Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko će biti osvajač Evropskog prvenstva?

Danska
39
37%
Španija
6
6%
Hrvatska
32
30%
Francuska
23
22%
Mađarska
0
Nema glasova.
Ostali
6
6%

Ukupno glasova: 106

Lillard0
Kontakt:

Re: Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce

Post Postao/la Lillard0 » 13 jan 2014, 21:49

alan_kardec je napisao/la:Ne bih rekao da je Srbija u rangu sa Islandom, ali u top 10 sigurno.
Pa dobro, racunam u medjusobnom duelu en bi se usudio stavit pare ni na koga ;) . Na to sam mislio.
RIP CITY!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 jan 2014, 21:52

@virtual
Pa kako to izgledaju? Na papiru su slabiji od Danske, Hrvatske, Španije, Islanda, Francuske, sa svim drugim evropskim repkama se može ravnopravno nositi i na papiru i na terenu.

DukeOfWellington je napisao/la:Pet nije, deset sigurno.
slažem se.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jan 2014, 21:54

Ove reprezentacije su bolje od Srbije na papiru, kad su u punom sastavu.

Danska, Francuska, Hrvatska, Španija, Švedska, Mađarska, Island, Poljska, plus Njemačka & Slovenija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 13 jan 2014, 21:54

Virtu4l je napisao/la: Međutim kad pogledaš rezultate ove reprezentacije, da se primjetiti da se izvlači maksimum iz poprilično limitirane ekipe. To je za svaku pohvalu. Na papiru, Srbija možda nije ni u top 10 reprezentacija na ovom prvenstvu. Zato ih treba poštovati.
Gle, ja pratim tu ekipu od 1995e do danas, i nista, ali nista se nije promenilo u vodjenju i stilu igre.

Razlika je samo sto je nekada postava Stojanovic-Matic-Perunicic-Jovanovic-Butulija-Knezevic-Skrbic bila da se smrznes individualno jaka, a sada su tu jedino Stanic, Vujin i Ilic koji imaju izgradjeno ime i moze ih se smatrati WC igracima i gomila dobrih i osrednjih rukometasa.

Igra je bila dekadentna i za ono vreme, bas kao sto je to sada, ali je tada bilo mogucnosti da se bude u top5 stalno na bazi suvog kvaliteta pojedinaca. Danas toga nema, pa se sa najjacima moze jako retko i u specificnim uslovima (domaci teren, losije izdanje protivnika...).

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jan 2014, 22:01

MaGiCa je napisao/la:a sada su tu jedino Stanic, Vujin i Ilic koji imaju izgradjeno ime i moze ih se smatrati WC igracima
Upravo to sam htio napisati, ali nisam, jer su me već naboli zbog ovoga top 10. Momir 32 godine, Vujin 29, Stanić 35 godina, a to je najbolje što Srbija ima u ovom trenutku.
Voli te tvoje Sarajevo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 jan 2014, 22:03

Virtu4l je napisao/la:Ove reprezentacije su bolje od Srbije na papiru, kad su u punom sastavu.<br abp="658"><br abp="659">Danska, Francuska, Hrvatska, Španija, Švedska, Mađarska, Island, Poljska, plus Njemačka & Slovenija.
Realno, provalio si se pa sad pokušavaš da se izvučeš ubacujući u top 10 Slovence, Njemce, Poljake. Konkretno sa Poljacima su uvijek utakmice na nož, neizvjesne, tijesne završine, nekad dobije Srbija nekad Poljska i jako je teško reći za bilo koju repku bolja od ove druge, mada bih ja dao prednost Srbiji, onako na papiru. Srbija je u stanju da od ovih nabrojanih da dobije Poljake, Šveđane, Njemce, Mađare. Sa svima njima Srbija je li-la, od Slovenaca je bolja na papiru.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 13 jan 2014, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 jan 2014, 22:05

Virtu4l je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:a sada su tu jedino Stanic, Vujin i Ilic koji imaju izgradjeno ime i moze ih se smatrati WC igracima
Upravo to sam htio napisati, ali nisam, jer su me već naboli zbog ovoga top 10. Momir 32 godine, Vujin 29, Stanić 35 godina, a to je najbolje što Srbija ima u ovom trenutku.

šta ima poljska? ajd nabroj sve poljake sa 30+. :lol:
RIP Adis Selmanović

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 13 jan 2014, 22:07

Njemacka nije na prvenstvu ?

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 jan 2014, 22:09

MElloo je napisao/la:Njemacka nije na prvenstvu ?
Nije.

A tu su što @alan kaže li-la sa 5-6 ekipa, mogu bit' i šesti i dvanaesti, ali trenutno djeluju da su top 10, barem meni.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 13 jan 2014, 22:09

Dobro jutro :mrgreen: ...
RIP CITY!

