NK Metalleghe BSI Jajce

Moderator/ica: GracanicaAA

jajce123

Re: NK Metalleghe BSI Jajce

Post Postao/la jajce123 » 11 nov 2014, 10:50

hifans je napisao/la:Samo nek oni ostanu uz Metalleghe, ovo bi mogla bit nova Rijeka, drago mi je zbog BH nogometa.
Po svim prilikama mogla bi biti nova Rijeka,veliki novac se ulaze,i mozda se vec ove sezone ude u PL,taman ce se ova ekipa jos bolje uigrati za proljetni dio,a po kvalitetu smo sigurno u TOP 4 ekipe lige,uz 2-3 pojacanja moze se napasti PL
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 11 nov 2014, 22:43

jajce123 je napisao/la:
hifans je napisao/la:Samo nek oni ostanu uz Metalleghe, ovo bi mogla bit nova Rijeka, drago mi je zbog BH nogometa.
Po svim prilikama mogla bi biti nova Rijeka,veliki novac se ulaze,i mozda se vec ove sezone ude u PL,taman ce se ova ekipa jos bolje uigrati za proljetni dio,a po kvalitetu smo sigurno u TOP 4 ekipe lige,uz 2-3 pojacanja moze se napasti PL
Teško da iko ikad od svih bosanskohercegovačkih ekipa dobaci do nivoa na kojem je trenutno Rijeka.

Imate pare, treba vam siugurno par kvalitetnih igrača i mislim da je realna opcija PL ako vam se rezultati poklope, nisam vas gledao na Jošiku jer nisam bio tu ali kako sam čuo da je Radnički zasluženo dobio a s obzirom da nikog kući nismo dobili zadnjih 4-5 utakmica trebat ćete kvalitetno pojačat ekipu ako mislite razmišljati o PL.

jajce123

Post Postao/la jajce123 » 12 nov 2014, 20:36

SiouxLukavac je napisao/la:
jajce123 je napisao/la:
Teško da iko ikad od svih bosanskohercegovačkih ekipa dobaci do nivoa na kojem je trenutno Rijeka.

Imate pare, treba vam siugurno par kvalitetnih igrača i mislim da je realna opcija PL ako vam se rezultati poklope, nisam vas gledao na Jošiku jer nisam bio tu ali kako sam čuo da je Radnički zasluženo dobio a s obzirom da nikog kući nismo dobili zadnjih 4-5 utakmica trebat ćete kvalitetno pojačat ekipu ako mislite razmišljati o PL.
Cim se liga smanji na 10 ekipa Sarajevo ce doci do skupina Europa lige,a mozda i prije,ne bi me iznenadilo da to sljedece sezone vec urade uz 2-3 pojacanja.
Protiv Radnickom je falilo 5-6 prvotimaca zbog kartona i povreda tako da ta utakmica nije neko mjerilo kvalitete.Mozemo mi vec ove sezone napasti PL,dovest ce se sigurno na polusezoni pojacanja pa ukoliko se sve poklopi PL od sljedece sezone u Jajcu(do prije 2 god. to nitko nije ni sanjao,ali jbg Talijani se pojavise i preporodise klub a samim time i grad Jajce)
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly

jajce123

Post Postao/la jajce123 » 14 nov 2014, 18:48

Igraci i strucni stab danas otputovali za Orasje,gdje ce prenociti(na svako gostovanje udaljenije od 3 sata voznje se ide na nocenje) a sutra ih ceka vrlo bitna utakmica.Pobjedom bi se jos vise priblizili vrhu prvenstva i mogli bi zavrsiti medu prve 3 ekipe na polusezoni ukoliko se poklope ostali rezultati.

