FK Krajina Cazin
Re: FK Krajina Cazin
Evo čitam na Cazin.net da su počeli sa onim tribinama
http://www.cazin.net/cazin/otpoceli-rad ... -stadionu/
http://www.cazin.net/cazin/otpoceli-rad ... -stadionu/
- bosnacazin
- Kontakt:
Napokon,sad kad tribine srede još samo trebaju taj famozni pomoćni teren napraviti.
Znali ko možda šta je sa onom utakmicom u kupu s Krajišnikom,jesmoli pustili krajišnik ili će ta utakmica biti odigrana naknadno.
Znali ko možda šta je sa onom utakmicom u kupu s Krajišnikom,jesmoli pustili krajišnik ili će ta utakmica biti odigrana naknadno.
Pa gledaj, mi smo njima izašli u susret pa nismo igrali onda kada su se oni borili za opstanak. Sada kada smo mi imali puno prijateljskih i kada je došla sezona, oni bi da Krajina riskira povrede pa da s njima igramo.
Ne znam hoćemo li uopće igrati, ali to je sasvim nebitno natjecanje. Samo se neko od igrača može povrijediti i ništa više.
Ja mislim da će se utakmica odigrati kada obje ekipe budu igrale gostujuće utakmice, ali opet, čini mi se da više nema vremena jer se ušlo u novu sezonu.
Ne znam hoćemo li uopće igrati, ali to je sasvim nebitno natjecanje. Samo se neko od igrača može povrijediti i ništa više.
Ja mislim da će se utakmica odigrati kada obje ekipe budu igrale gostujuće utakmice, ali opet, čini mi se da više nema vremena jer se ušlo u novu sezonu.
- bavarac_33
- Kontakt:
moze li mi neko napisati koji su igraci tacno otisli a koji su dosli,ako nije problem..?..
p.s.: taj kup je cista farsa,ja ne vidje nigdje da se jedna obicna kup utakmica moze odgadjati godinu dana ,to ima samo kod nas...trebali su onda dat juniorima nek se kale ako nista..
p.s.: taj kup je cista farsa,ja ne vidje nigdje da se jedna obicna kup utakmica moze odgadjati godinu dana ,to ima samo kod nas...trebali su onda dat juniorima nek se kale ako nista..
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
Slažem se Bavarac sa svim što si rekao.
Što se tiče odlazaka, Krajinu su napustili:
Adnan Keranović, Beho Bečić, Edin Smajić, Ervin Smailagić, Salem Purivatra, Mehmed Šehović, Ališić (ne sjećam mu se imena), golman Karalić, Muhamed Kauković i MISLIM NEDIM DURIĆ
Što se tiče pristiglih, to su:
Golmani Abdihodžić i Harbaš, zatim Boris Muzgonja, Damir Šahinović, Anes Brkić, Hušidić Amir, Dino Selimović, Mujo Čaušević i MOŽDA DIZDARIĆ, ali ga nije bilo na prošloj utakmici. Neki su anonimusi, neki nisu, ali šta je tu je.
Vrijedi istaći kako je i Huse Horozović iz juniora Krajine bio na klupi prošlu utakmicu. Možda je tu samo da popuni kadar, a možda su ga prekomponovali u prvu momčad, ko će znati.
Što se tiče odlazaka, Krajinu su napustili:
Adnan Keranović, Beho Bečić, Edin Smajić, Ervin Smailagić, Salem Purivatra, Mehmed Šehović, Ališić (ne sjećam mu se imena), golman Karalić, Muhamed Kauković i MISLIM NEDIM DURIĆ
Što se tiče pristiglih, to su:
Golmani Abdihodžić i Harbaš, zatim Boris Muzgonja, Damir Šahinović, Anes Brkić, Hušidić Amir, Dino Selimović, Mujo Čaušević i MOŽDA DIZDARIĆ, ali ga nije bilo na prošloj utakmici. Neki su anonimusi, neki nisu, ali šta je tu je.
Vrijedi istaći kako je i Huse Horozović iz juniora Krajine bio na klupi prošlu utakmicu. Možda je tu samo da popuni kadar, a možda su ga prekomponovali u prvu momčad, ko će znati.
- bosnacazin
- Kontakt:
dosli su:Almin Abdihodžić,Benjamin Dizdarić,Damir Šahinović,Dino Selimović(Jedinstvo)Mujo Čaušević(Sloboda B.Novi),Amir Hušidić(abc podzvizd),Boris Muzgonja,Arnes Brkić(Rudar Prijedor),Muhamed Harbas(Radnik Hadžići),Bekir Rekić(Travnik,ali je on još ozlijeđen).
otišli:Keranović(Jedinstvo)Admir Ališić,Mehmed Šehović(Podgrmeč),Beho Bečić(Novi Vinodolski),Salem Karalić(Mladost Polje),Salem Purivatra(Radnik Donji Vakuf),Edin Smajić(Iskra),Smajlagić(?),a ne znam za Kaukovića bio je na klupi protiv Goražda.
otišli:Keranović(Jedinstvo)Admir Ališić,Mehmed Šehović(Podgrmeč),Beho Bečić(Novi Vinodolski),Salem Karalić(Mladost Polje),Salem Purivatra(Radnik Donji Vakuf),Edin Smajić(Iskra),Smajlagić(?),a ne znam za Kaukovića bio je na klupi protiv Goražda.
