Otelo nije bio u mogućnosti da napiše komplet najavu za sve lige tako da nećemo ni ići sa njima. Uglavnom nama se da će nam se što prije vratiti sa kompletnim člancima.
Uživajte

Moderatori/ce: insider,deyo,Mig_Mig,KonjicBOY,defender
Drago mi je da ti se sviđa.anonimni je napisao/la:dobar ovaj zadnji članak![]()
Ja se izvinjavam svima, al' stvarno u zadnje vrijeme nisam nikako imao vremena da bilo šta pišem. Nadam se da će to sada kad' krenu predavanja biti lakše za obavljati.defender je napisao/la:sta je sa novinama? gdje je zapelo ?
Standardno je ovo moj bezimeni.Ko zna koi je ovo put da se desava.Na pocetku daj da pisem bit cu redovan ono ovo no nakon mjesec dana se ohlade.NoName je napisao/la:Joj nemojte toliko pisati, polomićete tastature
Ja iskreno nisam imao kada... Fakultet, plus ostale obaveze pored njega, bukvalno kući samo spavam. Al' ću se potruditi da večeras odradim analizu kola koje je iza nas, čisto da vam začepim usta.123456 je napisao/la:Standardno je ovo moj bezimeni.Ko zna koi je ovo put da se desava.Na pocetku daj da pisem bit cu redovan ono ovo no nakon mjesec dana se ohlade.NoName je napisao/la:Joj nemojte toliko pisati, polomićete tastature
*p!p!t@* je napisao/la:Ja iskreno nisam imao kada... Fakultet, plus ostale obaveze pored njega, bukvalno kući samo spavam. Al' ću se potruditi da večeras odradim analizu kola koje je iza nas, čisto da vam začepim usta.123456 je napisao/la:Standardno je ovo moj bezimeni.Ko zna koi je ovo put da se desava.Na pocetku daj da pisem bit cu redovan ono ovo no nakon mjesec dana se ohlade.NoName je napisao/la:Joj nemojte toliko pisati, polomićete tastature
I sekretaru pobriši tu dezinformaciju vezanu za period pisanja, pogledaj malo moj radni staž. Nemoj bezveze da te prozivam po novinama.
Da ne tražiš bezveze domalo godina dana od kad' se bočim s ovim novinama.
De ne cjepidlači maloprije sam kući došao.LBJ MVP je napisao/la:Čuj loša igra a ovo nam četvrta pobjeda u 4 kola
Ma sreća vaša pa sam našao trun slobodnog' vremena, inače ne bi bili u mogućnosti da budete tako ponosni sobom.NoName je napisao/la:Kritika uvijek pali
Sent using Tapatalk2
Cestitam.Bilo bi dobro da nastavis.Ako ocekujes da ti poslije svakog posta neko ovdje bar ostavi komentar pa makar bila i kritika odma odustani od pisanja.No siguran sam da ce se sve to citati .zato pisi dok god imas inspiraciju.Evolution87 je napisao/la:postavljena analiza predhodnog kola trece lige. Da cujem kritike i pohvale (ako ih ima)
prvi put mi je da pisem, tako da imajte razumjevanja.
Vjeruj da ti ništa nije bitnije od konstantnog' rada. Tako da ćeš moje pohvale uvijek imati.Evolution87 je napisao/la:postavljena analiza predhodnog kola trece lige. Da cujem kritike i pohvale (ako ih ima)
prvi put mi je da pisem, tako da imajte razumjevanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.