Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Lovac
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Lovac » 26 okt 2008, 03:02

Tarik14 je napisao/la:Atmosfera je dobra u reprezentaciji i to je vrlo bitno. Sto se tice igraca, ako Ciro bude "pametan", onda ce pozvati Custovica, Stilic, Bajramovica i tako dalje.
Bajramovic je vec u planovima, samo dok se oporavi, sto se tice Stilica, i ja se nadam da ce biti pozvan jer jedan 20-godisnjak koji razvaljuje tamo u Poljskoj sigurno zasluzuje poziv, a sto se tice Custovica, sad za sad imamo dovoljno napadaca i poluspiceva, i on se po meni tu nikako ne poklapa, al sigurno da bi u slucaju povrede nekog od nasih igraca iz napada on trebao dobiti poziv..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 26 okt 2008, 03:03

e.d. je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Atmosfera je dobra u reprezentaciji i to je vrlo bitno. Sto se tice igraca, ako Ciro bude "pametan", onda ce pozvati Custovica, Stilic, Bajramovica i tako dalje.
Recimo: Jahica umjesto Vasilica; Nadarevica umjesto Torlaka; Stilica umjesto Bartolovica i Bajramovica umjesto Radeljica!
Apsolutno se slazem sa ovim postom..

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 okt 2008, 03:08

Lovac je napisao/la:
e.d. je napisao/la:
Recimo: Jahica umjesto Vasilica; Nadarevica umjesto Torlaka; Stilica umjesto Bartolovica i Bajramovica umjesto Radeljica!
Apsolutno se slazem sa ovim postom..

TAKO JE! :D :D :D

bosnia1
Kontakt:

Post Postao/la bosnia1 » 26 okt 2008, 03:49

Samo bih volio da ovaj put igramo prvu utakmicu kod kuce,posto smo dosada igrali prvo na strani pa zijanili,a da igramo kuci prvo mozda bi se Ciro malo okurazio pa posao sa dva napadaca u gostima jer po mom misljenju nasa repka je ofanzivnog karaktera i tako treba i da igra,jer ako se zabunkerisemo ko protiv Spanije i ko protiv Turaka u drugom poluvremenu ne gine nam,nazalost,poraz u Belgiji.
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 okt 2008, 04:12

mislim da je sad rano gvoriti koga pozvati. mislim nedaj boze jedan dzeko se tesko povrjedi u februaru i ne igra recimo dva mjeseca. znaci treba onda imati na raspolaganju zamjenu, al i tu je problem ko ce biti u kakvoj formi itd.

al moze se reci ovi pozvani u ove cetri tekme ce ciniti stub tima, a tu se moze naravno prikljuciti koji il ispasti.

mislim da su najozbiljniji kanidati:

Said Husejinovic: kod njega se treba vidjeti kako ce se razviti u bremenu dalje i hocel imati svoju minutazu. positivno je da je jucer prvi put bijo u timu protiv hannovera.

Semir Stilic: mislim i da je on jedan od kanidata ako vako nastavi do marta mislim da bi trebo biti u timu.

Sanel Jahic: za mene je on igrac koji je ovoj repki itekako potreban. mi neke torlake i vasiljice vodimo po turskoj i spaniji a ostavljamo jednog jahica kod kuce.

Haris Handzic: kod njega je veliki upitnik mozel on ikakvu ulogu do tada igrati u repki. hoceli mozda preci u neki jaci klub u ligi petice pa kao husejinovicu trebati malo vremena. ali ako budu dzeko, muslimovic i ibisevic zdravi i u vakvoj formi mislim da ce se morati handzic zadovoljiti sa mladom repkom.

Marko Topic: on je za mene prvi kanidat ako jedan od trojce napadaca bude kartoniran, povrjedzen il u losoj formi. onda bi trebo topic uskociti naravno ako bude tada u formi.

Adnan Custovic: svakako da treba obratiti paznju na njega, i po meni bi trebo biti u ovakvoj formi dijo repke.

