Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Nerko_Juventino
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la Nerko_Juventino » 18 jan 2009, 17:20

hammers je napisao/la:
Nerko_Juventino je napisao/la:Prosle godine dva gola Alexa,bilo 3-1 za nas do 90-te,onda Pandev smanji. Ako budu raspolozeni ko protiv Catanie u kupu,bit ce trica. Da vidis kako Seba i Alex kombinuju. A doduse **** je Lazio nama uvijek, kakvi god su namuče nas,eto prosle sezone smo ih raskovali pa se nadam i veceras.
A ako ces se pokrivat odigraj samo X,kec ne dolazi u obzir.
Sjecam se te utakmice 2 kontre Alexa,2 identicna gola lijevom nogom u suprotni ugao....Ma nadam se pobjedi,Lazio ima katastrofa odbranu zato me najvise povuklo da odigram 2,preostaaje samo da Alex bude raspolozen i repa su moje :mrgreen:
Znaci veceras imas 94 dodatna razloga da navijas za nas :D :D :D :D
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 18 jan 2009, 17:23

Navijam uvijek za Juve kako u Seriji A tako i u LP pogotvo sad jos kad ste izvukli Chelsea smrdljivi....Sta mislis hoceli Giovinco konacno dobiti vecu minutazu nakon odlicne partije protiv catanije....MOzda se cak nadje i medju prvih 11
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 18 jan 2009, 17:26

Neće smjet onaj prdonja postavit se onako ofanzivno,mada bih ja volio. Al ako Nedveda ne bude islo trebo bi ga ubacit,osim ako nije senilan pa zaboravio kako je Seba igro protiv Catanie :D :D . Ma znas i ti sta valja 8-) 8-)

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 18 jan 2009, 17:31

Nerko_Juventino je napisao/la:Neće smjet onaj prdonja postavit se onako ofanzivno,mada bih ja volio. Al ako Nedveda ne bude islo trebo bi ga ubacit,osim ako nije senilan pa zaboravio kako je Seba igro protiv Catanie :D :D . Ma znas i ti sta valja 8-) 8-)
Nadajmo se makar pola sata da ce dobiti da valja tamo onog Kolarova ili ti ga Rozenhala...Joj jes onaj Amauri kloc bez uvrede nemogu ga nikako jesi vidiio sanse protiv Catanije svaki sut u golmana...Dal ce se Trezegol oporaviti vise da ga zamjeni gore u napadu nemogu ga vise gledatii....

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 18 jan 2009, 17:47

Sta ja znam,dobar je,daje golove. Dobro, protiv Catanie nije ga nigdje bilo,al dao je dosta odlučujućih golova ove sezone. Tako, dok daje golove nek staji gor. Pitanje je kakav će Treze bit nakon povrede, jbg nije ovo PES da cim se oporavi moze odmah igrat i ubijat :) . U svakom slučaju imamo strašan napad. Još samo jednog stopera,i kreativca u vezu (Diego bi bio idealan) da pita ove napadače, da se ne mora Alex vraćat na centar po loptu,jer Poulsen ne zna hodat a kamoli dat pas.

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 18 jan 2009, 17:52

Dobar vam je onaj klinac,neznam kako se zove,mislim Giovanco ili tako nekako. Gledao sam kako igra u kupu,i fakat je mali veliki talenat.

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 18 jan 2009, 17:53

Veceras tucemo Lazio aBd 8-)
Pozdrav.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 18 jan 2009, 17:54

Bas i ja uvijek razmisljam da fali jedan takozvani playmaker da pita gore napadace loptama,po meni idealan Diego ili Van der Vaart...Ali sta ces imate jednog medju najglupljim sportskim direktorima isao u Bremen hiljadu puta se pregovara sa Diegom nikad da se nerealizuje transfer ili onolike pare dati za Amaurija strasno mogao je dovesti boljeg napadaca sigurno....
P.S. si vidio al isprašismo Fulhama....8 na tabeli smijesi nam se kup eufa :)

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 18 jan 2009, 17:57

majestic je napisao/la:Dobar vam je onaj klinac,neznam kako se zove,mislim Giovanco ili tako nekako. Gledao sam kako igra u kupu,i fakat je mali veliki talenat.
Jasta strasan potencijal ima....VEc ga zovu nasljednikom Del Piera

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 18 jan 2009, 18:02

hammers je napisao/la:Bas i ja uvijek razmisljam da fali jedan takozvani playmaker da pita gore napadace loptama,po meni idealan Diego ili Van der Vaart...Ali sta ces imate jednog medju najglupljim sportskim direktorima isao u Bremen hiljadu puta se pregovara sa Diegom nikad da se nerealizuje transfer ili onolike pare dati za Amaurija strasno mogao je dovesti boljeg napadaca sigurno....
Kažu slabi i vi :D :D :D , ma Evropa ove sezone - Zola je čudo. Ma cijela uprava je katastrofa, oni mi dovode džabalamu - Mellberga,Hasana,Grygeru + iskesiše pare za Poulsena a za iste te pare Vaart ode u Real,cccc. A i za Diega se piše od kad smo ušli iz Serie B,tako dabogda da od tog bude šta. Najgore što se čovjek nudi Juventusu, a oni smotani.
P.S. Joj vi ste načeli Čelzija, sve su gori od tad. :D