Cazin zaslužuje premijerligaša, sretno ove sezone... 
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Gledajuci igracki kadar dobra ekipa, mogu reci slobodno bolja nego prosle sezone, s tim izuzetkom sto vam je odbrana malo slabija. VEliki hendikep je odlazak Keranovica, po meni najboljeg golmana ove lige. No u razgovoru sa njim je rekao da mu je propalo sa Istrom, pa je onda dosao u Jedinstvo. Nije govorio detalje, ali valjda ga vasi nisu htjeli. Ne vejrujem da ce ostati vise od polusezone u Jedinstvu, opet zavisi kako ce se stvari odvijati.
Sto se tice ovih nasih muka, jedino bih izdvojio Sahinovica. Dizdaric solidan ali traljav. Selimovic vjecita klupa gdje god da igra. Abdihodzic solidan, ali neiskusan.
Sto se tice ovih nasih muka, jedino bih izdvojio Sahinovica. Dizdaric solidan ali traljav. Selimovic vjecita klupa gdje god da igra. Abdihodzic solidan, ali neiskusan.
MENI MOJE, A VAMA VASE
- bosnacazin
- Kontakt:
Što se tiče Kerana ja kako sam čuo on se nije baš najbolje rastao sa upravom,pa izgleda da ga zbog toga nisu htjeli.A ovi bišćan šta su stigli slabi.Golman visok,spor nije ni imo prilike da se dokaže protiv Goražda,Selimović ušo u subotu izgubio se-slab,Šahinović jedino nešto valja,a Dizdarić solidan(nije igro protiv goražda).F.G.R. HARMANI je napisao/la:Gledajuci igracki kadar dobra ekipa, mogu reci slobodno bolja nego prosle sezone, s tim izuzetkom sto vam je odbrana malo slabija. VEliki hendikep je odlazak Keranovica, po meni najboljeg golmana ove lige. No u razgovoru sa njim je rekao da mu je propalo sa Istrom, pa je onda dosao u Jedinstvo. Nije govorio detalje, ali valjda ga vasi nisu htjeli. Ne vejrujem da ce ostati vise od polusezone u Jedinstvu, opet zavisi kako ce se stvari odvijati.
Općenito ekipa tu negdje sa onom iz prošle sezone,jedino Keran fali na golu.
@Bosnacazin - izvini, stvarno nisam znao da je Kauković bio na klupi. A Rekića sam vidio na tribinama u subotu, mislio sam da je tu samo onako u prolazu. Baš mi je drago što se Vrban vratio.
E sad za Keranovića, svašta se priča, ali nije da ga naši nisu htjeli. Tu je riječ o dugovanju prema igraču. Klub nije bio u stanju ispoštovati ono što je trebao ispoštovati, pa se Keran odlučio na odlazak. Daleko od toga da ga Krajina ne želi! Ko bi se htio kotarisati, kao što i sam reče, najboljeg golmana lige.
Joj prvo da se dotaknem tog zadnjeg. Taj Selimović je igrao prošlu utakmicu i stvarno je bio loš. Ušao je u prvom poluvremenu umjesto Nuhanovića (vjerovatno se ovaj ozlijedio) i baš se gubio na terenu. Abdihodžić se nije imao na čemu iskazati jer Orašje nije ni napadalo sve dok Krajina nije zabila treći (dogovorena utakmica). Dizdarića nije ni bilo, a već sam rekao da je Šahinović baš pravi igrač za Krajinu.F.G.R. HARMANI je napisao/la:Gledajuci igracki kadar dobra ekipa, mogu reci slobodno bolja nego prosle sezone, s tim izuzetkom sto vam je odbrana malo slabija. VEliki hendikep je odlazak Keranovica, po meni najboljeg golmana ove lige. No u razgovoru sa njim je rekao da mu je propalo sa Istrom, pa je onda dosao u Jedinstvo. Nije govorio detalje, ali valjda ga vasi nisu htjeli. Ne vejrujem da ce ostati vise od polusezone u Jedinstvu, opet zavisi kako ce se stvari odvijati.
E sad za Keranovića, svašta se priča, ali nije da ga naši nisu htjeli. Tu je riječ o dugovanju prema igraču. Klub nije bio u stanju ispoštovati ono što je trebao ispoštovati, pa se Keran odlučio na odlazak. Daleko od toga da ga Krajina ne želi! Ko bi se htio kotarisati, kao što i sam reče, najboljeg golmana lige.
