NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

FliX
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

Post Postao/la FliX » 13 jul 2015, 18:07

DoeTz je napisao/la:Jos jedan derbi bez vas :(
Navijajte vi malo i za nas :D ... za novi statut :lol:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 avg 2015, 00:41

Belmin6 je napisao/la:Jadna im majka ako je istina ovo sto pisete da ih dolazi dosta neorganizovano.
Nije dosta nego svi dolaze, nema uošte organizovanih buseva, samo kolona.
1946

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 avg 2015, 17:55

Rasisti!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 22 avg 2015, 17:56

nek si reko , jel ti lakse !
Čelik do bagro

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 avg 2015, 17:59

DdIiNnOo je napisao/la:nek si reko , jel ti lakse !
Na kraju bi trebao biti upitnik, a ne uzvicnik :D
Jos ste i zvizdali skandiranju ''Vedran Puljic'', pa stvarno ste dno dna! Spadate u rang sa ubicama iz Listice moroni jedni!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Nees
Kontakt:

Post Postao/la Nees » 22 avg 2015, 17:59

Opusteno sine 8-)

Sent from my LG-H500 using Tapatalk

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 22 avg 2015, 18:01

Aha, zviždali, a loptu imali igrači Sarajeva...
Niko vas na stadionu i ne čuje, glasnija moja nena od vas.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 22 avg 2015, 21:11

Dno dna ste kako vas nije stid rasizma vas u tor da stave nebi se znali ponasati papci jedni !!! , cast izuzetcima a a malo ih je vise me nikad necete vidjeti na ovoj temi ovo sam morao jer se i vise nego iznerviran !
04.10.2009 !!

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 22 avg 2015, 21:17

sarajlija je napisao/la:Dno dna ste kako vas nije stid rasizma vas u tor da stave nebi se znali ponasati papci jedni !!! , cast izuzetcima a a malo ih je vise me nikad necete vidjeti na ovoj temi ovo sam morao jer se i vise nego iznerviran !

Prvo kompleksaš da si bar malo dobar znao bi da niko skoro od raje sa foruma nije bio na utakmici. To što ti nama govoriš papci više govoi o tebi kao papku nego o nama. Što se tiče primitivizma mislite pjevati o siromaštvu u Zenici, radioaktivnosti, četnici i slične nebuloze i sad hoćeš buket cvijeća na ulazu u Ze. Ti vaši šupački fazoni o nevinosti i naivnosti uz podršku od novinara kojima je uzor Risto Đogo više ne prolaze.

Naravno što se tiče rasizma normalno ne podržavam to ali pogledaj u svoje redove i vidi ljude koji nas karakterišu na gori način od rasističkog.
Zadnja izmjena: flash84, dana/u 22 avg 2015, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.

titi14oldschool
Kontakt:

Post Postao/la titi14oldschool » 22 avg 2015, 21:18

Ajd razguli picko,koga boli **** sto neces biti na temi,da je zatvorimo?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 22 avg 2015, 21:19

sarajlija je napisao/la:Dno dna ste kako vas nije stid rasizma vas u tor da stave nebi se znali ponasati papci jedni !!! , cast izuzetcima a a malo ih je vise me nikad necete vidjeti na ovoj temi ovo sam morao jer se i vise nego iznerviran !
ma da ste vi pobjedili podnjeli bi da ga cijelu godinu majmunom zovemo :urnebes: a to papci pa vidi se ko je seljober i papak fino vas ugostimo vi kidate stolice stoka....sljedeci put vam treba kartu 20 marki stavit i kavez od 3 metra pa navijajte

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 22 avg 2015, 21:20

Nemoj me citirat ja ne znam ko odavde ide, a ko ne ide na utakmicu sve sam vidio i cuo niti zelim od vas lijep docek ni sekunde to od vas niko ne zeli, a vi ko ljudi znate dobro kakvi ste sta pjevate danas o nasem ikande-u onako da ga vrijedjaju mislim suvisno je ista pricat ovdje zavrsavam svaku raspravu.
04.10.2009 !!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 22 avg 2015, 21:22

sarajlija je napisao/la:Nemoj me citirat ja ne znam ko odavde ide, a ko ne ide na utakmicu sve sam vidio i cuo niti zelim od vas lijep docek ni sekunde to od vas niko ne zeli, a vi ko ljudi znate dobro kakvi ste sta pjevate danas o nasem ikande-u onako da ga vrijedjaju mislim suvisno je ista pricat ovdje zavrsavam svaku raspravu.
ti si reko da neces vise pisat ovdje :rol: :rol: idi placi na svoju temu iako treba da budete sretni sa bodom jer ga niste zasluzili