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 14 nov 2014, 18:51

Samo nek odigraju muški,valjda ni sudije neće puno "zezati" :D

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 31 dec 2014, 12:46

Puno price oko ovog kluba, a nista se spektakularno ne desava. :thumbdown:
1946

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 05 jan 2015, 18:44

franklampard8 je napisao/la:Puno price oko ovog kluba, a nista se spektakularno ne desava. :thumbdown:
A šta si očekivao?! Kako je neko otišao,kako nisu dobili plate ili trener dobio otkaz? Klub ima para više nego neki premijerligasi i ovu godinu nije im prioritet ulazak u Premijer ligu, vjerujem da će biti još par pojačanja ako ne ovu polusezonu onda na kraju godine. Iduća sezona je borba za ulazak u viši rang. Hajd živio :kafa:

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 05 jan 2015, 18:57

Prijelazni rok ionako počinje tek u drugom mjesecu,tako da je bolje u tišini raditi,neg na forumima dizati cijene igračima,bit će pojaćanja :D

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 22 jan 2015, 23:11

Novi igrač na prozivci bivši stoper Slavije Predrag Papaz,nadamo se ne i zadnji :D

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 22 jan 2015, 23:22

josip3 je napisao/la:Novi igrač na prozivci bivši stoper Slavije Predrag Papaz,nadamo se ne i zadnji :D
Odbio povratak u Kanadu, rekao mi da mu je isplatnije u Jajcu. Znao sam da je dobro tu, ali nisam znao da je tako fino plaćeno. Sretno vam bilo u nastavku polusezone.

sindbad123
Kontakt:

Post Postao/la sindbad123 » 25 jan 2015, 22:01

" Generalni sponzor Metalleghe - BSI omugućio je odlazak na pripreme i rad u boljim uvjetima .U utorak putuju u Makarsku na petnaestodnevne pripreme i u tom periodu planirano odigrati dvije prijeteljske utakmice.“

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 27 jan 2015, 16:59

Pa ko će drugi obezbijediti?! Oni jedini i daju pare. :D

jajce123

Post Postao/la jajce123 » 28 jan 2015, 14:35

Sinoc odraden prvi trening u Makarskoj,uslovi idealni za rad,igraci i strucni stab profesionalno odraduju svoj posao.

http://www.nkmetalleghe-bsi.com/index.p ... -makarskoj" onclick="window.open(this.href);return false;

Ima na stranici i slika ;)

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 28 jan 2015, 15:03

Nevres Fejzic je golman za reprezentaciju a zasto nije tu ne znam.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 28 jan 2015, 15:20

samirr je napisao/la:Nevres Fejzic je golman za reprezentaciju a zasto nije tu ne znam.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: isto ko ja što sam bolji od Avdije na beku al još ni jedan skaut,trener i selektor da me primjete :mrgreen:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 28 jan 2015, 15:42

Forlan je napisao/la:
samirr je napisao/la:Nevres Fejzic je golman za reprezentaciju a zasto nije tu ne znam.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: isto ko ja što sam bolji od Avdije na beku al još ni jedan skaut,trener i selektor da me primjete :mrgreen:
Ako si gledao utakmicu travnik - gošk kad je Nevres branio za Travnik sve ce ti biti jasno :D

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 28 jan 2015, 15:47

samirr je napisao/la:
Forlan je napisao/la:
Ako si gledao utakmicu travnik - gošk kad je Nevres branio za Travnik sve ce ti biti jasno :D
Nisi gledao utakmicu NK Mladost(Malešići)-NK Jedinstvo (Lukavica) KUP ja na beku 2.gola i 1. asistencija+penal na meni ;)

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 28 jan 2015, 15:51

Daj video ?

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 28 jan 2015, 15:57

samirr je napisao/la:Daj video ?
Poslao sam ja video KASETU u savez al Safet dobio nogu i nije imao priliku da me pogleda :mrgreen:Sad se Meši moram nametnuti prije Martića iz Verone :bih:

jajce123

Post Postao/la jajce123 » 31 jan 2015, 14:15

Tokom priprema u Makarskoj NK Metalleghe BSI će odigrati dvije test utakmice.

Planirano je da se 31.01.u Tučepima odigra meč protiv lokalnog Jadrana a 07.02. u Imotskom protiv istoimenog domaćina.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.