Druga Liga - grupa Jug

hnkvisici
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la hnkvisici » 14 sep 2011, 02:29

Kratki sažetak utakmice između HNK Višići i HNK Grude. Nije neka kvaliteta videa, ali može se pogledati. :mrgreen:

HNK Višići - HNK Grude 2:1 ::: youtube.com

EDIT:

Evo i utakmice sa Kupresom.

HNK Višići - HNK Kupres 2:0 ::: youtube.com

P.S.
Danas su HNK Višići u prijateljskoj utakmicu pobijedili Slogu iz Trebižata rezultatom 2:1.
www.facebook.com/hnkvisici

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 15 sep 2011, 17:23

hnkvisici je napisao/la:Kratki sažetak utakmice između HNK Višići i HNK Grude. Nije neka kvaliteta videa, ali može se pogledati. :mrgreen:

HNK Višići - HNK Grude 2:1 ::: youtube.com

EDIT:

Evo i utakmice sa Kupresom.

HNK Višići - HNK Kupres 2:0 ::: youtube.com

P.S.
Danas su HNK Višići u prijateljskoj utakmicu pobijedili Slogu iz Trebižata rezultatom 2:1.
Jedino u Višićima navijači budu u terenu,ispred ograde a ne iza kao svugdje :D :D Ne mislim na ovu tribinu s koje se snima nego onu suprotnu stranu i iza gola!!! ;)

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 15 sep 2011, 18:09

ŠB.TRN je napisao/la: Jedino u Višićima navijači budu u terenu,ispred ograde a ne iza kao svugdje :D :D Ne mislim na ovu tribinu s koje se snima nego onu suprotnu stranu i iza gola!!! ;)
Iza gola su svlačionice i kafić, normalno da će tamo biti ljudi. A južni korner, poznatiji i kao "Karlovačko korner", tamo se skupljaju bivši igrači i najvjerniji navijači. Nikome oni ne smetaju. :mrgreen:

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 17 sep 2011, 20:43

Dobili Klisa 0:1, katastrofa smo odigrali, najgora utakmica u sezoni, ipak je ovo 3. utakmica u 6 dana, tesko je bilo za ocekivati da se nece osjetiti na igracima, jedino mozemo bit sretni sto je Klis dosao u ovo vrijeme, da nije neka druga jaca ekipa, i naravno s 3 boda :) Badalić dao gol.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 18 sep 2011, 18:13

Vi ste dobri, a mi smo gubili 2-0 i vjerojatno i izgubili od Uskopla.Samo se bodovi pišu i ništa drugo,a po informacijama odozgo pokušali ste prljavo igrati što Vam netreba.Čestitam na pobjedi i vidimo se u Livnu.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 18 sep 2011, 18:16

plavobijeli je napisao/la:Vi ste dobri, a mi smo gubili 2-0 i vjerojatno i izgubili od Uskopla.Samo se bodovi pišu i ništa drugo,a po informacijama odozgo pokušali ste prljavo igrati što Vam netreba.Čestitam na pobjedi i vidimo se u Livnu.
I ja čujem da ste vi pokušali igrati prljavo,ali ste ostali bez bodova :D .Vidimo se u Livnu ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 18 sep 2011, 19:09

Evo mismo izgubili 2-1 od Uskoplja koje nas je lani dobilo oba puta,al mi je drago da je sve regularno i bez problema,pa to je sport gubiš i dobivaš.Oni imaju sigurno najboljeg trenera u ligi,čovjek zna svoj poso,postavi 11 iza lopte i čeka.Evo čujem da je Kamešnica dobila Višiće 1-0.Ma nek se igra i žao mi je da je ova Lokomotiva pošla stopama Drinovaca,jer lani sam ih gledao i bili su prava ekipa,a sad vrijeđaju i tuku što nije dobro.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 18 sep 2011, 19:16

Koji je rezultat Grude-Igman
Support your local club !

