NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
Howard preuzima ulogu Jamesa od prosle sezone, s tim da ce Orlando imati priliku da u svoje redove dovede Bynuma, za razliku od Cavsa koji su popusili.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koliko me sjecanje sluzi, moguci odlazak LeBrona se nije ni spominjao sve do ispadanja iz playoffa, kamoli i prije pocetka same sezone. Tako, da ne vidim kako Howard preuzima njegovu ulogu.amerosm je napisao/la:Howard preuzima ulogu Jamesa od prosle sezone, s tim da ce Orlando imati priliku da u svoje redove dovede Bynuma, za razliku od Cavsa koji su popusili.
Onda je do mene, moguce da sam neke informacije u glavi pomjesao, no ukoliko Howard navede ime kluba u koji zeli trade onda je Orlando pod pritiskom.Donnie Darko je napisao/la:Koliko me sjecanje sluzi, moguci odlazak LeBrona se nije ni spominjao sve do ispadanja iz playoffa, kamoli i prije pocetka same sezone. Tako, da ne vidim kako Howard preuzima njegovu ulogu.amerosm je napisao/la:Howard preuzima ulogu Jamesa od prosle sezone, s tim da ce Orlando imati priliku da u svoje redove dovede Bynuma, za razliku od Cavsa koji su popusili.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma niko ne moze preuzeti ulogu te hinje. Niko nije svoj tim izradio kao on sto je, niti ce iko izraditi. Uvijek ce takvi timovi, prilikom odlaska takvih zvijezda, nesto zaraditi, nesto dobiti od odlaska, dok mi dobili hebene pickove 2014 i 2015 godine. Ugledah da imamo 6 pickova u 2015 godini, nadam se da ce se kakvih talenata izroditi pa da ownamo taj draft hahahhahahaha. Kyrie ce imati tada oko 23 24 godine, a mi cemo imati 6 pickova, taman da ga uvjerimo da ostane da nas ne izradi kao James Le Queen, iako mislim da je Kyrie dobar momak, nesto poput Steve Nasha.
Edit: James je krio do zadnjeg dana sta ce uraditi, da li da produzi ili ode u neki od timova. To je rekao zadnji dan free agencya da ide u Miami, kada mi nismo mogli nista uraditi da uzmemo nekog od slobodnih agenata, jer je sve otislo.
Edit: James je krio do zadnjeg dana sta ce uraditi, da li da produzi ili ode u neki od timova. To je rekao zadnji dan free agencya da ide u Miami, kada mi nismo mogli nista uraditi da uzmemo nekog od slobodnih agenata, jer je sve otislo.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
I Chris Paul je dobar decko, pa evo...
- adriano_leite
- Kontakt:
Eh pa makar ce nesto zaraditi, nece otici u nepovrat ono sto su u njega ulozili. Imat ce odakle krenuti u rebuilding. Mada i kao takva ekipa, ako ovaj trade bude takav kakav je, mozda i izbore play off.Donnie Darko je napisao/la:I Chris Paul je dobar decko, pa evo...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zadnje info govore da Rocketsi otpadaju iz deala sa Lakersima i NOH,pa imamo samo razmjenu Paul za Gasola i Odoma....Mislim da ako Lakersi ne dovedu nesto dobro na poziciji 4 ili 5(klupu da ne spominjem) nece oni uciniti neki veliki korak naprijed ovim trejdom...Za sve vas koji se pitate zasto NOH ne prihvati bolju 'ponudu' Clippersa,odgovor je da sami Clippersi ne nude takve igrace za Paula,jer nemaju garanciju da ce on produziti ugovor sa njima.....Lakersi su tu sigurni
P.S.Prince ostaje u Detroitu...

