Vaterpolo

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

MaGiCa
Kontakt:

Re: Vaterpolo

Post Postao/la MaGiCa » 29 avg 2012, 15:34

DANTES je napisao/la:@magica ne znam jesi primjetio ali Radnički nije iz BGD... Takođe ovo im je prvo potpomaganje, treće kao regionalni centar to je grad Kragujevac zaslužio a i interes je srpskog sporta... I nema nikakve veze sa nečijim kompleksima, egomanijom i sličnim patološkim ispadima...
Kakve to veze ima, sto nije iz Beograda :?: Moze da bude i iz Zagubice, kad ce biti drzavnog intervencionizma.
Nema to nikakve veze sa konkurencijom, vec ste se onomad uzjogunili, jer se radilo o Zvezdi, a sad vam je OK jer se o njoj ne radi.
Toliko o "objektivnosti" pojedinaca ovde. :lol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 29 avg 2012, 17:53

A ko kaže da čovjek mora biti objektivan.... Ti vrlo dobro znaš da objektivnost u pravom smislu ne postoji.... I sam to nisi koliko god tvrdio drugačije....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 30 avg 2012, 10:15

DANTES je napisao/la:A ko kaže da čovjek mora biti objektivan.... Ti vrlo dobro znaš da objektivnost u pravom smislu ne postoji.... I sam to nisi koliko god tvrdio drugačije....
Ja znam da niti jedan covek nije "objektivan" u apsolutnom smislu te reci. Ali, znam da nisu objektivni oni koji su mene prozivali za neobjektivnost, jer sam pokazao kako je klubaski "izbazdaren" njihov mozak. Meni je to dosta. ;)

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 08 sep 2012, 00:36

Grupa A: ZF-Eger, Schuurman BZC, Spartak Volgograd, Waspo 98 Hannover, Vouliagmeni NC, 1st kval. grupa A.
Grupa B: Jug, Crvena Zvezda Vet, Montpellier, Olympiacos, 2nd kval. grupa B.
Grupa C: Brescia, Sintez Kazan, Vojvodina, Barceloneta, 1st kval. grupa B.
Grupa D: Szeged, Partizan, Spandau 04, Oradea, Galatasaray, 2nd kval. grupa A.

Vasas i Sturm otkazali učešće.

26 septembar 2012
6 oktobar 2012
20 oktobar 2012
14 novembar 2012
28 novembar 2012
19 decembar 2012
9 januar 2013
23 januar 2013
6 februar 2013
27 februar 2013

U 1. kolu 26 septembra u Beogradu, Zvezda - Jug.

Kval. grupa A ( Tbilisi, Gruzija ): CN Sabadeli, Vitbich Vitebsk Region, Ligamus Tbilisi, Arkonia Szczecin.

Kval. grupa B ( Kreuzlingen, Švajcarska ): CN Marseille, SSK Waterpolo Slagelse, SC Kreuzlingen, Jarfalla Simsallskalp.

Kvalifikacije od 13 do 16 septembra.
I think I'm a pussy one.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 sep 2012, 00:55

Drago mi je da smo sa Jugom u grupi i da odma' igramo prvu utakmicu sa njima.Cisto da se vidi u kakvom smo odnosu sa mozda i najjacom ekipom u ovome trenutku.Drugi kvalifikant u B grupi ce verovatno da bude Kreuzllingen koji ce da zauzme mesto iza Marseillea.

Sa druge strane Partizan u relativno tezoj grupi nego mi,ali lagano moraju ici dalje.Oradeu smo mi prosle godine dobili,Galata jos uvek nedefinisata (trenirace sa Zvezdom par dana kasnije),Szeged zna biti opasan,jedino ne znam kakvim kvalitetom raspolaze Spandau.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 09 sep 2012, 09:58

Juče u polufinalu EP za juniore, Srbija - Hrvatska 8:6 i Italija - Španija 11:9 posle peteraca.