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 18 sep 2011, 20:35

plavobijeli je napisao/la:Evo mismo izgubili 2-1 od Uskoplja koje nas je lani dobilo oba puta,al mi je drago da je sve regularno i bez problema,pa to je sport gubiš i dobivaš.Oni imaju sigurno najboljeg trenera u ligi,čovjek zna svoj poso,postavi 11 iza lopte i čeka.Evo čujem da je Kamešnica dobila Višiće 1-0.Ma nek se igra i žao mi je da je ova Lokomotiva pošla stopama Drinovaca,jer lani sam ih gledao i bili su prava ekipa,a sad vrijeđaju i tuku što nije dobro.
uvijek je bilo tako i biće ;)
Sloga Uskoplje

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 18 sep 2011, 22:28

Kamešnica - Višići 1:0

Sramota od utakmice. Valjda su domaćini bili isfrustrirani ponašanjem Lokomotive prošli tjedan pa su odlučili isti recept primjenjivati doma. Totalno su nekorektni bili, udaranja bez lopte koliko hoćeš, laktarenja, startova za zatvora i na sve to je sudac ostao slijep. Nama je podijelio 3 žuta odmah na startu utakmice da nas primiri i to radi banalnih stvari. Znali smo da nas nešto ovakvo čeka ali ovo je bilo previše. Nismo ni mi sjajno odigrali ali nisu nam to ni dopuštali domaćini grubom igrom ni sudac koji je sve to podržavao.
Što je najgore, igrači Kamešnice nisu niti jednom izravno zaprijetili našem golu nego mi postignemo autogol i to u doslovno zadnjoj sekundi 1. poluvremena. Baš krasno.
Drugo poluvrijeme smo napadali, puno bolji bili, promašili 2 zicera, možda i bolje da jesmo jer bi onda domaćini još gori postali. Ali nema veze, doći će i oni kod nas na proljeće. ;)

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 18 sep 2011, 22:39

hnkvisici je napisao/la:Kamešnica - Višići 1:0

Sramota od utakmice. Valjda su domaćini bili isfrustrirani ponašanjem Lokomotive prošli tjedan pa su odlučili isti recept primjenjivati doma. Totalno su nekorektni bili, udaranja bez lopte koliko hoćeš, laktarenja, startova za zatvora i na sve to je sudac ostao slijep. Nama je podijelio 3 žuta odmah na startu utakmice da nas primiri i to radi banalnih stvari. Znali smo da nas nešto ovakvo čeka ali ovo je bilo previše. Nismo ni mi sjajno odigrali ali nisu nam to ni dopuštali domaćini grubom igrom ni sudac koji je sve to podržavao.
Što je najgore, igrači Kamešnice nisu niti jednom izravno zaprijetili našem golu nego mi postignemo autogol i to u doslovno zadnjoj sekundi 1. poluvremena. Baš krasno.
Drugo poluvrijeme smo napadali, puno bolji bili, promašili 2 zicera, možda i bolje da jesmo jer bi onda domaćini još gori postali. Ali nema veze, doći će i oni kod nas na proljeće. ;)
A sta ocekivati gore, ali opet Isto bi im bilo kako god da su vas ugostili ...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 18 sep 2011, 22:42

Rezultati:

Stolac - Bigeste 3 : 1
Tomislav - Lokomotiva 3 : 0
Klis - Brotnjo 0 : 1
Sloga Uskoplje - Troglav 2 : 1
Grude - Igman 2 : 1
Kupres - Turbina 1 : 0
Kamešnica - Višići 1 : 0
Sloga Ljubuški - Posušje 4:2

Tablica:
1. Brotnjo 5 5 0 0 15:2 15
2. Tomislav 5 4 0 1 13:5 12
3. Stolac 5 4 0 1 11:6 12
4.Troglav 5 3 1 1 16:5 10
5. Sloga Uskoplje 5 3 1 1 10:3 10
6. Kamešnica 5 3 0 2 6:7 9
7. Turbina 5 2 2 1 8:5 8
8. Grude 5 2 1 2 8:6 7
9. Kupres 5 2 1 2 7:5 7
10. Igman 5 2 1 2 9:8 7
11. Višići 5 2 0 3 5:7 6
12. Sloga Ljubuški 5 2 0 3 10:18 6
13. Lokomotiva 5 1 0 4 1:11 3
14. Bigeste 5 1 0 4 2:13 3
13. Posušje 5 0 1 3 6:9 1
16. Klis 5 0 0 5 2:16 0
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 18 sep 2011, 22:56

HNKBrotnjo je napisao/la:

A sta ocekivati gore, ali opet Isto bi im bilo kako god da su vas ugostili ...
Ti mučki provokatoru šuti. :lol: Šalim se, nego dosadan si malo sa tim upadicama koje nemaju pokriće. Ako imaš što reći, slobodno se izjasni i to argumentirano, u suprotnom drži prste dalje od tipkovnice. ;)

