BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Goalgetter
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Goalgetter » 16 feb 2011, 17:12

Ovom gore navedenom formacijom smo popusili od Francuza na Kosevu. Ibricic nije krilo, kao ni sto Lulic nemoze biti zadnji vezni. Mujdzu si stavio na lijevog beka iako je desni bek. Nadarevic je stoper a ne desni bek ;)
Besic nece igrati stopera niti lijevog beka u reprezentaciji nego zadnjeg veznog ;)

Kod ove 2. formacije ..
Gdje ti je zadnji vezni ? Misimovic mozda :D

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 16 feb 2011, 17:14

Analiticar=Ahmo je napisao/la:slika

Ovako u Rumuniji.

slika

Ovako u Zenici.
Lulica stavit na zadnjeg veznog mi je bas cudno. Momak nikad nije tu poziciju igrao, a svi znamo njegove odbrambene sposobnosti. Izgleda da je i tvoja zelja da ubijes Nadarevica cim si ga stavio na beka. Svi smo se slozili da Besic trenutno nije za stopera i da se najbolje snalazi kao zadnji vezni...
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 feb 2011, 17:46

Nebi on ubio samo Nadarevica,vec svu zivu silu.U radijusu od 50 metara. :lol: Zajedno sa Besicem na poziciji stopera. :roll:
A Lulic i zadnji vezni,moglo bi se onda probati i sa Misketom na toj poziciji.Komotno :mrgreen:
O Mujdzi i lijevom beku,pet puta bez kometara.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 feb 2011, 17:58

Željovac je napisao/la:
harishp je napisao/la:A i kobajagi u Sibenik je dosao preko repke ali u panjevima.
Fakat je to golem transfer, pogotovo što ga je ostvario bez reprezentacije :lol:
I pregolem.Kad uzmes u obzir kakvi strucnjaci rade recimo u Zelji i drugim premier ligasima.
Pa Ibru smatraju nedovoljno dobrim a ovaj nakon par godina ode za 5-6 miliona eura.Ili mozda Zeca,kako rekose nije prosao lijekarski pregled.Garant ga Meho odzacar pregledao. :lol:
Ili da ti pojasnimo.Iz Bugojanske Iskre direkt u HNL i tamo nakon par godina biti jedan od boljih je itekako uspijeh.
Kad bude iz Dinama otisao u bolji klub.Bit ce ti malo jasnije i naravno smajli ce ti biti drugaciji. ;)
P.S sve bi ti to nama drugacije napisao,da je kojim slucajem Mehmedaga u Zelji. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 16 feb 2011, 18:31

Željovac je napisao/la:
giannini je napisao/la:
G: Hasagic, Sehic
O: Spahic, Bicakcic, Jahic, Pandza, Bunoza, Malic, Mujdza, Vranjes, Lulic, Subasic;
S: Besic, Ljevakovic, Cocalic, Hadzic, Pjanic, Salihovic, Medunjanin, Misimovic, Stilic, Ibricic;
N: Dzeko, Ibisevic, Muslimovic, Zec, Avdic

(ukoseno su novi igraci)
zeljovac, hare, fali li ko (ima li neko visak) ?
Golmani: Hasagić, Šehić
Odbrana: Spahić, Pandža, Jahić, Bunoza, Mujdža, Leovac, Cocalić
Veza: Pjanić, Salihović, Medunjanin, Štilić, Misimović, Lulić, Alispahić
Napad: Džeko, Ibišević, Zec, Muslimović, Avdić

Boldirani mogu igrati više pozicija.

zasto tog avdica trpamo u repku kad se zna da on nece da igra za nas bar je tako izjavio za svedske dnevne novine zar da njega pozovemo a zec da otpane covjek koji ce sigurno igrati srcem a ko mi moze garantovati da ce i avdic biti takav ako ga i pozove susic molim Boga da ja ne budem upravu ali cisto sumnjam ako se i odazove mislim da ce to novi asmir begovic ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 feb 2011, 18:59

Ovako u Rumuniji.

slika

Ovako u Zenici.
cudne su ti formacije skroz, Miske kao zadnji vezni itd. ;)
ali najvise me zanima iz kog razloga si istu cetvoricu iz zadnje linije (Spahic, Besic, Mujdza i Nadarevic) tako izmjesao, na jednoj utakmici Besic stoper a na drugoj Nadarevic, Mujdza na prvoj tekmi lijevi a na drugoj desni bek. Koja je svrha toga? Zelis ih ubiti u pojam? :mrgreen:

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 16 feb 2011, 19:00

calcio je napisao/la:

Ovako u Rumuniji.

slika

Ovako u Zenici.
ali najvise me zanima iz kog razloga si istu cetvoricu iz zadnje linije (Spahic, Besic, Mujdza i Nadarevic) tako izmjesao, na jednoj utakmici Besic stoper a na drugoj Nadarevic, Mujdza na prvoj tekmi lijevi a na drugoj desni bek. Koja je svrha toga? Zelis ih ubiti u pojam? :mrgreen:
hahahah :lol:
ma nije nego nesto iskusavo :mrgreen:
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 feb 2011, 19:04

