Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
odvali koš 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- masteRofPoker
- Kontakt:
Dobi tehnicku zbog toga, ako sam ja razumio ovog komentatora.VanBasten je napisao/la:odvali koš
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
I Shaq je u mladjim danima radio isto 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
odlično drugo poluvrijeme Jusufa, poeni, skokovi... donio energiju za preokret, bili su počeli tonuti a ove prosralo
Juka 16 minuta. 11+6 , uz najveci index u obje ekipe.
Hvala lijepo i dovidjenja.
Cedevita i Jusuf idu u drugi krug , jos teskih utakmica i protivnika za Jusufa
kud ce bolje za ravoj.
Hvala lijepo i dovidjenja.
Cedevita i Jusuf idu u drugi krug , jos teskih utakmica i protivnika za Jusufa
kud ce bolje za ravoj.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Dobar Juka samo nekako se stjece dojam da mu fali snage
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
dobar nurka odlican..i mnogo je dobro sto su prosli,igrat ce jos jakih i bitnih tekmi
dobar nurko!
da jos samo malo manje rapsravlja sa sudijama i da se skoncentrise na igru.
inace je masina i ne pamtim kad sam ovoliko gotivio jednog kosarkasa..
samo naprijed!
da jos samo malo manje rapsravlja sa sudijama i da se skoncentrise na igru.
inace je masina i ne pamtim kad sam ovoliko gotivio jednog kosarkasa..
samo naprijed!
[youtube][/youtube]
Juka danas protiv partizana u 19h..bilo bi lijepo da se pokaze protiv jakog protivnika sa lauvergnom,muslijem i milutinovom na petici..prenos na AS1.. sretno zmaju
Haha Juka ni 10 sek na parketu i prvi faul.. Sta je tu je..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
joj pizdim ovako kad skoci na prvu fintu aaa.....sto kod nas treneri u Tuzli generacijama govore " Samo seljaci skacu na prvu fintu, ko igra brdjansku kosarku", to ti u startu usade, pa pizdim na to
offtopic: koliko bi nam znacilo da imamo bar jedan "nas" klub u ABI, al eto mi smo takvi poklat cemo se al ni jedan "nas" nece uc...toliko je u Cedeviti i Partizanu tih backup igraca koji mozda nece pric reprezentacijama Hrvatske i Srbije jos neko vrijeme a nama bi braca Ramljak , Zubcic, Milosavljevic itd itd dosli ko budali samar...pa cak i iz Sirokog i Igokee bi nam valjali Barac, Bosnjak, Jorovic itd itd al od nasih klubova dobijemo samo sto nece druge zemlje i to opet da li oni hoce...dok ne bude Slobode, Bosne ili nekog kluba ciji igraci se nece troumiti oko toga za koga ce igrati , i reprezentacija ce ispastati...

offtopic: koliko bi nam znacilo da imamo bar jedan "nas" klub u ABI, al eto mi smo takvi poklat cemo se al ni jedan "nas" nece uc...toliko je u Cedeviti i Partizanu tih backup igraca koji mozda nece pric reprezentacijama Hrvatske i Srbije jos neko vrijeme a nama bi braca Ramljak , Zubcic, Milosavljevic itd itd dosli ko budali samar...pa cak i iz Sirokog i Igokee bi nam valjali Barac, Bosnjak, Jorovic itd itd al od nasih klubova dobijemo samo sto nece druge zemlje i to opet da li oni hoce...dok ne bude Slobode, Bosne ili nekog kluba ciji igraci se nece troumiti oko toga za koga ce igrati , i reprezentacija ce ispastati...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
jel ubacio sta jusuf
4p i 2 skoka za 9 minuta igre.FCL je napisao/la:jel ubacio sta jusuf
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
važni su bili poeni, prekinuta je serija i momentum Partizana koji je bio veoma blizu da okrene totalno rezultat u svoju korist.
Mada može on bolje od ovoga svakako.
Mada može on bolje od ovoga svakako.
Bilan ima 3 faula može fino odigrati u drugom samo ako bude pametan
moze li neki linkkk 

http://www.hahabar.com/20131221/v-haha_ ... 38057.html" onclick="window.open(this.href);return false;Bellucci je napisao/la:moze li neki linkkk
javite kad masi 9,5sajo10 je napisao/la:4p i 2 skoka za 9 minuta igre.FCL je napisao/la:jel ubacio sta jusuf

20minuta 6 poena 4skoka 3ukradene
mogao je bolje sutati ali bitno je da su dobili..u odbrani dobar,odlicna blokada u zadnjoj cetvrtini nad lauvergnom
mogao je bolje sutati ali bitno je da su dobili..u odbrani dobar,odlicna blokada u zadnjoj cetvrtini nad lauvergnom