Tesko da zivot moze nastati sam od sebe? Jeste ali ako postoji potreban materijal i ako postoji dovoljno vremena, moguce je. Na ranoj Zemlji je postojalo i jedno i drugo. Ali to je jako tesko dokazati, moguce da nece nikad.Claus je napisao/la: @calcio, teško. To što ti govoriš su ipak proste hemijske reakcije prelaska neorganskih materija u organske. Život podrazumijeva mnogo više od toga.
Najveće svjetske misterije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Najveće svjetske misterije
U jednoj od najpoznatijih masonskih knjiga *Moral i dogma* od jednog od najpoznatijih masona Alberta Pike-a se otvoreno kaže da je masonski Bog Lucifer.Neutral je napisao/la:Potpuno pogrešno se predstavljaju masoni i iluminati, koji su jako daleko od gluposti koji im se nameću tipa sotonizam.
A javna tajna je da su sve veće i važnije firme u rukama židova, baš kao što su to i Rokerfeleri.
Hoćeš li i dalje tvrditi da nemaju veze sa sotonizmom
Kao što jedan moj prijatelj reče, ma to ti je humanitarna organizacija
Pustiću sunce da topi ljubav!
Maye su dosta potamanili i španski konvistadori, iliti osvajači.Otelo je napisao/la:Maje su bile na vrhuncu moci i samo nestale.
Veća enigma su Sumerani, o njima se jako malo zna jer je njihovo pismo nedešifrirano, barem većina nije. Jedan od razloga leži u činjenici da su neki spomenici oštećeni i uništeni.
Uglavnom, Mezopotamija nudi dosta toga, a sumerski narod je definitivno bio kulturno najrazvijeniji. Čini mi se da su utvrdili sistem dana, mjeseci godina, čak i sedmica jer su bili prepoznatljivi po broju 7. Poslije su to sve ustanovili i Egipćani.
P.S. Samo džaba kaljaju ime Tošeta Proeskog. Pustite čovjeka da počiva u miru.
Kako znaš da je postojalo ako nema dokazacalcio je napisao/la:Na ranoj Zemlji je postojalo i jedno i drugo. Ali to je jako tesko dokazati, moguce da nece nikad.
hoshafka je napisao/la:Kao što jedan moj prijatelj reče, ma to ti je humanitarna organizacija
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- donCorleone1892
- Kontakt:
pogledaj videoP.S. Samo džaba kaljaju ime Tošeta Proeskog. Pustite čovjeka da počiva u miru.
[youtube][/youtube]
svašta lik govori
Dex, meni vala liči i na reptile samo ne na Tošeta
Zadnja izmjena: donCorleone1892, dana/u 18 nov 2013, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Gledam utakmicu (Italija-Nigerija) jednim okom pa sam se mozda pogresno izrazioClaus je napisao/la:Kako znaš da je postojalo ako nema dokazacalcio je napisao/la:Na ranoj Zemlji je postojalo i jedno i drugo. Ali to je jako tesko dokazati, moguce da nece nikad.![]()
Tesko je dokazati da je zivot tako nastao a to da je materijal i vrijeme postojalo je dokazano.
@claus moj prof. historije kaze drugacije.
On tvrdi da su oslabili zbog neke druge sile a ratovi su ih samo dokrajcili.
On tvrdi da su oslabili zbog neke druge sile a ratovi su ih samo dokrajcili.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I meni je to sve samo ne Toše 
Zna se da su maye oslabile zbog suša koje su skoro uništile civilizaciju
Zna se da su maye oslabile zbog suša koje su skoro uništile civilizaciju
Zadnja izmjena: Dex, dana/u 18 nov 2013, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- donCorleone1892
- Kontakt:
" Samo mesec dana posle Tošetove smrti, neki ljudi su mi dali originalan dokument, ugovor na 46.000e što su avansno Crnogorci uplatili na Tošetov račun za koncert dočeka nove godine u Crnoj Gori. Ja gledao svojim očima. Celu noć nisam oka sklopio, samo sam o tome razmišljao.- reko je Božinovski.
