FK DRINA - Travnik
Željezničar - FK DRINA
FK DRINA - Leotar
Široki - FK DRINA
Sloboda - FK DRINA
FK DRINA - Velež
Čelik - FK DRINA
FK DRINA - Slavija
Sarajevo - FK DRINA
FK DRINA - Zrinjski
Banovići padaju...
Budućnost - FK DRINA
FK DRINA - Borac
Rudar - FK DRINA
FK DRINA - Olimpik
Zvijezda -FK DRINA
FK DRINA - Travnik
Željezničar - FK DRINA
FK DRINA - Leotar
Široki - FK DRINA
Sloboda - FK DRINA
FK DRINA - Velež
Čelik - FK DRINA
FK DRINA - Slavija
Sarajevo - FK DRINA
FK DRINA - Zrinjski
Banovići padaju...
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
ZVIJEZDAGRADACAC
- Kontakt:
peto kolo pet komada,,heheh,sretno i neka dodje koji gledatelj na banja ilidzu,,,ako ih i ima...cccdrinin vuk je napisao/la:RASPORED FK DRINA ZVORNIK ZA JESENJI DIO SEZONE 2010/2011
Budućnost - FK DRINA
FK DRINA - Borac
Rudar - FK DRINA
FK DRINA - Olimpik
Zvijezda -FK DRINA
FK DRINA - Travnik
Željezničar - FK DRINA
FK DRINA - Leotar
Široki - FK DRINA
Sloboda - FK DRINA
FK DRINA - Velež
Čelik - FK DRINA
FK DRINA - Slavija
Sarajevo - FK DRINA
FK DRINA - Zrinjski
Banovići padaju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.