Da se vratim na temu, također za Kamešnicu su igrali neki igrači koji su isključeni prošlu utakmicu, tražili smo provjeru kod delegata poslije utakmice ali nam je rekao da je kasno za to, da smo trebali to raditi prije utakmice. Ne znam za to pravilo, ali u svakom slučaju sramotno. Ali ne čudi me ništa u ovoj ligi.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 19 sep 2011, 00:30

.Znam suca koji je sudio tu utakmicu i znam da posteno sudi svugdje i da vas nece i ne smije ostetiti.Čondić je imao crveni i on nije igrao.Pripremate teren za dolazak Kamesnice u Višiće dogodine,to je sramota a barem se vi ne bi trebali nikome javljati jer za vas se sve zna odavno!!!
Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 19 sep 2011, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 19 sep 2011, 02:22

ŠB.TRN je napisao/la:

Samo cu ti na ovo sve reci da lazes.Samoprozvani stručnjače i novinaru koji vjerojatno ovakve huškačke tekstove pises i na portalima.Znam suca koji je sudio tu utakmicu i znam da posteno sudi svugdje i da vas nece i ne smije ostetiti.Čondić je imao crveni i on nije igrao.Pripremate teren za dolazak Kamesnice u Višiće dogodine,to je sramota a barem se vi ne bi trebali nikome javljati jer za vas se sve zna odavno!!!
Slušaj ti šabane, puno crtanih filmova gledaš. Ne huškam ja nikoga. Niti sam stručnjak (za tebe sigurno jesam), niti sam novinar, ja sam igrač HNK Višića. Bio u Kamešnici, sve doživio iz prve ruke i nemam ni potrebe ni koristi pa da lažem ovdje. Ne znam odakle ti te glupe teze o "pripremanju terena", kao prvo ovoga što sam ja napisao se nitko neće sjećati dogodine, a kao drugo što sam već u više navrata ovdje napisao HNK Višići njeguju prijateljske odnose sa svim klubovima Druge lige Jug. Niti na jednom gostovanju nismo neprijateljski dočekani niti tako ikoga dočekujemo. Ovaj izolirani događaj protiv Kamešnice je vjerujem posljedica nemilih događaja koje su oni iskusili protiv Lokomotive. Svoje frustracije su istresli na nama, a naravno tri boda kući su morali uzeti. Ja sam samo prenio događanja sa terena da se zna kako su uzeli ta tri boda. Niti jednu neistinu nisam rekao! Ti bodovi nama ništa ne znače, nemamo nikakve ambicije, a da baš želimo možemo uložiti žalbu i na suđenje i na ostale nekorektne događaje i nepravilnosti. Ali nećemo, isto kao što nismo lani uložili žalbe na utakmice protiv Kupresa, Sloge Lj., Lokomotive, Rame...
Zašto? Zato što nam nije potreba. Tu smo da igramo nogomet, a ne da se tužakamo. Ali drugi je par cipela kad ti negdje netko jednostavno ne dopušta da igraš nogomet.

A što se tiče suca, vidim nisi ga ni imenovao, vjerujem da pojma nemaš o kome se radi, došao si ovdje čisto da provociraš kao što si to uradio već u par navrata. Ne znam što imaš protiv Višića, ne znam tko si niti me zaboli neka stvar. Samo ti ponovno govorim jedno - bez činjenica, argumenata i dokaza nemoj dolaziti. Na takve tvoje postove ubuduće neću odgovarati, a kasnije ih više neću ni čitati. 8-)

P.S. Ajde, izdvoji jedan incident koji se dogodio u Višićima u zadnjih 6 godina ili neki incident koji su HNK Višići izazvali, bilo kući, bilo u gostima. Radi se o gotovo 200 utakmica. Ajde, meni za ljubav. :mrgreen:
Zadnja izmjena: hnkvisici, dana/u 19 sep 2011, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 19 sep 2011, 08:35

aktuelna tabela (sa svim mogućnostima analiza, grafikona i međusobnih poređenja klubova): http://www.sportsport.ba/tabela/Druga-l ... 1-2012/374" onclick="window.open(this.href);return false;

molim sve forumaše da pomognu da prikupimo grbove svih klubova kako bi tabela ljepše izgledala, a stranice klubova bile potpunije. samo ovdje zalijepite grbove koji nedostaju.

