Ligue 1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique de Marseille
Brate ja se tebi divim fakat vidim da si lud za tim marsejom..rijetki su takvi ovdje, svaka cast 
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
- alan_kardec
- Kontakt:
Joj što ljudi dobiše degeneka.Pogotovo ovaj momak u crnom duksu.Na snimku se tačno vidi da momak sjedi na stolici,ništa im ne radi,a drotovi ga lupaju palicama.Strašno. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
sacekajmo jos cetiri kola pa cemo viditi, mozda nece biti potrebna cetiri al eto, ni ti ne mozes reci da nece sigurno proci danas je sve moguce 
ma normalno da cete dobit, sta moze caen??? sranje od ekipe...Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:sutra kod kuce protiv caena, ako dobijemo sutra , dobre sanse da pšokazemo da idemo na titulu jer lyonu valaj u goste teskom rennesu, protiv kojeg smo mi u gostima u prvom kolu igrali 4:4 i to u zadnjoj minuti izgubili tri boda, mislim da ce biti teska utakmica i da ce mo je dobiti u zadnjim minutama , nadam se da cu pogriejsiti i da ce biti lagana pobjeda,
ne smijem ni pomisliti sta se moze desiti medu navijacima na velodromu ako ne dobiju sutra
marseille unique
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
marseille - caen 2-0
da pokusam ja pogoditi rezultat kad se tebi neda
da pokusam ja pogoditi rezultat kad se tebi neda
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
ma primice marseille koji gol al ce dobiti
recimo 3:1
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma Marsej je ovako na prvi pogled sigurica,ali igrali su tešku tekmu u srijedu,a ni Caen im ne leži baš.Čini mi se da ih je Caen i pobijedio kad su zadnji ili predzadnji put igrali na Velodromeu.Odigraću keca pa šta bude.Meni dovoljno 1:0. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
I ja cu keca opalit, al ako izgube ranit cu nekogalan_cardec je napisao/la:Ma Marsej je ovako na prvi pogled sigurica,ali igrali su tešku tekmu u srijedu,a ni Caen im ne leži baš.Čini mi se da ih je Caen i pobijedio kad su zadnji ili predzadnji put igrali na Velodromeu.Odigraću keca pa šta bude.Meni dovoljno 1:0.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ma ja sam siguran da ih je Caen nekad skoro dobio na Velodromeu.To znam jer se sjećam da sam i tad odigrao keca.Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:ma dobicemo samo , sto smo zadnji put mi dobili 6:1 a predzadnji put 6:0 a ne izgubili 0:1,
dobicemo reko sam po meni u zadnjim minutama , ali nadam se da cu pogrijesit
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
E **** ga onda sam ih zamjenio sa nekim drugim klubom.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
1-0 ben arfa 2 minut
1-1 savidan 20 min
tesko marseille do pobjede 2:1,skim sljedece kolo igra marseille i kako sad stoji na tabeli...
poz
poz
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
Ma dje super oborise me idioti na kladionici cccccccCom_ultras_MARSEILLE je napisao/la:rennes 3: lyon 0
super sve ide po planu
Marseille moj najdrazi klub u francuskoj sjecam se starih vremena kada su se gonili sa psg.........jos kad je ronaldinho igro u psg te heinze,.....Marseille je posebna momcad koji imaju tu nesrecu da nemaju para pap prodavaju najbolje igraca extra navijaci
Respect to be respected!!!
Com_ultras_MARSEILLE jesi li bio kad na utakmici Marseillea???
- alan_kardec
- Kontakt:
Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:otkrij da mi kazes
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
E neka su ih kaznili mamu im j.... špansku.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Atletiko mi je simpatičan zbog načina na koji igra i zbog pojedinih njihovih igrača,ali brate neka su im odrezali ovu kaznu.Pa Španci uvijek prave ispade kad je u pitanju rasizam,a kao navijači su nula.Isprebijali su i Marsejove navijače bez nekog pravog razloga tako da što se mene tiče mogli su im i duplu kaznu napisati ne bih se bunio.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Evo sad nešto seru iz UEFE,kao kazna Atleticu će biti "ODGOĐENA".ma šta to značilo.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.