- adriano_leite
- Kontakt:

Nikad nisam bio nervozniji pred pocetak NBA sezone. Sada ce prave bombe odjekivati u ovih par dana do prvih utakmica, nadam se da ce Cavsi da ulete u taj neki veliki trejd kao treci tim.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
**** saying Lakers have traded for CP3...I think we should just let the Lakers and Heat play a best out of 65 series
Kako mocan komentar hahahahhahahahaha.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma previse Lakersi daju tu,kao da su sigurni da Howard dolazi kod njihadriano_leite je napisao/la:**** saying Lakers have traded for CP3...I think we should just let the Lakers and Heat play a best out of 65 series

- adriano_leite
- Kontakt:
The blockbuster Chris Paul trade is off, according to ESPN's Marc Stein.
NBA owners have pushed David Stern to kill a proposed trade that would send Paul to the Lakers from the NBA-owned Hornets.
Owners were irate with Stern during Thursday's Board of Governors meeting.
Hornets' GM Dell Demps is receiving pressure from the NBA to back out of the agreed upon trade to keep Paul, say ****.
**** from Paul's camp tell Stein that the deal will not go through on Friday and that he is expected to report to the Hornets' training camp.
Read more: http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... z1g01BlvyH" onclick="window.open(this.href);return false;
NBA owners have pushed David Stern to kill a proposed trade that would send Paul to the Lakers from the NBA-owned Hornets.
Owners were irate with Stern during Thursday's Board of Governors meeting.
Hornets' GM Dell Demps is receiving pressure from the NBA to back out of the agreed upon trade to keep Paul, say ****.
**** from Paul's camp tell Stein that the deal will not go through on Friday and that he is expected to report to the Hornets' training camp.
Read more: http://basketball.realgm.com/wiretap/21 ... z1g01BlvyH" onclick="window.open(this.href);return false;
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:

edit:
Chris Paul na twitteru: WoW

- Donnie Darko
- Kontakt:
Lamar Odom izgleda plakao u interview-u sa onim Stephen A. Smithom
Jbt koja noc, jednostano zao mi lec spavat.
http://espn.go.com/espnradio/losangeles/play?s=la" onclick="window.open(this.href);return false;
poslusajte i sami.

http://espn.go.com/espnradio/losangeles/play?s=la" onclick="window.open(this.href);return false;
poslusajte i sami.
-
- Kontakt:
Zanimljivo...ovo me bas iznenadilo za paul-a,nisam se bas nadao, mislim da je ovo dobro za LAL al' jos treba tu nesto uraditi,treba visokih igrača i vjerovatno da će jos nesto da urade.Donnie Darko je napisao/la:Lamar Odom izgleda plakao u interview-u sa onim Stephen A. SmithomJbt koja noc, jednostano zao mi lec spavat.
poslusajte i sami.
Zao mi je odoma posebno,uvijek mi je bio drag
izgleda jos uvijek nista od trade-a
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
NBA se ugledala na svoje Evropske kolege.
Ne zna se ni ko pije ni ko placa. Vlasnici tvrde da oni nisu umjesali svoje prste i da je Stern taj koji je ulozio VETO, drugi medjutim tvrde da sporazum izmedju tri kluba jos na snazi i da vlasnici isiti zele detaljno analizirati, treci tvrde da su Lakersi sami oborili ovaj sporazum jer su u kratkom vremenu shvatili vrijednost Odoma i Gasola, dok cetvrti tvrde da bi vlasnici pristali na ovaj sporazum jedino ako bi se Lakersi onemogucili da dovedu Howarda.
Po forumima cak i navijaci Celticsa su stali na stranu Lakersa i ismijavaju NBA ligu sa prijedlogom da se malo ugledaju na NFL.
Edit: Izvor ESPN-a tvrdi da je CP3 rekao da se nece pojaviti na sutrasnjem treningu NOH-a i da zeli ovaj trade.
Ovo gore os Spanske sapunice.

Ne zna se ni ko pije ni ko placa. Vlasnici tvrde da oni nisu umjesali svoje prste i da je Stern taj koji je ulozio VETO, drugi medjutim tvrde da sporazum izmedju tri kluba jos na snazi i da vlasnici isiti zele detaljno analizirati, treci tvrde da su Lakersi sami oborili ovaj sporazum jer su u kratkom vremenu shvatili vrijednost Odoma i Gasola, dok cetvrti tvrde da bi vlasnici pristali na ovaj sporazum jedino ako bi se Lakersi onemogucili da dovedu Howarda.
Po forumima cak i navijaci Celticsa su stali na stranu Lakersa i ismijavaju NBA ligu sa prijedlogom da se malo ugledaju na NFL.
Edit: Izvor ESPN-a tvrdi da je CP3 rekao da se nece pojaviti na sutrasnjem treningu NOH-a i da zeli ovaj trade.
Ovo gore os Spanske sapunice.

