Mandžo i Tuchel skupa = (pre)velika opasnost od fizičkog obračuna.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Rezerva a odigrao 16 utakmica od ukupno 17 u polusezoni koliko je u Augsburgu.KayserSose je napisao/la:Augsburgova rezerva nije ništa bolja od Lea i Leitnera.Zadržite si ga.
Je li onaj isti Lewa, koji je Lewat kad ne zabija, a masina kad zabijaOmerbavarac je napisao/la:Pa kad ste vi nama dali Lewu dacemo i mi vama Hojbjerga ali na posudbu.anelkabvb je napisao/la:U sutrasnjem izdanju Kicker pise da smo zainteresirani za Höjbjerga, ali cisto sumnjam da ce ga Bayern pustit bas nama...
Kako za koga, za mene je uvijek Lewa ili od milja Lewy, jedan od najboljih napadaca na Svijetu.anelkabvb je napisao/la:
Je li onaj isti Lewa, koji je Lewat kad ne zabija, a masina kad zabija
Pa vi pricajte da vam otimamo igrace i slabimo ligu a sami nam nudite svoje prvotimce.KayserSose je napisao/la:Jako bi volio da Buyernu uvalimo ono ljigavo stvorenje IG. Karakterno bi tamo baš pasao.
Dobar si momak, ne trebaju ti tako ruzne rijeci.edobvb je napisao/la:Ma tursko gofno cemo vam dati djaba samo ga uzmite
edobvb je napisao/la:Roman Bürki ce najvjerovatnije biti nas novi golman , za sljedecu sezonu.
Mada su u kombinaciji bili Trapp , Zieler , Horn i Karius !!
Sta vi mislite o Roman Bürki ,o kakvom se golmanu radi ?
Navas je te sezone proglasen za najboljeg golmana Primere, a ja za ovog prvi put cujem.Borusse00 je napisao/la:edobvb je napisao/la:Roman Bürki ce najvjerovatnije biti nas novi golman , za sljedecu sezonu.
Mada su u kombinaciji bili Trapp , Zieler , Horn i Karius !!
Sta vi mislite o Roman Bürki ,o kakvom se golmanu radi ?
Mnogi su mišljenja da Burki nije dovoljno kvalitetan golman za naš Bvb samo zato jer je branio za Freiburg... Ali radi se o izuzetno dobrom golmanu s odličnim refleksima i među najbolje ocjenjenim vratarima u buli je...
Pa i Navas je došao iz Levantea u Real pa je pokazao klasu na sp-u lani...
Po meni je Burki odlično riješenje
Ne pisu...a svakako i jest nerealno.Za te novce nece ici i da imaju zelju da ga prodaju.Champion1 je napisao/la:Pisu li njemacki mediji/novine sta o tome da je Milan ponudio 30 miliona za Hummelsa? nesto mi nerealno s obzirom da je "odbio" ekipe koje igraju LP i koje su navodno ponudile vise para
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.