Bajramovic je vec u planovima, samo dok se oporavi, sto se tice Stilica, i ja se nadam da ce biti pozvan jer jedan 20-godisnjak koji razvaljuje tamo u Poljskoj sigurno zasluzuje poziv, a sto se tice Custovica, sad za sad imamo dovoljno napadaca i poluspiceva, i on se po meni tu nikako ne poklapa, al sigurno da bi u slucaju povrede nekog od nasih igraca iz napada on trebao dobiti poziv..Tarik14 je napisao/la:Atmosfera je dobra u reprezentaciji i to je vrlo bitno. Sto se tice igraca, ako Ciro bude "pametan", onda ce pozvati Custovica, Stilic, Bajramovica i tako dalje.
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Apsolutno se slazem sa ovim postom..e.d. je napisao/la:Recimo: Jahica umjesto Vasilica; Nadarevica umjesto Torlaka; Stilica umjesto Bartolovica i Bajramovica umjesto Radeljica!Tarik14 je napisao/la:Atmosfera je dobra u reprezentaciji i to je vrlo bitno. Sto se tice igraca, ako Ciro bude "pametan", onda ce pozvati Custovica, Stilic, Bajramovica i tako dalje.
Lovac je napisao/la:Apsolutno se slazem sa ovim postom..e.d. je napisao/la:Recimo: Jahica umjesto Vasilica; Nadarevica umjesto Torlaka; Stilica umjesto Bartolovica i Bajramovica umjesto Radeljica!Tarik14 je napisao/la:Atmosfera je dobra u reprezentaciji i to je vrlo bitno. Sto se tice igraca, ako Ciro bude "pametan", onda ce pozvati Custovica, Stilic, Bajramovica i tako dalje.
TAKO JE!

Samo bih volio da ovaj put igramo prvu utakmicu kod kuce,posto smo dosada igrali prvo na strani pa zijanili,a da igramo kuci prvo mozda bi se Ciro malo okurazio pa posao sa dva napadaca u gostima jer po mom misljenju nasa repka je ofanzivnog karaktera i tako treba i da igra,jer ako se zabunkerisemo ko protiv Spanije i ko protiv Turaka u drugom poluvremenu ne gine nam,nazalost,poraz u Belgiji.
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara
mislim da je sad rano gvoriti koga pozvati. mislim nedaj boze jedan dzeko se tesko povrjedi u februaru i ne igra recimo dva mjeseca. znaci treba onda imati na raspolaganju zamjenu, al i tu je problem ko ce biti u kakvoj formi itd.
al moze se reci ovi pozvani u ove cetri tekme ce ciniti stub tima, a tu se moze naravno prikljuciti koji il ispasti.
mislim da su najozbiljniji kanidati:
Said Husejinovic: kod njega se treba vidjeti kako ce se razviti u bremenu dalje i hocel imati svoju minutazu. positivno je da je jucer prvi put bijo u timu protiv hannovera.
Semir Stilic: mislim i da je on jedan od kanidata ako vako nastavi do marta mislim da bi trebo biti u timu.
Sanel Jahic: za mene je on igrac koji je ovoj repki itekako potreban. mi neke torlake i vasiljice vodimo po turskoj i spaniji a ostavljamo jednog jahica kod kuce.
Haris Handzic: kod njega je veliki upitnik mozel on ikakvu ulogu do tada igrati u repki. hoceli mozda preci u neki jaci klub u ligi petice pa kao husejinovicu trebati malo vremena. ali ako budu dzeko, muslimovic i ibisevic zdravi i u vakvoj formi mislim da ce se morati handzic zadovoljiti sa mladom repkom.
Marko Topic: on je za mene prvi kanidat ako jedan od trojce napadaca bude kartoniran, povrjedzen il u losoj formi. onda bi trebo topic uskociti naravno ako bude tada u formi.
Adnan Custovic: svakako da treba obratiti paznju na njega, i po meni bi trebo biti u ovakvoj formi dijo repke.
Vule Trivunovic: ovom momku treba dati sansu, kad znamo kava nam je odbrana....
to je odprilike to, subotica i papca nisam spominjo posto neznamo sta ce se desiti!
al moze se reci ovi pozvani u ove cetri tekme ce ciniti stub tima, a tu se moze naravno prikljuciti koji il ispasti.
