Pa dobro, racunam u medjusobnom duelu en bi se usudio stavit pare ni na kogaalan_kardec je napisao/la:Ne bih rekao da je Srbija u rangu sa Islandom, ali u top 10 sigurno.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pa dobro, racunam u medjusobnom duelu en bi se usudio stavit pare ni na kogaalan_kardec je napisao/la:Ne bih rekao da je Srbija u rangu sa Islandom, ali u top 10 sigurno.
slažem se.DukeOfWellington je napisao/la:Pet nije, deset sigurno.
Gle, ja pratim tu ekipu od 1995e do danas, i nista, ali nista se nije promenilo u vodjenju i stilu igre.Virtu4l je napisao/la: Međutim kad pogledaš rezultate ove reprezentacije, da se primjetiti da se izvlači maksimum iz poprilično limitirane ekipe. To je za svaku pohvalu. Na papiru, Srbija možda nije ni u top 10 reprezentacija na ovom prvenstvu. Zato ih treba poštovati.
Upravo to sam htio napisati, ali nisam, jer su me već naboli zbog ovoga top 10. Momir 32 godine, Vujin 29, Stanić 35 godina, a to je najbolje što Srbija ima u ovom trenutku.MaGiCa je napisao/la:a sada su tu jedino Stanic, Vujin i Ilic koji imaju izgradjeno ime i moze ih se smatrati WC igracima
Realno, provalio si se pa sad pokušavaš da se izvučeš ubacujući u top 10 Slovence, Njemce, Poljake. Konkretno sa Poljacima su uvijek utakmice na nož, neizvjesne, tijesne završine, nekad dobije Srbija nekad Poljska i jako je teško reći za bilo koju repku bolja od ove druge, mada bih ja dao prednost Srbiji, onako na papiru. Srbija je u stanju da od ovih nabrojanih da dobije Poljake, Šveđane, Njemce, Mađare. Sa svima njima Srbija je li-la, od Slovenaca je bolja na papiru.Virtu4l je napisao/la:Ove reprezentacije su bolje od Srbije na papiru, kad su u punom sastavu.<br abp="658"><br abp="659">Danska, Francuska, Hrvatska, Španija, Švedska, Mađarska, Island, Poljska, plus Njemačka & Slovenija.
Virtu4l je napisao/la:Upravo to sam htio napisati, ali nisam, jer su me već naboli zbog ovoga top 10. Momir 32 godine, Vujin 29, Stanić 35 godina, a to je najbolje što Srbija ima u ovom trenutku.MaGiCa je napisao/la:a sada su tu jedino Stanic, Vujin i Ilic koji imaju izgradjeno ime i moze ih se smatrati WC igracima
Nije.MElloo je napisao/la:Njemacka nije na prvenstvu ?
Dobro jutroMElloo je napisao/la:Njemacka nije na prvenstvu ?
Lillard0 je napisao/la:Dobro jutroMElloo je napisao/la:Njemacka nije na prvenstvu ?...
DukeOfWellington je napisao/la:A tu su što @alan kaže li-la sa 5-6 ekipa, mogu bit' i šesti i dvanaesti, ali trenutno djeluju da su top 10, barem meni.
Pa to ne isključuje moju tvrdnjualan_kardec je napisao/la:DukeOfWellington je napisao/la:A tu su što @alan kaže li-la sa 5-6 ekipa, mogu bit' i šesti i dvanaesti, ali trenutno djeluju da su top 10, barem meni.
Ne bih baš rekao da su trenutno u top 10. Srbija je u top 10 evrorepki još od sp 2009. i sp u Hrvatskoj kad je selektor bio Jovica Cvetković.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.