Istina je da mi nemamo ta sredstva, jedino ako izleti kakav dobar investitor ali puno je to para..PitarBordo je napisao/la:Nešto ne vidim da smo mi uključeni u tu priču... Kakvi smo baksuzi mađari će renovirati stadion i onda će nas samo više koštati korištenje nego sad.
FK Sarajevo - Stadion "Asim Ferhatović Hase" - Koševo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo: Stadion
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stadion je u jako losem stanju, definitivno da je skupa varijanta rekonstrukcije.
Al za gradski stadion, da ovako izgleda je stvarno sramota.
Grad Sarajevo ovo sebi nije smio da dopusti. Iskreno se nadam da ce se u 2016 god ozbiljno krenuti u gradnju nekog novog stadiona il rekonstrukciju, kako god..

Al za gradski stadion, da ovako izgleda je stvarno sramota.
Grad Sarajevo ovo sebi nije smio da dopusti. Iskreno se nadam da ce se u 2016 god ozbiljno krenuti u gradnju nekog novog stadiona il rekonstrukciju, kako god..

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 04 dec 2015, 09:45, ukupno mijenjano 1 put.
Vidim opet je aktivirana ta priča oko rekonstrukcije stadiona Koševo, jest skupo ali po meni najbolje riješenje. Jes da bi i ja volio da taj naš neki novi stadion bude u općini Novi grad, ali to je skoro nemoguće...
Kada je riječ o ovim investitorima koji se pominju, podsjetit ću vas na jedan dio intervijua koji je g. Kusturica imao za Bordo Fan, prije godinu dana, znači pominju se velike sume, možda je on malo pretjerao ovdje ali investicija u Koševo, u nekim etapama, do 50 miliona eura je po meni sasvim realna.

Kada je riječ o ovim investitorima koji se pominju, podsjetit ću vas na jedan dio intervijua koji je g. Kusturica imao za Bordo Fan, prije godinu dana, znači pominju se velike sume, možda je on malo pretjerao ovdje ali investicija u Koševo, u nekim etapama, do 50 miliona eura je po meni sasvim realna.

