Po svim prilikama mogla bi biti nova Rijeka,veliki novac se ulaze,i mozda se vec ove sezone ude u PL,taman ce se ova ekipa jos bolje uigrati za proljetni dio,a po kvalitetu smo sigurno u TOP 4 ekipe lige,uz 2-3 pojacanja moze se napasti PLhifans je napisao/la:Samo nek oni ostanu uz Metalleghe, ovo bi mogla bit nova Rijeka, drago mi je zbog BH nogometa.
NK Metalleghe BSI Jajce
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Metalleghe BSI Jajce
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
-
- Kontakt:
Teško da iko ikad od svih bosanskohercegovačkih ekipa dobaci do nivoa na kojem je trenutno Rijeka.jajce123 je napisao/la:Po svim prilikama mogla bi biti nova Rijeka,veliki novac se ulaze,i mozda se vec ove sezone ude u PL,taman ce se ova ekipa jos bolje uigrati za proljetni dio,a po kvalitetu smo sigurno u TOP 4 ekipe lige,uz 2-3 pojacanja moze se napasti PLhifans je napisao/la:Samo nek oni ostanu uz Metalleghe, ovo bi mogla bit nova Rijeka, drago mi je zbog BH nogometa.
Imate pare, treba vam siugurno par kvalitetnih igrača i mislim da je realna opcija PL ako vam se rezultati poklope, nisam vas gledao na Jošiku jer nisam bio tu ali kako sam čuo da je Radnički zasluženo dobio a s obzirom da nikog kući nismo dobili zadnjih 4-5 utakmica trebat ćete kvalitetno pojačat ekipu ako mislite razmišljati o PL.
Cim se liga smanji na 10 ekipa Sarajevo ce doci do skupina Europa lige,a mozda i prije,ne bi me iznenadilo da to sljedece sezone vec urade uz 2-3 pojacanja.SiouxLukavac je napisao/la:Teško da iko ikad od svih bosanskohercegovačkih ekipa dobaci do nivoa na kojem je trenutno Rijeka.jajce123 je napisao/la:Po svim prilikama mogla bi biti nova Rijeka,veliki novac se ulaze,i mozda se vec ove sezone ude u PL,taman ce se ova ekipa jos bolje uigrati za proljetni dio,a po kvalitetu smo sigurno u TOP 4 ekipe lige,uz 2-3 pojacanja moze se napasti PLhifans je napisao/la:Samo nek oni ostanu uz Metalleghe, ovo bi mogla bit nova Rijeka, drago mi je zbog BH nogometa.
Imate pare, treba vam siugurno par kvalitetnih igrača i mislim da je realna opcija PL ako vam se rezultati poklope, nisam vas gledao na Jošiku jer nisam bio tu ali kako sam čuo da je Radnički zasluženo dobio a s obzirom da nikog kući nismo dobili zadnjih 4-5 utakmica trebat ćete kvalitetno pojačat ekipu ako mislite razmišljati o PL.
Protiv Radnickom je falilo 5-6 prvotimaca zbog kartona i povreda tako da ta utakmica nije neko mjerilo kvalitete.Mozemo mi vec ove sezone napasti PL,dovest ce se sigurno na polusezoni pojacanja pa ukoliko se sve poklopi PL od sljedece sezone u Jajcu(do prije 2 god. to nitko nije ni sanjao,ali jbg Talijani se pojavise i preporodise klub a samim time i grad Jajce)
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Igraci i strucni stab danas otputovali za Orasje,gdje ce prenociti(na svako gostovanje udaljenije od 3 sata voznje se ide na nocenje) a sutra ih ceka vrlo bitna utakmica.Pobjedom bi se jos vise priblizili vrhu prvenstva i mogli bi zavrsiti medu prve 3 ekipe na polusezoni ukoliko se poklope ostali rezultati.
Samo nek odigraju muški,valjda ni sudije neće puno "zezati" 

- franklampard8
- Kontakt:
A šta si očekivao?! Kako je neko otišao,kako nisu dobili plate ili trener dobio otkaz? Klub ima para više nego neki premijerligasi i ovu godinu nije im prioritet ulazak u Premijer ligu, vjerujem da će biti još par pojačanja ako ne ovu polusezonu onda na kraju godine. Iduća sezona je borba za ulazak u viši rang. Hajd živiofranklampard8 je napisao/la:Puno price oko ovog kluba, a nista se spektakularno ne desava.

Prijelazni rok ionako počinje tek u drugom mjesecu,tako da je bolje u tišini raditi,neg na forumima dizati cijene igračima,bit će pojaćanja 

Novi igrač na prozivci bivši stoper Slavije Predrag Papaz,nadamo se ne i zadnji 

Odbio povratak u Kanadu, rekao mi da mu je isplatnije u Jajcu. Znao sam da je dobro tu, ali nisam znao da je tako fino plaćeno. Sretno vam bilo u nastavku polusezone.josip3 je napisao/la:Novi igrač na prozivci bivši stoper Slavije Predrag Papaz,nadamo se ne i zadnji
- sindbad123
- Kontakt:
" Generalni sponzor Metalleghe - BSI omugućio je odlazak na pripreme i rad u boljim uvjetima .U utorak putuju u Makarsku na petnaestodnevne pripreme i u tom periodu planirano odigrati dvije prijeteljske utakmice.“
Pa ko će drugi obezbijediti?! Oni jedini i daju pare. 

Sinoc odraden prvi trening u Makarskoj,uslovi idealni za rad,igraci i strucni stab profesionalno odraduju svoj posao.
http://www.nkmetalleghe-bsi.com/index.p ... -makarskoj" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima na stranici i slika
http://www.nkmetalleghe-bsi.com/index.p ... -makarskoj" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima na stranici i slika

Nevres Fejzic je golman za reprezentaciju a zasto nije tu ne znam.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
samirr je napisao/la:Nevres Fejzic je golman za reprezentaciju a zasto nije tu ne znam.

Ako si gledao utakmicu travnik - gošk kad je Nevres branio za Travnik sve ce ti biti jasnoForlan je napisao/la:samirr je napisao/la:Nevres Fejzic je golman za reprezentaciju a zasto nije tu ne znam.![]()
![]()
isto ko ja što sam bolji od Avdije na beku al još ni jedan skaut,trener i selektor da me primjete

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nisi gledao utakmicu NK Mladost(Malešići)-NK Jedinstvo (Lukavica) KUP ja na beku 2.gola i 1. asistencija+penal na menisamirr je napisao/la:Ako si gledao utakmicu travnik - gošk kad je Nevres branio za Travnik sve ce ti biti jasnoForlan je napisao/la:samirr je napisao/la:Nevres Fejzic je golman za reprezentaciju a zasto nije tu ne znam.![]()
![]()
isto ko ja što sam bolji od Avdije na beku al još ni jedan skaut,trener i selektor da me primjete

Poslao sam ja video KASETU u savez al Safet dobio nogu i nije imao priliku da me pogleda :mrgreen:Sad se Meši moram nametnuti prije Martića iz Veronesamirr je napisao/la:Daj video ?

Tokom priprema u Makarskoj NK Metalleghe BSI će odigrati dvije test utakmice.
Planirano je da se 31.01.u Tučepima odigra meč protiv lokalnog Jadrana a 07.02. u Imotskom protiv istoimenog domaćina.
Planirano je da se 31.01.u Tučepima odigra meč protiv lokalnog Jadrana a 07.02. u Imotskom protiv istoimenog domaćina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.