1/4 EP: Engleska - Italija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,Devil,dubrava
Re: 1/4 EP: Engleska - Italija
Večeras na TV-u gledamo tu dopadljivu igru Talijana. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
U 7 utakmica bez Rooneya se baš osjetio taj nedostatak Rooneya. Vidio sam koliko se Welbeck i Young slažu na ove 3 utakmice.Monolog je napisao/la:S druge strane, Carroll bi ih nosio u zubima.![]()
Treba biti realan i priznati da su Welbeck i Rooney uigraniji od Carrolla i Rooneya, stoga je razumljivo to što Hodgson forsira upravo manchesterovski dvojac. Ukoliko se bude ganjao rezultat, siguran sam da ćemo gledati Carrolla kao tog trećeg napadača, jer mu u skok igri niko ne može parirati. No, tehnički i trkački je iza Welbecka, što je (uz navedenu činjenicu oko (ne)uigranosti sa Rooneyem) sasvim dovoljno da utakmicu počne sa klupe za rezervne igrače.
Još malo pa ćete postati poput onih sa "španskog" podforuma, gdje se i ne prati reprezentacija i igra iste, već se tema koristi kao poligon za klupska prepucavanja.

Razumljivo mi je bilo igranje Welbecka protiv Francuske i Ukrajine, jer su to tehničke reprezentacije a upravo je takav igrač Welbeck. Od Carrola je brži i ima bolju tehniku. Međutim, čak je i Roy shvatio da mu je potreban Carrol kada igra protiv visokih igrača u odbrani. Takva je reprezentacija Švedske, ali su takvi i Italijani. Zbog toga sam očekivao Carrola noćas.
Sistem Roya je izbij i zadrži loptu dok ostali igrači stignu, a to Carrol bolje radi od Welbecka.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 24 jun 2012, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
najjači sin

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A ko je spominjao Younga? 
Carroll je nedostatak, nikako prednost. Pa nije ovo Pro Evolution 1, pa da Babangida i Amokachi (iliti Amakochi, jer Konami tada nije otkupio prava) prođu po strani, centriraju u sredinu i da neki "glavonja" to završi golom.
Welbeck je korisniji igrač od Carrolla, jer je u stanju brže se priključiti napadu, a prilikom bržeg (u odnosu na Carrolla) izlaska po loptu, sigurno će ga ispratiti talijanski defanzivac, što daje šansu Englezima iz drugog plana. Da li će to biti upravo osporavani Young ili "ne znam što sam u postavi" Milner, to je manje bitno. Poenta je da je Welbeck korisniji igrač od Carrolla. I, da ne bude zabune, ovo nema veze s tim što je Carroll igrao u Newcastleu i prešao u Liverpool. Jer, da ima veze s tim, sad bih veličao Andyja.

Carroll je nedostatak, nikako prednost. Pa nije ovo Pro Evolution 1, pa da Babangida i Amokachi (iliti Amakochi, jer Konami tada nije otkupio prava) prođu po strani, centriraju u sredinu i da neki "glavonja" to završi golom.

Welbeck je korisniji igrač od Carrolla, jer je u stanju brže se priključiti napadu, a prilikom bržeg (u odnosu na Carrolla) izlaska po loptu, sigurno će ga ispratiti talijanski defanzivac, što daje šansu Englezima iz drugog plana. Da li će to biti upravo osporavani Young ili "ne znam što sam u postavi" Milner, to je manje bitno. Poenta je da je Welbeck korisniji igrač od Carrolla. I, da ne bude zabune, ovo nema veze s tim što je Carroll igrao u Newcastleu i prešao u Liverpool. Jer, da ima veze s tim, sad bih veličao Andyja.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- vedofeelgood
- Kontakt:
Šta reći za ovu tekmu. Osim one bice gusto, bice 0-2
.Salu na stranu, ja bi lično volio da Engleska prodje, ali ce Italija da slavi na kraju. Nekako su mi više zreli ( kad oduzmeš Balu
) od Engleza. Vidjet cemo, al' imam nenadhebiv neki osjecaj da ce ovo u produzetke i onda 'talijani uzimaju 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Ne sumnjam da ce odbrana biti na nivou,constantno dobro...Mislim da ce kljuc pobjede biti raspolozenje Younga i Rooneya,i Milner moze puno bolje,rezervisano do sada..mozda veceras explodira 

SLOBODA NAVIJAČIMA
Vidim svi predviđaju dosadnu utakmicu. Nadam se da neće biti tako, ono sinoć je bilo sasvim dovoljno za ovu sedmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Chamberlain riješava tekmu

