Navijajte vi malo i za nasDoeTz je napisao/la:Jos jedan derbi bez vas

Navijajte vi malo i za nasDoeTz je napisao/la:Jos jedan derbi bez vas
Nije dosta nego svi dolaze, nema uošte organizovanih buseva, samo kolona.Belmin6 je napisao/la:Jadna im majka ako je istina ovo sto pisete da ih dolazi dosta neorganizovano.
Na kraju bi trebao biti upitnik, a ne uzvicnikDdIiNnOo je napisao/la:nek si reko , jel ti lakse !
sarajlija je napisao/la:Dno dna ste kako vas nije stid rasizma vas u tor da stave nebi se znali ponasati papci jedni !!! , cast izuzetcima a a malo ih je vise me nikad necete vidjeti na ovoj temi ovo sam morao jer se i vise nego iznerviran !
ma da ste vi pobjedili podnjeli bi da ga cijelu godinu majmunom zovemosarajlija je napisao/la:Dno dna ste kako vas nije stid rasizma vas u tor da stave nebi se znali ponasati papci jedni !!! , cast izuzetcima a a malo ih je vise me nikad necete vidjeti na ovoj temi ovo sam morao jer se i vise nego iznerviran !
ti si reko da neces vise pisat ovdjesarajlija je napisao/la:Nemoj me citirat ja ne znam ko odavde ide, a ko ne ide na utakmicu sve sam vidio i cuo niti zelim od vas lijep docek ni sekunde to od vas niko ne zeli, a vi ko ljudi znate dobro kakvi ste sta pjevate danas o nasem ikande-u onako da ga vrijedjaju mislim suvisno je ista pricat ovdje zavrsavam svaku raspravu.
Ma mrs tamo klocino pitarska vi ste uvijek zrtve, bacate topovske na tribinu gdje je bilo roditelja sa djecom, ne volim drotove ali volio bih da su vas dobro izgazali radi toga.sarajlija je napisao/la:Nemoj me citirat ja ne znam ko odavde ide, a ko ne ide na utakmicu sve sam vidio i cuo niti zelim od vas lijep docek ni sekunde to od vas niko ne zeli, a vi ko ljudi znate dobro kakvi ste sta pjevate danas o nasem ikande-u onako da ga vrijedjaju mislim suvisno je ista pricat ovdje zavrsavam svaku raspravu.
nebi vam ništa smetalo da ste pobijedili. Dodjete plakat nama kad vam ne ide,yebe mi se i za vas i Ikandea..Dodjete nama solit pamet, a kakve vi pjesme smišljate o Zenici. Treba vas dočekat aplauz zbog smrdigrada,radioktivnih i pi.ki cet...ihsarajlija je napisao/la:Nemoj me citirat ja ne znam ko odavde ide, a ko ne ide na utakmicu sve sam vidio i cuo niti zelim od vas lijep docek ni sekunde to od vas niko ne zeli, a vi ko ljudi znate dobro kakvi ste sta pjevate danas o nasem ikande-u onako da ga vrijedjaju mislim suvisno je ista pricat ovdje zavrsavam svaku raspravu.
Pa bolan sam kažeš Robija ne bi zviždala što naravno i ne bi sigurno jer je Robija svoj stav pokazala kad je trebalo. To što će Horde sada mlatiti studente po gradu izrevoltirani od strane 20-ak navijača s Istoka a ne Robijaša govori o vama kakvi ste. Aferim momče samo tako. Samo Ultra, samo jako :*mma_hz je napisao/la:eto sto lazes..nijedno dijete a ni roditelj nisu bilu ni blizu onima sa kojima smo se gadjali..dalje sam kazes da bisi bio pa ne pricaj a sad dalje o kakvom gostoprimstvu pricas bolan pa cim smo uali docekalo nas je 20 klosara prema nasoj tribini koji su dizali tri prata **** markale na sto smo navikli..dalje ti klosari su nad odmah poceli gadjati cim god su stigli da pri tome nije bilo ni pisljivog sekjuritija da ih smiruje..nas je murija naprskala i istukla to mi ne smeta jbg tako je kako je...dalje je be mi se za ikandea to je vasa kultura al vjerujte da ste bas pogrijesilu sto ste zvizdali kad sno skandirali za pokojnog vedrana...odavno nisam raju vidjeo ovako naostrene kao na vas sada..zao mi vasih studenata i ostalih normala momaka..siguran sam da robija nebi zvizdala i da su zvizdali oni indijanci koje je gerila presvukla..paapak drzi sal "gazi pitare" hahahaha sve u svemu nazalost sada su se bas pogorsala odnosi ne hordi i robijr vec sarajeva i zenice...steta..