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 13 jan 2014, 22:10

Francuzi iako imaju tu neku smjenu generacija mogu daleko na ovom prvenstvu
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 13 jan 2014, 22:11

Lillard0 je napisao/la:
Dobro jutro :mrgreen: ...
:mrgreen:
nista onda navijam za susjede :D

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 jan 2014, 22:13

DukeOfWellington je napisao/la:A tu su što @alan kaže li-la sa 5-6 ekipa, mogu bit' i šesti i dvanaesti, ali trenutno djeluju da su top 10, barem meni.

Ne bih baš rekao da su trenutno u top 10. Srbija je u top 10 evrorepki još od sp 2009. u Hrvatskoj kad je selektor bio Jovica Cvetković.
RIP Adis Selmanović

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 13 jan 2014, 22:15

alan_kardec je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:A tu su što @alan kaže li-la sa 5-6 ekipa, mogu bit' i šesti i dvanaesti, ali trenutno djeluju da su top 10, barem meni.

Ne bih baš rekao da su trenutno u top 10. Srbija je u top 10 evrorepki još od sp 2009. i sp u Hrvatskoj kad je selektor bio Jovica Cvetković.
Pa to ne isključuje moju tvrdnju ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jan 2014, 22:19

Zašto bih nabrajao Poljake sa 30+. Lakše mi je nabrojati igrače tipa Szmal, Lijewski, Bielecki, Čarapovski, Jurecki, Grabačik, koji su nedavno igrali polufinale lige prvaka. Kad tome dodamo drugog Jureckog i Jašku koji gaze u Bundesligi.

Nekako mi taj spisak zvuči ubjedljivije od ovog, Ilić, Vujin, Stanić, Rnić, Prodanović, Radivojević, Manojlović, Nenadić.
Voli te tvoje Sarajevo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 jan 2014, 22:27

pa zato što si nabrajao ono najbolje što Srbija ima, poentirajući da su glavni igrači u zrelim godinama, zato te pitam.
deru i draško nenadić i rnić u bundeski. Ako je jedan grabarčik ili ovaj novi črapkovski u odbrani bolji od manojlovića, **** ga onda.
RIP Adis Selmanović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 jan 2014, 22:38

To su igrači koji su bili glavne poluge Kielcea na fajnal foru, gdje su savladali i Kiel.
Voli te tvoje Sarajevo.

eusebio2
Kontakt:

Post Postao/la eusebio2 » 13 jan 2014, 22:42

Nema topica gdje ovaj Virtual ne pljuje i omalovažava srpske sportaše

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 jan 2014, 22:48

ima li negdje da se moze pogledati snimka neke utakmice ,ove sto su se danas igrale

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 13 jan 2014, 22:50

Ni za jednu reprezentaciju ne moze da se kaze da spada u TOP 5 zato sto je mala razlika izmedju one koja je na petom mestu i one koja je na dvanaestom i tako stalno dolazi do menjanja pozicija.Jedno je jasno, a to je da cetvorka koja odskace i belezi konstantno dobre rezultate su Dansa, Hrvatska, Spanija i Francuska s tim da se desi da upadne neki uljez i izbaci jednu od te repke iz TOP4 mada to je samo jedan taj bljesak te reprezentacije i posle tog prvenstva cekaju par godina kako bi ponovo igrali polufinale.Zaboravih da kazem da jedino sto zameram Maticu je sto nije na vreme prekinuo onu seriju Poljaka na pocetku poluvremena, tek kad su poveli je zatrazio time-out.

Ne znam ja kakvo je ovde misljenje, ali ja sam nekako najvise citao prognozu da je domet ove ekipe od 5-8 mesta i danas jesmo bili blagi favoriti u odnosu na Poljake.

@MaGiCa

Meni je najvise zasmetalo kod Nenadica sto je u poslednjih 10 minuta bukvalno bezao od lopte, jedino sto je napravio dobro je onu pirueta kada je iznudio sedmerac.Slabo izdanje u drugom poluvremenu delimicno je iz toga sto su nam dobro zatvorili pivote, mislim da nijednom u drugom poluvremenu nisu dobili valjan pas i da su jedine lopte pokupili nakon odbitaka.Mada svaki put idemo na taj sut sa 9 m, cak nam i krila dolaze na bekovskim pozicijama da bi nakon nekoliko kombinacija jedan bek iskocio i pucao sa 9m iz izgledne pozicije.

Neka smo se za pocetak osvetili Poljacima za proslogodisnji poraz.Ja i dalje ne mogu da verujem da smo mi izasli kao pobednici u neizvesnoj zavrsnici. :lol:

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.