- Tih petoro ljudi koji su mi dali dokument, insistirali su da se ovo objavi, javnost da sazna kako ne bi bilo ucene i reketa. Birali su između nekoliko makedoskih novinara i izabrali mene. Do 5 ujutru te noći sam zvao advokata Tošetovog, menadžerku, novinare i televizije. Na kraju sam se dogovorio sa hrvatskom televizijom da to objave, jer nije smelo da se objavi nigde u Makedonii.- nastavio je Božinovski.
hoshafka je napisao/la:U jednoj od najpoznatijih masonskih knjiga *Moral i dogma* od jednog od najpoznatijih masona Alberta Pike-a se otvoreno kaže da je masonski Bog Lucifer.Neutral je napisao/la:Potpuno pogrešno se predstavljaju masoni i iluminati, koji su jako daleko od gluposti koji im se nameću tipa sotonizam.
A javna tajna je da su sve veće i važnije firme u rukama židova, baš kao što su to i Rokerfeleri.
Hoćeš li i dalje tvrditi da nemaju veze sa sotonizmom![]()
Kao što jedan moj prijatelj reče, ma to ti je humanitarna organizacija
Da, nemaju veze sa sotonizmom. Druga je stvar što se danas svako može nazvati masonom i pisati gluposti. Imaš masona krščana, muslimana itd, i sigurno oni imaju veze sa Luciferom.
Ovdje se miješaju mnoge stvari o sljedbenika Crowley-a i njegovih gluposti do istinskih masona i iluminata.
Jel Crowley onaj levat što je lafo snimio žrtvovanje osobe prilikom masonskih obreda 
Zadnja izmjena: Dex, dana/u 18 nov 2013, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Moze li mi ko reci sta misli o teoriji evolucije,istinita ili ne ?
A vanzemaljci,posmatrano s naucne strane,svemir je star oko 15 milijardi godina i ako se razvio zivot na zemlji zasto se nebi razvio i na nekom drugom mjestu?
I jos jedno pitanje da li ste se ikad pitali sta je to izvan svemira,da li ista postoji,sta je to?
A vanzemaljci,posmatrano s naucne strane,svemir je star oko 15 milijardi godina i ako se razvio zivot na zemlji zasto se nebi razvio i na nekom drugom mjestu?
I jos jedno pitanje da li ste se ikad pitali sta je to izvan svemira,da li ista postoji,sta je to?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Znanstveno dokazana - da. Ali ne mozemo stati samo na tome. Odakle, kako, gdje? Puno je pitanja, a malo odgovora. Neko ce bit zadovoljan samo time, netko ne.meho-medo je napisao/la:Moze li mi ko reci sta misli o teoriji evolucije,istinita ili ne ?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nemojte o evoluciji jer se to svede na religiju.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Teorija evolucije je činjenica, čovjek se mijenjao i razvijao, homo erectus, homo sapiens, homo ovo ono šta već
Edukovani ljudi u ovu teoriju ne sumnjaju
Otelo je napisao/la:Nemojte o evoluciji jer se to svede na religiju.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ne budemo vise!Otelo je napisao/la:Nemojte o evoluciji jer se to svede na religiju.
Inace pogledao sam onaj dokumentarac o 9/11 i bas je sve objasnjeno do zadnjeg detalja. Zamisli se covjek...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Albert Pike je najveći autoritet među masonima, i on ti u svojoj knjizi kaže da mu je Bog Lucifer, a ti i dalje tvrdiš da nemaju veze sa sotonizmom, ne znam kako da nastavimo dalje sa diskusijom kad nećeš da prihvatiš ono što je očigledno.Neutral je napisao/la:
Da, nemaju veze sa sotonizmom. Druga je stvar što se danas svako može nazvati masonom i pisati gluposti. Imaš masona krščana, muslimana itd, i sigurno oni imaju veze sa Luciferom.
Ovdje se miješaju mnoge stvari o sljedbenika Crowley-a i njegovih gluposti do istinskih masona i iluminata.
Nemoj nastavljati braniti svoj stav pod svaku cijenu samo zato što je tvoj. Ko ne promijeni mišljenje kad mu se serviraju dokazi taj više voli sebe nego istinu.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Mijenjao (evoluirao ili mutirao pitanje je sad ? )Dex je napisao/la:Teorija evolucije je činjenica, čovjek se mijenjao i razvijao, homo erectus, homo sapiens, homo ovo ono šta većEdukovani ljudi u ovu teoriju ne sumnjaju
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.