Vasić, Stojanović, Mandić i Eškert po 2 gola. Hrvati vodili 6:4 posle 3/4, naši poslednju dobili 4:0 i napravili gotovo istu stvar kao seniori protiv CG u Londonu. Što bi se reklo - pobednički mentalitet. 8-)

Danas 19:30 finale sa žabarima.
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 09 sep 2012, 22:04

Juniori u finalu EP izgubili 7-6 od Italije, Italijani vodili polovinom poslednje četvrtine 7-4, imali smo poslednji napad ali nismo uspeli.

Hrvatska bolja od Španije u meču za bronzu 8-7.
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 09 sep 2012, 22:06

:o :o :o

Radnički KG: Zdravko Radić, Slavko Gak, Đorđe Filipović, Đorđe Bašić, Vojislav Čupić, Dušan Marković, Boris Popović, Igor Lazić, Vanja Udovičić, Filip Filipović, Damir Burić, Boris Zloković, Aleksandar Ćirić.

Trener: Dejan Udovičić

Đorđe Filipović ( Partizan, Kataro, Jadran ), Đorđe Bašić ( Partizan, Marsej, Budva ), Vojislav Čupić ( Partizan, Galatasaraj, Beograd, Koper ), Dušan Marković ( Partizan, Nervi ), Boris Popović ( Zvezda, Nervi ), Igor Lazić ( Zvezda, Niš ).
I think I'm a pussy one.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 sep 2012, 23:03

Texi je napisao/la::o :o :o

Radnički KG: Zdravko Radić, Slavko Gak, Đorđe Filipović, Đorđe Bašić, Vojislav Čupić, Dušan Marković, Boris Popović, Igor Lazić, Vanja Udovičić, Filip Filipović, Damir Burić, Boris Zloković, Aleksandar Ćirić.

Trener: Dejan Udovičić

Đorđe Filipović ( Partizan, Kataro, Jadran ), Đorđe Bašić ( Partizan, Marsej, Budva ), Vojislav Čupić ( Partizan, Galatasaraj, Beograd, Koper ), Dušan Marković ( Partizan, Nervi ), Boris Popović ( Zvezda, Nervi ), Igor Lazić ( Zvezda, Niš ).
Hebo Pro Reko šta je ovo!!!!! Kakva zvezdina pojačanja kakvi bakrači.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 sep 2012, 02:15

Samo je pitanje koliko je ovde stranaca,vecina ih nema dvojno drzavljanstvo. ;)
Za sada jos niko nije stigao od mega pojacanja,oni su jos na cekanju.

Inace juniorska reprezentacija osvojila srebro na EP.Izgubili u finalu od Italije 7:6.Pre toga dobili Ukrajinu 24:4,zatim Tursku 15:6,pa Crnu Goru 8:6,pa Madjarsku 12:10,pa Hrvatsku 8:6.Najbolji kod nas tokom celog turnira bili Mandic i Rasovic.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 11 sep 2012, 11:25

http://www.zurnal.rs/2012/09/10/sostar- ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Šta je taj čovek u stanju da izgovori. :lol:

'' Novi jaki klubovi su nam potrebni, decenijama smo bili lokomotiva jugoslovenskog i srpskog vaterpola. Pomagali smo centre, razvoj ovog sporta. Pre desetak godina smo potpisali ugovor o saradnji sa Nišem, Izmakao nam je posle iz ruku i klub je kratko trajao. Pre dve godine smo pomogli Zvezdi da odmah uđe u sistem. Tako stalno razmišljamo. ''

Ko se seća zašto je pola Partizanovih prvotimaca prešlo u Niš, shvatiće zašto se smejem. A ovo o Zvezdinom ulasku u sistem ne bih komentarisao... :lol:
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 11 sep 2012, 14:53

Partizan 2012/13: Slobodan Soro, Predrag Jokić, Uroš Čučković, Marko Matović, Petar Filipović, Nemanja Vico, Stefan Živojinović, Nikola Dedović, Dušan Mandić, Ivan Basara, Stefan Mitrović, Miloš Ćuk, Gavril Subotić.

