EP u rukometu 2012
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: EP u rukometu 2012
Mogu godine da prolaze,ali ovaj Balic nikad nece prestati da odusevljava.Ne mora on vise zabijati puno golova,ali ja nisam vidio ni jednog igraca da onako igra.On je madjionicar rukometni .Hrvatska ce uvijek biti opasna dok god on bude igrao.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Islandjane je zajebala hrvatska promjena obrane..kad je Hrvatska prešla na 5-1 ovi nisu znali gdje su i šta su.bazeni je napisao/la:Norveška očekivano pobijedila danas,iako su Slovenci pružili odličan otpor.
Island po meni bio bolji od Hrvata ,ali na kraju su pokvarili sve.Moje mišljene za Hrvatsku ako ne poprave igru i kad im dođe jači tim da će doživjeti poniženej i spuštanje na zemlju.
Francuzi su me razočarali jako,iako je Španiaj dosta jaka.Negdje sam pročitao da su se zasitili trofeja![]()
![]()
Mirko odličan.....u napadu nema igre ali ima previše pojedinačne klase od koje će netko eksplodirat unatoč onom klaunu na klupi.
Obrana 6-0 prilično očajna i vidjet ćemo kako će dalje igrat..norveška i slovenija su ipak slabije od islanda.Nema previše jačih ekipa od Islanda.
Sve u svemu Hrvatska ima puuuuno rezerve ali ipak nisam previše siguran u polufinale.
A2c++7 godine svabenzi su muljali maksimalno da bi uzeli titulu. Namjerno su spojili hrvate i francuze u 1/4. da bi izbjegli i eleminisali ekipu od koje imaju komplekse. a protiv francuza je bio skandal.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A2007 godine svabenzi su muljali maksimalno da bi uzeli titulu. Namjerno su spojili hrvate i francuze u 1/4. da bi izbjegli i eleminisali ekipu od koje imaju komplekse. a protiv francuza je bio skandal.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Koje lavovsko drugo poluvrijeme Hrvata večeras 
Fasciniran sam

Fasciniran sam

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nisu tada Svabe uopste namjestali da Hrvati i Francuzi se sastanu u 1/4 finala, nego su Francuzi odigrali kriminalno obje grupne faze, a Hrvati bili posteni pa sve pobijedili, j.ebalo ih postenje da ih je.balo, tad da su izbjegli Francuze Nijemcima ni predsjednik saveza da sudi ne bi mogao pomoci. Ali nije ovo tema, i trebalo bi se prestati s ovom rapsravomDANTES je napisao/la:A2007 godine svabenzi su muljali maksimalno da bi uzeli titulu. Namjerno su spojili hrvate i francuze u 1/4. da bi izbjegli i eleminisali ekipu od koje imaju komplekse. a protiv francuza je bio skandal.

Sto se tice danasnjih utakmica, ocekiv'o sam tri pobjede koje su se desile i opet remi izmedju Spanaca i Francuza, al eto ovako je jos bolje

Hrvati mogu sigurno u borbu za medalje, prije svega sto ni drugi nisu Bog zna sta. Francuzi ce pocet' igrati sigurno, redovno podcijene protivnika na pocetku turnira, al' nadam se da ce im napokon neko stati u kraj

