Zlatna lopta 2013
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Zlatna lopta 2013
Ja iskreno ne vjerujem da ce Ronaldo uzeti ovu nagradu.
Inace nakon Del Boskea koji je glasao za Xavija i Iniestu i nekog treceg i Thiago Silva se izjasnio rekavsi kako je najvise bodova dao Messiju , zatim Ibri pa Ronaldu.
Inace nakon Del Boskea koji je glasao za Xavija i Iniestu i nekog treceg i Thiago Silva se izjasnio rekavsi kako je najvise bodova dao Messiju , zatim Ibri pa Ronaldu.
Mislim da Ronaldo ove godine uzima 100%, zasluzio je to svojim igrama, i ako bi volio da to uzme Ribery ali iskreno Ronaldo je najvise pokazao, i za njega sam glasao, ako opet Messi uzme zlatnu loptu prestajem gledati fudbal..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ronaldo igra zadnja tri mjeseca i to fenomenalno ali period prije toga nije bio toliko bajan, tako da uopste nije toliko moguce da on uzme zlatnu loptu iako ne bi bilo nezasluzeno, ipak se radi o jednom od najboljih igraca na Svijetu.FC BAYERN je napisao/la:Mislim da Ronaldo ove godine uzima 100%, zasluzio je to svojim igrama.
Inace, ne bi me iznenadilo ni da Messi istu opet uzme, evo Silva mu je dao prvu peticu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
pa zavrseno je valjda glasanje.RickBlaine je napisao/la:Friske kvote:
http://i42.tinypic.com/17vaxv.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam samo zasto sad neko dopustanje 10 dana da se glasa. Pa valjda su vec do sad svi glasali i sad bi kao trebali mjenjati misljenja zbog zadnjih mjesec dva. Ribery il' Ronaldo. Jedan je zasluzio trofejima, a drugi individualnom igrom. Koji god da osvoji nece biti nezasluzeno. Al' ova glupost sa ponovnim otvaranjem glasanje mi nikako nije jasna.
- RickBlaine
- Kontakt:
Evo sada su potvrdili da je glasovanje produzeno za jos deset dana.amer991 je napisao/la:pa zavrseno je valjda glasanje.RickBlaine je napisao/la:Friske kvote:
http://i42.tinypic.com/17vaxv.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Mislim da je svima jasno ko bi trebao uzeti zlatnu loptu osim 90 % navijača Bayerna.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Uefalona i masoni nastimali. 
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Ma Ronaldo sada definitivno uzima,iako sam gore na anketi glasao za Messia
Visca el Barça ! Mes que un club !
Saurman je napisao/la:

2 glasa messi na anketi, zar je moguce da i dalje postoje ljudi kojima je on realno bolji od ronalda? 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- OmarSivori
- Kontakt:
Pa realno Messi je mnogo bolji igrac od Ronalda, al ove sezone je slabije igrao iz poznatih razloga, ako cemo realno.LenBias je napisao/la:2 glasa messi na anketi, zar je moguce da i dalje postoje ljudi kojima je on realno bolji od ronalda?
ne, nijeOmarSivori je napisao/la:Pa realno Messi je mnogo bolji igrac od Ronalda, al ove sezone je slabije igrao iz poznatih razloga, ako cemo realno.LenBias je napisao/la:2 glasa messi na anketi, zar je moguce da i dalje postoje ljudi kojima je on realno bolji od ronalda?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Mozete zakljucati temu slobodno
FIFA je odlucila produziti rok za glasanje do 29.11., kvota na CR pada iz minute u minut i jutros je sa 3,00 dosla vec na 1,50 na nekim kladionicama.
FIFA je odlucila produziti rok za glasanje do 29.11., kvota na CR pada iz minute u minut i jutros je sa 3,00 dosla vec na 1,50 na nekim kladionicama.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- OmarSivori
- Kontakt:
Nadam se da ce je Ronaldo uzet, a ne onaj francuski jbac maloljetnica.
Ne mora uzeti Ribery, nije ni Sneijder dobio 2010 (zavrsio 4-ti), a postigao je vise tada nego Franck u ovoj godini. Mada i da je dobije, ne bi bilo nezasluzeno, ali mislim da nesto sto se zove nagrada za najboljeg igraca u protekloj godini jednostavno mora otici u ruke Cristiana Ronalda.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Cautinho
- Kontakt:
Ovo nije objektivna nagrada,vec subjektivno ljudi ocjenjuju.
Kapiteni,selektori,novinari.
Nista nije sigurno,ali Messi nije toliko daleko od nagrade.
Igrac koji je tu nagradu osvojio 4 puta u zadnja 4 puta ne moze biti autsajder.
Po meni je i dalje prvi izbor.
Po meni najbolji igrač prošle sezone je Phillip Lahm.
Kapiteni,selektori,novinari.
Nista nije sigurno,ali Messi nije toliko daleko od nagrade.
Igrac koji je tu nagradu osvojio 4 puta u zadnja 4 puta ne moze biti autsajder.
Po meni je i dalje prvi izbor.
Po meni najbolji igrač prošle sezone je Phillip Lahm.
Keep walking.
I sta kaze Riberyu zlatna lopta ? Za sta ?
Pa ovaj Bayern igra identicno bio on u timu ili ne.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
istina.Johny je napisao/la:I sta kaze Riberyu zlatna lopta ? Za sta ?
Vjerujem da si ovo htio reci?Johny je napisao/la:I sta kaze Ronaldu zlatna lopta ? Za sta ?
Pa ovaj Real Madrid igra identicno bio on u timu ili ne.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.