- adriano_leite
- Kontakt:
Posto niko vise ne prati Cavse i ne navija za Cavse, a tako i slabo ko cita dio foruma za Cavse, pa bolje da vas pitam ovdje. Da li je neko pratio Willie Reeda, znam da je trebao biti na draftu ove godine, ali valjda neka ga tuzila za seksualni napad ili sta znam vec, pa je to uticalo na to da ne bude draftovan. Sada su ga Cavsi pozvali u trening kamp, pa me zanima da li ima hljeba od njega. Vidio sam mu statistiku i tu je negdje sa Samardom Samuelsonom, ali zanima me kako igra, ako ga je neko gledao, jer znam da vas dosta prati NCAA, a statistika ne moze mnogo otkriti.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
"NEW ORLEANS -- The NBA, as owners of the New Orleans Hornets, won't trade All-Star guard Chris Paul to the Los Angeles Lakers.
NBA spokesman Mike Bass says: "It's not true that the owners killed the deal, the deal was never discussed at the Board of Governors meeting and the league office declined to make the trade for basketball reasons." " (ESPN)
NBA spokesman Mike Bass says: "It's not true that the owners killed the deal, the deal was never discussed at the Board of Governors meeting and the league office declined to make the trade for basketball reasons." " (ESPN)
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Nista od trade-a izmedju NOH-a i Lakersa. Osoba koja je zaustavila trade je Dan Gilbert koji je poslao pismo Sternu.
Takodjer Odom i Gasol se ne zele pojaviti na danasnjem treningu Lakersa i odluka Sterna je izazvala veliki haos.
Ukoliko je ovo istinito za Gilberta onda tek sada mogu razumiti LeBrona.
Igraci su stali na stranu Paula i tako je Granger preko twittera Sterna nazavao "ku.rvom".
Takodjer Odom i Gasol se ne zele pojaviti na danasnjem treningu Lakersa i odluka Sterna je izazvala veliki haos.
Ukoliko je ovo istinito za Gilberta onda tek sada mogu razumiti LeBrona.
Igraci su stali na stranu Paula i tako je Granger preko twittera Sterna nazavao "ku.rvom".
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ma napokon ovaj stern radi nesto pozitvno za nba..pa najbolje nek svi ovi bolji odu u tri tima i nek igraju odma playoff..nek im je zabranio..a nba liga je vlasnik hornetsa, i dobro je sto su ovo uradili...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- majestic24
- Kontakt:
Hmm,malo mi je ovo poglupo.
Ne samo u kosarci,nego u svim sportovima. Ako igrac zeli da ide,pusti ga brate. Nema tu smisla da ga zadrzavas. Ili nece igrati nikako,ili ce se qrciti po terenu.
Crisu je ostala jos godinu ugovora s Hornetsima. Sto se njega tice,on moze da i presjedi na klupi i onda ce otici kao freea agent za samo 6 mjeseci. I sta su Hornetsi onda dobili s tim ako ode???
A prije svega,ova opcija Gasol/Odom za Paula je glupa. Jedino moze Artest da ide ili neko od ovih losiji tipa Barnes i sl.
Al definitinvo,biti ce zanimljivo u NBA ligi jos ovih 15 dana
Ne samo u kosarci,nego u svim sportovima. Ako igrac zeli da ide,pusti ga brate. Nema tu smisla da ga zadrzavas. Ili nece igrati nikako,ili ce se qrciti po terenu.
Crisu je ostala jos godinu ugovora s Hornetsima. Sto se njega tice,on moze da i presjedi na klupi i onda ce otici kao freea agent za samo 6 mjeseci. I sta su Hornetsi onda dobili s tim ako ode???
A prije svega,ova opcija Gasol/Odom za Paula je glupa. Jedino moze Artest da ide ili neko od ovih losiji tipa Barnes i sl.
Al definitinvo,biti ce zanimljivo u NBA ligi jos ovih 15 dana
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.