Bitce stadijon reko je adzo
Sljedece ljeto ce mo ga zidat
Ee toce bit zdanje krvi mi bice ko stamfor bridz
Ibrak kupijo utakmicu protiv sirokog jope imamo para ne moze ih krava pojest
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- PitarBordo
- Kontakt:
RN87 je napisao/la:Bitce stadijon reko je adzo
Hahahahaha, a ti si neispravan ocam hahahahaha...
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Jedino što razmišljam ovih dana, ako Općina završi s tim investitorima i oni odrade stadion... Koliko će nama ustvari biti skuplje da ga rentamo... Jer i dalje bi bili klub bez stadiona...
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa mislim da nisu nasi djeca. Valjda se dogovore da sve strane budu zadovoljne
Mozda Klub nesto i ulozi (preko sponzora koje ce dovesti da investiraju), pa ne budemo morali placati nikako. 
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Zivi bili pa vidjeli da nema nista od ovog projekta... Daj Boze da grijesim.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ti haman se nisi naspavao, osuši tamo pozitivu pred Lišticu, ovdje sušiš oko stadiona... Ako ste vi toliko negativni nemojte sušiti drugima pozitivu, ako već nemate realne argumente.revolt je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli da nema nista od ovog projekta... Daj Boze da grijesim.
Samo Saraj'vo.
Dino je u onom razgovoru za radio Sarajevo pomenuo da je jedna politička partija u svojim predizbornim obećanjima za KS imala i tu izgradnju stadiona, ako misle da na neki način poprave imidž o sebi moraju stvari pomjeriti sa mrtve tačke.
Gađaju se ovdje milionima, ali ja vjerujem da se i za manje para sam stadion može renovirati, a kasnije oni neka dograđuju šta žele oko njega.
Gađaju se ovdje milionima, ali ja vjerujem da se i za manje para sam stadion može renovirati, a kasnije oni neka dograđuju šta žele oko njega.
Poznavajuci nesposobnost opstine Centar koja nije u stanju 2 glavne saobracajnice odrhati kako treba a ne neki projekat od 100 mil KM. Ko je ikad imao dodira s opstinom centar zna o cemu govorim.PitarBordo je napisao/la:Ti haman se nisi naspavao, osuši tamo pozitivu pred Lišticu, ovdje sušiš oko stadiona... Ako ste vi toliko negativni nemojte sušiti drugima pozitivu, ako već nemate realne argumente.revolt je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli da nema nista od ovog projekta... Daj Boze da grijesim.
Makete i crtezi koje oni pokazuju su stari po 10 godina kao i sva ta prica koju revitalizuju, pogotovoovaj "anonimni" izvor.
Nisam pesimist samo realan poznavajuci nehljebe u crsu i opstini centar.
Zaista jedna izlizana i smijesna tema, ko jos moze vjerovati u ovo? Kao sto revolt napisa, nesposobni su to ljudi. Ocekujete da Alaim pregovora sa nekim ozbiljnim ljudima koji zele uloziti 100 mil. 
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
Pitaristok
- Kontakt:
Pa vidite da je projekt iz 2010, 5godina samo projekt urađen, ništa od ovoga sto posto,,,
A i ako bude, loše po nas jer će vlasnik trazit puno para da igramo na njemu, osim ako smo i mi u projektu, kao investitor il slično...
A i ako bude, loše po nas jer će vlasnik trazit puno para da igramo na njemu, osim ako smo i mi u projektu, kao investitor il slično...
- PitarBordo
- Kontakt:
Tako nešto i ja dumam...Pitaristok je napisao/la:A i ako bude, loše po nas jer će vlasnik trazit puno para da igramo na njemu, osim ako smo i mi u projektu, kao investitor il slično...
Samo Saraj'vo.
ToooooRN87 je napisao/la:Bitce stadijon reko je adzo
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nista novo ni na ovom "polju" nazalost
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Sacekao sam da prodje pola godine pa da te citiram. Nisam dusman, stadioni su nam potrebni i to nema veze sa rivalitetima nasih klubova, ali od ovoga nema nista prika moj i nikad nece ni biti, naravno, u ovom obliku.BordoArmy88 je napisao/la:Ništa se ti ne brini za nas:Virtu4l je napisao/la:Da, ali šta ćemo sa vlasništvom tih objekata. Čiji će biti? Kako to regulisati sa Opštinom, koja više neće biti 1/1 vlasnik stadiona, sigurno će tražiti mnogo zauzvrat.
Koliko para možeš dobiti za njih, za rentu ili prodaju samog prostora. Sigurno ne mnogo.
Komplikovano je to moj hilmo i veoma je teško naći investitora za tako rizičan projekat.
+
Bilo je ponuda da se FK Sarajevo izmješta na druge lokalitete. I sada postoje ponude. Ipak, kažem stadion Koševo je naš dom i pokrenuli smo inicijativu za njegovu rekonstrukciju u okviru regulacionog plana Općine Centar", pričao je Kusturica novinaru Anadoliju, nadalje kazavši:
"Pozamašan je to finansijski i investicijski projekt. Osim renoviranja stadiona u planu je i izgradnju hotela visoke kategorije, shoping malla, etažnih garaža. Projekt je to koji niko ne može sam uraditi. Potrebna je interakcija interesa i kapitala domaćeg ili iz inostranstva. Država mora dati podršku projektu koji nije nemoguće ostvariti. Postoji raspoloženje i interes Vlade Kantona Sarajevo predvođene premijerom Konakovićem, Općine Centar i načelnika Dževada Bećirevića. Prilikom zadnjeg dolaska Vincenta Tana u Sarajevo primio nas je Bakir Izetbegović, član Predsjedništva BiH. Razgovarali smo o mnogim stvarima, te i o stadionu Koševo, o potrebi da se otvori priča. Usaglasili smo se da je treba osvojiti. FK Sarajevo će nastojati u tom kontekstu biti lokomotiva procesa, oko kojeg se mora okupiti mnogo ljudi. Mora se okupiti ozbiljnih investitora".
http://www.****/sport/nogome ... adiona-bih
= poruka tebi i ostalim dušmanima:
A razlog više da vjerujem u sve ovo gore ste i vi dušmani koji pljujete sada po ovome isto kao što ste pljuvali i po Bordo Prijateljima, Adži, Akademiji itd. a SVE SE TO OSTVARI, PA HOĆETE LI IKADA NAUČITI DA SMO MI DRUGA DIMENZIJA ZA VAS NEOKUPANE?!
Nesto skromnije moze, ali ovakav megalomanski projekat nije izvodljiv. Razloge sam napisao iznad.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neka, samo čekam kad će opet pokrenuti priču o stadionu. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ja se cudim da vec nisu poceli..Sad im je pravi trenutak za pricanje bajkiuNbx je napisao/la:Neka, samo čekam kad će opet pokrenuti priču o stadionu.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE