[youtube][/youtube]
Ibrahim Sehic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Ibrahim Sehic
Joj Ibro pusti im bar jedan 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ljudi mani te se nepotrebne rasprave koje bolji a ko losiji golman. Budimo zahvalni da imamo tri jako dobra a pored toga jos i mlada golmana (Begovica, Sehica i Burica).
Hasagic je jos uvijek PRVI golmana reprezentacije, on to nikada nije ni prestao biti. Kamo srece da se nije povredio protiv Portugala, mozda bi sada diskutovali o grupama za evropsko prvenstvo. Tu iza njega je odmah Sehic, mladic koji je sjajno branio za mladau reprezentaciju, red je da nastavi kontinuitet, posebno sto brani fantasticno u Turskoj. Begovic bi ako se vrati na gol Stouekea mogao bitu tu u uzem izboru, posebno kada se zna da Hasagic i nije najzdraviji. Dakle moj redesled je Hasagic, Sehic, Begovic (ako se vrati u prvu momcad)...vendeta87 je napisao/la:Ljudi mani te se nepotrebne rasprave koje bolji a ko losiji golman. Budimo zahvalni da imamo tri jako dobra a pored toga jos i mlada golmana (Begovica, Sehica i Burica).
Primjecujem da se tebi Begovic nesto zamjerio al dobro imas pravo da ti se ne svidja neki igrac. A ne bi se ja bas toliko oslanjao na Hasagica koji bi ako cemo realno nakon ove sezone trebao okoncati reprezentativnu karijeru jer ne vjerujem da se njegovi problemi sa kicmom mogu izljeciti.baboitata je napisao/la:Hasagic je jos uvijek PRVI golmana reprezentacije, on to nikada nije ni prestao biti. Kamo srece da se nije povredio protiv Portugala, mozda bi sada diskutovali o grupama za evropsko prvenstvo. Tu iza njega je odmah Sehic, mladic koji je sjajno branio za mladau reprezentaciju, red je da nastavi kontinuitet, posebno sto brani fantasticno u Turskoj. Begovic bi ako se vrati na gol Stouekea mogao bitu tu u uzem izboru, posebno kada se zna da Hasagic i nije najzdraviji. Dakle moj redesled je Hasagic, Sehic, Begovic (ako se vrati u prvu momcad)...vendeta87 je napisao/la:Ljudi mani te se nepotrebne rasprave koje bolji a ko losiji golman. Budimo zahvalni da imamo tri jako dobra a pored toga jos i mlada golmana (Begovica, Sehica i Burica).
nemas ti dostu pojma o nogometu!!!baboitata je napisao/la:Hasagic je jos uvijek PRVI golmana reprezentacije, on to nikada nije ni prestao biti. Kamo srece da se nije povredio protiv Portugala, mozda bi sada diskutovali o grupama za evropsko prvenstvo. Tu iza njega je odmah Sehic, mladic koji je sjajno branio za mladau reprezentaciju, red je da nastavi kontinuitet, posebno sto brani fantasticno u Turskoj. Begovic bi ako se vrati na gol Stouekea mogao bitu tu u uzem izboru, posebno kada se zna da Hasagic i nije najzdraviji. Dakle moj redesled je Hasagic, Sehic, Begovic (ako se vrati u prvu momcad)...vendeta87 je napisao/la:Ljudi mani te se nepotrebne rasprave koje bolji a ko losiji golman. Budimo zahvalni da imamo tri jako dobra a pored toga jos i mlada golmana (Begovica, Sehica i Burica).
Volim te Bosno!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327" onclick="window.open(this.href);return false;
seha u akciji
seha u akciji
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- pintol_TM87
- Kontakt:
kakve je golove primio...jel on kriv?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Haha ja scene sa ovim navijačicama...glavne su 
kako sam skontao mersin dao dva iz slobodnjaka
kako sam skontao mersin dao dva iz slobodnjaka
- bistrikboy
- Kontakt:
prejaka tekma,mersin se iz mrtvih vratio,svaka cast 3-5panties je napisao/la:booooogami uzece mersin sva 3 bodanajs.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Igrač utakmice, definitivno.
(Kad mogu oni tako pisati o Begoviću, zašto bi Šeha bio izuzetak?)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ne ne, sehic je nas covjek, on moze primit tri golaMonolog je napisao/la:Igrač utakmice, definitivno.![]()
a onaj kanadjanin....
...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Uključio sam se na početak drugog poluvremena, ono što sam gledao Šeha je odradio par dobrih intervencija, malo je i izlijetanje na lopte popravio, dobio je na samopouzdanju i na hrabrosti.
Ali što kaže pintol, glavne su one navijačice oko bubnja
Ali što kaže pintol, glavne su one navijačice oko bubnja
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Principatus
- Kontakt:
Dabogda se mi "prepirali" na ovom nivou o drugim pozicijama u reprezentaciji. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Iz tvojih usta u bozje usi!Principatus je napisao/la:Dabogda se mi "prepirali" na ovom nivou o drugim pozicijama u reprezentaciji.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Dobar ovaj Mersin na golu sa Sehom..mogli bi oni do Europa lige ako ovako nastave...
Nego čije su ono navijačice bile...posto su bile u crvenom kontam da su od Mersina
dusa rukama udara <3
Nego čije su ono navijačice bile...posto su bile u crvenom kontam da su od Mersina
dusa rukama udara <3
- bistrikboy
- Kontakt:
Bio je fenomenalanMonolog je napisao/la:Igrač utakmice, definitivno.![]()
Dobar Seha.Golove su primili bas kretenski,ali igraju bas za oko lijepo.Par poznatih imena u oba tima,dobra tekma!
brani sehic, a i nadarevic igra
http://www.hahasport.com/v-2/14/60/v-346001.html" onclick="window.open(this.href);return false;
et linkic. ak bude jos, stavim.
http://www.hahasport.com/v-2/14/60/v-346001.html" onclick="window.open(this.href);return false;
et linkic. ak bude jos, stavim.
...
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, hurem i 26 gostiju.