NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
noah, hibbert, brook, gasol, sve u trci za najboljeg centra lige 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne znam sta je smijesno ovdje, pa se spominju Gasol, Lopez, Noah.
Trebam se sad i ja smijat Durantu ili Jamesu jer su najbolji igraci na poziciji SF?

Trebam se sad i ja smijat Durantu ili Jamesu jer su najbolji igraci na poziciji SF?

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ne trebas jer bi oni u dosta generacija bili opet medju najboljima na svojoj poziciji dok su ovi gore navedeni karikature onoga sto pravi centar treba da bude 

I radi tog se treba smijat, smijesnije je meni gledat vas sto se smijete tim glupostima. Sve te karikature igraju utakmice karijere bas protiv tvog Miamija. Treba se malo smijat karikaturama Boshu, Haslemu, Birdmanu.LenBias je napisao/la:ne trebas jer bi oni u dosta generacija bili opet medju najboljima na svojoj poziciji dok su ovi gore navedeni karikature onoga sto pravi centar treba da bude

Mislim ne vidim poentu, kosarka se mjenja, evoulira, vremena su drugacija.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
ne vidim da je neko negirao to sto ti pises ili napisao nesto suprotno, zasto si se nasao onda odjednom uvrijedjen? 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Teague zabi tricu, i onda pogriješi kod ulaza Georgea, jer nije pokrio dio terena koji je trebao. Inače dosta više poena nego što se očekivalo, sa obe strane
Hill i George sa jedne, te Horford i Smith sa druge ponajbolji pojedinci, loša atmosfera na tribinama, ni blizu one sinoćnje u Denveru

Hill i George sa jedne, te Horford i Smith sa druge ponajbolji pojedinci, loša atmosfera na tribinama, ni blizu one sinoćnje u Denveru

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kad ti Pacersi uvale 57 poena za poluvrijeme onda fakat treba razmisliti šta nije uredu s ekipom.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
A kad tek vidis da im centar, covjek od 2,18 metara ne uhvati nijedan skok i opet imas manje skokova od njegove ekipe, tek onda se trebas dobro zapitati sta nije u redu.
nije 87Carlo je napisao/la:Kad ti Pacersi uvale 57 poena za poluvrijeme onda fakat treba razmisliti šta nije uredu s ekipom.

nema potpisa
Pa ismijavate ih ko da je rjec o Cardinalu ili Evansu, a ne o igracima koji bi sigurno igrali u petorkama i u "vrijeme centara". Drugo je to sad sto nema u ligi centara koji su superstarovi. Znam da zezate ovog navijaca Memphisa za Gasola, ali sto spominjete Lopeza, Noaha, Hibberta?LenBias je napisao/la:ne vidim da je neko negirao to sto ti pises ili napisao nesto suprotno, zasto si se nasao onda odjednom uvrijedjen?
I Ming je bio visok 230 cm pa nije bio neki fenomenalni skakac kad pogledas visinu. Nije ti visina bitna u skoku kolko tajming, a Hibbert to nema. Najbolji skakac svih vremena Rodman je bio visok 203 cm, a ne 220 cm.Balon je napisao/la:A kad tek vidis da im centar, covjek od 2,18 metara ne uhvati nijedan skok i opet imas manje skokova od njegove ekipe, tek onda se trebas dobro zapitati sta nije u redu.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Sad vidioNEZALAGANJE je napisao/la:David Lee zavrsio sezonu nakon sto je sinoc povrijedio tj pokidao misic na kuku...Nazalost,time je i ta serija gotova.
bedak pravi za GSW , pogotovo kako su sinoc se dobro drzali..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
George blizu triple double-a
BIHfan je napisao/la:Pa ismijavate ih ko da je rjec o Cardinalu ili Evansu, a ne o igracima koji bi sigurno igrali u petorkama i u "vrijeme centara". Drugo je to sad sto nema u ligi centara koji su superstarovi. Znam da zezate ovog navijaca Memphisa za Gasola, ali sto spominjete Lopeza, Noaha, Hibberta?LenBias je napisao/la:ne vidim da je neko negirao to sto ti pises ili napisao nesto suprotno, zasto si se nasao onda odjednom uvrijedjen?
I Ming je bio visok 230 cm pa nije bio neki fenomenalni skakac kad pogledas visinu. Nije ti visina bitna u skoku kolko tajming, a Hibbert to nema. Najbolji skakac svih vremena Rodman je bio visok 203 cm, a ne 220 cm.Balon je napisao/la:A kad tek vidis da im centar, covjek od 2,18 metara ne uhvati nijedan skok i opet imas manje skokova od njegove ekipe, tek onda se trebas dobro zapitati sta nije u redu.
po čemu je rodman najbolji skakač svih vremena?
- Ponos Torina
- Kontakt:
Evo od 20-22 aprila Free trial Nba HD stream svih utakmica na http://watch.nba.com/nba/subscribe?utm_ ... =FreeTrial
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
imal kakav sopcast link hd a da ne melje ovaj rus?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
fakatkokuz je napisao/la:imal kakav sopcast link hd a da ne melje ovaj rus?

http://sportska-tv.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sad je već u triple-double učinku, 23, 11 i 11, Pejseri nisu dopustili iznenađenje i rutinski odradili posao u prvoj tekmidema je napisao/la:George blizu triple double-a

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
george masina ali je ovaj hibert kriminalan u skoku
ali ipak 6 ofanizivnih ima

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.