Vule Trivunovic: ovom momku treba dati sansu, kad znamo kava nam je odbrana....

to je odprilike to, subotica i papca nisam spominjo posto neznamo sta ce se desiti!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 okt 2008, 04:13

bosnia1 je napisao/la:Samo bih volio da ovaj put igramo prvu utakmicu kod kuce,posto smo dosada igrali prvo na strani pa zijanili,a da igramo kuci prvo mozda bi se Ciro malo okurazio pa posao sa dva napadaca u gostima jer po mom misljenju nasa repka je ofanzivnog karaktera i tako treba i da igra,jer ako se zabunkerisemo ko protiv Spanije i ko protiv Turaka u drugom poluvremenu ne gine nam,nazalost,poraz u Belgiji.
prvo se igra gostijuca, tako je zrijeb odlucijo!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

bosnia1
Kontakt:

Post Postao/la bosnia1 » 26 okt 2008, 05:16

Maestro je napisao/la:
bosnia1 je napisao/la:Samo bih volio da ovaj put igramo prvu utakmicu kod kuce,posto smo dosada igrali prvo na strani pa zijanili,a da igramo kuci prvo mozda bi se Ciro malo okurazio pa posao sa dva napadaca u gostima jer po mom misljenju nasa repka je ofanzivnog karaktera i tako treba i da igra,jer ako se zabunkerisemo ko protiv Spanije i ko protiv Turaka u drugom poluvremenu ne gine nam,nazalost,poraz u Belgiji.
znam,ja samo kazem sta bih ja volio
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 okt 2008, 13:13

Maestro je napisao/la:mislim da je sad rano gvoriti koga pozvati. mislim nedaj boze jedan dzeko se tesko povrjedi u februaru i ne igra recimo dva mjeseca. znaci treba onda imati na raspolaganju zamjenu, al i tu je problem ko ce biti u kakvoj formi itd.

al moze se reci ovi pozvani u ove cetri tekme ce ciniti stub tima, a tu se moze naravno prikljuciti koji il ispasti.

mislim da su najozbiljniji kanidati:

Said Husejinovic: kod njega se treba vidjeti kako ce se razviti u bremenu dalje i hocel imati svoju minutazu. positivno je da je jucer prvi put bijo u timu protiv hannovera.

Semir Stilic: mislim i da je on jedan od kanidata ako vako nastavi do marta mislim da bi trebo biti u timu.

Sanel Jahic: za mene je on igrac koji je ovoj repki itekako potreban. mi neke torlake i vasiljice vodimo po turskoj i spaniji a ostavljamo jednog jahica kod kuce.

Haris Handzic: kod njega je veliki upitnik mozel on ikakvu ulogu do tada igrati u repki. hoceli mozda preci u neki jaci klub u ligi petice pa kao husejinovicu trebati malo vremena. ali ako budu dzeko, muslimovic i ibisevic zdravi i u vakvoj formi mislim da ce se morati handzic zadovoljiti sa mladom repkom.

Marko Topic: on je za mene prvi kanidat ako jedan od trojce napadaca bude kartoniran, povrjedzen il u losoj formi. onda bi trebo topic uskociti naravno ako bude tada u formi.

Adnan Custovic: svakako da treba obratiti paznju na njega, i po meni bi trebo biti u ovakvoj formi dijo repke.

Vule Trivunovic: ovom momku treba dati sansu, kad znamo kava nam je odbrana....

to je odprilike to, subotica i papca nisam spominjo posto neznamo sta ce se desiti!

I kombinaciji mogli bi se jos ubaciti Blatnjak, Grlic i Vidic.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 okt 2008, 14:50

bosnia1 je napisao/la:
Maestro je napisao/la:
znam,ja samo kazem sta bih ja volio
aha ok, mislijo ja da ti nisi zano pa zato reko. sorry!