Trener: Vladimir Vujasinović

Crvena Zvezda Vet 2012/13: Denis Šefik, Marko Avramović, Viktor Rašović, Strahinja Rašović, Marko Draksimović, Boris Vapenski, Andrija Prlainović, Duško Pijetlović, Nikola Rađen, Nikola Eškert, Mihajlo Milićević, Sava Ranđelović, Nenad Stojčić, Petar Ivošević ( ? ).

Trener: Dejan Savić

Vojvodina 2012/13: Milan Vitorović, Dušan Vasić, Nemanja Matković, Miloš Maksimović, Vojislav Mitrović, Stefan Roganović, Aleksandar Njegovan, Franko Geratović, Marko Crvenko, Vladimir Cukić, Miloš Miličić, Srđan Vuksanović, Nemanja Ubović ( ? ).

Trener: Dejan Stanojević

Partizan su napustili Radović, Korolija, Aleksić i Šaponjić, a stigli su Jokić, Subotić, Basara, Matović i Filipović.

Zvezdu su napustili G. Pijetlović, Aksentijević, Kljajević, Vasović, Popović, Ivošević ( ? ), a stigli su Šefik, Vapenski, Prlainović, Rađen, D. Pijetlović, Eškert i Milićević.

Vojvodinu su napustili Basara, Matović, Ranđić, Rouč, Vapenski, Ubović ( ? ) i Mitrović, a stigli su Njegovan, Geratović, Crvenko i Roganović, dok su Maksimović i V. Mitrović potpisali prve profesionalne ugovore.
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 11 sep 2012, 14:57

Samo mi je žao što Ikodinović nije uspeo da nađe novac za barem jedno pojačanje u pravom smislu te reči.
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 12 sep 2012, 14:18

FINA World League 2012/13

Grupa A: Hrvatska, Crna Gora, Grčka, Turska
Grupa B: Srbija, Španija, Nemačka, Makedonija ( ? )
Grupa C: Italija, Mađarska, Rusija, Rumunija

U 1. kolu, 31 oktobra: Grčka - Turska, Hrvatska - Crna Gora, Nemačka - Srbija, Španija - Makedonija ( ? ), Italija - Rusija, Rumunija - Mađarska.

Makedonci nisu još uvek siguran učesnik, Mađari se vraćaju posle nekoliko godina a zlato brani Hrvatska.

Svako sa svakim kući i u gostima, pobednici grupa idu na finalni turnir. Još se ne zna gde će biti održan ( 11-16 jun 2013 )

Kvalifikacije za EP 2014 ( Budimpešta, 13-26 jul )

Grupa A: Španija, Malta, Ukrajina
Grupa B: Holandija, Slovačka, Poljska, Danska
Grupa C: Hrvatska, Rusija, Portugal
Grupa D: Rumunija, Slovenija, Izrael
Grupa E: Makedonija, Francuska, V. Britanija, Češka
Grupa F: Turska, Gruzija, Belorusija

Prvoplasirane protiv drugoplasiranih ekipa u februaru i aprilu 2014 igraju baraž za EP, gde već čekaju Srbija, Crna Gora, Italija, Grčka, Nemačka i domaćin Mađarska.

1. kolo - 7 novembar 2012
2. kolo - 12 decembar 2012
3. kolo - 3 april 2013
4. kolo - 5 jun 2013
5. kolo - 10 jul 2013
6. kolo - 6 novembar 2013

Baraž: 15 februar i 12 april 2014
I think I'm a pussy one.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 sep 2012, 01:43

Danijel Premus zavrsio karijeru jer nije imao ponudu za nastavak iste.Jbt u kakvoj je vaterpolo kriz kad neko jednog Premusa nije hteo u ekipi. :roll:

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 13 sep 2012, 14:24

RATKO RUDIĆ, najtrofejniji vaterpolski trener, obznanio je da odlazi s pozicije izbornika hrvatske reprezentacije.

