Drama. Tema godine
Izbor kante godine 2013. - Čestitke Cautinho
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Izbor kante godine 2013. - Finalna anketa
Drama. Tema godine
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
cautinho vs greivis

Idu u drugi krug ko Bandić i Josipović 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Re: Odg: Izbor kante godine 2013. - Finalna anketa
Cautinho je napisao/la:Vidim pocelo je.Pa mogu reci da sam ocekivao ovakav rasplet.Kako bude neka bude,ovo je meni ipak samo zayebancija,koliko god vi mislili da ja ovo svatam ozbiljno.Nemam ja neki psihicki problem pa da ne mogu bez foruma,vise volim citati neki forum gdje ima nase raje koja prica o temama u koje se i sam razumijem i volim,a ne da blejam po cijeli dan na fejsu.Tako da onog vremena sto provedem tu,odbijem od fejsa.
Pozz

Saurman,Mor I BP imaju skupa 42 glasa 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cautinho je king foruma, s toliko paznje covjek lista teme, na koje se prasina slegla, imajte respekta malo
ne kontam sto Greivis, znam da piskara po chatu, ponajvise, al ima ih jos koji "vise" tamo.
ne kontam sto Greivis, znam da piskara po chatu, ponajvise, al ima ih jos koji "vise" tamo.
-
gojzerica
- Kontakt:
velo60 je napisao/la:cautinho vs greivis
- schweinsteiger
- Kontakt:
Navijači bauerna se okupili da glasaju za Greivisa
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Pa to ti je isti racku,bolan.Cautinho je napisao/la:Vidim pocelo je.Pa mogu reci da sam ocekivao ovakav rasplet.Kako bude neka bude,ovo je meni ipak samo zayebancija,koliko god vi mislili da ja ovo svatam ozbiljno.Nemam ja neki psihicki problem pa da ne mogu bez foruma,vise volim citati neki forum gdje ima nase raje koja prica o temama u koje se i sam razumijem i volim,a ne da blejam po cijeli dan na fejsu.Tako da onog vremena sto provedem tu,odbijem od fejsa.
Pozz
Idi izađi kuda,zabavi se malo.Imaš li kakvu diskoteku u blizini ili kafić kakav? Idi popij šta.
Ili bar se obrazuj i uči.
Previše vremena provodiš ovdje,bar se meni tako čini.Isti ti je racku,ja bio ovdje,ja bio na fejsu.Čisto gubljenje vremena za tebe.Bolje radi šta korisno,a ovdje samo ponekad uđi,ostavi koji post onako normalan i hajdi dalje.
You'll never walk alone.
Yebo majku kad citam pojedine komentare velikih moralista i protagonista radne etike, pomislim da su vecina forumasa zauzeti ljudi koji ovdje pisu izricito dok piju kafu na putu do posla.
Pustite momka nek' radi sta mu je volja.Ako nista siguran sam da je od dva zla izabrao bolje, da je izabrao igrice ispred bilo koje vrste foruma ja bih ga smatrao botom i osobom koja je zatupljena.
Pustite momka nek' radi sta mu je volja.Ako nista siguran sam da je od dva zla izabrao bolje, da je izabrao igrice ispred bilo koje vrste foruma ja bih ga smatrao botom i osobom koja je zatupljena.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Johny je napisao/la:Yebo majku kad citam pojedine komentare velikih moralista i protagonista radne etike, pomislim da su vecina forumasa zauzeti ljudi koji ovdje pisu izricito dok piju kafu na putu do posla.![]()
Oplakah sestre mi, kraljuuu
Ili to ili pak na pauzi umjesto da pojedu sta ulete na forum da bace komentar kakav.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Call all your friends. Call all your friends.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Cautinho
- Kontakt:
Istina.
