Usutio se Portillo haman trazi kako se zovu selektori Fiji-a i Kambodze koji su glasali za curicu Kristinu.xaviesta je napisao/la:Hitzfeld, Del Bosque, Capelo,Wenger,Ferguson itdPortillo je napisao/la: Ronaldo je najbolji.
Ajd mi navedi ima strucnjaka koji kaze da je Ronaldo bolji. Safet Sušić je glasao za njega, od ovih strucnjaka
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Tzv. Navijači Reala nisu navijači Reala nego Anti Barcelonisti !
Ja ne znam kakve vi gluposti ovdje pricate i na sta trosite vrijeme.
C. Ronalda usporedjuju sa Messiem a Lea sa Maradonom i Peleom!
Recenica koja sve objasnjava
Mes Que Un Club
Ferguson.xaviesta je napisao/la:Hitzfeld, Del Bosque, Capelo,Wenger,Ferguson itdPortillo je napisao/la: Ronaldo je najbolji.
Ajd mi navedi ima strucnjaka koji kaze da je Ronaldo bolji. Safet Sušić je glasao za njega, od ovih strucnjaka
Ma Mesija samo vi uporedjujete sa Maradonom. Ne moze taj njemu opepelit.amertiger je napisao/la:Ja ne znam kakve vi gluposti ovdje pricate i na sta trosite vrijeme.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Messi je pokazao ko je najbolji igrac.Momak koji je tek dosao sa plaze igrao se sa realom,i sto je najvaznije messi igra kad je najvise potrebno.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Portillo i vi samo usporedjujete Ronalda sa Messijem.
Bio je pravo zajeban u dresu Argentine kada je bilo potrebno. Zadnji gol za Argentinu zabio prije 5. godina oronuloj SrbijiDesimaL je napisao/la:Messi je pokazao ko je najbolji igrac.Momak koji je tek dosao sa plaze igrao se sa realom,i sto je najvaznije messi igra kad je najvise potrebno.

Pa ne moze biti i za jednohg i za drugogPortillo je napisao/la: Ferguson.

Julio Grondona:
- Messi je najbolja "desetka" u povijesti argentinskog nogometa. Messi, Maradona, Riquelme i Veron su svi s nekog drugog planeta. Ali, najbolji je Messi.
Zinedine Zidane:
- Mislim da će o njemu svako ponuditi isto mišljenje. Samo ga treba gledati i uživati u predstavi koju prezentira na nogometnom travnjaku u dresu Barcelone iz utakmice u utakmicu. On vrlo često donosi prevagu na terenu i uvijek igra okomito prema protivničkom golu. Messija neće vidjeti kako dodaje loptu unatrag ili horizontalno, to nije njegova ideja. Kao ljubitelj nogometa, mogu samo uživati u njegovoj igri.
Ortega:
"Gledao sam Maradonu dok je igrao. Sada gledam Messija i mogu vam reći da je za nijansu bolji od Diega" ...
Don't hate what you don't understand.
Bruce Lee, C.Chaplin, Dante, Gete, Nikola Tesla, J.Gagarin, J.Morrison, istorija, praistorija...Raul_64 je napisao/la:Šteta pa toliko mocni Franco nakon 5 titula u evropi za redom(jest da nije mogao u svojoj Španiji tako dominirati) nije platio i šestu za redom kada je barceloni nedosudjen nepostojeci penal i Realu poništen čist gol..pa ti kad mi nadjes snimke utakmica iz 50setih kad je Real osvojio 6 titula tadasnje "kvazi LP" ja cu ti masno platiti !!!
Opcepoznata cinjeica je da je Real iza sebe imao generala radi kojeg su morali uzimati sve redom sto svojom igrom sto prisilom protivnickih klubova !!!!
jah Di Stefano,Gento,Puskas pickin dim![]()
[youtube][/youtube]

p.s. ah zaboravi volej Zizua

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Najgore je što vi mislite da je vel'ka stvar što je bolji od Maradone
Mali narkić 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- hule_barca
- Kontakt:
Realovci se mogu pušiti, kada je Di Stefano rekao ko je bolji

Mes Que Un Club
Zadnji gol velikom Brazilu,a Kristina velikim Farskim OstrvimaPortillo je napisao/la:Bio je pravo zajeban u dresu Argentine kada je bilo potrebno. Zadnji gol za Argentinu zabio prije 5. godina oronuloj SrbijiDesimaL je napisao/la:Messi je pokazao ko je najbolji igrac.Momak koji je tek dosao sa plaze igrao se sa realom,i sto je najvaznije messi igra kad je najvise potrebno.

