Ljudi koda su zaboravili na rukomet, gledam forum i niko nista ne pise, nema tema kvalifikacije, nema nista

Moderator/ica: Pasha
"Cemu takav odgovor?"Samo pitam, ne znam cemu takav odgovor. Ima jedan nekoliko zlata, kao sef mladjim selekcijama, te kao dio strucnog staba u ovim starijim. I naravni, prvak kontinenta, ucesnik OI. No, nije on tema, samo sam pitao, interesuje me ispunjava li uslove konkursa. Oh, pa da, on je izabran nelegalno, bez konkursa, mada Statut drugacije propisuje. Sretno rukometni Zmajevi.
I protiv Grka se igra u Goražduno rules je napisao/la: neznam gdje se igra protiv Grka ...Visoko ili Goražde ?
npr?aleksandar_veliki je napisao/la:Ma jedna u baraz, nadam se da cemo u istom imati srece jer tamo nas cekaju bombe.Bhfanatik je napisao/la:Koliko ekipa ide dalje iz grupe`?
Svi osim domaćina Španije i Francuske aktuelnog prvaka.Reprezentacije koje su se plasirale na Ep 2012 u Srbiji.Edin TM87 je napisao/la:npr?aleksandar_veliki je napisao/la:Ma jedna u baraz, nadam se da cemo u istom imati srece jer tamo nas cekaju bombe.Bhfanatik je napisao/la:Koliko ekipa ide dalje iz grupe`?
shaman7 je napisao/la:ima li tekma na TV1 ili?
Ovo kažu danas na pres konferenciji u oči utakmice ,na TV1 još nema u najaviŠto se tiče medijske promocije i praćenja ovog događaja dogovoreno je pravo prenosa i to sa sarajevskom TV1. Ovo je ujedno i poziv kako lokalnim tako i svim ostalim eventualnim sponzorima da ukoliko žele da se promovišu tokom prenosa utakmice da je TV1 svakako respektabilan medij
saric je povrijeđen, nije ni igro proslo kolo za barcelonukobe24 je napisao/la:Obzirom da nisam nesto posebno upoznat sa stanjem nase rukometne reprezentacije (naprosto me previse nanerviralo stanje koje je bilo u njoj), pitao bih, sta je sa Saricem, koji su razlozi pa on nije na spisku za utakmice kvalifikacija?
da li znas ukoliko sati je utakmica hvala unaprijedlegenda reala je napisao/la:shaman7 je napisao/la:ima li tekma na TV1 ili?Ovo kažu danas na pres konferenciji u oči utakmice ,na TV1 još nema u najaviŠto se tiče medijske promocije i praćenja ovog događaja dogovoreno je pravo prenosa i to sa sarajevskom TV1. Ovo je ujedno i poziv kako lokalnim tako i svim ostalim eventualnim sponzorima da ukoliko žele da se promovišu tokom prenosa utakmice da je TV1 svakako respektabilan medij,valjda će prenositi
To jedini razlog, ili...?svabo94 je napisao/la:saric je povrijeđen, nije ni igro proslo kolo za barcelonukobe24 je napisao/la:Obzirom da nisam nesto posebno upoznat sa stanjem nase rukometne reprezentacije (naprosto me previse nanerviralo stanje koje je bilo u njoj), pitao bih, sta je sa Saricem, koji su razlozi pa on nije na spisku za utakmice kvalifikacija?
hvala puno za ovaj raspored utakmicaedinjo-bih je napisao/la:02.11.2011 19:00 Cyprus VS Bosnia Herzegovina 38 : 20
05.11.2011 20:15 Bosnia Herzegovina VS Cyprus :
04.01.2012 18:00 Greece VS Cyprus :
08.01.2012 17:00 Cyprus VS Greece :
11.01.2012 Bosnia Herzegovina VS Greece :
15.01.2012 18:00 Greece VS Bosnia Herzegovina :
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.