kad malo bolje pogledas ili igraju ili su igrali u Bundesligi skoro svi reprezentativciMetanor je napisao/la:MaliPrinc je napisao/la:Vjerovatno nece ni jedan igrat ukoliko dođe Bičakčić do tadAllGunsBlazing je napisao/la:Nemoj mi reci da smatras da su Avdukic i Rahimic isto? Rahimic isto tako treba igrati sve manje utakmice, jer je covjek nasa legenda. Vidjeti cemo protiv Slovacke ko ce igrati, ja mislim Zahirovic. I nije to do Zenice, momak je iz Banja Luke, vec je covjek stalno podcijenjen. A i to stanje sa klubom, ima mnogo igraca koji ne pruzaju bas najbolje partije po klubovima, ali su zato dobri u reprezentaciji.
Begovic
Mujdža----Spahic-----Bičakčić------Zuka
-----------------Salihovic----------------
-Pjanic---------Mismimovic------Lulic
edit: Nadam se*
----------Džeko----------Ibisevic------
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
"Furaj mali sam sredinom furaj mali tom dolinom"
Dodao sam Seu umjesto Zuke čisto da vidim kako ovo brutalno izgleda. Mislim da je ova ekipa spremna za "velike" stvari. Ne zna se na kojoj smo poziciji jači.MaliPrinc je napisao/la:
Begovic
Mujdža----Spahic-----Bičakčić------Kolašinac
Prejako, brutalno!
Gdje bi nam kraj bio .Ekipa spremna za VELIKA TAKMIČENJAnele-BHF je napisao/la:Dodao sam Seu umjesto Zuke čisto da vidim kako ovo brutalno izgleda. Mislim da je ova ekipa spremna za "velike" stvari. Ne zna se na kojoj smo poziciji jači.MaliPrinc je napisao/la:
Begovic
Prejako, brutalno!
Koja bi gotiva Senadu bila, Rušilac ga pokrivanele-BHF je napisao/la:Dodao sam Seu umjesto Zuke čisto da vidim kako ovo brutalno izgleda. Mislim da je ova ekipa spremna za "velike" stvari. Ne zna se na kojoj smo poziciji jači.MaliPrinc je napisao/la:
Begovic
Prejako, brutalno!
4-IN-A-ROW
Protivnik može doć najviše do 50 metara dalje ne.Koja bi gotiva Senadu bila, Rušilac ga pokriva
I što je najbolje, ne može se ni reći da nam je to najbolji dio ekipe. Svaki bolji od boljeg... 
Dobro, nije igrao za Borac, nego za Celik, u tome je stvar.AllGunsBlazing je napisao/la:Nemoj mi reci da smatras da su Avdukic i Rahimic isto? Rahimic isto tako treba igrati sve manje utakmice, jer je covjek nasa legenda. Vidjeti cemo protiv Slovacke ko ce igrati, ja mislim Zahirovic. I nije to do Zenice, momak je iz Banja Luke, vec je covjek stalno podcijenjen. A i to stanje sa klubom, ima mnogo igraca koji ne pruzaju bas najbolje partije po klubovima, ali su zato dobri u reprezentaciji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kaže Pape ako odemo na tri velika takmičenja zaredom morat će se nešto desit u našem klubskom fudbalu i rekonstrukcija stadiona a sa ovakvom ekipom sve je mogućenele-BHF je napisao/la:I što je najbolje, ne može se ni reći da nam je to najbolji dio ekipe. Svaki bolji od boljeg...
Na dobrom putu smo za ovo SP, a na Euru 2016 ce bit 24 ekipe. Mi cak imamo sanse da budemo u prvom sesiru za te kvalifikacije, ili u najgorem slucaju u drugom. Znaci morali bi se plasirat. I onda ide gradnja stabilne reprezentacije kao sto to rade Hrvati godinama. Samo da nam je sada probit led, to je najvaznije. Tekmu po tekmu.MaliPrinc je napisao/la:Kaže Pape ako odemo na tri velika takmičenja zaredom morat će se nešto desit u našem klubskom fudbalu i rekonstrukcija stadiona a sa ovakvom ekipom sve je mogućenele-BHF je napisao/la:I što je najbolje, ne može se ni reći da nam je to najbolji dio ekipe. Svaki bolji od boljeg...
