Lige petice
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Lige petice
Vi se raspravljate ko je bolji,a sama anketa govori o kvalitetu Premiershipa. 

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ko je glasao za Francusku ligu : @BIHfan,marseille_unique i ??
Zadnja izmjena: Blue_He4rt, dana/u 07 dec 2010, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea F.C.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nećemo o anketi jer je vrlo moguće da nas koji navijamo za timove iz EPL ima više.sikirica je napisao/la:Vi se raspravljate ko je bolji,a sama anketa govori o kvalitetu Premiershipa.

mjerodavno jesu već obavljena istraživanja kako u zemlji tako i u svijetu.

Da, al se pojavlju likovi koji simpatišu osim Man UTD-a, Chelsea, Liverpool-a i Arsenal-a i druge timove, a kod njih imaš 4 kluba, i to Barca i Real drže 95% forumaša a Atletico i Valencia ostalih 5% 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Interista di cuore
- Kontakt:
najsmesniji su mi rezultati ankete...mogo sam ja glasat za Seriu A,al kako pored Premiershipa ( koji ne volim uopste )...cuj Francuska i Njemacka liga imaju onoliko glasova
malo realnosti ne bi skodilo...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Pa dobro,onaj jedan lik sto je pravio racun i kao navijac Stokea,Boltona,Wolvesa,bas i nije nesto za hvalit seGunnerS je napisao/la:Da, al se pojavlju likovi koji simpatišu osim Man UTD-a, Chelsea, Liverpool-a i Arsenal-a i druge timove, a kod njih imaš 4 kluba, i to Barca i Real drže 95% forumaša a Atletico i Valencia ostalih 5%

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Nemoj tako.Postojao je i jedan vatreni navijac Athletic Bilbao-a koji je negdje izlapio ili ga ja ne vidim vise!GunnerS je napisao/la:Da, al se pojavlju likovi koji simpatišu osim Man UTD-a, Chelsea, Liverpool-a i Arsenal-a i druge timove, a kod njih imaš 4 kluba, i to Barca i Real drže 95% forumaša a Atletico i Valencia ostalih 5%
Chelsea F.C.
Nisam mislio na Wolvese iako i njih ima, taman ko i A.MadridaDylan Dog je napisao/la:Pa dobro,onaj jedan lik sto je pravio racun i kao navijac Stokea,Boltona,Wolvesa,bas i nije nesto za hvalit seGunnerS je napisao/la:Da, al se pojavlju likovi koji simpatišu osim Man UTD-a, Chelsea, Liverpool-a i Arsenal-a i druge timove, a kod njih imaš 4 kluba, i to Barca i Real drže 95% forumaša a Atletico i Valencia ostalih 5%

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma da je pitanje koju ligu najviše voliš ili koja ti je nainteresantnija ili najatraktivnija ili tako nešto nebi ni u ludilu glasao za engleze, al ovako se traži najjača liga i svi koji su glasali za bilo šta drugo su ili nerealni ili nisu dobro pročitali anketno pitanje ili nešto treće što nebi sad spominjaoInterista di cuore je napisao/la:najsmesniji su mi rezultati ankete...mogo sam ja glasat za Seriu A,al kako pored Premiershipa ( koji ne volim uopste )...cuj Francuska i Njemacka liga imaju onoliko glasova![]()
![]()

za 5-10 ngodina to će možda biti ruska a vi ćete i dalje navijati za iste klubove i znači uvjek ćete ligu u kojoj oni igraju smatrati najjačom

nevjerujem da je iko prije 10-15 godina mislio da je engleska liga najjača kad nije bila
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ja kod Francuza ne vidim veliki broj glasova, taman onoliko kol'ko treba.Interista di cuore je napisao/la:cuj Francuska i Njemacka liga imaju onoliko glasova

Na anketi stoji "Najbolja liga je...",a ne najjača, pa stoga ovoliki broj glasova za Bundesligu iliti najzdraviju ligu.
Vom Jäger zum Gejagten
- Interista di cuore
- Kontakt:
pa po cemu je ta Bundesliga zasluzila da ima ovoliko glasova ? ja inace stvarno volim da gledam Bundesku,igra se stvarno lijep fudbal,al Premiership je daleko ispred...i da previse mi je i ova 3 glasa za francusku ligu !
i ja najvise volim calcio,al nisam glaso za njih jer realno nisu najbolji,a bgm nije ni bundeska...

i ja najvise volim calcio,al nisam glaso za njih jer realno nisu najbolji,a bgm nije ni bundeska...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Jasno je k'o dan da je EPL najjača, druga je stvar, kao što ti kažeš, koja je liga najinteresantnija, najuzbudljivija i sl.tony-mortale je napisao/la: ma da je pitanje koju ligu najviše voliš ili koja ti je nainteresantnija ili najatraktivnija ili tako nešto nebi ni u ludilu glasao za engleze, al ovako se traži najjača liga
Pa hajmo raspravu usmjeriti u tom pravcu, ako želimo da tema opstane.
Znači pratiš određenu ligu najviše radi tima za kojeg "navijaš". Šta vidiš dobro u ostalim ligama, šta ti se ne sviđa u "matičnoj ligi"....
Vom Jäger zum Gejagten
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ja nevjerujem da je jedan moderator ovako nešto napisao, doduše vjerovatno se zajebavašgeronimo je napisao/la:Ja kod Francuza ne vidim veliki broj glasova, taman onoliko kol'ko treba.Interista di cuore je napisao/la:cuj Francuska i Njemacka liga imaju onoliko glasova![]()
![]()
Na anketi stoji "Najbolja liga je...",a ne najjača, pa stoga ovoliki broj glasova za Bundesligu iliti najzdraviju ligu.