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 avg 2015, 21:29

sarajlija je napisao/la:Nemoj me citirat ja ne znam ko odavde ide, a ko ne ide na utakmicu sve sam vidio i cuo niti zelim od vas lijep docek ni sekunde to od vas niko ne zeli, a vi ko ljudi znate dobro kakvi ste sta pjevate danas o nasem ikande-u onako da ga vrijedjaju mislim suvisno je ista pricat ovdje zavrsavam svaku raspravu.
Ma mrs tamo klocino pitarska vi ste uvijek zrtve, bacate topovske na tribinu gdje je bilo roditelja sa djecom, ne volim drotove ali volio bih da su vas dobro izgazali radi toga.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Robijas007
Kontakt:

Post Postao/la Robijas007 » 22 avg 2015, 21:33

nebi vam ništa smetalo da ste pobijedili. Dodjete plakat nama kad vam ne ide,yebe mi se i za vas i Ikandea..Dodjete nama solit pamet, a kakve vi pjesme smišljate o Zenici. Treba vas dočekat aplauz zbog smrdigrada,radioktivnih i pi.ki cet...ih :?: Nemamo hljeba, ni brašna...mogu ovako do sutra nabrajat, i ti sad došo nam ovdje kenjat? Nisam ni bio na utakmici, niti su pravi navijači Čelika bili...što se nisi žalio onima na stadionu? Šta nama ovdje plačeš?? :salut:
NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!

KANTU NAM DAJ!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 22 avg 2015, 21:48

eto sto lazes..nijedno dijete a ni roditelj nisu bilu ni blizu onima sa kojima smo se gadjali..dalje sam kazes da bisi bio pa ne pricaj a sad dalje o kakvom gostoprimstvu pricas bolan pa cim smo uali docekalo nas je 20 klosara prema nasoj tribini koji su dizali tri prata **** markale na sto smo navikli..dalje ti klosari su nad odmah poceli gadjati cim god su stigli da pri tome nije bilo ni pisljivog sekjuritija da ih smiruje..nas je murija naprskala i istukla to mi ne smeta jbg tako je kako je...dalje je be mi se za ikandea to je vasa kultura al vjerujte da ste bas pogrijesilu sto ste zvizdali kad sno skandirali za pokojnog vedrana...odavno nisam raju vidjeo ovako naostrene kao na vas sada..zao mi vasih studenata i ostalih normala momaka..siguran sam da robija nebi zvizdala i da su zvizdali oni indijanci koje je gerila presvukla..paapak drzi sal "gazi pitare" hahahaha sve u svemu nazalost sada su se bas pogorsala odnosi ne hordi i robijr vec sarajeva i zenice...steta..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 22 avg 2015, 21:53

@ mma _ hz sve si objasnio ;)
04.10.2009 !!

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 22 avg 2015, 21:59

mma_hz je napisao/la:eto sto lazes..nijedno dijete a ni roditelj nisu bilu ni blizu onima sa kojima smo se gadjali..dalje sam kazes da bisi bio pa ne pricaj a sad dalje o kakvom gostoprimstvu pricas bolan pa cim smo uali docekalo nas je 20 klosara prema nasoj tribini koji su dizali tri prata **** markale na sto smo navikli..dalje ti klosari su nad odmah poceli gadjati cim god su stigli da pri tome nije bilo ni pisljivog sekjuritija da ih smiruje..nas je murija naprskala i istukla to mi ne smeta jbg tako je kako je...dalje je be mi se za ikandea to je vasa kultura al vjerujte da ste bas pogrijesilu sto ste zvizdali kad sno skandirali za pokojnog vedrana...odavno nisam raju vidjeo ovako naostrene kao na vas sada..zao mi vasih studenata i ostalih normala momaka..siguran sam da robija nebi zvizdala i da su zvizdali oni indijanci koje je gerila presvukla..paapak drzi sal "gazi pitare" hahahaha sve u svemu nazalost sada su se bas pogorsala odnosi ne hordi i robijr vec sarajeva i zenice...steta..
Pa bolan sam kažeš Robija ne bi zviždala što naravno i ne bi sigurno jer je Robija svoj stav pokazala kad je trebalo. To što će Horde sada mlatiti studente po gradu izrevoltirani od strane 20-ak navijača s Istoka a ne Robijaša govori o vama kakvi ste. Aferim momče samo tako. Samo Ultra, samo jako :*

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 22 avg 2015, 22:01

Ode ti u neke više sfere. Čuj pogoršali se odnosi Zenice i Sarajeva? Ozbiljna raja koja inače ide na utakmice, jer kontaju fazon, godinu dana bojkotuje domaće utakmice. A u svakom gradu imaš dovoljan broj debila koji misle da su nešto, jer su eto u ovom slučaju psovali Markale ili huktali itd. Ovo će ozbiljni navijači sutra zaboraviti, a pamtiće internet huligani kojima je to sve što svakako znaju i mogu...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 avg 2015, 22:02

Sta je objasnio? Da ste jedani pateticni debili i idioti kad dirate studente koji sa Celikom veze nemaju? A da ne govorim o njihovoj vezi sa robijasima. I ti ces pricati o nekoj naostrenosti kao da se zaboravljaju Ciglane.
Celik!3,2,2.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Bing [Bot], Venom i 20 gostiju.