Skijanje

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Skijanje

Post Postao/la Admir_Sa » 03 feb 2011, 18:00

Moguce da ima, al fakat ja mislim da to nisu staze koje zadovoljavaju uvjete za odrzavanje fis ili ibu ski/biathlon utrka. One olimpijske ja mislim vishe nisu u funkciji :roll:

Pa nije ovo loshe, bar nek se nesh desava sto se tice zimskih sportova. Mislim da ce prosjek gledalaca biti 14 :roll:
nema potpisa

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 feb 2011, 00:09

Čini se kako je Bode Miller u Njemačku došao samo turistički. Za nastup na Svjetskom prvenstvu u Garmmischu nije baš posebno fizički pripremao. Odnosno je, ali na svoj poseban, 'osobenjački' način. Priznao je kako je umjesto da trenira, noći provodio gledajući američki nogomet i opijajući se po austrijskim birtijama...

- Glas mi se još nije vratio, previše sam vikao i pio. A slabo sam i spavao, bio sam kod kuće nekoliko dana kako bih vidio kćer, a problem mi je i 'jetleg'. Teško je tako trenirati. No, tempirao sam se za veljaču! - kaže Miller.

Ipak, odlučio se spustiti u današnjem superbveleslalomu. Ali nije imao sreće. Zahaklao je jedna vrata štapom i ostao u sred utrke bez njega. Doskijao je do 12. mjesta. Kakav car!
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 feb 2011, 01:54

Kostelić nakon današnje bronze ,propušta spust i kombinaciju zbog umora ,kako kažu nije nikako odmarao ,a cilj mu je medalja u slalomu ,i želi se odmoriti i za nastavak svjetskog kupa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 10 feb 2011, 18:23

ŠVICARSKI 24-godišnji skijaš Carlo Janka otkazao je nastupe u subotnjem spustu i superkombinaciji u ponedjeljak na Svjetskom prvenstvu u njemačkom Garmisch-Partenkirchenu.

Švicarska reprezentacija priopćila je kako Janka nije u dobroj fizičkoj kondiciji, što je vjerojatno posljedica virusne infekcije s kojom se mučio još u prosincu prošle godine. Liječnici su primijetili promjene u Jankinim otkucajima srca, ali su ipak odlučili da će generalne pretrage skijaš obaviti na kraju sezone, budući da stanje nije toliko zabrinjavajuće ili ozbiljno.

Janka se vraća u Švicarsku gdje će se pripremati za veleslalom koji je na rasporedu 18. veljače. U toj disciplini branit će naslov svjetskog prvaka iz Val d'Iserea 2009. godine. Na tom prvenstvu prije dvije godine osvojio je i broncu u spustu.

Janka je prošle sezone osvojio Veliki kristalni globus, a naš Ivica Kostelić, kojem se taj najvrjedniji skijaški trofej smiješi ove godine, također će propustiti spust i superkombinaciju na Svjetskom prvenstvu...
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 10 feb 2011, 19:44

a baš sam konto da će Ivica uzeti medalje u svakoj disciplini...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 10 feb 2011, 21:56

Bojim se da mu ni terapija nece moci pomoci protiv fenomena Jeana Baptista Grangea. 8-)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 14 feb 2011, 19:33

Izgleda da nitko ne prati Svjetsko prvenstvo u skijanju.
Izgleda da nikoga ne zanimaju njeni vlastiti sportaši, osim ako nije riječ o nogometašima, Realu, Barceloni, Arsenalu itd itd..

U današnjoj superkombinaciji (spust i slalom) predstavnik BiH Igor Laikert osvojio je 23.mjesto. Ovo je jako lijep uspjeh, štoviše, odličan rezultat, s obzirom da je staza u spustu bila jako zahtjevna, ledena i teška. A i s obzirom da se predstavnici BiH rijetko pojavljju na nekim velikim natjecanjima u skijanju.
Ma kako god skroman rezultat za nekoga bio, pored Austrijanaca, Švicaraca, Norvežana, Francuza i Amera, ovo je nešto jako lijepo.

Ovim putem ne upućujem kritiku samo forumašima nego i ovom portalu s obzirom na štura priopćenja o BH skijaškoj reprezentaciji (ma kakva god da jest ista i ma koliko god da imala predstavnika, pa čak i jednog jedinog).
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 feb 2011, 19:42

dubrava je napisao/la:Izgleda da nitko ne prati Svjetsko prvenstvo u skijanju.
Izgleda da nikoga ne zanimaju njeni vlastiti sportaši, osim ako nije riječ o nogometašima, Realu, Barceloni, Arsenalu itd itd..