al ne kontam opet, znači po tebi je najbolja liga njemačka a njjača engleska

koja je razliga između jednog i drugog, po kojim si to kriterijima skontao. kako neka može biti jaka a da nije dobra ili obratno da je dobra a nije jaka?
edit
tek sad vidio drugi post, e to je ok ako ova tema treba biti takva da se raspravlja o tome šta ti se sviđa a šta ne kod koje lige onda je to skroz druga stvar, i ima i to smisla jer da se traži samo koja je najbolja tu bi se onda samo moglo napisati engleska, i nema se tu više šta diskutovati

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- -Paja
- Kontakt:
Primjetim neke otpatke u tim igracima iz primere koji nisu uspjeli u Premiershipu tipa antitalenat Rossi koji je cini mi se iz SAD-a dosao u United i naravno tamo nista nije pokazao i onda otisao u Villareal i gle cuda tamo ispade ko nesto zna 

Dio Arsenala
- spielführer_21
- Kontakt:
Da preusmjerimo raspravu po @gerinom receptu... Znači zbog Rome najviše pratim Serie A, nekad davno sam znao sve ekipe ko svoj dlan, što bi rekli. Sjećam se kad se pojavio Sky, pa na RAI počele ići one emisije nedjeljom popodne,samo se spikeri uključju kad padne gol, ali i to sam pratio. Pa kad završe utakmice, na nekom servis kanalu idu samo golovi iz serie a i b jedno dva sata, ja i to odgledam. Pa naveče na Rai analiza kola, sa svim sažecima..
Bilo je to lijepo vrijeme, ali Serie A je od calciopolia slabija iz godine u godinu i nešto se mora mijenjati pod hitno. Vidite da naši kanali ne prenose serie a uopšte, a prije je bilo na HRT i RTRS, pa onda na OBN po 2-3 utakmice sedmično. U tom nedostatku italijanske lige, počeo sam pratiti malo EPL jer se tad mogla gledati na 3-4 samo domaća kanala. Jako je to liga, tekme zanimljive ali brate nema mi onog štimunga kao(što je bilo) u Serie A, ali srećom zadnje 2-3 godine Bundesliga uzima zamah i sve je jača i jača,tekme kvalitetne, atmosfera na stadionima fantasična, a kako jedino Bayern ne volim od cijele lige, onda svaku utakmicu mogu mirno gledati.
Eto, zbog toga mi je BL sad najprivlačnija i nju najviše gledam. Naravno još uvijek gledam gotovo svaku utakmicu Rome, pogledam i ostale derbije u Serie A, i ponekad napoli kad igra kući jaku utakmicu, zbog atmosfere na San Paolu..
Bilo je to lijepo vrijeme, ali Serie A je od calciopolia slabija iz godine u godinu i nešto se mora mijenjati pod hitno. Vidite da naši kanali ne prenose serie a uopšte, a prije je bilo na HRT i RTRS, pa onda na OBN po 2-3 utakmice sedmično. U tom nedostatku italijanske lige, počeo sam pratiti malo EPL jer se tad mogla gledati na 3-4 samo domaća kanala. Jako je to liga, tekme zanimljive ali brate nema mi onog štimunga kao(što je bilo) u Serie A, ali srećom zadnje 2-3 godine Bundesliga uzima zamah i sve je jača i jača,tekme kvalitetne, atmosfera na stadionima fantasična, a kako jedino Bayern ne volim od cijele lige, onda svaku utakmicu mogu mirno gledati.

Eto, zbog toga mi je BL sad najprivlačnija i nju najviše gledam. Naravno još uvijek gledam gotovo svaku utakmicu Rome, pogledam i ostale derbije u Serie A, i ponekad napoli kad igra kući jaku utakmicu, zbog atmosfere na San Paolu..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Evo da ti odgovorim neki timovi Premiershipa iz donjeg dijela su jaci od oniih u sredini iz Bundes lige !
Ali Njemacka liga je bolja zato sto je postala najzanimljivija eto zbog toga a bogami jos se nisu susreli Njemacki i Engleski klubovi tako i do utakmica necu govoriti o Jacini !
A ovaj sto prica za Talijansku da je jaca a jos gore bolja od Bundeslige je propao ! Talijani su isufrali vas tim jeste prvak Europe i sve to al ta igra je postala nadosadnija i vasa liga je postala najdosadnija tako da !!!
Ali Njemacka liga je bolja zato sto je postala najzanimljivija eto zbog toga a bogami jos se nisu susreli Njemacki i Engleski klubovi tako i do utakmica necu govoriti o Jacini !
A ovaj sto prica za Talijansku da je jaca a jos gore bolja od Bundeslige je propao ! Talijani su isufrali vas tim jeste prvak Europe i sve to al ta igra je postala nadosadnija i vasa liga je postala najdosadnija tako da !!!
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Bundes liga švabe znaju svoj poso

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Cudno protiv Arsenala se pokazalo vise nego djelotvorno ,Francuzi nisu sastavili 2 pasa .Barci stil igre ne bi prošao u Premiershipu.
Umalo nisam povratio kada sam ovo pricitaoČetvrto ako želite vidjeti kakva je neka liga pogledajte ko u kojoj ligi traži pojačanja, španci uvijek kupuju igrače iz EPL, vrlo rijetko obratno

Za kim to Real ne baliNe znam ja zašto Real dugi niz godina bali za igračima Manchestera

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- ilidžanski dijamant
- Kontakt:
vidim juznjak poceo samarat ko da je na **** 

Barcelona - Real Madrid 5-0 (29.11.2010.)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.