Zadnja izmjena: The Game, dana/u 16 jan 2012, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
Island je jedna dobra, ali i atraktivna, simpaticna rukometna ekipa, ne moze se reci da nije tako.
Ali, oni ne mogu pobjediti Hrvatsku (i Francusku i Dansku). Uvijek su tu negdje, prijete, igraju dobro... ali, u zavrsnici jednostavno padnu. Mislim da nikada do sada nisu uspjeli pobjediti protiv Hrvatske.
Ja sam rekao svoju prognozu prije pocetka, ali cini mi se da sam pogrijesio u vezi Francuske i da bi se moglo desiti da ovaj put ispadnu prije polufinala. Kod ostalog stojim, u polufinale idu Hrvatska, Danska i Srbija. A Francuska... pa reci cu samo da im nece biti lako niti protiv Rusije i Mađarske, a ne samo protiv Hrvatske...
Ali, oni ne mogu pobjediti Hrvatsku (i Francusku i Dansku). Uvijek su tu negdje, prijete, igraju dobro... ali, u zavrsnici jednostavno padnu. Mislim da nikada do sada nisu uspjeli pobjediti protiv Hrvatske.
Ja sam rekao svoju prognozu prije pocetka, ali cini mi se da sam pogrijesio u vezi Francuske i da bi se moglo desiti da ovaj put ispadnu prije polufinala. Kod ostalog stojim, u polufinale idu Hrvatska, Danska i Srbija. A Francuska... pa reci cu samo da im nece biti lako niti protiv Rusije i Mađarske, a ne samo protiv Hrvatske...

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sto se tice Hrvatske, tradicionalni problemi se opet javljaju. Ekipa nije u stanju izvesti najjacu napadacku vanjsku liniju (Lackovic-Balic-Buntic) jer ni jedan ne igra odbranu. Tako urade kad voda dodje do grla kao veceras protiv Islanda, i opet im ostane jedan slabiji u odbrani (veceras uglavnom Balic). Sad sto je Balic veceras odigrao maestralnu odbranu to je po meni vise splet sretnih okolnosti , i pitanje je da li ce on nacet povredom moci ponoviti ovakvu partiju u odbrani opet i protiv ekipe koja ima jaceg desnog vanjskog. To je osnovni razlog zasto igra Kopljar i zasto Duvanjak uzima vise minuta u napadu nego sto zasluzuje. Taj problem ih prati od odlaska Metlicica i Kaleba, i njegovo rjesenje se ne nazire ni na ovom prvenstvu...puno problema ce hrvatska imati protiv ekipa koja igraju brzi centar. Protiv timova koji kao oni rotiraju pola tima, gdje im budu omogucene 2 pa cak i 3 promjene odbrana-napad to ce ici super, ali protiv brzih timova tipa Danske i Francuske jako tesko.
Kopljar je beskoristan u napadu ali MORA igrati kada napada na gol na kojem je on daleko od klupe, jer je Bunticu daleko trcati na izmjenu. A opet Buntic je beskoristan u odbrani, tako da ako Buntic napada na taj gol Duvnjak mora uzimati minute Balicu da bi sklopili koliko-toliko pristojnu odbranu...da su Kopljar i Buntic jedan igrac Hrvatska bi bila poslije Francuza prvi favorit i siguran finalist, ovako ce im trebati vise srece nego pameti i lud Balic ali lud u odbrani.
bar je Mirko otvorio pristojno turnir.
Kopljar je beskoristan u napadu ali MORA igrati kada napada na gol na kojem je on daleko od klupe, jer je Bunticu daleko trcati na izmjenu. A opet Buntic je beskoristan u odbrani, tako da ako Buntic napada na taj gol Duvnjak mora uzimati minute Balicu da bi sklopili koliko-toliko pristojnu odbranu...da su Kopljar i Buntic jedan igrac Hrvatska bi bila poslije Francuza prvi favorit i siguran finalist, ovako ce im trebati vise srece nego pameti i lud Balic ali lud u odbrani.
bar je Mirko otvorio pristojno turnir.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- legenda reala
- Kontakt:
Skoro 50 minuta Hrvati su igrali njihovi igru i oni su to koristili puno brzih akcija na oko lijepog rukometa ,ali nakon što je Goluža našao rješenje u odbrani i počeo sa 5:1 pa nekad i 4:2 sa stalnim izlascima oni su se izgubili.legenda reala je napisao/la: Islanda sjajna ekipa ko uđe u njihovu mašineriju nema šansi ,brza igra sa puno kontri ,ali imaju problem što teško nalaze rješenje na pozicionu odbranu i uvjek igraju dobro dok ne nalete na neku jaku odbranu ,tako je bilo i na zadnjem SP .
Alilović se razbranio i više nije bilo povratka kola su krenula niz brdo

