dobro slazem se da smo pobijedili kao ekipa, a ne slazem se za Muratovica, covjek je odigro dobro, pretrco je mozda i najvise, imo jae nekoliko krivih dodavanja i samo su to greske, a dobro berberovic je najolsiji bio to je uredu, a sto se ibricica tice nije bas bio dobar u defanzivi, dok je u napadu razaro...mada mislim da je Jahi najvise doprinio pobjedi, covjek ja mislim ni jednom nije pogrijesio u dodavanju, nije izgubio lopti, a bio je mozda i kljuc da bi ovi stoperi dobro odigrali, razaro je belgiski napad i jos e prtome upiso u strijelce, svaka mu cast...slazem se da je pandza fantasticno odigro, novo otkrice na stopru...al ovako kad se pogleda nismo imali slabu tacku, a berberovic jeste najlosije odigro al je bio dosta sloidan, u napadu nije skoro nista pokazo, al zato je u defanzivi dosta pomago stoperima i jahicu...al citava ekipa je pobijedila i end...CheGuevara je napisao/la:neznam koje su kriterije vama vazne kad ocjenujete i odlucujete koji su igraci bili najbolji na utakmici...svaka cast jahicu, ima ja par finih akcija u defanzivi pa i gol sto je dao je bio takoreci odlucujuci..ali odmah reci da je bio sinoc najbolji, mislim da je daleko pretjerano..ipak je tu bio recimo jedan dzeko, koji je sam zabavljao cijelu odbranu belgije..pa jedan pandza..koji je osim onog prvog gola, gdje je malo kasnio, odigrao fenomenalnu tekmu..pa ibricic prvo poluvrijeme..itd...ja bi pausalno rekao da smo jucer pobjedili kao ekipa, neizdvajati ni jednog, a pogotovo ne jednog muratovica ili berberovica, koji su po meni bili nasi najslabiji igraci..ali rekoh ja, necemo odvajati, ni dobre ni lose..pobjedili smo kao kolektiv!!!ZELJO DO GROBA je napisao/la:upravu si, al ja mislim da je najbolje odigro sinoc, i jos sve zacinio golom svaka mu cast...Rz88 je napisao/la:Neobicnu ga gledati na poziciji zadnjeg veznog, ali nisam ga primjetio do gola, ali to je bit zadnjeg veznog, da razbija igru protivnickog igraca, i da trci, on bas kao i samir muratovic su ucinili svoje, svaka ima cast, samo neka se ovako nastave, da napravimo tu neku seriju.
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Re: Sanel Jahic - Aris Thessaloniki FC
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Muratović je igračina. Iako je Džeko sinoć ponio titulu igrača utakmice ništa manje to nije zaslužio i Samir. A Sanel po meni nije pokazao sav svoj raskoš na poziciji zadnjeg veznog, on je tu alternativa da se razumijemo. Nisu upitne njegove kvalitete uopšte. Isto tako Ibričić se zadnjih 20 minuta nije vidio na terenu, a za Džemu mogu reći da je odigrao na nivou.
- CheGuevara
- Kontakt:
Po cemu je to Muratovic igracina?? mnogo puta je dodao direktno protivnickom igracu, hekticno, bez protivnickog igraca.. to se jednim iskusnim igracu nesmije desiti..sto se tice skokova, ja mislim da ni jedan duel glavom nije pobjedio..a uz to su belgijanci par puta prolazili kraj njega, a on je ispadao kao neko malo djete..ako je to za tebe igracina, neznam onda sta je za tebe "los igrac"!!!!!!!!SimoK je napisao/la:Muratović je igračina. Iako je Džeko sinoć ponio titulu igrača utakmice ništa manje to nije zaslužio i Samir. A Sanel po meni nije pokazao sav svoj raskoš na poziciji zadnjeg veznog, on je tu alternativa da se razumijemo. Nisu upitne njegove kvalitete uopšte. Isto tako Ibričić se zadnjih 20 minuta nije vidio na terenu, a za Džemu mogu reći da je odigrao na nivou.