@kinder_jaje
Ti ljudi koji pisu fantazije o Avdicu vjerovatno ga nisu vidili par puta kako igra u zivotu. Gledao sam ga dobro i slusao u Svedskim medijima. Meni su on i Muslimovic tu negdje mozda je ipak Avdic bolji, znaci samo kao 3 ili 4 alternativa nam valja. Trom tezak dizelas ima igru glavom, ne trci previse i to je to. Zec je za njega Ronaldo i to onaj stari ;).
Bosne u njegovoj prici u kontekstu fudbala nema !!!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 feb 2011, 19:10

Analiticar=Ahmo je napisao/la:
calcio je napisao/la:
hahahah :lol:
ma nije nego nesto iskusavo :mrgreen:
"ma hosh me parkirati ili pustiti da igram" :mrgreen:

Treba naci jednu formaciju i drzat se nje vazda, sto manje improvizacija to bolje. Treba svako bosansko dijete kad ga probudis u pola noci da zna napamet formaciju, e kad to bude slucaj onda cemo igrati puno bolje ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 feb 2011, 19:15

kimbo je napisao/la:@kinder_jaje
Ti ljudi koji pisu fantazije o Avdicu vjerovatno ga nisu vidili par puta kako igra u zivotu. Gledao sam ga dobro i slusao u Svedskim medijima. Meni su on i Muslimovic tu negdje mozda je ipak Avdic bolji, znaci samo kao 3 ili 4 alternativa nam valja. Trom tezak dizelas ima igru glavom, ne trci previse i to je to. Zec je za njega Ronaldo i to onaj stari ;).
Bosne ce biti u kontekstu samo u slucaju ako ovaj ''napredovao'' kao i ''radni'' kolega mu Huse.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 feb 2011, 19:21

harishp je napisao/la:
Bosne ce biti u kontekstu samo u slucaju ako ovaj ''napredovao'' kao i ''radni'' kolega mu Huse.
Mozda si u pravu ali ne bih zelio covjeka da osudjujem unaprijed. Nije tema ali kada vec pisemo o tome. Muslimovic je malo i flertovao sa Svedjanima u vrijeme kada je bilo aktuelno sa njegovim izborom repke. Avdic mudro suti i odaziva se Svedskim pozivima, zato covjek nikada ne zna. Da je uvijek dobro imati ekstra alternativu jeste, ali da je sada neki novi Ibra i vrijedan prevelokog trosenja energije ni blizu !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 16 feb 2011, 19:34

kimbo je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Mozda si u pravu ali ne bih zelio covjeka da osudjujem unaprijed. Nije tema ali kada vec pisemo o tome. Muslimovic je malo i flertovao sa Svedjanima u vrijeme kada je bilo aktuelno sa njegovim izborom repke. Avdic mudro suti i odaziva se Svedskim pozivima, zato covjek nikada ne zna. Da je uvijek dobro imati ekstra alternativu jeste, ali da je sada neki novi Ibra i vrijedan prevelokog trosenja energije ni blizu !!
tema nije ali ne volim da trpaju nekog u repku ko ne pokazuje ni najmanji interes da igra za nasu repku pa zasto onda da mi njega "brojimo"(pojedinci) u nas sastav :? cime je to on zasluzio :?:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 feb 2011, 21:34

Salihovic nece igrati. Iz tog razloga je Lulic prosli put igrao mnogo vise u napadu, ali se i mjenjao sa Sejom. To je bio razlog, da se vidi koliko nam moze naprijed koristiti. Dakle on je pored Ibricica opcija na ljevoj strani. Onda bi Subasic bio bek. Ili ce Lulic igrati pozadi, a naprijed Ibricic ili Medunjanin.

Mozda cemo igrati sa dva napadaca. Onda bi vjerovatno igrali sa jednim DM. Besic mozda zaigra, mozda Rahimic. Pitanje je isto, zasto je nasa igra prosli put bila onako brza, ili se to meni samo cinilo? Dali je Besic jedan od razloga? Ili Mehikanci koji su nas natjerali na to. Rahimic je iskusan, ali Besic je sjajan. Sve u svemu mislim, da je jedna od ovih formacija najvjerovatnija ili nekakva kombinacija iz istih.

