FIFA Confederations Cup Brazil 2013
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: FIFA Confederations Cup Brazil 2013
Sretno Tahiti 
jao kako su dobri ovi iz Tahitija....dajte Španci nemojte ih napucati valjda imate duše!

Ma spanci rijetko kada pune do vrha.Alucard je napisao/la:jao kako su dobri ovi iz Tahitija....dajte Španci nemojte ih napucati valjda imate duše!![]()
Mada mozda ovaj drugi sastav hoce ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kad pomislis da nema goreg golmana od V. Valdesa, onda te demantuje ovaj iz Tahitija.... Kakva reakcija kod gola, svega mi, neki forumasi bi bolje reagovali.....
Sto se tice igre, ne stoje lose sad zasad.... Al' im je u 2. poluvremenu deracina s obzirom da nemaju oni snage kao ovi....
Inace imaju moje simpatije, izuzetno fin kadar na pocetku utakmice kad daju ogrlice Spancima...
Sto se tice igre, ne stoje lose sad zasad.... Al' im je u 2. poluvremenu deracina s obzirom da nemaju oni snage kao ovi....
Inace imaju moje simpatije, izuzetno fin kadar na pocetku utakmice kad daju ogrlice Spancima...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Tahit isu pokradeni ocito
Torres previse ozbiljno shvatio utakmicu. Ali sta ce covjek samo protiv amatera moze
Torres previse ozbiljno shvatio utakmicu. Ali sta ce covjek samo protiv amatera moze
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Consigliere
- Kontakt:
Kad god sudija svira faul spancima ovi u narednom napadu zabiju gol. K'o da se naljute
Inace, pod velikom kocnicom igraju spanci, naravno. Ovaj Tahiti je stvarno simpaticna ekipa. Dijele neke ogrilice na pocetku
Carevi.
Inace, pod velikom kocnicom igraju spanci, naravno. Ovaj Tahiti je stvarno simpaticna ekipa. Dijele neke ogrilice na pocetku
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nije da ga volim al ne volim kad ga pljuje neko koga je redovno trpao.Lillard je napisao/la:Tahit isu pokradeni ocito![]()
Ovaj Torres gladan jbo sve svoje
nasao je protiv koga ce zabijati 
Šatro respekt prema protivniku... 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
vratiti ce se spancima ovo sto se izivljavaju na jadnoj reprezentaciji, nece osvojiti ovaj kup
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Žao mi golmana ovog .
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jesu cigani, ccc
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Goalgetter
- Kontakt:
Torres wants Haiti in the Premier League 
nemojte zezati, pa mogu im dati gol u svakom napadu, i to da udju u gol s loptom, ali nece...
dace im 10 -11 i to je to...
dace im 10 -11 i to je to...
hehehehehe eto znači nije im puno trebalo da ga startuju tj. da se za*ebaju na njegov računGoalgetter je napisao/la:Torres wants Haiti in the Premier League
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma malo sale nije na odmetAlucard je napisao/la:hehehehehe eto znači nije im puno trebalo da ga startuju tj. da se za*ebaju na njegov računGoalgetter je napisao/la:Torres wants Haiti in the Premier Leaguebiti će tih provala još u narednim danima
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
E nek je promasio 
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Ma mars tamo
Ljudi im poklone ogrlice prije pocetka, a oni ih ovako razbiju. Heben je taj fair-play. A tek Torres, momak se uzivio
Ljudi im poklone ogrlice prije pocetka, a oni ih ovako razbiju. Heben je taj fair-play. A tek Torres, momak se uzivio
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.