HNK Višići - HNK Grude 2:1 ::: youtube.com
EDIT:
Evo i utakmice sa Kupresom.
HNK Višići - HNK Kupres 2:0 ::: youtube.com
P.S.
Danas su HNK Višići u prijateljskoj utakmicu pobijedili Slogu iz Trebižata rezultatom 2:1.
Jedino u Višićima navijači budu u terenu,ispred ograde a ne iza kao svugdjehnkvisici je napisao/la:Kratki sažetak utakmice između HNK Višići i HNK Grude. Nije neka kvaliteta videa, ali može se pogledati.![]()
HNK Višići - HNK Grude 2:1 ::: youtube.com
EDIT:
Evo i utakmice sa Kupresom.
HNK Višići - HNK Kupres 2:0 ::: youtube.com
P.S.
Danas su HNK Višići u prijateljskoj utakmicu pobijedili Slogu iz Trebižata rezultatom 2:1.
Iza gola su svlačionice i kafić, normalno da će tamo biti ljudi. A južni korner, poznatiji i kao "Karlovačko korner", tamo se skupljaju bivši igrači i najvjerniji navijači. Nikome oni ne smetaju.ŠB.TRN je napisao/la: Jedino u Višićima navijači budu u terenu,ispred ograde a ne iza kao svugdje![]()
Ne mislim na ovu tribinu s koje se snima nego onu suprotnu stranu i iza gola!!!
I ja čujem da ste vi pokušali igrati prljavo,ali ste ostali bez bodovaplavobijeli je napisao/la:Vi ste dobri, a mi smo gubili 2-0 i vjerojatno i izgubili od Uskopla.Samo se bodovi pišu i ništa drugo,a po informacijama odozgo pokušali ste prljavo igrati što Vam netreba.Čestitam na pobjedi i vidimo se u Livnu.
uvijek je bilo tako i bićeplavobijeli je napisao/la:Evo mismo izgubili 2-1 od Uskoplja koje nas je lani dobilo oba puta,al mi je drago da je sve regularno i bez problema,pa to je sport gubiš i dobivaš.Oni imaju sigurno najboljeg trenera u ligi,čovjek zna svoj poso,postavi 11 iza lopte i čeka.Evo čujem da je Kamešnica dobila Višiće 1-0.Ma nek se igra i žao mi je da je ova Lokomotiva pošla stopama Drinovaca,jer lani sam ih gledao i bili su prava ekipa,a sad vrijeđaju i tuku što nije dobro.
A sta ocekivati gore, ali opet Isto bi im bilo kako god da su vas ugostili ...hnkvisici je napisao/la:Kamešnica - Višići 1:0
Sramota od utakmice. Valjda su domaćini bili isfrustrirani ponašanjem Lokomotive prošli tjedan pa su odlučili isti recept primjenjivati doma. Totalno su nekorektni bili, udaranja bez lopte koliko hoćeš, laktarenja, startova za zatvora i na sve to je sudac ostao slijep. Nama je podijelio 3 žuta odmah na startu utakmice da nas primiri i to radi banalnih stvari. Znali smo da nas nešto ovakvo čeka ali ovo je bilo previše. Nismo ni mi sjajno odigrali ali nisu nam to ni dopuštali domaćini grubom igrom ni sudac koji je sve to podržavao.
Što je najgore, igrači Kamešnice nisu niti jednom izravno zaprijetili našem golu nego mi postignemo autogol i to u doslovno zadnjoj sekundi 1. poluvremena. Baš krasno.
Drugo poluvrijeme smo napadali, puno bolji bili, promašili 2 zicera, možda i bolje da jesmo jer bi onda domaćini još gori postali. Ali nema veze, doći će i oni kod nas na proljeće.
Ti mučki provokatoru šuti.HNKBrotnjo je napisao/la:A sta ocekivati gore, ali opet Isto bi im bilo kako god da su vas ugostili ...hnkvisici je napisao/la:Kamešnica - Višići 1:0
Sramota od utakmice. Valjda su domaćini bili isfrustrirani ponašanjem Lokomotive prošli tjedan pa su odlučili isti recept primjenjivati doma. Totalno su nekorektni bili, udaranja bez lopte koliko hoćeš, laktarenja, startova za zatvora i na sve to je sudac ostao slijep. Nama je podijelio 3 žuta odmah na startu utakmice da nas primiri i to radi banalnih stvari. Znali smo da nas nešto ovakvo čeka ali ovo je bilo previše. Nismo ni mi sjajno odigrali ali nisu nam to ni dopuštali domaćini grubom igrom ni sudac koji je sve to podržavao.
Što je najgore, igrači Kamešnice nisu niti jednom izravno zaprijetili našem golu nego mi postignemo autogol i to u doslovno zadnjoj sekundi 1. poluvremena. Baš krasno.
Drugo poluvrijeme smo napadali, puno bolji bili, promašili 2 zicera, možda i bolje da jesmo jer bi onda domaćini još gori postali. Ali nema veze, doći će i oni kod nas na proljeće.