Said Husejinovic: kod njega se treba vidjeti kako ce se razviti u bremenu dalje i hocel imati svoju minutazu. positivno je da je jucer prvi put bijo u timu protiv hannovera.
Semir Stilic: mislim i da je on jedan od kanidata ako vako nastavi do marta mislim da bi trebo biti u timu.
Sanel Jahic: za mene je on igrac koji je ovoj repki itekako potreban. mi neke torlake i vasiljice vodimo po turskoj i spaniji a ostavljamo jednog jahica kod kuce.
Haris Handzic: kod njega je veliki upitnik mozel on ikakvu ulogu do tada igrati u repki. hoceli mozda preci u neki jaci klub u ligi petice pa kao husejinovicu trebati malo vremena. ali ako budu dzeko, muslimovic i ibisevic zdravi i u vakvoj formi mislim da ce se morati handzic zadovoljiti sa mladom repkom.
Marko Topic: on je za mene prvi kanidat ako jedan od trojce napadaca bude kartoniran, povrjedzen il u losoj formi. onda bi trebo topic uskociti naravno ako bude tada u formi.
Adnan Custovic: svakako da treba obratiti paznju na njega, i po meni bi trebo biti u ovakvoj formi dijo repke.
to je odprilike to, subotica i papca nisam spominjo posto neznamo sta ce se desiti!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
prvo se igra gostijuca, tako je zrijeb odlucijo!bosnia1 je napisao/la:Samo bih volio da ovaj put igramo prvu utakmicu kod kuce,posto smo dosada igrali prvo na strani pa zijanili,a da igramo kuci prvo mozda bi se Ciro malo okurazio pa posao sa dva napadaca u gostima jer po mom misljenju nasa repka je ofanzivnog karaktera i tako treba i da igra,jer ako se zabunkerisemo ko protiv Spanije i ko protiv Turaka u drugom poluvremenu ne gine nam,nazalost,poraz u Belgiji.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
znam,ja samo kazem sta bih ja volioMaestro je napisao/la:prvo se igra gostijuca, tako je zrijeb odlucijo!bosnia1 je napisao/la:Samo bih volio da ovaj put igramo prvu utakmicu kod kuce,posto smo dosada igrali prvo na strani pa zijanili,a da igramo kuci prvo mozda bi se Ciro malo okurazio pa posao sa dva napadaca u gostima jer po mom misljenju nasa repka je ofanzivnog karaktera i tako treba i da igra,jer ako se zabunkerisemo ko protiv Spanije i ko protiv Turaka u drugom poluvremenu ne gine nam,nazalost,poraz u Belgiji.
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara
Maestro je napisao/la:mislim da je sad rano gvoriti koga pozvati. mislim nedaj boze jedan dzeko se tesko povrjedi u februaru i ne igra recimo dva mjeseca. znaci treba onda imati na raspolaganju zamjenu, al i tu je problem ko ce biti u kakvoj formi itd.
I kombinaciji mogli bi se jos ubaciti Blatnjak, Grlic i Vidic.
aha ok, mislijo ja da ti nisi zano pa zato reko. sorry!bosnia1 je napisao/la:znam,ja samo kazem sta bih ja volioMaestro je napisao/la:prvo se igra gostijuca, tako je zrijeb odlucijo!bosnia1 je napisao/la:Samo bih volio da ovaj put igramo prvu utakmicu kod kuce,posto smo dosada igrali prvo na strani pa zijanili,a da igramo kuci prvo mozda bi se Ciro malo okurazio pa posao sa dva napadaca u gostima jer po mom misljenju nasa repka je ofanzivnog karaktera i tako treba i da igra,jer ako se zabunkerisemo ko protiv Spanije i ko protiv Turaka u drugom poluvremenu ne gine nam,nazalost,poraz u Belgiji.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Evo posto se svi bave s nasom reprezentacijom,ja sam malo pratio tim belgije,i evo nekih mojih zakljucaka...
