Pa nije ovo loshe, bar nek se nesh desava sto se tice zimskih sportova. Mislim da ce prosjek gledalaca biti 14
Skijanje
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijanje
Moguce da ima, al fakat ja mislim da to nisu staze koje zadovoljavaju uvjete za odrzavanje fis ili ibu ski/biathlon utrka. One olimpijske ja mislim vishe nisu u funkciji
Pa nije ovo loshe, bar nek se nesh desava sto se tice zimskih sportova. Mislim da ce prosjek gledalaca biti 14
nema potpisa
Čini se kako je Bode Miller u Njemačku došao samo turistički. Za nastup na Svjetskom prvenstvu u Garmmischu nije baš posebno fizički pripremao. Odnosno je, ali na svoj poseban, 'osobenjački' način. Priznao je kako je umjesto da trenira, noći provodio gledajući američki nogomet i opijajući se po austrijskim birtijama...
- Glas mi se još nije vratio, previše sam vikao i pio. A slabo sam i spavao, bio sam kod kuće nekoliko dana kako bih vidio kćer, a problem mi je i 'jetleg'. Teško je tako trenirati. No, tempirao sam se za veljaču! - kaže Miller.
Ipak, odlučio se spustiti u današnjem superbveleslalomu. Ali nije imao sreće. Zahaklao je jedna vrata štapom i ostao u sred utrke bez njega. Doskijao je do 12. mjesta. Kakav car!
- Glas mi se još nije vratio, previše sam vikao i pio. A slabo sam i spavao, bio sam kod kuće nekoliko dana kako bih vidio kćer, a problem mi je i 'jetleg'. Teško je tako trenirati. No, tempirao sam se za veljaču! - kaže Miller.
Ipak, odlučio se spustiti u današnjem superbveleslalomu. Ali nije imao sreće. Zahaklao je jedna vrata štapom i ostao u sred utrke bez njega. Doskijao je do 12. mjesta. Kakav car!
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- legenda reala
- Kontakt:
Kostelić nakon današnje bronze ,propušta spust i kombinaciju zbog umora ,kako kažu nije nikako odmarao ,a cilj mu je medalja u slalomu ,i želi se odmoriti i za nastavak svjetskog kupa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ŠVICARSKI 24-godišnji skijaš Carlo Janka otkazao je nastupe u subotnjem spustu i superkombinaciji u ponedjeljak na Svjetskom prvenstvu u njemačkom Garmisch-Partenkirchenu.
Švicarska reprezentacija priopćila je kako Janka nije u dobroj fizičkoj kondiciji, što je vjerojatno posljedica virusne infekcije s kojom se mučio još u prosincu prošle godine. Liječnici su primijetili promjene u Jankinim otkucajima srca, ali su ipak odlučili da će generalne pretrage skijaš obaviti na kraju sezone, budući da stanje nije toliko zabrinjavajuće ili ozbiljno.
Janka se vraća u Švicarsku gdje će se pripremati za veleslalom koji je na rasporedu 18. veljače. U toj disciplini branit će naslov svjetskog prvaka iz Val d'Iserea 2009. godine. Na tom prvenstvu prije dvije godine osvojio je i broncu u spustu.
Janka je prošle sezone osvojio Veliki kristalni globus, a naš Ivica Kostelić, kojem se taj najvrjedniji skijaški trofej smiješi ove godine, također će propustiti spust i superkombinaciju na Svjetskom prvenstvu...
Švicarska reprezentacija priopćila je kako Janka nije u dobroj fizičkoj kondiciji, što je vjerojatno posljedica virusne infekcije s kojom se mučio još u prosincu prošle godine. Liječnici su primijetili promjene u Jankinim otkucajima srca, ali su ipak odlučili da će generalne pretrage skijaš obaviti na kraju sezone, budući da stanje nije toliko zabrinjavajuće ili ozbiljno.
Janka se vraća u Švicarsku gdje će se pripremati za veleslalom koji je na rasporedu 18. veljače. U toj disciplini branit će naslov svjetskog prvaka iz Val d'Iserea 2009. godine. Na tom prvenstvu prije dvije godine osvojio je i broncu u spustu.
Janka je prošle sezone osvojio Veliki kristalni globus, a naš Ivica Kostelić, kojem se taj najvrjedniji skijaški trofej smiješi ove godine, također će propustiti spust i superkombinaciju na Svjetskom prvenstvu...
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
a baš sam konto da će Ivica uzeti medalje u svakoj disciplini...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Bojim se da mu ni terapija nece moci pomoci protiv fenomena Jeana Baptista Grangea. 
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Izgleda da nitko ne prati Svjetsko prvenstvo u skijanju.
Izgleda da nikoga ne zanimaju njeni vlastiti sportaši, osim ako nije riječ o nogometašima, Realu, Barceloni, Arsenalu itd itd..
U današnjoj superkombinaciji (spust i slalom) predstavnik BiH Igor Laikert osvojio je 23.mjesto. Ovo je jako lijep uspjeh, štoviše, odličan rezultat, s obzirom da je staza u spustu bila jako zahtjevna, ledena i teška. A i s obzirom da se predstavnici BiH rijetko pojavljju na nekim velikim natjecanjima u skijanju.
Ma kako god skroman rezultat za nekoga bio, pored Austrijanaca, Švicaraca, Norvežana, Francuza i Amera, ovo je nešto jako lijepo.
Ovim putem ne upućujem kritiku samo forumašima nego i ovom portalu s obzirom na štura priopćenja o BH skijaškoj reprezentaciji (ma kakva god da jest ista i ma koliko god da imala predstavnika, pa čak i jednog jedinog).
Izgleda da nikoga ne zanimaju njeni vlastiti sportaši, osim ako nije riječ o nogometašima, Realu, Barceloni, Arsenalu itd itd..
U današnjoj superkombinaciji (spust i slalom) predstavnik BiH Igor Laikert osvojio je 23.mjesto. Ovo je jako lijep uspjeh, štoviše, odličan rezultat, s obzirom da je staza u spustu bila jako zahtjevna, ledena i teška. A i s obzirom da se predstavnici BiH rijetko pojavljju na nekim velikim natjecanjima u skijanju.
Ma kako god skroman rezultat za nekoga bio, pored Austrijanaca, Švicaraca, Norvežana, Francuza i Amera, ovo je nešto jako lijepo.
Ovim putem ne upućujem kritiku samo forumašima nego i ovom portalu s obzirom na štura priopćenja o BH skijaškoj reprezentaciji (ma kakva god da jest ista i ma koliko god da imala predstavnika, pa čak i jednog jedinog).
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- legenda reala
- Kontakt:
dubrava je napisao/la:Izgleda da nitko ne prati Svjetsko prvenstvo u skijanju.
ma to je zato što glupi BHT ne prenosi svjetsko prvenstvo ,a ja danas zaboravio da gledam kombinaciju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zato popularnih zmajeva i amaterske reprezentacije nema gdje nema, al ajd
Nisam danas uspio pogledati superkombinaciju
Cestitke Igoru
Nisam danas uspio pogledati superkombinaciju
Cestitke Igoru
nema potpisa
- reds_forever
- Kontakt:
Raich povrijedjen....joj peha tog Boze dragi