Eto sad ako bog da, kad (ako) Bajramovic bude bio pune snage i Rahimic uz njega, za Muratovica nebi trebalo biti mjesta u ekipi..neznam gdje bi mogao igrati??!!
Ne znam odakle sad potegnu prica o Muratovicu na temi o Jahicu
Muratovic ima 33 godine i sigurno nije perspektiva ove reprezentacije,Jahic je 5-6 godina mladji i može dati još 3-4 kvalitetne godine na nekom visokom nivou...uz to sve Muratovic je spor igrac sa lošom motorikom,loše reaguje,loše se postavlja,kasni sa predajom itd (govorim za poziciji koju mu je Čiro dodjelio)...nekad je Murat bio odlican napadac ali ne ide više....realno,Jahic je sad za njega klasa igrac koji mnogo više može doprinijeti reprezentaciji.

Muratovic ima 33 godine i sigurno nije perspektiva ove reprezentacije,Jahic je 5-6 godina mladji i može dati još 3-4 kvalitetne godine na nekom visokom nivou...uz to sve Muratovic je spor igrac sa lošom motorikom,loše reaguje,loše se postavlja,kasni sa predajom itd (govorim za poziciji koju mu je Čiro dodjelio)...nekad je Murat bio odlican napadac ali ne ide više....realno,Jahic je sad za njega klasa igrac koji mnogo više može doprinijeti reprezentaciji.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Bravo jaha majstore...

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- eldaroniBIH
- Kontakt:
Drago mi je sto ga je zabio u subotu, zasluzio je momak ! Bravo Jaha majstore ! 

vozdra, vozdra, crveni "djavolcici" .. (:
Utakmicom u Genku je samo potvrdio ono što sam o njemu napisao u ranijim postovima, i za to mu svaka čast

SAMO ŽELJO
Re: Adnan Mravac
Slab je Mravac, pokazao je do sad da je slab i da nije kvalitet za reprezentaciju.
Jednostavno, nema sigurnosti, a to je najvaznije kod stopera
ma mora u jacu ligu ba...u neki tim koji se bori za opstanak u francuskoj ligi tipa valencienes ili caen ili nesh tako...isti nadarevic prosle kvalifikacije nema rutine da ga ****...
- CheGuevara
- Kontakt:
po cemu si ti ocjenio da je on slab?? jel po penalu sto je napravio protiv genka...ili mozda nisi gledao utakmice protiv jermenije i slovenije pa lupetas bezze ovde, pravis se pametan a nemas zive veze..jel mozda to??agan je napisao/la:Slab je Mravac, pokazao je do sad da je slab i da nije kvalitet za reprezentaciju.
niko nekaze da je on novi sergio ramos, ali sigurno moze pruzati fine partije jer je fizicki jak, visok i nije los fudbaler..
treba mu davati sanse.nikad neznas u sta moze da se pretvori.ima momak potencijala..jos smo koja utakmica da se uigra sa ostalim igracima...
Re: Zlatan Muslimovic
Kao i moj 200.i sad cu 300.i post potrositi na Zlatana.U Genku ga posmatrajuci onako u zivo pravo mi se svidio svojim radom na terenu.Igra bez lopte mu je bila za pet i on i Dzeko su radili nazad a to je ono sto modernog spica danas odlikuje.Nisam gledao statistiku ali mislim da je dobio najvise zracnih duela a koliko je bilo faula na njemu da ne pricam.Mislim da je moderan nogomet danas s dva jaka spica(Muslimovic-Dzeko)neminovan jer jedan uod njih uvijek moze odvuci dva odbrambena na sebe sto ostavlja puno prostora u protivnickoj obrani.Nazalost Zlatan je povrijedjen(od silnih udaraca u Genku)pa mislim da Ciri nebi bilo lose da proba s Topicom u paru s Dzekom.