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 18 jan 2009, 18:05

majestic je napisao/la:Dobar vam je onaj klinac,neznam kako se zove,mislim Giovanco ili tako nekako. Gledao sam kako igra u kupu,i fakat je mali veliki talenat.
Najveći talenat na Apeninima,Sebastian Giovinco,ko što hammers reče -već ga vide ko Del Pierovog nasljednika. Ja sam gledo protiv Hondurasa na Olimpijadi kad ih je sam pobijedio. Dosta mi je bilo da to vidim, i sve mi je jasno. Probat cu nas klip sa youtube-a da vidite sta je malac radio.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 18 jan 2009, 18:07

Nerko_Juventino je napisao/la:
hammers je napisao/la:Bas i ja uvijek razmisljam da fali jedan takozvani playmaker da pita gore napadace loptama,po meni idealan Diego ili Van der Vaart...Ali sta ces imate jednog medju najglupljim sportskim direktorima isao u Bremen hiljadu puta se pregovara sa Diegom nikad da se nerealizuje transfer ili onolike pare dati za Amaurija strasno mogao je dovesti boljeg napadaca sigurno....
Kažu slabi i vi :D :D :D , ma Evropa ove sezone - Zola je čudo. Ma cijela uprava je katastrofa, oni mi dovode džabalamu - Mellberga,Hasana,Grygeru + iskesiše pare za Poulsena a za iste te pare Vaart ode u Real,cccc. A i za Diega se piše od kad smo ušli iz Serie B,tako dabogda da od tog bude šta. Najgore što se čovjek nudi Juventusu, a oni smotani.
P.S. Joj vi ste načeli Čelzija, sve su gori od tad. :D

hahahaha izvukose se juce koji sretnici :twisted: :twisted: :twisted: MRZIM IH

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 18 jan 2009, 18:12

Meni ih žao,opet neće osvojit Lige prvaka :D :D :D :D

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 18 jan 2009, 18:16

Nerko_Juventino je napisao/la:Meni ih žao,opet neće osvojit Lige prvaka :D :D :D :D
Jos im ode Abramovich vidio covjek nema fajde od njih,a tek kad je vidio zdrijeb koga su izvukli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...Tuga,cemer,jad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 18 jan 2009, 18:20

E vidis zbog takvih stvari ja ne bih nikad volio da neki bogati retard kupi Juventus,pa da se igra ko s igračkom,da pere novac preko kluba,i kad mu **** gurne klub u **** il ga proda nekom drugom idiotu. Pod hitno uvest nesto ko slary cap.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 18 jan 2009, 18:24

Bit ce veceras teska utakmica za obadvije ekipe, i L..... trebaju bodovi a nama pogotovo, jest da mi igramo bolje od njih i "nesjecam se kad smo izgubili", i L.... igra fino ove godine na osnovu drugih godina.
Ostaje da gledamo i cekamo 22 i 15 i saznamo ko je uzeo bodove(bod)
Mislim da ce biti nerijeseno :P ( 1-2 za Juve),
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 18 jan 2009, 18:26

Nerko_Juventino je napisao/la:E vidis zbog takvih stvari ja ne bih nikad volio da neki bogati retard kupi Juventus,pa da se igra ko s igračkom,da pere novac preko kluba,i kad mu **** gurne klub u **** il ga proda nekom drugom idiotu. Pod hitno uvest nesto ko slary cap.
BAs upravu si upropastise fudbal **** :twisted: :twisted:

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 18 jan 2009, 18:35

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 18 jan 2009, 19:11

hammers je napisao/la:
Nerko_Juventino je napisao/la:E vidis zbog takvih stvari ja ne bih nikad volio da neki bogati retard kupi Juventus,pa da se igra ko s igračkom,da pere novac preko kluba,i kad mu **** gurne klub u **** il ga proda nekom drugom idiotu. Pod hitno uvest nesto ko slary cap.
BAs upravu si upropastise fudbal **** :twisted: :twisted:
Nisu bas svi ti vlasnici isti. Evo vlasnici Manchestera U.,braća Glazer,ili onaj arap sto je vlasnik Fulhama,oni sigurno ne peru novac,trose ravnomjerno,imaju razumijevanje za trenera... Jel Ferguson bio 4 godine bez ikakve titule pa je opet ostao na klupi,a ljudi nisu ni pomislili da ga otpuste.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 18 jan 2009, 23:07

Remizira Juventus, ma dobro je, polako ali sigurno stizemo zaostatak, sada je -3.
Dobra utakmica, imao e Juve sansi ali mu se nedade.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.