Meni se prigovara za neko provedeno vrijeme na forumu,a ima makar 20+ osoba koje ovdje vise non-stop.I meni kazete da sam besposlen.Sve neko znanje puca iz vas,obrazovanje na najvisem strucnom nivou,znate ovdje sto pameti,a uvijek iste face.Najvise mi zao onih kandidata za forumasa godine.Duke,Rio,Magica....ti ljudi pucaju sa strucnosti.A opet po cijele dane na forumu.Ta vam pamet ovdje nista ne znaci...Toplo preporucujem da naplatite to vase znanje i ohanite se ovih gluposti kao sto je forum.
I daj nemojte me zvati u fazonu "djete,momak,pubertetlija" i tako to.
Daj malo prelistajte moje postove i gledajte objektivno.Onda zamislite da mi je 16 godina.
Gdje ste sad?
Meni se prigovara za neko provedeno vrijeme na forumu,a ima makar 20+ osoba koje ovdje vise non-stop.I meni kazete da sam besposlen.Sve neko znanje puca iz vas,obrazovanje na najvisem strucnom nivou,znate ovdje sto pameti,a uvijek iste face.Najvise mi zao onih kandidata za forumasa godine.Duke,Rio,Magica....ti ljudi pucaju sa strucnosti.A opet po cijele dane na forumu.Ta vam pamet ovdje nista ne znaci...Toplo preporucujem da naplatite to vase znanje i ohanite se ovih gluposti kao sto je forum.
I daj nemojte me zvati u fazonu "djete,momak,pubertetlija" i tako to.
Daj malo prelistajte moje postove i gledajte objektivno.Onda zamislite da mi je 16 godina.
Gdje ste sad?
Keep walking.
- Evolution87
- Kontakt:
mrtva trka izmedju ove dvojice, jos cu pricekati sa svojim glasom 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Momak pametno napisa, a vi ga i dalje ismijavajte.Cautinho je napisao/la:Istina.
Najvise mi zao onih kandidata za forumasa godine.Duke,Rio,Magica....ti ljudi pucaju sa strucnosti.A opet po cijele dane na forumu.Ta vam pamet ovdje nista ne znaci...Toplo preporucujem da naplatite to vase znanje i ohanite se ovih gluposti kao sto je forum.
Samo me zanima sto obracas paznju na to sto ti govore? Pametniji si od vecine ovdje, vjeruj mi. Pusti jade koji vrijedjaju preko foruma.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- the scouser
- Kontakt:
Saurman trećeplasirani iako je u zadnjih godinu i više sasvim pristojan forumaš. Ne jenjava lako stara slava
.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Cautinjo, najbolje ćeš im začepiti usta, ako prestaneš s pravdanjem. Boli te q šta neko piše o tebi ba, pročitaš/zaboraviš i ideš dalje...Na forumu će uvijek neko nekog hejtat, to ti je k'o ručat 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Malo motivacije za glasanje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Cautinho
- Kontakt:
Dva drugara u pohodu na kantu.Greivis je napisao/la:Momak pametno napisa, a vi ga i dalje ismijavajte.Cautinho je napisao/la:Istina.
Najvise mi zao onih kandidata za forumasa godine.Duke,Rio,Magica....ti ljudi pucaju sa strucnosti.A opet po cijele dane na forumu.Ta vam pamet ovdje nista ne znaci...Toplo preporucujem da naplatite to vase znanje i ohanite se ovih gluposti kao sto je forum.
Samo me zanima sto obracas paznju na to sto ti govore? Pametniji si od vecine ovdje, vjeruj mi. Pusti jade koji vrijedjaju preko foruma.
Against the system.
Kao da ja njih bendam,prijatelju.Ovo malo vremena vikendom navecer malo odem na forum da vidim sta ima,pa malo citam postove hejtera.Samo naprijed.Vi gori,ja gori.Odo sad 100 tema aktivirati.
Dobro kazes prijatelju,lako je preko foruma.Pohodite malo ovamo u Posusje,dragi moj internet huligančići.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.