Atletika
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Atletika
Inace Tamgho nakon pauze od dvije godine uzeo zlato sa tek trecim (tro)skokom u historiji preko 18m

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
rio_Ferdy88 je napisao/la:Inace Tamgho nakon pauze od dvije godine uzeo zlato sa tek trecim (tro)skokom u historiji preko 18m
blizu je jonathana edwardsa
- crvenocrni
- Kontakt:
Moze li mi neko reci kako su Ameri uzeli srebro na 4 x 100 kad je i corav vidio da je zadnja izmjena usla u Boltovu stazu?
crvenocrni je napisao/la:Moze li mi neko reci kako su Ameri uzeli srebro na 4 x 100 kad je i corav vidio da je zadnja izmjena usla u Boltovu stazu?
pa zar nisu diskvalifikovani?
- crvenocrni
- Kontakt:
Dobro si, evo tek sad vidio. Znam da su bili rezultati nakon jedno 20 minuta od utrke gdje jos nisu bili ali sad vidim na zvanicnom site-u da jesu...filip13 je napisao/la:crvenocrni je napisao/la:Moze li mi neko reci kako su Ameri uzeli srebro na 4 x 100 kad je i corav vidio da je zadnja izmjena usla u Boltovu stazu?
crvenocrni je napisao/la:Dobro si, evo tek sad vidio. Znam da su bili rezultati nakon jedno 20 minuta od utrke gdje jos nisu bili ali sad vidim na zvanicnom site-u da jesu...filip13 je napisao/la:crvenocrni je napisao/la:Moze li mi neko reci kako su Ameri uzeli srebro na 4 x 100 kad je i corav vidio da je zadnja izmjena usla u Boltovu stazu?
ja ne vidim da jesu?
- crvenocrni
- Kontakt:
Ispravka: ne vidim ni ja, mislio sam posto Kanadjani dobise bronzu da je to to ali izgleda Britanci diskvalifikovani 
crvenocrni je napisao/la:Ispravka: ne vidim ni ja, mislio sam posto Kanadjani dobise bronzu da je to to ali izgleda Britanci diskvalifikovani
niđe veze
- crvenocrni
- Kontakt:
Vidim pise im da po pravilima rezultati stoje ako se niko ne zali nakon utrke tako da se izgleda niko nije zalio protiv Amera, jedino objasnjenje...
crvenocrni je napisao/la:Vidim pise im da po pravilima rezultati stoje ako se niko ne zali nakon utrke tako da se izgleda niko nije zalio protiv Amera, jedino objasnjenje...
smiješno,ali moguće je
izgleda da su ameri stvarno osvojili srebro,niđe veze
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kretenizam A kategorije, šta drugo. Isto su pokušali i Rusi da naprave na dvoranskom prvenstvu i nije im prošlo, sad je ovim uspjelo da prođe.
Lobistička mraka.
Lobistička mraka.
DukeOfWellington je napisao/la:Kretenizam A kategorije, šta drugo. Isto su pokušali i Rusi da naprave na dvoranskom prvenstvu i nije im prošlo, sad je ovim uspjelo da prođe.
Lobistička mraka.
možda bi ih diskvalifikovali tek da je gaitlin gurnuo bolta
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Još mi nije jasno gdje su našli Britancima grešku, kod žena ona gazi liniju, zadnja izmjena krajnje kritična, kod muškaraca onaj ušo u tuđu stazu i nikom ništa. Ovamo niko živ nije vidio grešku i onda nakon sat vremena ti oduzmu medalju.filip13 je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:Kretenizam A kategorije, šta drugo. Isto su pokušali i Rusi da naprave na dvoranskom prvenstvu i nije im prošlo, sad je ovim uspjelo da prođe.
Lobistička mraka.
Rats.
DukeOfWellington je napisao/la:Još mi nije jasno gdje su našli Britancima grešku, kod žena ona gazi liniju, zadnja izmjena krajnje kritična, kod muškaraca onaj ušo u tuđu stazu i nikom ništa. Ovamo niko živ nije vidio grešku i onda nakon sat vremena ti oduzmu medalju.filip13 je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:Kretenizam A kategorije, šta drugo. Isto su pokušali i Rusi da naprave na dvoranskom prvenstvu i nije im prošlo, sad je ovim uspjelo da prođe.
Lobistička mraka.
Rats.
ma niđe veze
Leti, leti, leti i preleti svjetski rekord :
http://sportsport.ba/ostalo/svijet-je-u ... bke/124871" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ostalo/svijet-je-u ... bke/124871" onclick="window.open(this.href);return false;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I sve to u prisustvu GOATa i u njegovoj zemlji. 
Otelo je napisao/la:Leti, leti, leti i preleti svjetski rekord :
mislio sam da neće niko nikad to oboriti,svaka čast,pao jedan od najdugotrajnijih rekorda
[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.