Zagor je napisao/la:Može mi neko odgovoriti koliko minimlano treba imati grafičke i ostalih ti megaherca i gigaherca za GTA IV ?
HVALA...
Čini mi se da si i ti laik za to baš ko i ja.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zagor je napisao/la:Može mi neko odgovoriti koliko minimlano treba imati grafičke i ostalih ti megaherca i gigaherca za GTA IV ?
HVALA...
Zar je to moguce???Eagles je napisao/la:E za vas gore "laike"
Ja sam se jedva uspio registrirati na ovaj forum.Tek sam jucer skonto kako se stavlja avatar (i sta znaci avatar uopce"![]()
![]()
![]()
![]()
Znam ziku navit i ove sportske forume ukljucit i to je to .
A imam kom vec 10-tak god.Pa eto o tome koliko me to zanima.
Kako godalan_kardec je napisao/la:Zagor je napisao/la:Može mi neko odgovoriti koliko minimlano treba imati grafičke i ostalih ti megaherca i gigaherca za GTA IV ?
HVALA...
Čini mi se da si i ti laik za to baš ko i ja.
procesor:2 ghz dual coreZagor je napisao/la:Može mi neko odgovoriti koliko minimlano treba imati grafičke i ostalih ti megaherca i gigaherca za GTA IV ?
HVALA...
nisam bukvalno laik snađem se nejma šta zovnem komšiju i to je toalan_kardec je napisao/la:Vrlo zanimljivo.Pa ako se snalaziš nekako onda nisi laik jbt...
graficka mi tacno 512,...Facasplaca je napisao/la:procesor:2 ghz dual coreZagor je napisao/la:Može mi neko odgovoriti koliko minimlano treba imati grafičke i ostalih ti megaherca i gigaherca za GTA IV ?
HVALA...
2 gb rama
graficka 512 mb
uzivaj
ovo je server pack - i to mi je isto , ovo ostalo mi nešto po 1,82 GHz i 1,80 GHz pošto se u ostalo i ne razumijem , valjda će moći kad kupim, a ako ne moze ko ga j...big_amko je napisao/la: Windows XP with SP3 / Vista with SP1
1.8GHz Intel Core 2 Duo, 2.4GHz AMD Athlon X2 64 or equivalent
1GB RAM (1.5GB for Vista)
16GB HDD Space
256MB nVidia 7900, ATi X1900 or equivalent
DVD-ROM Drive
Internet connection required for installation and online play
jel imas onaj standardni ili si nabavljao sebi kakvih dodataka?alan_kardec je napisao/la:Ja sam veliki fan PES-a,iako moram priznati u zadnje vrijeme ga igram jako slabo.Možda je zastario,ali meni je ubjedljivo najbolji PES 6.
ma znas sta mozda ona nije ovako dobra, al meni je odlična samo po tome sto ima triput vise klubova od PES-a pa mi nekako dobro igrati menagera sa njom. Neznam ni ja ...alan_kardec je napisao/la:Joj nemoj mi fife,nigdje veze igra...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.