Besic nece igrati stopera niti lijevog beka u reprezentaciji nego zadnjeg veznog

Kod ove 2. formacije ..
Gdje ti je zadnji vezni ? Misimovic mozda

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Lulica stavit na zadnjeg veznog mi je bas cudno. Momak nikad nije tu poziciju igrao, a svi znamo njegove odbrambene sposobnosti. Izgleda da je i tvoja zelja da ubijes Nadarevica cim si ga stavio na beka. Svi smo se slozili da Besic trenutno nije za stopera i da se najbolje snalazi kao zadnji vezni...Analiticar=Ahmo je napisao/la:
Ovako u Rumuniji.
Ovako u Zenici.
I pregolem.Kad uzmes u obzir kakvi strucnjaci rade recimo u Zelji i drugim premier ligasima.Željovac je napisao/la:Fakat je to golem transfer, pogotovo što ga je ostvario bez reprezentacijeharishp je napisao/la:A i kobajagi u Sibenik je dosao preko repke ali u panjevima.
Željovac je napisao/la:Golmani: Hasagić, Šehićgiannini je napisao/la:
G: Hasagic, Sehic
O: Spahic, Bicakcic, Jahic, Pandza, Bunoza, Malic, Mujdza, Vranjes, Lulic, Subasic;
S: Besic, Ljevakovic, Cocalic, Hadzic, Pjanic, Salihovic, Medunjanin, Misimovic, Stilic, Ibricic;
N: Dzeko, Ibisevic, Muslimovic, Zec, Avdic
(ukoseno su novi igraci)
zeljovac, hare, fali li ko (ima li neko visak) ?
Odbrana: Spahić, Pandža, Jahić, Bunoza, Mujdža, Leovac, Cocalić
Veza: Pjanić, Salihović, Medunjanin, Štilić, Misimović, Lulić, Alispahić
Napad: Džeko, Ibišević, Zec, Muslimović, Avdić
Boldirani mogu igrati više pozicija.
cudne su ti formacije skroz, Miske kao zadnji vezni itd.Analiticar=Ahmo je napisao/la:
Ovako u Rumuniji.
Ovako u Zenici.
hahahahcalcio je napisao/la:cudne su ti formacije skroz, Miske kao zadnji vezni itd.Analiticar=Ahmo je napisao/la:
Ovako u Rumuniji.
Ovako u Zenici.![]()
ali najvise me zanima iz kog razloga si istu cetvoricu iz zadnje linije (Spahic, Besic, Mujdza i Nadarevic) tako izmjesao, na jednoj utakmici Besic stoper a na drugoj Nadarevic, Mujdza na prvoj tekmi lijevi a na drugoj desni bek. Koja je svrha toga? Zelis ih ubiti u pojam?
"ma hosh me parkirati ili pustiti da igram"Analiticar=Ahmo je napisao/la:hahahahcalcio je napisao/la:
cudne su ti formacije skroz, Miske kao zadnji vezni itd.![]()
ali najvise me zanima iz kog razloga si istu cetvoricu iz zadnje linije (Spahic, Besic, Mujdza i Nadarevic) tako izmjesao, na jednoj utakmici Besic stoper a na drugoj Nadarevic, Mujdza na prvoj tekmi lijevi a na drugoj desni bek. Koja je svrha toga? Zelis ih ubiti u pojam?![]()
ma nije nego nesto iskusavo
Bosne ce biti u kontekstu samo u slucaju ako ovaj ''napredovao'' kao i ''radni'' kolega mu Huse.kimbo je napisao/la:@kinder_jaje
Ti ljudi koji pisu fantazije o Avdicu vjerovatno ga nisu vidili par puta kako igra u zivotu. Gledao sam ga dobro i slusao u Svedskim medijima. Meni su on i Muslimovic tu negdje mozda je ipak Avdic bolji, znaci samo kao 3 ili 4 alternativa nam valja. Trom tezak dizelas ima igru glavom, ne trci previse i to je to. Zec je za njega Ronaldo i to onaj stari.