.Znam suca koji je sudio tu utakmicu i znam da posteno sudi svugdje i da vas nece i ne smije ostetiti.Čondić je imao crveni i on nije igrao.Pripremate teren za dolazak Kamesnice u Višiće dogodine,to je sramota a barem se vi ne bi trebali nikome javljati jer za vas se sve zna odavno!!!hnkvisici je napisao/la:Kamešnica - Višići 1:0
Slušaj ti šabane, puno crtanih filmova gledaš. Ne huškam ja nikoga. Niti sam stručnjak (za tebe sigurno jesam), niti sam novinar, ja sam igrač HNK Višića. Bio u Kamešnici, sve doživio iz prve ruke i nemam ni potrebe ni koristi pa da lažem ovdje. Ne znam odakle ti te glupe teze o "pripremanju terena", kao prvo ovoga što sam ja napisao se nitko neće sjećati dogodine, a kao drugo što sam već u više navrata ovdje napisao HNK Višići njeguju prijateljske odnose sa svim klubovima Druge lige Jug. Niti na jednom gostovanju nismo neprijateljski dočekani niti tako ikoga dočekujemo. Ovaj izolirani događaj protiv Kamešnice je vjerujem posljedica nemilih događaja koje su oni iskusili protiv Lokomotive. Svoje frustracije su istresli na nama, a naravno tri boda kući su morali uzeti. Ja sam samo prenio događanja sa terena da se zna kako su uzeli ta tri boda. Niti jednu neistinu nisam rekao! Ti bodovi nama ništa ne znače, nemamo nikakve ambicije, a da baš želimo možemo uložiti žalbu i na suđenje i na ostale nekorektne događaje i nepravilnosti. Ali nećemo, isto kao što nismo lani uložili žalbe na utakmice protiv Kupresa, Sloge Lj., Lokomotive, Rame...ŠB.TRN je napisao/la:Samo cu ti na ovo sve reci da lazes.Samoprozvani stručnjače i novinaru koji vjerojatno ovakve huškačke tekstove pises i na portalima.Znam suca koji je sudio tu utakmicu i znam da posteno sudi svugdje i da vas nece i ne smije ostetiti.Čondić je imao crveni i on nije igrao.Pripremate teren za dolazak Kamesnice u Višiće dogodine,to je sramota a barem se vi ne bi trebali nikome javljati jer za vas se sve zna odavno!!!hnkvisici je napisao/la:Kamešnica - Višići 1:0
etako je kamešnica prljavo igrala uhnkvisici je napisao/la:Kamešnica - Višići 1:0
Sudac iz Ljubuskog Rom.Pr. da ga sad ne imenujem.Znam kako sudi,i vec sam ga pitao jeli bilo ikakvih incidenata -nije.Na sto ce te se vi zaliti,samo mi reci tu nepravilnost,jel vas netko udarao,prijetio vam ili .....Napisi tu situaciju molim te!!!Pa dosa je vidjeti utakmicu protiv Gruda gdje je sudac sudio za vas 90-10.I oni bi se zalili.Opet ponavljam sta nije bilo u redu u Kamesnici????I lazes da vam se nije dalo igrati!!!hnkvisici je napisao/la:Slušaj ti šabane, puno crtanih filmova gledaš. Ne huškam ja nikoga. Niti sam stručnjak (za tebe sigurno jesam), niti sam novinar, ja sam igrač HNK Višića. Bio u Kamešnici, sve doživio iz prve ruke i nemam ni potrebe ni koristi pa da lažem ovdje. Ne znam odakle ti te glupe teze o "pripremanju terena", kao prvo ovoga što sam ja napisao se nitko neće sjećati dogodine, a kao drugo što sam već u više navrata ovdje napisao HNK Višići njeguju prijateljske odnose sa svim klubovima Druge lige Jug. Niti na jednom gostovanju nismo neprijateljski dočekani niti tako ikoga dočekujemo. Ovaj izolirani događaj protiv Kamešnice je vjerujem posljedica nemilih događaja koje su oni iskusili protiv Lokomotive. Svoje frustracije su istresli na nama, a naravno tri boda kući su morali uzeti. Ja sam samo prenio događanja sa terena da se zna kako su uzeli ta tri boda. Niti jednu neistinu nisam rekao! Ti bodovi nama ništa ne znače, nemamo nikakve ambicije, a da baš želimo možemo uložiti žalbu i na suđenje i na ostale nekorektne događaje i nepravilnosti. Ali nećemo, isto kao što nismo lani uložili žalbe na utakmice protiv Kupresa, Sloge Lj., Lokomotive, Rame...ŠB.TRN je napisao/la:Samo cu ti na ovo sve reci da lazes.Samoprozvani stručnjače i novinaru koji vjerojatno ovakve huškačke tekstove pises i na portalima.Znam suca koji je sudio tu utakmicu i znam da posteno sudi svugdje i da vas nece i ne smije ostetiti.Čondić je imao crveni i on nije igrao.Pripremate teren za dolazak Kamesnice u Višiće dogodine,to je sramota a barem se vi ne bi trebali nikome javljati jer za vas se sve zna odavno!!!hnkvisici je napisao/la:Kamešnica - Višići 1:0
Zašto? Zato što nam nije potreba. Tu smo da igramo nogomet, a ne da se tužakamo. Ali drugi je par cipela kad ti negdje netko jednostavno ne dopušta da igraš nogomet.
A što se tiče suca, vidim nisi ga ni imenovao, vjerujem da pojma nemaš o kome se radi, došao si ovdje čisto da provociraš kao što si to uradio već u par navrata. Ne znam što imaš protiv Višića, ne znam tko si niti me zaboli neka stvar. Samo ti ponovno govorim jedno - bez činjenica, argumenata i dokaza nemoj dolaziti. Na takve tvoje postove ubuduće neću odgovarati, a kasnije ih više neću ni čitati.
P.S. Ajde, izdvoji jedan incident koji se dogodio u Višićima u zadnjih 6 godina ili neki incident koji su HNK Višići izazvali, bilo kući, bilo u gostima. Radi se o gotovo 200 utakmica. Ajde, meni za ljubav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.