Nasem Zlatanu brz oporavak i aBd vidimo se u Kljucu na ljeto.poz
Nasem Zlatanu brz oporavak i aBd vidimo se u Kljucu na ljeto.poz
Re: Zlatan Muslimovic
Joj tvoje me odsustvo najviše sekira... uzimam dres sa tvojim brojem i imenom... TI SI NAJJAČI IGRAČ
Sanel Jahic je odigrao i u Genku i u Zenici odlicno iako je igrao na razlicitim pozicijama, sto je veliko za jednog igraca kada igra odlicno na vise pozicija sto Jahic stvarno dobro radi.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 12 sep 2013, 02:51, ukupno mijenjano 1 put.
vise bih ga volio vidjet u nekoj njemackoj slaboj, ekipi nego u galati,jer pokazoje da je vrijedan igrac,i moje misljenje je da u njemckoj bundesligi vise napredovo nego u slaboj turskoj ligi,ja jako malo poznajem igraca iz turske koji su uspjeli u evropi,(neracunem one sto su u njemackoj odrasli i zapadnu disciplinu praktikuju)zato kratko i jasno,sanele sto dalje od turske!
Ma neće on tehnikom da napreduje nikad, on je kajmačar, nek skuplja druga iskustva!!vedran je napisao/la:vise bih ga volio vidjet u nekoj njemackoj slaboj, ekipi nego u galati,jer pokazoje da je vrijedan igrac,i moje misljenje je da u njemckoj bundesligi vise napredovo nego u slaboj turskoj ligi,ja jako malo poznajem igraca iz turske koji su uspjeli u evropi,(neracunem one sto su u njemackoj odrasli i zapadnu disciplinu praktikuju)zato kratko i jasno,sanele sto dalje od turske!
Galata ili Italija, a za Bundes, ne vidim da ga ljudi traže...
netrazi ga niko iz njemacke,ali ko zna na,na bilinom polju je bilo dosta scouta iz njemacke ,imaju velike interese ,ali imena ne spominju,italija ce njega unístit,a pogotov Napoli!ubio se za njemacke , nadam se da cu ga uskoro vidjet u budesligi,
emchoz je napisao/la:Ma neće on tehnikom da napreduje nikad, on je kajmačar, nek skuplja druga iskustva!!vedran je napisao/la:vise bih ga volio vidjet u nekoj njemackoj slaboj, ekipi nego u galati,jer pokazoje da je vrijedan igrac,i moje misljenje je da u njemckoj bundesligi vise napredovo nego u slaboj turskoj ligi,ja jako malo poznajem igraca iz turske koji su uspjeli u evropi,(neracunem one sto su u njemackoj odrasli i zapadnu disciplinu praktikuju)zato kratko i jasno,sanele sto dalje od turske!
Galata ili Italija, a za Bundes, ne vidim da ga ljudi traže...
Galata je svjetski klub i tu igrac moze samo napredovati, onaj koji to hoce, odatle je Hakan Sükür isao u Italiju dva puta, Emre Belozoglu za Inter pa za Newcastle, Okan Buruk u Inter, Tugay u Englesku, itd.itd...Imas i iz drugih klubova, rado cu ti nabrojati.vedran je napisao/la:vise bih ga volio vidjet u nekoj njemackoj slaboj, ekipi nego u galati,jer pokazoje da je vrijedan igrac,i moje misljenje je da u njemckoj bundesligi vise napredovo nego u slaboj turskoj ligi,ja jako malo poznajem igraca iz turske koji su uspjeli u evropi,(neracunem one sto su u njemackoj odrasli i zapadnu disciplinu praktikuju)zato kratko i jasno,sanele sto dalje od turske!
Galati u Bundesligi niko ne moze nista, mozda Bayern, s tim da za Jahica bi Galatasaray bila ispunjenje snova, taj klub je ja mislim 1999. godine bio jedan od samo 4 (cetiri) u Evropi koji je imao ISO 9001 normu svojih terena i kompleksa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.