Bosne u njegovoj prici u kontekstu fudbala nema !!!!!!!
Mozda si u pravu ali ne bih zelio covjeka da osudjujem unaprijed. Nije tema ali kada vec pisemo o tome. Muslimovic je malo i flertovao sa Svedjanima u vrijeme kada je bilo aktuelno sa njegovim izborom repke. Avdic mudro suti i odaziva se Svedskim pozivima, zato covjek nikada ne zna. Da je uvijek dobro imati ekstra alternativu jeste, ali da je sada neki novi Ibra i vrijedan prevelokog trosenja energije ni blizu !!harishp je napisao/la:Bosne ce biti u kontekstu samo u slucaju ako ovaj ''napredovao'' kao i ''radni'' kolega mu Huse.kimbo je napisao/la:@kinder_jaje
Ti ljudi koji pisu fantazije o Avdicu vjerovatno ga nisu vidili par puta kako igra u zivotu. Gledao sam ga dobro i slusao u Svedskim medijima. Meni su on i Muslimovic tu negdje mozda je ipak Avdic bolji, znaci samo kao 3 ili 4 alternativa nam valja. Trom tezak dizelas ima igru glavom, ne trci previse i to je to. Zec je za njega Ronaldo i to onaj stari.
tema nije ali ne volim da trpaju nekog u repku ko ne pokazuje ni najmanji interes da igra za nasu repku pa zasto onda da mi njega "brojimo"(pojedinci) u nas sastavkimbo je napisao/la:Mozda si u pravu ali ne bih zelio covjeka da osudjujem unaprijed. Nije tema ali kada vec pisemo o tome. Muslimovic je malo i flertovao sa Svedjanima u vrijeme kada je bilo aktuelno sa njegovim izborom repke. Avdic mudro suti i odaziva se Svedskim pozivima, zato covjek nikada ne zna. Da je uvijek dobro imati ekstra alternativu jeste, ali da je sada neki novi Ibra i vrijedan prevelokog trosenja energije ni blizu !!harishp je napisao/la:Bosne ce biti u kontekstu samo u slucaju ako ovaj ''napredovao'' kao i ''radni'' kolega mu Huse.kimbo je napisao/la:@kinder_jaje
Mozda nece ih staviti ali zamisli tandem Spahic-Bunoza . Gosi je malo slabiji u postavljanju , mozda zbog neiskustva , ali zato to sve nadoknadi brzinom i jakom skok igrom. Gledao sam par utakmica . Zna ponekad ispasti 1 na 1 , ali kazem , to nadoknadi brzinom .Principatus je napisao/la:Nevjerujem da ce ? biti Bunoza ili Bicakcic, jer nisu uigrani i ne vjerujem, da ce ih Pape direkt upustiti u igru. Inace bi ih pozvao protiv Mexika. Bicakcic mozda ponovo bude u kadru, to jest na klupi Stuttgarta, oni su sad u zeznutim vremenima gdje ne zele mnogo eksperimentisati. Za Bunozu pojma nemam, ne gledam ga i Pape ga vise nije zvao. Kakav je? Pratis ga direkt, to jest gledas utakmice?
Cocalic izgleda dize sebi rating, pruza upravo veoma dobre igre, ali ista stvar kao i kod ove dvojice, nije uigran.
BTW @Zeljovac, postao si poznat i na transfermarktu, citiraju te vec tu kao najboljeg poznavaoca i fana Cocalica.
A Zec ?kimbo je napisao/la:4 boda iz 2 tekme uspjeh !! 6 Fantazija !! Najrealnije 1 !!
Prva utakmica nema Salihovica veliki gubitak !!
Vidim netko gore spominje Ibricica, otvori se zemljo. Stavljaj sve osim njega, protiv okretnih Rumuna garant pusiona sa Ibrom na bilo kojoj poziciji.
Besic mora igrat,tu Susic nema izbora !! Besic, Spahic,Pjanic,Ibisevic su nam sve sto se tice okretnosti i spretnosti u jednoj brzoj utakmici. Ostalo sve ima samo jednu brzinu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.