Dobre pa ova ekipa ima dobar mentalitet , samopouzdanje i ne boje se protivnika to je ono što nas nije prije krasilo.Cartman je napisao/la:Na dobrom putu smo za ovo SP, a na Euru 2016 ce bit 24 ekipe. Mi cak imamo sanse da budemo u prvom sesiru za te kvalifikacije, ili u najgorem slucaju u drugom. Znaci morali bi se plasirat. I onda ide gradnja stabilne reprezentacije kao sto to rade Hrvati godinama. Samo da nam je sada probit led, to je najvaznije. Tekmu po tekmu.MaliPrinc je napisao/la:Kaže Pape ako odemo na tri velika takmičenja zaredom morat će se nešto desit u našem klubskom fudbalu i rekonstrukcija stadiona a sa ovakvom ekipom sve je mogućenele-BHF je napisao/la:I što je najbolje, ne može se ni reći da nam je to najbolji dio ekipe. Svaki bolji od boljeg...

SAMO NAS Grčka može omest u namjeri da budemo u prvom šeširu jer oni imaju utakmice baraža
Uh sto bi volio da Grcka dobije Portugal u barazu.
Ali ce vjerovatno biti nositelji tako da nije moguce.
Kako se nositelji biraju jel po FIFA rank. ili je po bodovima u grupama ?Cartman je napisao/la:Uh sto bi volio da Grcka dobije Portugal u barazu.Ali ce vjerovatno biti nositelji tako da nije moguce.
Prosla dva puta je bilo po FIFA rankingu, tako ce vjerovatno i ovaj put.MaliPrinc je napisao/la:Kako se nositelji biraju jel po FIFA rank. ili je po bodovima u grupama ?Cartman je napisao/la:Uh sto bi volio da Grcka dobije Portugal u barazu.Ali ce vjerovatno biti nositelji tako da nije moguce.
Može se svašta desit do novembra mogu i Grci biti ne nositelji pošto igraju protiv Lihtenstajna 2x sto svakako umanjuje bodove na FIFA rank. Portugal,Hrvatska,Francuska , Engleska mogu igrati protiv Grka ako ovako ostaneCartman je napisao/la:Prosla dva puta je bilo po FIFA rankingu, tako ce vjerovatno i ovaj put.MaliPrinc je napisao/la:Kako se nositelji biraju jel po FIFA rank. ili je po bodovima u grupama ?Cartman je napisao/la:Uh sto bi volio da Grcka dobije Portugal u barazu.Ali ce vjerovatno biti nositelji tako da nije moguce.
Kad je baraz za SP onda je po FIFA rankingu, kad je baraz za EP onda je po UEFA rankinguMaliPrinc je napisao/la:Kako se nositelji biraju jel po FIFA rank. ili je po bodovima u grupama ?Cartman je napisao/la:Uh sto bi volio da Grcka dobije Portugal u barazu.Ali ce vjerovatno biti nositelji tako da nije moguce.
Jbt kako su krenuli ovi grci otice u stecaj eo citam kao navodno daju 500k slovacima da dobiju jednu od dvije tekme nezz sad koliko ima u ovome istine 
nema logike, Grcima su potrebna dva kiksa naše repke .. a Licht i Litvaniju sigurno uzimamoNakamura je napisao/la:Jbt kako su krenuli ovi grci otice u stecaj eo citam kao navodno daju 500k slovacima da dobiju jednu od dvije tekme nezz sad koliko ima u ovome istine
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Nemaju oni ni za hljeba, a kamoli da dadnu Slovacima 500.000 eura da pobjede.Nakamura je napisao/la:Jbt kako su krenuli ovi grci otice u stecaj eo citam kao navodno daju 500k slovacima da dobiju jednu od dvije tekme nezz sad koliko ima u ovome istine
Mora da im je dosadno, pa zele konkurenciju za baraz. 
Ako nas Slovacka dobije jednu tekmu onda cemo se poravnat s Grcima u bodovima. Onda Grci kontaju "Do nas je, nabijaj 20razlike Lihtenstajn i Brazil"... Realno tesko ce da u dvomecu s Lihtenstajnom imati 20 udaraca na gol LihtenstajnaJTS je napisao/la:nema logike, Grcima su potrebna dva kiksa naše repke .. a Licht i Litvaniju sigurno uzimamoNakamura je napisao/la:Jbt kako su krenuli ovi grci otice u stecaj eo citam kao navodno daju 500k slovacima da dobiju jednu od dvije tekme nezz sad koliko ima u ovome istinea uzet' ćemo i Slovake u obje tekme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.