Skijaski skokovi
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: Skijaski skokovi
Ja bih za 200 000 eura skocio i bez odjela. Sta to moze biti strasno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pa nisu to Vikici openmajestic24 je napisao/la:Ja bih za 200 000 eura skocio i bez odjela. Sta to moze biti strasno

Zola in, Zola passes, Zola scores !
nisu neke cifre.. ali sigurno da su bili bolji u skoli ne bi danas skakali gdje skacu..
i nije nesto strasno.. ja bi sad evo skocio za 5k.. nebitno koja valuta

i nije nesto strasno.. ja bi sad evo skocio za 5k.. nebitno koja valuta

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nisam te prepoznaomajestic24 je napisao/la:Ja bih za 200 000 eura skocio i bez odjela. Sta to moze biti strasno
[youtube][/youtube]
nema potpisa
- rob do bagro
- Kontakt:
Amman je vec legenda, ne moze frajeru niko nista 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Evo Amman opet pobjedi u Oslu ispred Malysza, svaka cast majstore 

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
nisam imao priliku pogledati iz ove perspektive i bas mi je drago sto sam naletio na ovu sliku.reds je napisao/la:Devil je napisao/la:
Kako jeziv pogled odavne jbt.,ja ne bi smeo ni da pogledam dole a kamoli da letim.
uuuu, strahota.
mozda bih se ja i spustio za neki visemilionski iznos. samo, siguran sam, poslije mene niko ne bi.
od straha bih je us-ro i to od vrha pa do dna. trebalo bi im tri mjeseca da to sve ociste

stvarno, ovim "letacima" svaka cast.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- rob do bagro
- Kontakt:
Amman osvojio zlatnu medalju 

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Da i postao svjetski prvak u Ski letovima.Šteta što nije Adam M. osvojio medalju jedinu koja mu nedostaje bio je 4.rob do bagro je napisao/la:Amman osvojio zlatnu medalju
FK Pjetlovi
sad ce skokovi na travi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Kakva je ono trava pa se moze skijat
Nije ono prava trava,ono je neka smesa koja se zove igelit koja daje onu klizavost na skakaoni.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Kakva je ono trava pa se moze skijat
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Arsenalisation
- Kontakt:
To je bila ona emisija koju vodi Nisvet Dzanko...msm...da se zvala POZITIVNA GEOGRAFIJA...u kojoj je taj covjek rekao da uopste nije strasno skakati i da se od zemlje ne odvajate vise od 3 m osim ako nije neki nenadjebiv skok onda i do 3.5.m...ali zato pri brzini preko 100km/h samo se okliznuti i pasti kada skijas je nocna mora a o padu sa 3-4 metra sa te visine uhhh---..reds je napisao/la:Slušao sam jednom nekog našeg bivšeg skakača koji je govorio da nije toliko strašno skakati koliko se čini na prvi pogled.Devil je napisao/la:
Kako jeziv pogled odavne jbt.,ja ne bi smeo ni da pogledam dole a kamoli da letim.![]()
Slažem se.Premalo dobijaju s obzirom na opasnost prilikom skoka.Johnyx95 je napisao/la:Ko da ih cekaju milioniOvi ljudi (sa mudima do zemlje) lete i preko 200m za 50 do 100 hiljada eura i to za pobjedu.A ostalim sipak.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Najvise sam gotivio Japance Kazajuši Funakija i Noriaki Kasaija, kako je samo užitak gledat te ljude kako skaču 

>Vamos Sevilla<
- el-fighter
- Kontakt:
maestro< je napisao/la:Najvise sam gotivio Japance Kazajuši Funakija i Noriaki Kasaija, kako je samo užitak gledat te ljude kako skaču
Svi moji omiljeni skakači su većinom prekinuli karijere. Ahonen, Hanavald, Goldberger su imena koja ulazeu sami vrh ovog sporta i meni su bili najdraži, a od ovih danas dobr je onaj mali sa dugim prezimenom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Jedan jedini istinska veličina Janne Ahonenel-fighter je napisao/la:maestro< je napisao/la:Najvise sam gotivio Japance Kazajuši Funakija i Noriaki Kasaija, kako je samo užitak gledat te ljude kako skaču
Svi moji omiljeni skakači su većinom prekinuli karijere. Ahonen, Hanavald, Goldberger su imena koja ulazeu sami vrh ovog sporta i meni su bili najdraži, a od ovih danas dobr je onaj mali sa dugim prezimenom.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Napokon ovaj vikend pocinje za mene najdrazi sport otkad znam za sebe. Kusamo kao i obicno je prvi na redu, samo da ne bude vjetra
Ocekujem prije svega dobrog kralja Ahonena, napaljenog Slirija, posrnulog Amana, probudjenje Njemce, jake Poljake i iznenadjenje zvano Anssi Koivuranta
Finska dominira!
Ocekujem prije svega dobrog kralja Ahonena, napaljenog Slirija, posrnulog Amana, probudjenje Njemce, jake Poljake i iznenadjenje zvano Anssi Koivuranta
Finska dominira!
nema potpisa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
naravno obozavam pratiti ovaj sport i u njemu sam imao dvojicu takmicara za koje sam navijao ili navijam, a radi se o Primozu Peterki(mlad perspektivan se penzijonisao) i Janne Ahonen naravno...nadam se da ce na zalasku svoje karijere uspjeti osvojiti jos jedan trofej
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ooo sahista, nisam znao da gotivis skijaske skokove. Najs, veri najs. A nisi nam rekao za koga drzis palceve?Admir_Sa je napisao/la:Napokon ovaj vikend pocinje za mene najdrazi sport otkad znam za sebe. Kusamo kao i obicno je prvi na redu, samo da ne bude vjetra
Finska dominira!

Ja se nadam da bi Kranjec mogao da iznenadi ove sezone. Uvijek je tu negdje oko Top 15...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
za vikend takmičenje u Kuusamo-u 142 metarska skakaonica

zar njih 2-ca nisu završili karijere, Ahonena nisam vidio na spisku za ova prva takmičenja (možda bude na turneji 4 skakaonice) ali s njim se nikad ne zna on je već par puta prekidao pa nastavljao karijeru.SaltCityAttack je napisao/la:naravno obozavam pratiti ovaj sport i u njemu sam imao dvojicu takmicara za koje sam navijao ili navijam, a radi se o Primozu Peterki(mlad perspektivan se penzijonisao) i Janne Ahonen naravno...nadam se da ce na zalasku svoje karijere uspjeti osvojiti jos jedan trofej
It was turned around so that right looked wrong
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.