hvala.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 sep 2011, 10:36

Odlično, baš sam ovo planirao predložiti ovdje na forumu, u dijelu gdje gdje se takve stvari mogu napraviti. :D

slika
NK Kamešnica Podhum

slika
HNK Tomislav Tomislavgrad

slika
FK Lokomotiva Mostar

slika
HNK Sloga Uskoplje

slika
NK Sloga Ljubuški

slika
FK Klis Buturović Polje (grb je grozne kvalitete, nema boljeg, satima sam tražio bolji, jednostavno nema nigdje)

slika
HNK Višići
Hayley <3

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 19 sep 2011, 10:50

etako je kamešnica prljavo igrala u
olstaru,pa sui i nagradjeni sa dva crvena i nekoliko zutih kartona.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 19 sep 2011, 10:59

hnkvisici je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:

Samo cu ti na ovo sve reci da lazes.Samoprozvani stručnjače i novinaru koji vjerojatno ovakve huškačke tekstove pises i na portalima.Znam suca koji je sudio tu utakmicu i znam da posteno sudi svugdje i da vas nece i ne smije ostetiti.Čondić je imao crveni i on nije igrao.Pripremate teren za dolazak Kamesnice u Višiće dogodine,to je sramota a barem se vi ne bi trebali nikome javljati jer za vas se sve zna odavno!!!
Slušaj ti šabane, puno crtanih filmova gledaš. Ne huškam ja nikoga. Niti sam stručnjak (za tebe sigurno jesam), niti sam novinar, ja sam igrač HNK Višića. Bio u Kamešnici, sve doživio iz prve ruke i nemam ni potrebe ni koristi pa da lažem ovdje. Ne znam odakle ti te glupe teze o "pripremanju terena", kao prvo ovoga što sam ja napisao se nitko neće sjećati dogodine, a kao drugo što sam već u više navrata ovdje napisao HNK Višići njeguju prijateljske odnose sa svim klubovima Druge lige Jug. Niti na jednom gostovanju nismo neprijateljski dočekani niti tako ikoga dočekujemo. Ovaj izolirani događaj protiv Kamešnice je vjerujem posljedica nemilih događaja koje su oni iskusili protiv Lokomotive. Svoje frustracije su istresli na nama, a naravno tri boda kući su morali uzeti. Ja sam samo prenio događanja sa terena da se zna kako su uzeli ta tri boda. Niti jednu neistinu nisam rekao! Ti bodovi nama ništa ne znače, nemamo nikakve ambicije, a da baš želimo možemo uložiti žalbu i na suđenje i na ostale nekorektne događaje i nepravilnosti. Ali nećemo, isto kao što nismo lani uložili žalbe na utakmice protiv Kupresa, Sloge Lj., Lokomotive, Rame...
Zašto? Zato što nam nije potreba. Tu smo da igramo nogomet, a ne da se tužakamo. Ali drugi je par cipela kad ti negdje netko jednostavno ne dopušta da igraš nogomet.

A što se tiče suca, vidim nisi ga ni imenovao, vjerujem da pojma nemaš o kome se radi, došao si ovdje čisto da provociraš kao što si to uradio već u par navrata. Ne znam što imaš protiv Višića, ne znam tko si niti me zaboli neka stvar. Samo ti ponovno govorim jedno - bez činjenica, argumenata i dokaza nemoj dolaziti. Na takve tvoje postove ubuduće neću odgovarati, a kasnije ih više neću ni čitati. 8-)

P.S. Ajde, izdvoji jedan incident koji se dogodio u Višićima u zadnjih 6 godina ili neki incident koji su HNK Višići izazvali, bilo kući, bilo u gostima. Radi se o gotovo 200 utakmica. Ajde, meni za ljubav. :mrgreen:
Sudac iz Ljubuskog Rom.Pr. da ga sad ne imenujem.Znam kako sudi,i vec sam ga pitao jeli bilo ikakvih incidenata -nije.Na sto ce te se vi zaliti,samo mi reci tu nepravilnost,jel vas netko udarao,prijetio vam ili .....Napisi tu situaciju molim te!!!Pa dosa je vidjeti utakmicu protiv Gruda gdje je sudac sudio za vas 90-10.I oni bi se zalili.Opet ponavljam sta nije bilo u redu u Kamesnici????I lazes da vam se nije dalo igrati!!!
Zadnja izmjena: ŠB.TRN, dana/u 19 sep 2011, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 19 sep 2011, 14:16

ma jašta si su nam suci fini i pošteni :lol:

@admin
Posušje je HŠK i imaš krivi grb ;)
Sloga Uskoplje

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.