samson je napisao/la:NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Šta ti sad hoćeš, da se ja saglasim sa tobom zato što si sebi umislio da imaš košarku u malom prstu? Ljudi nisu loši i ti možeš pričat šta god hoćeš, napredovali su 500% u zadnjih 5 godina i sad igraju sa najboljim i ne brukaju se.
Ne, nego si ti nabio taj i vise nego ocit avatar, ostavio gledanje plivanja i poceo pisati kako su dobri u kosarci. Koliko se sjecam, mi smo ih dobili kuci, gore izgubili vec pobijeđenu utakmicu.. Protiv iste ove VB, ne sjecam se je li igrao Gordon. A, kakvi smo mi bili ako se sjecas? Bolje se ne sjecati -..
Nije igrao ni on ni Deng niti bilo ko bitan, rasuli su nas sa zadnjim levatima. Mi smo dobili selektora koju će od nas tek napraviti reprezentaciju koja će za par godina moći odigrati ovako kako su oni odigrali večeras. Garantujem da bi ova Rusija vodila preko 20 razlike protiv nas nakon prvog poluvremena, kuću bih uložio na to.
Ja nisam ostavio gledanje plivanja, nego sam ga gledao na TV-u, a fudbal i košarku na streamingu. Što se tiče avatara, ja ne krijem da ih volim, za razliku od tebe i još par vas koji krijete da ih mrzite, nego onako ko provučete neki podsmjehujući kometar.
I da, mi smo ih dobili kući kad je sve već bilo gotovo.