Belgija nema na svim pozicijama igrace koji imaju neku bolju kvalitetu,dok mi imamo. Medjutim,Belgija ima 4 extra igrace.
1. Vincent Kompany
2.Daniel van Buyten
3.Wesley Sonck
4.Marouane Fellaini
Stoperski par Kompany i Van Buyten su sigurno jaci nego Spahic i Damjanovic. Wesley Sonck je trenutno uz Villu i Rooneya vodeci strijelac u kvalifikacijama s 5 golova. Marouane je igrac Evertona,igra u veznom redu,i ima potpuno slobodu igre u reprezentaciji. Od njega pocinju sve akcija. A gotovo uvjek se nalazi i u napadu. Jedno od jacih aduta su mu igra glavom ( 2 gola ove sezone za everton je postigao na taj nacin),te precizni pasovi. Ocekuje nas tvrda utakmica,te se nadam da ce nasa repka uspjeti ostvariti pozitivan rezultat,a to je sve osim poraza.
Belgija nema na svim pozicijama igrace koji imaju neku bolju kvalitetu,dok mi imamo. Medjutim,Belgija ima 4 extra igrace.
1. Vincent Kompany
2.Daniel van Buyten
3.Wesley Sonck
4.Marouane Fellaini
Stoperski par Kompany i Van Buyten su sigurno jaci nego Spahic i Damjanovic. Wesley Sonck je trenutno uz Villu i Rooneya vodeci strijelac u kvalifikacijama s 5 golova. Marouane je igrac Evertona,igra u veznom redu,i ima potpuno slobodu igre u reprezentaciji. Od njega pocinju sve akcija. A gotovo uvjek se nalazi i u napadu. Jedno od jacih aduta su mu igra glavom ( 2 gola ove sezone za everton je postigao na taj nacin),te precizni pasovi. Ocekuje nas tvrda utakmica,te se nadam da ce nasa repka uspjeti ostvariti pozitivan rezultat,a to je sve osim poraza.
Nema sta, u Zenici cemo uzeti sva 3 boda a u Briselu ce biti remi.
- bistrikboy
- Kontakt:
poraz pa pobjeda kao i do sada 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Imal ko da ima kakve vezice ili da zna sta je sve potrebno za nasu raju u BIH da bi dobili vize za Belgiju.
I DUŠU PRODAM AL BOSNU NE DAM
BHS
BHS
Pozdrav raja
gdje, kako i kada doci do karti za utakmicu???
gdje, kako i kada doci do karti za utakmicu???
kako sam ja cuo belgijanci kao gostoljubljuv narod i da nece bit frke za karte te da ce bit nasih cirka 10000/15000!!karte ce se prodavat 3 sedmice ranije pa cak i u njihovim postama!!naci neam frke za karte samo prevoz

Ako si u BIH siguran sam da ce neke turisticke agencije organizovati odlazak u Belgiju i oni ce zavrsit vize isto kao sto su to uradili kad smo isli u Tursku, trebale su nam bugarske vize, oni su to sve zavrsili..redsejtan je napisao/la:Imal ko da ima kakve vezice ili da zna sta je sve potrebno za nasu raju u BIH da bi dobili vize za Belgiju.
Znaci all inclusive

Uh, volio bih ići, samo da znam koliko če love trebati
Mislim da kao što Lovac kaže, da če to agencije sve organizovati...

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Citam na sportinu da bi Pjanic mogao igrati za juniorsku reprezentaciju u "elitnom" dijelu kvalifikacija.
Mozda to i nije toliko lose....
To bi bilo extra za nase mlade momke..sigurno bi im on bio veliko pojacanjeadnan14 je napisao/la:Citam na sportinu da bi Pjanic mogao igrati za juniorsku reprezentaciju u "elitnom" dijelu kvalifikacija.
Ma to ce biti organizovano sasvim sigurno, recimo ako je u Tursku putovanje autobusima kostalo oko 350 km onda bi za Belgiju bilo nesto malo skuplje sigurno jer su skuplji hoteli, vize itd, ja mislim da bi to sve moglo biti odprilike oko 500 kmGunnerS je napisao/la:Uh, volio bih ići, samo da znam koliko če love trebati![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.