? = Mravac, Pandza, Nadarevic

----------------------Hasagic--------------------------
--Mujdza------------?------Spahic------Subasic-----
---------------Rahimic-----Medunjanin--------------
-------Pjanic-------Misimovic--------Lulic-----------
-----------------------Dzeko---------------------------

---------------Besic-----Medunjanin-----------------
-------Pjanic-------Misimovic--------Lulic-----------

----------------Besic-----Medunjanin-----------------
-------Pjanic-------Misimovic--------Ibricic--------

----------------------Hasagic---------------------------
--Mujdza---------?------Spahic------Lulic-------------
----------------------Rahimic--------------------------
-------Pjanic-------Misimovic--------Medunjanin---
---------------Ibisevic--------Dzeko-------------------
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 16 feb 2011, 21:51

Ili mozda taj ? , Bicakcic ili Bunoza . Ja bi vise volio ovog drugog. Inace je standardan u Wisli i igra veoma dobro . Pratim ga redovno , Poljaci ga hvale samo tako ;) :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 feb 2011, 21:58

Nevjerujem da ce ? biti Bunoza ili Bicakcic, jer nisu uigrani i ne vjerujem, da ce ih Pape direkt upustiti u igru. Inace bi ih pozvao protiv Mexika. Bicakcic mozda ponovo bude u kadru, to jest na klupi Stuttgarta, oni su sad u zeznutim vremenima gdje ne zele mnogo eksperimentisati. Za Bunozu pojma nemam, ne gledam ga i Pape ga vise nije zvao. Kakav je? Pratis ga direkt, to jest gledas utakmice?

Cocalic izgleda dize sebi rating, pruza upravo veoma dobre igre, ali ista stvar kao i kod ove dvojice, nije uigran.
BTW @Zeljovac, postao si poznat i na transfermarktu, citiraju te vec tu kao najboljeg poznavaoca i fana Cocalica. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Dalix
Kontakt:

Post Postao/la Dalix » 16 feb 2011, 22:06

Moramo obje utakmice pobjediti druge nam nema. Pobjeda i remi su neprihvatljivi ako hoćemo 1. ili 2. mjesto na tabeli. Imamo 4 poena iz 3 utakmica gdje smo mogli osvojiti sve zajedno 9 poena, to jest izgubili smo 5 poena što je vrlo loše, Francuzi prvi na tabeli su upisali 3 pobjede i jedan poraz, što je puno bolje od nas a Rumuni su slabija ekipe naravno ali mislim da je možemo pobjediti ako se uigramo. Francuskoj se moramo svakako osvetiti za onu sramotu na Koševu 7 Septembra 2010. Nema nam druge.
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!

Powerlifting <3

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 16 feb 2011, 22:12

Principatus je napisao/la:Nevjerujem da ce ? biti Bunoza ili Bicakcic, jer nisu uigrani i ne vjerujem, da ce ih Pape direkt upustiti u igru. Inace bi ih pozvao protiv Mexika. Bicakcic mozda ponovo bude u kadru, to jest na klupi Stuttgarta, oni su sad u zeznutim vremenima gdje ne zele mnogo eksperimentisati. Za Bunozu pojma nemam, ne gledam ga i Pape ga vise nije zvao. Kakav je? Pratis ga direkt, to jest gledas utakmice?

Cocalic izgleda dize sebi rating, pruza upravo veoma dobre igre, ali ista stvar kao i kod ove dvojice, nije uigran.
BTW @Zeljovac, postao si poznat i na transfermarktu, citiraju te vec tu kao najboljeg poznavaoca i fana Cocalica. :D
Mozda nece ih staviti ali zamisli tandem Spahic-Bunoza . Gosi je malo slabiji u postavljanju , mozda zbog neiskustva , ali zato to sve nadoknadi brzinom i jakom skok igrom. Gledao sam par utakmica . Zna ponekad ispasti 1 na 1 , ali kazem , to nadoknadi brzinom . ;)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 feb 2011, 22:47

4 boda iz 2 tekme uspjeh !! 6 Fantazija !! Najrealnije 1 !!

Prva utakmica nema Salihovica veliki gubitak !!
Vidim netko gore spominje Ibricica, otvori se zemljo. Stavljaj sve osim njega, protiv okretnih Rumuna garant pusiona sa Ibrom na bilo kojoj poziciji.
Besic mora igrat,tu Susic nema izbora !! Besic, Spahic,Pjanic,Ibisevic su nam sve sto se tice okretnosti i spretnosti u jednoj brzoj utakmici. Ostalo sve ima samo jednu brzinu !!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 17 feb 2011, 00:17

kimbo je napisao/la:4 boda iz 2 tekme uspjeh !! 6 Fantazija !! Najrealnije 1 !!

Prva utakmica nema Salihovica veliki gubitak !!
Vidim netko gore spominje Ibricica, otvori se zemljo. Stavljaj sve osim njega, protiv okretnih Rumuna garant pusiona sa Ibrom na bilo kojoj poziciji.
Besic mora igrat,tu Susic nema izbora !! Besic, Spahic,Pjanic,Ibisevic su nam sve sto se tice okretnosti i spretnosti u jednoj brzoj utakmici. Ostalo sve ima samo jednu brzinu !!
A Zec ?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 17 feb 2011, 00:22

Ja sam glasao pod 2., cisto navijacki... volio bi da tako bude, mada sam sumnjiciv!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.