Tuta Petrov

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 26 okt 2008, 19:57

Evo posto se svi bave s nasom reprezentacijom,ja sam malo pratio tim belgije,i evo nekih mojih zakljucaka...
Belgija nema na svim pozicijama igrace koji imaju neku bolju kvalitetu,dok mi imamo. Medjutim,Belgija ima 4 extra igrace.
1. Vincent Kompany
2.Daniel van Buyten
3.Wesley Sonck
4.Marouane Fellaini
Stoperski par Kompany i Van Buyten su sigurno jaci nego Spahic i Damjanovic. Wesley Sonck je trenutno uz Villu i Rooneya vodeci strijelac u kvalifikacijama s 5 golova. Marouane je igrac Evertona,igra u veznom redu,i ima potpuno slobodu igre u reprezentaciji. Od njega pocinju sve akcija. A gotovo uvjek se nalazi i u napadu. Jedno od jacih aduta su mu igra glavom ( 2 gola ove sezone za everton je postigao na taj nacin),te precizni pasovi. Ocekuje nas tvrda utakmica,te se nadam da ce nasa repka uspjeti ostvariti pozitivan rezultat,a to je sve osim poraza.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 26 okt 2008, 20:07

Nema sta, u Zenici cemo uzeti sva 3 boda a u Briselu ce biti remi.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 okt 2008, 20:34

poraz pa pobjeda kao i do sada :?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

redsejtan
Kontakt:

Post Postao/la redsejtan » 27 okt 2008, 16:12

Imal ko da ima kakve vezice ili da zna sta je sve potrebno za nasu raju u BIH da bi dobili vize za Belgiju.
I DUŠU PRODAM AL BOSNU NE DAM
BHS

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 27 okt 2008, 17:45

Pozdrav raja

gdje, kako i kada doci do karti za utakmicu???

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 27 okt 2008, 22:25

kako sam ja cuo belgijanci kao gostoljubljuv narod i da nece bit frke za karte te da ce bit nasih cirka 10000/15000!!karte ce se prodavat 3 sedmice ranije pa cak i u njihovim postama!!naci neam frke za karte samo prevoz :D ;) ;)

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 28 okt 2008, 01:26

redsejtan je napisao/la:Imal ko da ima kakve vezice ili da zna sta je sve potrebno za nasu raju u BIH da bi dobili vize za Belgiju.
Ako si u BIH siguran sam da ce neke turisticke agencije organizovati odlazak u Belgiju i oni ce zavrsit vize isto kao sto su to uradili kad smo isli u Tursku, trebale su nam bugarske vize, oni su to sve zavrsili..

Znaci all inclusive ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2008, 09:37

Uh, volio bih ići, samo da znam koliko če love trebati :)

Mislim da kao što Lovac kaže, da če to agencije sve organizovati...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

adnan14
Kontakt:

Post Postao/la adnan14 » 28 okt 2008, 13:31

Citam na sportinu da bi Pjanic mogao igrati za juniorsku reprezentaciju u "elitnom" dijelu kvalifikacija.
Mozda to i nije toliko lose....

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 28 okt 2008, 19:41

adnan14 je napisao/la:Citam na sportinu da bi Pjanic mogao igrati za juniorsku reprezentaciju u "elitnom" dijelu kvalifikacija.
Mozda to i nije toliko lose....
To bi bilo extra za nase mlade momke..sigurno bi im on bio veliko pojacanje

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 28 okt 2008, 19:42

GunnerS je napisao/la:Uh, volio bih ići, samo da znam koliko če love trebati :)

Mislim da kao što Lovac kaže, da če to agencije sve organizovati...
Ma to ce biti organizovano sasvim sigurno, recimo ako je u Tursku putovanje autobusima kostalo oko 350 km onda bi za Belgiju bilo nesto malo skuplje sigurno jer su skuplji hoteli, vize itd, ja mislim da bi to sve moglo biti odprilike oko 500 km

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.