Međutim, Rudić će ostati u Hrvatskom vaterpolskom savezu. Obnašat će funkciju sportskog direktora. Hrvatsku je odveo do olimpijskog, svjetskog i europskog zlata. Kormilo reprezentaije napustio je sa 64 godine i poručio da je došlo vrijeme za mlađe trenere.

"Vrijeme je za mlađe trenere"

"Dosta je bilo! 30 godina na klupi me je umorilo. Vrijeme je da šansu dobiju mlađi treneri", rekao je Rudić i dodao da nije izgubio energiju, ali da u drugoj ulozi može biti korisniji hrvatskom vaterpolu.

"Zlato na Olimpijskim igrama najviše je što se može postići. Došli smo do vrha! Olimpijske igre u Pekingu nisam prežalio sve do osvajanja zlata u Londonu. Tamo smo ispali u četvrtfinalu, a trebali smo osvojiti zlato. Energiju nisam izgubio, ali u drugoj ulozi mogu biti korisniji."

"Sumnjam da ću ikada više sjesti na klupu"

O odlasku iz Hrvatske ne razmišlja.

"Ne znam što bi se sad trebalo dogoditi da odem iz Hrvatske, sumnjam da ću ikada više sjesti na klupu."

Perica Bukić, izvršni direktor reprezentacije, smatra da nije bilo smislio nagovarati Rudića na ostanak.

"Ratko je predugo ovdje da bi ga se nagovaralo. Bila je to njegova odluka. Istina, znao sam za nju i prije Londona, ali naša suradnja se nastavlja", rekao je Bukić.

Novog izbornika aktualnih olimpijskih pobjednika treba tražiti između Rudićevih pomoćnika, Elvisa Fatovića i Ivice Tucka. U nedjelju je Izborna skupština, a Rudićev nasljednik bit će poznat nakon sastanka novog Upravnog odbora.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 13 sep 2012, 16:09

FINA World League 2012/13

1. kolo ( 31.10.2012 ) Nemačka - Srbija
2. kolo ( 03.11.2012 ) Srbija - Španija
3. kolo ( 30.01.2013 ) Srbija - Makedonija
4. kolo ( 02.02.2013 ) Srbija - Nemačka
5. kolo ( 27.03.2013 ) Španija - Srbija
6. kolo ( 30.03.2013 ) Makedonija - Srbija
I think I'm a pussy one.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 sep 2012, 01:04

'ladno opet ista grupa. :lol:

Radnicki najverovatnije dovodi Stevensa,u tome slucaju ubrzo ocekujem novu izmenu pravila u vaterpolo ligi jer bi onda Radnicki imao cetiri stranca a dozvoljena su dva u ligi.

Liga Sampiona na B92. ;)

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 14 sep 2012, 12:02

Da, ista grupa kao pre 2 godine, s obzirom da prošle nismo učestvovali. Zanimljivo, neki bi rekli belosvetska zavera, kad pogledaš sastave ostalih grupa a samo pobednik ide na finalni turnir. :lol:

Ne znam koliko je tačno ali ja sam načuo da B92 prenosi samo Zvezdine mečeve ? :roll:

Mogu Radić i Burić ( istina, '' malo '' teže ) uzeti državljanstvo i rešen problem, jer Zlokoviću ne pada na pamet.
I think I'm a pussy one.

Texi
Kontakt:

Post Postao/la Texi » 14 sep 2012, 23:13

Partizan na turniru u Debrecinu danas polovičan učinak. Pobeda protiv domaćina 6-5 ( Subotić, Dedović, Rackov, Basara, Mitrović, Jokić ) i poraz od Vašaša 11-4 ( Ćuk 2, Dedović, Mitrović ).

Za Partizan nisu igrali P. Filipović, Vukićević, Mandić, nije branio Soro.

15.09.2012.

10:00 Partizan - FTC
19:30 Eger - Partizan

P.S. Radić dobio srpsko državljanstvo.
I think I'm a pussy one.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.