Na Barnabeu su ga pozdravljali aplauzomLBJ MVP je napisao/la:Najgore je što vi mislite da je vel'ka stvar što je bolji od MaradoneMali narkić

Don't hate what you don't understand.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101216059" onclick="window.open(this.href);return false;hule_barca je napisao/la:Realovci se mogu pušiti, kada je Di Stefano rekao ko je bolji![]()
![]()
U prijateljskoj utakmici koja je odlucivala o plasmanu na Copu jelarmanix je napisao/la: Zadnji gol velikom Brazilu,a Kristina velikim Farskim Ostrvima![]()
ne javljaj se vise !!

Ko?bparena je napisao/la: Pozdravio te Barba
Da upravo.bparena je napisao/la:Bruce Lee, C.Chaplin, Dante, Gete, Nikola Tesla, J.Gagarin, J.Morrison, istorija, praistorija...
p.s. ah zaboravi volej Zizua
Bas kao ti nabrojani koji su obilikovali našu sadašnjost.
Bitna je historija bona.
ma pozdravljale su i Fabregasa i nigu,ma budale malo malo skačuxaviesta je napisao/la:Na Barnabeu su ga pozdravljali aplauzom

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nema koga nisu više pozdravili aplauzom.xaviesta je napisao/la:Na Barnabeu su ga pozdravljali aplauzomLBJ MVP je napisao/la:Najgore je što vi mislite da je vel'ka stvar što je bolji od MaradoneMali narkić
Žalosno je što njega stavljaju sa najboljim ikada

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne vidim gdje je Ronaldo bolji od Messija u repci Messi 61 utakmica 17 golova,Kristina 82 utakmice 29 golova,pola ovih golova je zabijeno F.Otocima,Azerbajdzanu,Armeniji i tim kvazi repkama.
Portillo je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101216059" onclick="window.open(this.href);return false;hule_barca je napisao/la:Realovci se mogu pušiti, kada je Di Stefano rekao ko je bolji![]()
![]()
U prijateljskoj utakmici koja je odlucivala o plasmanu na Copu jelarmanix je napisao/la: Zadnji gol velikom Brazilu,a Kristina velikim Farskim Ostrvima![]()
ne javljaj se vise !!
Inace, ako nisi znao, cisto da te uputim. Cristina je svojim golom odvela Portugal u finale Eura 2004.
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Osim toga messi je svojim asistencijama i golovima doveo barcelonu do vrhunca.Portillo je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101216059" onclick="window.open(this.href);return false;hule_barca je napisao/la:Realovci se mogu pušiti, kada je Di Stefano rekao ko je bolji![]()
![]()
ne javljaj se vise !!
Inace, ako nisi znao, cisto da te uputim. Cristina je svojim golom odvela Portugal u finale Eura 2004.
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 04 sep 2011, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
-
- Kontakt:
e ovo je jedna od boljih tema na ovom portalu, ja lično Barcu ne mogu podnijet zbog više stvari: prvo nikad al stvarno nikad neću halalit onu glumu Alvesa kad je Pepe dobio crveni karton, i opet se govori da je Pepe mesar, a Alves se štiti, zatim polufinale lp-a protiv Čelzija, ono se zove masakriranje nogometa, a dodao bih još jednu stvar, a to je koliko se samo Messi štiti, a koliko Ronaldo ne štiti, do prije nekoliko godina CR-a nisam podnosio zbog onih osmijehivanja nakon što ga netko navodno sruši, ali s vremenom kako sam gledao sve više njegovih tekmi, tako sve više i opravdavam te njegove geste, Messi kad se sruši onda bude ubij tog što ga je srušio, tjeraj ga u zatvor, a CR-a kad se polomi onda bude nek ga je, vidi **** mamu mu cigansku. Zadnje 2 lp-a koje je Bartca osvojila i prije svega način na koji je to uradila njima nek ide na čast, jer ja vam garantujem da je ovrebo svirao bar jedan od 3 penala koja su bila za Čelzi i da Pepe nije bio isključen, a nije trebao svi su to vidjeli kako je to balerina Alves izveo, Barca bi i daljer imala mizerne 2 lp-a. Da zaključim da Real na takav način neki trofej tako osvoji ja bih prestao navijat za njega, al najtužnije kod Barce mi je što realno imaju kvalitete da osvoje trofej bez glume, a oni se time služe. VAMA NA ČAST KATALONCI, HALA MADRID!!!!!!!
Portillo je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101216059" onclick="window.open(this.href);return false;hule_barca je napisao/la:Realovci se mogu pušiti, kada je Di Stefano rekao ko je bolji![]()
![]()
ne javljaj se vise !!
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.