Zato se malo opusti i mutiraj ton ili uopste ne gledaj pomenuti kanal, ako ti bas toliko para usi...

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Tv pretplata, marketing i ono od cega mediji zive, ne proizilazi iz zakona, nego iz volje i raspolozenja publike.Tu lekciju je PINK BiH davno naucio, naucice SK, budi siguranLAZARUS2000 je napisao/la: Apsolutno. Samo malo se prvo informiši jbg nije zgoreg. Po zakonu države BiH Kosovo je tzv. Ti ako želiš da se to promijeni pokreni inicijativu za priznanje Kosova. Možda ti prođe.
Placam 50 maraka svakog mjeseca, i ne pada mi na pamet da mutiram TV, zato sto neko u Beogradu insistira na suludoj politici vec 30 godina.marconato je napisao/la:To su "problemi" i BiH, jer je to jedna od drzava koje nisu priznale to TZV Kosovo!
Zato se malo opusti i mutiraj ton ili uopste ne gledaj pomenuti kanal, ako ti bas toliko para usi...
Kosovo je legitimno postojalo pun qrtz godina, stoljećima, nije stvoreno na kostima mrtvih prije 20 godinadscile je napisao/la:Kad vidim da neko iz Federacije kaci zastave Kosova i nabija ih na nos, samo pomislim "karma is a bitch", iako ne prizeljkujem taj scenario.
Ko je na nekoj televiziji neko rekao "takozvana republika Srpska"? Mozda su na RTRS rekli takozvana BiH, to je moguce.Signore je napisao/la:Nisam vidio da se bunis za 'takozvanu Republiku Srpsku'.
Ma nije to covjece "privatni prenos" SK. Oni su, u sklopu te grupe, koja je otkupila prava za prenose.Signore je napisao/la:Ja nisam srbin, nisam iz Srbije, nisam iz RS i priznajem Kosovo, ali i pravo SK da radi sa svojim privatnim prijenosom sta hoce, jer su ga oni platili. Zaradili su od mene koji ih placam, ali me nisu natjerali da to cinim tako da mogu sta hoce. Njima rejting pada, ne meni.
Ti se radije spremi, izadji, popij koju ljutu i sve ce biti dobroPozdrav
Ne. Već na unutrašnjim organima Srba. No to su srbi zar ne.Osim13 je napisao/la:Kosovo je legitimno postojalo pun qrtz godina, stoljećima, nije stvoreno na kostima mrtvih prije 20 godinadscile je napisao/la:Kad vidim da neko iz Federacije kaci zastave Kosova i nabija ih na nos, samo pomislim "karma is a bitch", iako ne prizeljkujem taj scenario.
To si ti rekao ja ne. Za svaki zločin svako treba odgovarati, no ja sam mislio na ovo svakakoLAZARUS2000 je napisao/la:Ne. Već na unutrašnjim organima Srba. No to su srbi zar ne.Osim13 je napisao/la:Kosovo je legitimno postojalo pun qrtz godina, stoljećima, nije stvoreno na kostima mrtvih prije 20 godinadscile je napisao/la:Kad vidim da neko iz Federacije kaci zastave Kosova i nabija ih na nos, samo pomislim "karma is a bitch", iako ne prizeljkujem taj scenario.
The history of Kosovo dates back to the Paleolithic era, represented by the Vinča and Starčevo cultures.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.