Da li ce mi biti belaj sto mi je svjedočanstvo o zavrsenom 2.razredu Gimnazije duplikat pri upisu u neki fakultet...posto se orginal izgubio ,a uglavnom citam na stranicama fakulteta da traze orginalna svjedocanstva...a sta cu ja koji nemam to jedno
Pitanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Pitanja
Zanima me sljedece...
Da li ce mi biti belaj sto mi je svjedočanstvo o zavrsenom 2.razredu Gimnazije duplikat pri upisu u neki fakultet...posto se orginal izgubio ,a uglavnom citam na stranicama fakulteta da traze orginalna svjedocanstva...a sta cu ja koji nemam to jedno
Odeš u školu i odvadiš, cvanciku ćeš morat dat ja mislimxinxee je napisao/la:Zanima me sljedece...
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ma odvadio sam,ali ne pitam te ja za to..Nego hocu li imati problema s tim sto mi na tom "Odvadjenom" ima pecat s natpisom "Duplikat"..tj.da li cu imati problema pri upisu na fakultet?Dex je napisao/la:Odeš u školu i odvadiš, cvanciku ćeš morat dat ja mislimxinxee je napisao/la:Zanima me sljedece...
Ne bi trebalo, mislim da svaki iz škole izvađeni poništava onaj prethodni
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
pa ne bi treb`o. nije kopija, nego si fino platio i u skoli izvadio ha jaxinxee je napisao/la:ma odvadio sam,ali ne pitam te ja za to..Nego hocu li imati problema s tim sto mi na tom "Odvadjenom" ima pecat s natpisom "Duplikat"..tj.da li cu imati problema pri upisu na fakultet?Dex je napisao/la:Odeš u školu i odvadiš, cvanciku ćeš morat dat ja mislimxinxee je napisao/la:Zanima me sljedece...
Neces imati problem. Imala istu situaciju prije tri godine. Izgubila svjedocanstvo za 3. razred. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
treba mi još ovo a nisam uspio pronaći,možeš poslati ako nije problem ?hoshafka je napisao/la:to možeš naći u statističkim godišnjacima, ja znam da postoje za Federaciju i to od 2006 godine pa na ovamo, znači do 2012. Ako nisi već našao a ovo ti može pomoć mogu ti poslat link gdje ćeš ih preuzet.Lesnar je napisao/la:zna li neko gdje na internetu mogu naći temperaturu i padaline gradova u BiH za svaki mjesec pojedinačno kroz bilo koju godinu ?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Gdje je sada Ahmet Pasalic (jel se ovako zvao), onaj sto je bio u Savezu/Reprezentaciji neki sportski direktor, sta li?
Munib je u zatvoru, a sta sa ovim bjese na kraju?
Munib je u zatvoru, a sta sa ovim bjese na kraju?
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Bio je i on optužen za malverzacije u savezu al' valjda se nagodio sa tužilaštvom pa je bio svjedok protiv Muniba.
Kasnije je Munib unajmio dvojicu niggera koji su ga posjetili sa kombinirkama i let lampom, poslije se više Ahmed nije pojavljivao u javnosti.
Kasnije je Munib unajmio dvojicu niggera koji su ga posjetili sa kombinirkama i let lampom, poslije se više Ahmed nije pojavljivao u javnosti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Consigliere
- Kontakt:
Witness Protection Program
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Zna li neko dobru stranicu sa linkovima za utakmice a da ne zezaju preko mob.?
Saurman je napisao/la:Bio je i on optužen za malverzacije u savezu al' valjda se nagodio sa tužilaštvom pa je bio svjedok protiv Muniba.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Saurman je napisao/la:Kasnije je Munib unajmio dvojicu niggera koji su ga posjetili sa kombinirkama i let lampom, poslije se više Ahmed nije pojavljivao u javnosti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Je l' zna neko odakle da krenem da stignem do Ljeseva direktno (raspored neki voznje)? 
LANET OLSUN!
Autoput, u Josanicu, izadjes na prvi izlaz Ilijas, pa lijevo prema Visokom, ako ides iz Sarajeva, naravno!uschtipak je napisao/la:Je l' zna neko odakle da krenem da stignem do Ljeseva direktno (raspored neki voznje)?
Treba mi busem. 
LANET OLSUN!
Sutjeska-Ilijas-Lješevo
nazoveš Centrotrans, pitas kad ima bus i to je to 
- Cautinho
- Kontakt:
Koje uvjete moramo postići da bi gravitacija u nekoj prostoriji na Zemlji bila jednaka nuli,tj. kao na mjesecu?
Keep walking.
ukucas sv_gravity 0 i enter 
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Gravitacija (gravitaciona sila) na mjesecu nije jednaka nuli, ali je znatno manja nego na Zemlji (šest puta). Ne možeš učiniti apsolutno ništa da izbjegneš gravitaciju u blizini zemlje, odnosno na bilo kom mjestu gdje je prisutna masa. Ali možeš postići osjećaj kao da na tebe ne djeluje gravitacija i to ukoliko na tebe djeluje neka druga sila jednakog intenziteta i na istom pravcu kao i gravitaciona, ali suprotnog smjera. Takvo stanje naziva se bestežinsko stanje ili levitacija u užem, gravitacionom smislu.Cautinho je napisao/la:Koje uvjete moramo postići da bi gravitacija u nekoj prostoriji na Zemlji bila jednaka nuli,tj. kao na mjesecu?