Meni je stari pričo da im je dao imena po toj knjizi a može bit i da je to tvoje tačnoIlPrincipe je napisao/la:znam ih sveEpidaurus je napisao/la:Najljepša muška Mirza, Adnan i Milan
Najljepša ženska Ekatarina, Azra, Sara
Kad ste već kod tih čudnih imen, kod nas u Zenici je daaavno nekad bio jedan lik što se ložio na knjigu Posljednji Mohikanac i dao djeci imena: Kočiz, Unkas (muški) i Kamjah (žensko)Danas je teta Kamjah najbolja profesorica engleskog u gradu i udana za prof. Milenka Karovića, Unkas ne znam gdje je a Kočiz je advokat i sinu je dao ime Naretena
nego mislim da nije zbog Posljeni Mohikanac knjige, ja mislim da su oni porijeklom iz Makedonije barem sam tako čuo , ovom Nareteni se mama zove Sunčica, baš su čudni nekako svi.
Nasa imena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nasa imena
- IlPrincipe
- Kontakt:
pacijent žešći, jesi vidio ofarbo se u zelenoEpidaurus je napisao/la: Meni je stari pričo da im je dao imena po toj knjizi a može bit i da je to tvoje tačnoZnam i ja Naneta (naretenu), lik nije nikako dobar, nema šta sad kad su išli na ex on i oni njegovi nisu radili
Lejla, Nadina, Elma
Tarik, Kenan, Benjamin
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Nisam druže u Zenici već neka 2 mjeseca, studiram u Grazu elektrotehniku (jest da sam na kursu još al svaki dan sam na faksu i učim ko da sam već krenoIlPrincipe je napisao/la:pacijent žešći, jesi vidio ofarbo se u zelenoEpidaurus je napisao/la: Meni je stari pričo da im je dao imena po toj knjizi a može bit i da je to tvoje tačnoZnam i ja Naneta (naretenu), lik nije nikako dobar, nema šta sad kad su išli na ex on i oni njegovi nisu radili
jednom u biznisu bio prenos BiH-Wales .. i sad svi gledaju tekmu, kad dođe on s ruksakom, izvadi na sto neke knjige i sveske, okreno TV-u leđa i uči. Svi gledaju u njega ono wtf. Momak baš nije dobar, a i profil na fb je priča za sebe .... odosmo predaleko
Lejla, Nadina, Elma![]()
Tarik, Kenan, Benjamin
imaju dva cigana na dobrinji zovu se rolex i trulex al fakat nije zajebancija
zna ih neko sa foruma 100%
zna ih neko sa foruma 100%
habib
ima roma sa imenima betmen,robin,tarzan
Epidaurus je napisao/la:Meni je stari pričo da im je dao imena po toj knjizi a može bit i da je to tvoje tačnoIlPrincipe je napisao/la:znam ih sveEpidaurus je napisao/la:Najljepša muška Mirza, Adnan i Milan
Najljepša ženska Ekatarina, Azra, Sara
Kad ste već kod tih čudnih imen, kod nas u Zenici je daaavno nekad bio jedan lik što se ložio na knjigu Posljednji Mohikanac i dao djeci imena: Kočiz, Unkas (muški) i Kamjah (žensko)Danas je teta Kamjah najbolja profesorica engleskog u gradu i udana za prof. Milenka Karovića, Unkas ne znam gdje je a Kočiz je advokat i sinu je dao ime Naretena
nego mislim da nije zbog Posljeni Mohikanac knjige, ja mislim da su oni porijeklom iz Makedonije barem sam tako čuo , ovom Nareteni se mama zove Sunčica, baš su čudni nekako svi.
Znam i ja Naneta (naretenu), lik nije nikako dobar, nema šta sad kad su išli na ex on i oni njegovi nisu radili
unkas je u kantonalnom tužilaštvu
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Imaju dvojica dolaze kod mene u internet klub,zovu se Rambo i Tajson,braca su inacefilip13 je napisao/la:ima roma sa imenima betmen,robin,tarzan
Rođen s tobom da budem
Faraon iz Visokog je napisao/la:Imaju dvojica dolaze kod mene u internet klub,zovu se Rambo i Tajson,braca su inacefilip13 je napisao/la:ima roma sa imenima betmen,robin,tarzan
nevjerovatni su romi po tom pitanju
ja znam dvojicu Roma koji se zovu Sultan i Bajram 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja dok Sam zivio u Tuzli znao sam jednog lika koji se zvao Tevhid . Kažu da mu se stara porodila na istom. Živio je negdje između mosnika i crvenih njiva al nije bio Rom
Sent from my krunjač
Sent from my krunjač
Thomas Müller - Fußballgott
Re: AW: Nasa imena
Hahahahaha! Isto tako jedan se momak Džon zove. Mahala nije u dure nikako.Marsal je napisao/la:Živio lik u mojoj mahali davno, stariji čovjek malo, zvao se Jamezdin. Po James Dean-u.Carli je napisao/la:Sean po Šon Koneriju![]()
![]()
![]()
![]()
Sa mooooog!
Allegri je gospodin!
- storm_raider
- Kontakt:
Mali u mojoj mahali se zove Kleopatar. Nije Rom. Od oca Nedzada i majke Amele.

Vec sad ima grafit ispred njihovog ulaza: "Kleopatar, Kleopatra, Kleopatro".
Vec sad ima grafit ispred njihovog ulaza: "Kleopatar, Kleopatra, Kleopatro".
Sport je lijek za tijelo i duh.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Mozda nisu direktni potomci roma, ali ima u njima njihove krvi

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Znam lika koji je djeci dao imena Sultan i Sulejman i naravno ne prevazidjeni Bin Laden
(niko od njih nije Rom)
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
- Contentissimo
- Kontakt:
Maja, Dina, Elma
Emir, Dino, Tarik
Emir, Dino, Tarik
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Scouser1892
- Kontakt:
Sanela najruznije zensko ime
Marina
Dželila
I naravno Belmin
.
Dželila
I naravno Belmin
Tarik, TarikContentissimo je napisao/la:Maja, Dina, Elma![]()
Emir, Dino, Tarik
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kćerka Ema-Nela a sin Mirel 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 4 gosta.