Krivo mi je zbog dvice na kladionici što su izgubili

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Al kako je ovo mudro odrađeno s Balićem sve povrijeđen, povrijeđen i na kraju igra....Mudra taktika, u suštini mislim da se znalo svih ovih dana da će igrat
Tijesna utakmica kao što sam rekao i tačno da Island protiv Hrvatske zaista ne zna igrat i često gubi....A Hrvatska ima taj timski duh, da je često u stanju da se vrati nakon zaostatka, a vidjet ćemo sad dalje, jer među 2-3 najveća favorita ih niko nije svrstao pa da vidimo dokle mogu? 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Sta je sve Alilovic branio
Bilo bi cudo da nisu Hrvati na kraju izasli k`o pobjednici.

Chelsea F.C.
-
- Kontakt:
U al sam loše prognozirao danas
....Stvarno svaka čast Špancima...ali ipak mislim da su uprkos dobroj igri,imali i veliku dozu sreće,sve im je polazilo za rukom...sjajan procenat šuta...s druge strane Karabatić skroz zatajio,kao i odbrana Francuske u cjelini...Ja mislim da ovako lošu utakmicu Francuzi ne mogu odigrati na ovom prvenstvu...a ne bi me čudilo da Španci poslije ove velike pobjede kiksnu protiv uslovno rečeno "slabijih protivnika" Rusije ili Mađarske...mislim da neće biti 100 procentni nakon 1.kruga....Hrvati ipak dobili..čvrsta tekma i zaslužena pobjeda..Iskreno očekivao sam da Rusi mogu dobiti Ugare,kao i da će Norvežani lakše doći do pobjede nad Slovenijom.

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Ma mislim da su Franzuci i na prošlom prvenstvu ovako loše počeli i onda su na kraju totalno pomeli konkurenciju, Španjolska me ugodno iznenadila moram priznati, ali ako uzmemo u obzir da je Omeyer imao 6 obrana kao i njegov kolega onda i ovaj rezultat nije toliko iznenađujući.
Hrvatska standardno ušla u utakmicu, najjači su kad je najviše potrebno, da bi mogli razmišljati o polufinalu Mirko mora držati ovakav prosjek obrana, prošlo je prvenstvo bio kritičan. Šteta za Buntića što ne igra obranu kao Metličić inače se ne bi ni osjetio izostanak Metle. Krila sinoć odlična, pogotovo Štrlek. Vori će vjerujem samo postajati bolji i bolji.
Hrvatska standardno ušla u utakmicu, najjači su kad je najviše potrebno, da bi mogli razmišljati o polufinalu Mirko mora držati ovakav prosjek obrana, prošlo je prvenstvo bio kritičan. Šteta za Buntića što ne igra obranu kao Metličić inače se ne bi ni osjetio izostanak Metle. Krila sinoć odlična, pogotovo Štrlek. Vori će vjerujem samo postajati bolji i bolji.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
U Hrvatskog trebaju spomenik podići Mirku Aliloviću. Pa čovjek brani nemoguće, za mene je među najboljim golmanima na svijetu. Blok Balića je bi fascinantan, ali i većina njegove igre. Kada tu pridodamo starog Vorija, dobrog Duvnjaka i strijelca Štrleka, dobijemo zaista odličnu ekipu. Ako Goluža pravilno iskoristi potencijal, mogu Hrvati do medalje (kakve, vidjet ćemo).
Iznenadili su me kiksevi Francuza i Nijemaca, očekivao sam kakve-takve pobjede na startu. Sad moraju dobiti sljedeće dvije utakmice žele li opravdati epitet favorita i proći dalje.