- bavarac_33
- Kontakt:
hvala vam na informacijama...
sto se tice Kerana,ja mislim da on nije mogho vise trpiti ove iz Krajine,jer su vazda zaebavali sa platama,bice bice i nikad,jednostavno momku doslo do grla...mislim meni je uvijek prico za te probleme,pa mislim da je to razlog...
nije nam ova uprava Bog zna sta,igrace sa strane placaju i previse a i vecinom na vrijeme,dok ovi nasi domaci igraci ispastaju,a igraju sa vise zara i zelje neg ove pridoslice...mislim nisam ja ni protiv kojeg igraca,treba dovesti pojacanja,ali u nas je iz godine u godine isti problem,od 8 pojacanja pogode 1 ili 2....a placaju se bezveze, i onda kao nemaju para za plate....ovi nasi iz uprave bi se trebali vise koncetrirati na nase odmace,mlade igrace i dati njima da se kale,nego placati neke tamo lijeve da popune mjesta na klupi...raduje me ova vijest da je Huse bio na klupi,zelen je jos,ali ako nastavi bice nesto od njega(ko od Gangija malog)...
sto se tice Kerana,ja mislim da on nije mogho vise trpiti ove iz Krajine,jer su vazda zaebavali sa platama,bice bice i nikad,jednostavno momku doslo do grla...mislim meni je uvijek prico za te probleme,pa mislim da je to razlog...
nije nam ova uprava Bog zna sta,igrace sa strane placaju i previse a i vecinom na vrijeme,dok ovi nasi domaci igraci ispastaju,a igraju sa vise zara i zelje neg ove pridoslice...mislim nisam ja ni protiv kojeg igraca,treba dovesti pojacanja,ali u nas je iz godine u godine isti problem,od 8 pojacanja pogode 1 ili 2....a placaju se bezveze, i onda kao nemaju para za plate....ovi nasi iz uprave bi se trebali vise koncetrirati na nase odmace,mlade igrace i dati njima da se kale,nego placati neke tamo lijeve da popune mjesta na klupi...raduje me ova vijest da je Huse bio na klupi,zelen je jos,ali ako nastavi bice nesto od njega(ko od Gangija malog)...
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
Evo čuo sam danas kako su oni radovi na stadionu zakočili. Krenuli ljudi dio jedan i ovi iz kluba im rekli navodno da to nije dobro i da sve rade ponovo, što se ovima nije svidjelo.
Novi problemi.
Baš sam bio danas na stadionu i vidim da se nije nastavilo sa istim radovima.
Novi problemi.
Baš sam bio danas na stadionu i vidim da se nije nastavilo sa istim radovima.
Cuo sam da u Cazinu ima problema na relaciji uprava - trener, pa me zanima da li u tome ima istine. Tacnije sam cuo da Izet Račić nece vise biti trener Krajine.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
NAJJACI TRENER 2 LIGE! ako ga izgube slijedi im ispadanje!NeRi_K je napisao/la:Cuo sam da u Cazinu ima problema na relaciji uprava - trener, pa me zanima da li u tome ima istine. Tacnije sam cuo da Izet Račić nece vise biti trener Krajine.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- bosnacazin
- Kontakt:
Pa bilo je nekakvih trzavica,al mislim da nije do te mjere došlo.NeRi_K je napisao/la:Cuo sam da u Cazinu ima problema na relaciji uprava - trener, pa me zanima da li u tome ima istine. Tacnije sam cuo da Izet Račić nece vise biti trener Krajine.
IZO NAPUSTIO KRAJINU!NeRi_K je napisao/la:Cuo sam da u Cazinu ima problema na relaciji uprava - trener, pa me zanima da li u tome ima istine. Tacnije sam cuo da Izet Račić nece vise biti trener Krajine.
- bosnacazin
- Kontakt:
Može više detalja šta se tačnos dogodilo.FKKC je napisao/la:IZO NAPUSTIO KRAJINU!NeRi_K je napisao/la:Cuo sam da u Cazinu ima problema na relaciji uprava - trener, pa me zanima da li u tome ima istine. Tacnije sam cuo da Izet Račić nece vise biti trener Krajine.
Evo sad mi je momak sa Cazin.neta javio
http://www.cazin.net/cazin/izet-racic-v ... k-krajine/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima i Izina izjava
http://www.cazin.net/cazin/izet-racic-v ... k-krajine/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima i Izina izjava
- bosnacazin
- Kontakt:
Ako je ovo istina,onda je ova uprava pokazala još jednom nesposobnost,ali ovo je baš za nevjerovati.Pa trener tj šef stručnog štaba mora imati autoritet nad igračima i na tim stručnim štabom,al uprava ne da na svog čovjeka.Možda su financijski stabilizirali klub(zahvaljujući stranci i načelniku) ali su smotani i fudbalske neznalice.FKKC je napisao/la:Evo sad mi je momak sa Cazin.neta javio
Ima i Izina izjava
Biće zanimljivo šta oni kažu
"Čovjek koji je na milion pozicija u našoj općini, čovjek koji da nije prodavao lubenicu ne bi znao otprilike kakvog je obima lopta" ovo mi je najsmiješnije što je naveo u svom saopćenju.
Zanimljivo je i to kako iz kluba tvrde drukčije. Sad evo čitam da je to tako, pa baš i ja jedva čekam šta oni imaju na to reći.
Zanimljivo je i to kako iz kluba tvrde drukčije. Sad evo čitam da je to tako, pa baš i ja jedva čekam šta oni imaju na to reći.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.