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Au poretka na svetskom vojnom prvenstvu,Bertrand,Riesch,Geiger.
Zaista jako takmicenje ovo izgleda pogotovo za devojke.Kod muskaraca nesta losije izgleda.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
U jednom kaficu sam jutros pogledao Super G za zene.Sjajna trka,na kraju Riesch pobedila za 1 stotinku ispred Vonn,a treca je bila Mancuso za 80-ak stotinki zaostatka.
Pogledao sam i ovu drugu voznju slaloma u Bugarskoj(nisam ni znao da imaju stazu za SK
),Matt na kraju pobedio ispred Herbsta i Grangea koji je razocarao u prvoj ali je nekako uspeo do trece pozicije i 60 bodova,cime je dosao na 36 bodova u slalomu iza Ivice 2 trke pre kraja.
Pogledao sam i ovu drugu voznju slaloma u Bugarskoj(nisam ni znao da imaju stazu za SK
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma eto Grangeu mali kristalni globus, Ivica će osvojiti veliki 100%
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu

OSVOJIO VELIKI KRISTALNI GLOBUS !!!
3 medalje sa OI, 2 mala kristalna globusa i napokon veliki!
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 12 mar 2011, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
...što je više lome to je volim jače...
Sve čestitke za Ivicu profesora
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Ne pratim skijanje (i ne volim ga kao sport), ali kapa dole coveku koji iz nealpske ili neskandinavske zemlje uzme kristalni globus.
Čestitke Ivica!
Kostelići su najuspješnija obitelj u povijesti alpskog skijanja - Ivica 1 Janica 3 velika Kristalna globusa + 16 medalja!
Kostelići su najuspješnija obitelj u povijesti alpskog skijanja - Ivica 1 Janica 3 velika Kristalna globusa + 16 medalja!
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Iskrene cestitke Ivici, a posebno Tati Anti koji je u jednom neformalnom razgovoru sedamdesetih godina svom prijatelju i novinaru pokojnom Borisu Muticu rekao da ce mu djeca postati Olimpijski prvaci i pobjednici svjetskog kupa.
Svaka im cast i duboki naklon cijeloj familiji Kostelic
nema potpisa
Potpisujem.Admir_Sa je napisao/la:Iskrene cestitke Ivici, a posebno Tati Anti koji je u jednom neformalnom razgovoru sedamdesetih godina svom prijatelju i novinaru pokojnom Borisu Muticu rekao da ce mu djeca postati Olimpijski prvaci i pobjednici svjetskog kupa.
Znam koliko se ulaze i sta se sve u radi u cilju pronalazenja talentiranih skijasa u alpskim zemljama,pogotovo Austriji i onda tek shvatim koliki je ovo uspjeh sto je napravio Ivica.
Volio bih da Grange uzme slalomski globus,jer je covjek apsolutno najbolji slalomas danasnjice.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

PAO JE I SLALOMSKI !!! TRI KRISTALNA GLOBUSA U OVOJ SEZONI ! BRAVO PROFESORE !
...što je više lome to je volim jače...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.