naravno da ti je smijesno kad tvoj mali mozak to ne moze shvatiti !harishp je napisao/la:Mostarac Prijedorcaninu ''u vas,u nas''![]()
Grohotom se smijem,grohotom.
Nego znaci Danci ko biva gaze za olimpijsko zlato,nekako ''uvjerljivo''.

Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
naravno da ti je smijesno kad tvoj mali mozak to ne moze shvatiti !harishp je napisao/la:Mostarac Prijedorcaninu ''u vas,u nas''![]()
Ovu budalu pusti kraju,on je obično bolesnik,koji ne može i neće neke pojmove da razlikuje.Stalno se kači na te stvari,primjetio sam,i očigledno je da je lik kompleksaš..jadan on.Meni i tebi niko ne može da oduzme pravo da navijamo za nekoga i da se postovjetimo sa nekim,to je naš lični izborRosas7 je napisao/la:naravno da ti je smijesno kad tvoj mali mozak to ne moze shvatiti !harishp je napisao/la:Mostarac Prijedorcaninu ''u vas,u nas''![]()
Ostavićemo i mjesto za tebe,ti si kartu za Banoviće zaslužio dosad mnogo putaharishp je napisao/la:Sa takvim pristupom vas dvojica ''u vas u njih'' budete mogli nastaviti razgovor i u autobusu za Banovice.
Jedno je zelja a drugo mogucnosti.Kartu za Banovice treba zasluziti,vrijedjanjem ,vi za sad imate za povratnu,urucena ce biti e mailom.djoleprijedor je napisao/la:Ostavićemo i mjesto za tebe,ti si kartu za Banoviće zaslužio dosad mnogo putaharishp je napisao/la:Sa takvim pristupom vas dvojica ''u vas u njih'' budete mogli nastaviti razgovor i u autobusu za Banovice.
Ovo je forum čovječe,sportski forum,a ti se skoro na svaki post kačiš i tražiš stvari koje nemaju veze sa sportom.Ti smanji doživljaj po tom pitanju,ne znam stvarno koji je tvoj problem?!Sam si rekao gore da je u redu navijati za neke repke...Ok,ti navijaj za koga hoćeš,ali pusti i nas ostale na miru.harishp je napisao/la:Jeno je zelja a drugo mogucnosti.Kartu za Banovice treba zasluziti,vrijedjanjem ,vi za sad imate za povratnu,urucena ce biti e mailom.djoleprijedor je napisao/la:Ostavićemo i mjesto za tebe,ti si kartu za Banoviće zaslužio dosad mnogo putaharishp je napisao/la:Sa takvim pristupom vas dvojica ''u vas u njih'' budete mogli nastaviti razgovor i u autobusu za Banovice.
Nego fakat ovo vise ispada komedija u vezi repki(mi,vi a nigdje makeli nisu![]()
U redu je navijati za neke repke,ali smanjite dozivljaj.Ima i drugih ljudi koji prate ovaj sport.
Da im nije bilo sudačkog poguranca kod 17:17 pitanje je kako bi utakmica završilalimenka je napisao/la:Francuska - Tunis 25:19
Francuska se neočekivano mučila cijelo prvo poluvrijeme koje je na kraju završilo sa samo +1 za Francuze (12:11), no kasnije Francuska ubacuje u brzinu više i sa 13:8 u drugom poluvremenu završava utakmicu na pristojnih +6. Kod Francuza najbolji Narcisse sa sedam golova, a po četiri su dodali Honrubia i Sorhaindo. Omeyer je imao 13 obrana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.