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Englezi bi mogli vrlo lahko na noge švabama.
Capello: Even if England beat Italy, Germany will knock them out.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Monolog je napisao/la:A ko je spominjao Younga?
Carroll je nedostatak, nikako prednost. Pa nije ovo Pro Evolution 1, pa da Babangida i Amokachi (iliti Amakochi, jer Konami tada nije otkupio prava) prođu po strani, centriraju u sredinu i da neki "glavonja" to završi golom.![]()
E kume koja su to vremena bila, briga ti samo kako uzeti koji dinar od staraca, kako ne jesi uzinu u skoli i otici u neku igraonu igrati ovo posljednje cudo tehnike

Btw ne mogu da vjerujem da onakav Milner igra za reprezentaciju, pa i za Man City. Totalno neprimjetan igrac, bez tehnike, bez driblinga, centarsuta, suta bilo cega izrazenog. Ko nesto trci :S a igra krilo.. **** takvog igraca, tako moze igrati i maratonac kakav gabreselasie iz Afrike...
Glory Glory Man United!
Pa navodim ti primjer vezan za uigranost igrača Uniteda. U isto vrijeme kada je Young počeo igrati prvu postavu Uniteda počeo je i Welbeck. To me navodi na zaključak da nema veze što igraju zajedno, kada ne funkcioniše.Monolog je napisao/la:A ko je spominjao Younga?
Carroll je nedostatak, nikako prednost. Pa nije ovo Pro Evolution 1, pa da Babangida i Amokachi (iliti Amakochi, jer Konami tada nije otkupio prava) prođu po strani, centriraju u sredinu i da neki "glavonja" to završi golom.![]()
Ponavljam, moje mišljenje je da bi Carrol trebao igrati protiv Švedske, Italije i Njemačke, dok Welbeck treba da bude u prvoj postavi protiv Francuske, Ukrajine i Portugala ili Španije.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Nije svan'o ljepši dan u Engleskoj od onog kad je Capello pokupio prnje i pružio kakvu takvu šansu Englezima da naprave nešto na ovom prvenstvu. Koga briga šta smatra taj firaun.Saurman je napisao/la:Englezi bi mogli vrlo lahko na noge švabama.
Dok je bio selektor zaklinjali se u njega, a sad kad je otišao odmah je firaun..NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Nije svan'o ljepši dan u Engleskoj od onog kad je Capello pokupio prnje i pružio kakvu takvu šansu Englezima da naprave nešto na ovom prvenstvu. Koga briga šta smatra taj firaun.Saurman je napisao/la:Englezi bi mogli vrlo lahko na noge švabama.

Boljeg stručnjaka od njega niste i nećete imati.
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ko se zaklinj'o ja ne znam, ali znam da ja nisam jer oduvijek sam smatrao i dalje smatram da je za Englesku najbolje da selektor bude Englez i da je sve ostalo promašaj u startu.Saurman je napisao/la: Dok je bio selektor zaklinjali se u njega, a sad kad je otišao odmah je firaun..![]()
A što se tiče ove zadnje konstatacije -

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, Engleska nije imala veće trenersko ime na klupi, ali sigurno da Capello nije bio u mogućnosti voditi Englesku na najbolji mogući način. Pa valjda si gledao SP u JAR-u.
Ono je sramota nad sramotama.
Jedan Capello nije imao m*da napraviti ono što cijeli svijet govori (Terry ili Rio + Gerrard ili Lampard). Da ne govorim o njegovim izjavama kako je potrebno znati samo 100 riječi engleskog jezika kako bi se vodila reprezentacija.
Uostalom, bio je bogovski plaćen, nije volontirao. I, ako smijem dodati, bukvalno je pokrao fudbalski savez Engleske (to mu je veliki +), a o sapunici zvanoj "ko će nositi kapitensku traku" je smiješno i govoriti. Engleska je progledala njegovim odlaskom.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Ko se zaklinj'o ja ne znam, ali znam da ja nisam jer oduvijek sam smatrao i dalje smatram da je za Englesku najbolje da selektor bude Englez i da je sve ostalo promašaj u startu.Saurman je napisao/la: Dok je bio selektor zaklinjali se u njega, a sad kad je otišao odmah je firaun..![]()
A što se tiče ove zadnje konstatacije -strašan stručnjak
Neka su McClaren i Hodgson stručnjaci.

- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Za njeg je i Džindo stručnjak. Najveći prodavač ubleha u historiji svemira.Saurman je napisao/la: Neka su McClaren i Hodgson stručnjaci.
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Za njeg je i Džindo stručnjak. Najveći prodavač ubleha u historiji svemira.Saurman je napisao/la: Neka su McClaren i Hodgson stručnjaci.

daj ba pokrij se peškirom po glavi i sjedi negdje u ćošak i razmisli kakve gluposti valjašNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Za njeg je i Džindo stručnjak. Najveći prodavač ubleha u historiji svemira.Saurman je napisao/la: Neka su McClaren i Hodgson stručnjaci.

Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.