Iznenadili su me kiksevi Francuza i Nijemaca, očekivao sam kakve-takve pobjede na startu. Sad moraju dobiti sljedeće dvije utakmice žele li opravdati epitet favorita i proći dalje.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Nista moji Poljaci i Islandjani,i to su porazi bili iskljucivo zbog dobrih partija protivnickih golmana uz glup potez Vente sa kasnim uvodjenjem Bieleckog.Sta je samo Islandu kontri Alilovic skinuo,kapa dole,samo mi nije jasno kako su Hrvati u zadnje 3 minute dali 4 gola a Island 0,to je strasno,al moze Island i mora puno bolje,imaju drvosjece u odbrani i odlican napad,samo eto golman je bio jaci juce.Poljaci od pocetka krenut sa Bieleckim pa dokle moze,onakvi topovski golovi dizu moral ekipe i to se osjetilo na utakmici,al kasno je bilo za nesto vise od prepolovljene razlike...
Iznenadili su me Francuzi,mada i nije to toliko cudno ako znamo da uvijek lose ulaze u prvenstvo,ili poraz ili barem losa razlika,juce je bilo ovo prvo jer se raspucala Spanija,uvijek su nezgodne ove ekipe koje imaju topove u napadu,ne donosi cesto rezultate za razliku od pozicione igre sa puno kretanja,al kad ne ide golmana onda se desi nesto kao Francuzima juce...
Iznenadili su me Francuzi,mada i nije to toliko cudno ako znamo da uvijek lose ulaze u prvenstvo,ili poraz ili barem losa razlika,juce je bilo ovo prvo jer se raspucala Spanija,uvijek su nezgodne ove ekipe koje imaju topove u napadu,ne donosi cesto rezultate za razliku od pozicione igre sa puno kretanja,al kad ne ide golmana onda se desi nesto kao Francuzima juce...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Admir_Sa je napisao/la:nisam upratio, imal neka tv koja prenosi ovo prvenstvo, tj i druge utakmice osim Srbije i Hrvatske koje mozemo gledati na bht-u
http://www.ehf-euro.com/SRB2012.1941.0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve utakmice se mogu pratiti.
Momče Hercegovče
danas će biti jako dobra utakmica Danska-Srbija,imam osjećaj da će biti najbolja do sada na prvenstvu.Ja ipak navijam za Dance

mnogo_smo_jaki je napisao/la:Rusi će tući Mađare,Francuzi će ubjedljivo dobiti Špance..5+...Island će dobiti Hrvatsku...a očekujem i pobjedu Norvežana nad Janezima.
Vidi se da pratiš rukomet ko i ja američki nogomet! Bez ljutnje.
U zadnje tri utakmice Francuzi nisu dobili Španjolce. Hrvati su stalno dobijali Islanđane ali sve su utakmice bile kao ona sinoć, znači na jedvite jade. Tvrditi da će pobjediti Norvežani bez vjerojatno dva najbolja vanjska igrača je smiješno.
Momče Hercegovče
Kolega forumaš. Neću elaborirati. Ali ako ti Islanđani nisu jak tim onda si slabo upoznat sa rukometom. Tim koji ovako malu širinu ima a svako 2 godine osvoji medalju je smiješno nazivati nejakim timom. Samo pogledaj njihove rezultate u zadnjih 5 godina i pogledaj u kojim ligama im igraju igrači.bazeni je napisao/la:Norveška očekivano pobijedila danas,iako su Slovenci pružili odličan otpor.
Island po meni bio bolji od Hrvata ,ali na kraju su pokvarili sve.Moje mišljene za Hrvatsku ako ne poprave igru i kad im dođe jači tim da će doživjeti poniženej i spuštanje na zemlju.
Francuzi su me razočarali jako,iako je Španiaj dosta jaka.Negdje sam pročitao da su se zasitili trofeja![]()
![]()
Momče Hercegovče
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.