U današnjoj superkombinaciji (spust i slalom) predstavnik BiH Igor Laikert osvojio je 23.mjesto. Ovo je jako lijep uspjeh, štoviše, odličan rezultat, s obzirom da je staza u spustu bila jako zahtjevna, ledena i teška. A i s obzirom da se predstavnici BiH rijetko pojavljju na nekim velikim natjecanjima u skijanju.
Ma kako god skroman rezultat za nekoga bio, pored Austrijanaca, Švicaraca, Norvežana, Francuza i Amera, ovo je nešto jako lijepo.

Ovim putem ne upućujem kritiku samo forumašima nego i ovom portalu s obzirom na štura priopćenja o BH skijaškoj reprezentaciji (ma kakva god da jest ista i ma koliko god da imala predstavnika, pa čak i jednog jedinog).

ma to je zato što glupi BHT ne prenosi svjetsko prvenstvo ,a ja danas zaboravio da gledam kombinaciju ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 feb 2011, 23:45

Zato popularnih zmajeva i amaterske reprezentacije nema gdje nema, al ajd

Nisam danas uspio pogledati superkombinaciju :oops:

Cestitke Igoru
nema potpisa

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 17 feb 2011, 15:52

Raich povrijedjen....joj peha tog Boze dragi :roll: :(
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 feb 2011, 17:11

Au poretka na svetskom vojnom prvenstvu,Bertrand,Riesch,Geiger. :o Zaista jako takmicenje ovo izgleda pogotovo za devojke.Kod muskaraca nesta losije izgleda.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 feb 2011, 13:53

U jednom kaficu sam jutros pogledao Super G za zene.Sjajna trka,na kraju Riesch pobedila za 1 stotinku ispred Vonn,a treca je bila Mancuso za 80-ak stotinki zaostatka.

Pogledao sam i ovu drugu voznju slaloma u Bugarskoj(nisam ni znao da imaju stazu za SK :oops: ),Matt na kraju pobedio ispred Herbsta i Grangea koji je razocarao u prvoj ali je nekako uspeo do trece pozicije i 60 bodova,cime je dosao na 36 bodova u slalomu iza Ivice 2 trke pre kraja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 feb 2011, 13:55

Ma eto Grangeu mali kristalni globus, Ivica će osvojiti veliki 100%
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 12 mar 2011, 13:40

slika

OSVOJIO VELIKI KRISTALNI GLOBUS !!!

3 medalje sa OI, 2 mala kristalna globusa i napokon veliki!
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 12 mar 2011, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
...što je više lome to je volim jače...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 mar 2011, 13:43

Sve čestitke za Ivicu profesora
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 12 mar 2011, 18:44

Ne pratim skijanje (i ne volim ga kao sport), ali kapa dole coveku koji iz nealpske ili neskandinavske zemlje uzme kristalni globus.slika

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 13 mar 2011, 20:52

Čestitke Ivica!

Kostelići su najuspješnija obitelj u povijesti alpskog skijanja - Ivica 1 Janica 3 velika Kristalna globusa + 16 medalja! slika
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 mar 2011, 23:16

Iskrene cestitke Ivici, a posebno Tati Anti koji je u jednom neformalnom razgovoru sedamdesetih godina svom prijatelju i novinaru pokojnom Borisu Muticu rekao da ce mu djeca postati Olimpijski prvaci i pobjednici svjetskog kupa.

Svaka im cast i duboki naklon cijeloj familiji Kostelic
nema potpisa

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 14 mar 2011, 22:05

Admir_Sa je napisao/la:Iskrene cestitke Ivici, a posebno Tati Anti koji je u jednom neformalnom razgovoru sedamdesetih godina svom prijatelju i novinaru pokojnom Borisu Muticu rekao da ce mu djeca postati Olimpijski prvaci i pobjednici svjetskog kupa.

Svaka im cast i duboki naklon cijeloj familiji Kostelic
Potpisujem.
Znam koliko se ulaze i sta se sve u radi u cilju pronalazenja talentiranih skijasa u alpskim zemljama,pogotovo Austriji i onda tek shvatim koliki je ovo uspjeh sto je napravio Ivica. ;) Svaka cast ! 8-)

Volio bih da Grange uzme slalomski globus,jer je covjek apsolutno najbolji slalomas danasnjice.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 mar 2011, 14:43

slika

PAO JE I SLALOMSKI !!! TRI KRISTALNA GLOBUSA U OVOJ SEZONI ! BRAVO PROFESORE !
...što je više lome to je volim jače...

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.