Zimski sportovi u BiH
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Zimski sportovi u BiH
Sutra je trening, a u petak i subotu su utrke
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Da li će biti uslova da se održe brze discipline u Saalbachu.. vremenska prognoza ne obećava, a kvalitet snijega je bio loš i za vrijeme tehničkih disciplina. Bilo bi baš šteta, zbog Elvedinine forme i samopouzdanja, da se otkažu trke, jer mislim da bismo je mogli očekivati u top10.
Nad Zenicom nebo se pali
i bezbrojni dimnjaci se dižu
iz čelika, vatre i dima
sad Zenica nov život gradi
iz čelika, vatre i dima
Vjerujem da hoce, trenutno se vozi trening, Elvedina starta sa brojem 19.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Tanak prvi trening. Naravno treninzi nisu toliko relevantni, pogotovo prvi. Nadat se da sutra neće biti kiše kako je najavljeno i da će se dobro pripremiti za trke.
Nad Zenicom nebo se pali
iz čelika, vatre i dima
iz čelika, vatre i dima
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
sretno Elvedina, da nas bar malo obraduješ nakon onog juče! 
zar i ti sine Ivane!?
Pala 
Prva na prvom prolazu bila.
Prva na prvom prolazu bila.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 22 mar 2024, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Tipicno za nas sport 
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
Kakva šteta... najbrži prvi sektor i preopterećena unutrašnja skija. Nažalost DNF. Nadam se da će imati više sreće sutra.
Sretno Elvedina.
Sretno Elvedina.
Nad Zenicom nebo se pali
iz čelika, vatre i dima
iz čelika, vatre i dima
- JohnCleese
- Kontakt:
Čim počnu dočeci u predsjedništvu i slike sa političarima ovakve stvari postaju neminovnosti.
Političari su šejtani u ljudskom obliku, a političke ustanove iblisove kuće. Tamo čim kročiš na nešto nagaziš.
Političari su šejtani u ljudskom obliku, a političke ustanove iblisove kuće. Tamo čim kročiš na nešto nagaziš.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ocekujmo ovo i sa Lanom ubrzo. Eno slikala se neki dan sa DodikomJohnCleese je napisao/la: ↑22 mar 2024, 10:46Čim počnu dočeci u predsjedništvu i slike sa političarima ovakve stvari postaju neminovnosti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
Znaci pisi propalo. Samo da nam se ne utusi.DamirT je napisao/la: ↑22 mar 2024, 10:48Ocekujmo ovo i sa Lanom ubrzo. Eno slikala se neki dan sa DodikomJohnCleese je napisao/la: ↑22 mar 2024, 10:46Čim počnu dočeci u predsjedništvu i slike sa političarima ovakve stvari postaju neminovnosti.
Političari su šejtani u ljudskom obliku, a političke ustanove iblisove kuće. Tamo čim kročiš na nešto nagaziš.![]()
Elvedina neka se okrene susenju sudzuke i suhog mesa.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Šteta 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
16. Danas u spustu za kraj sezone nadamo se jos boljim nastupima sljedece sezone. 
Sve zavisilo od vjetra najvise.
Dva startna broja prije, vjetar prestao skoro u srednjem dijelu staze, zamalo da ona pobjedi.
Kod nje se pojacao i tu je izgubila dosta kao i dosta njih
Steta imala je dobru pocetnu brzinu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
sad je bitno se spremiti što bolje za slijedeču sezonu. naravno sada imamo veča očekivanja.
Al nas casti ovim slikama s mora 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kad i ova na zimskim OI bude 10 mjesta ispod svog najboljeg plasmanaReprezentacija Bosne i Hercegovine u umjetičkom klizanju dobila je veliko pojačanje jer je Italijanka Alessia Tornaghi odlučila nastupati za našu zemlju.
Iz naše reprezentacije potvrdili su danas da je bh. tim dobio ogromno pojačanje, te da će Tornaghi u budućnosti nastupati pod zastavom Bosne i Hercegovine.
Radi se o umjetnoj klizačici iz Italije koja je ostvarila u dosadašnjoj karijeru ozbiljne rezultate, te je trenutno osma klizačica Evrope.
Tornaghi je inače članica kluba sportova na ledu "Unity", te je predstavljena danas kao novi član reprezentacije Bosne i Hercegovine.
"Pored svojih izvanrednih klizačkih vještina, sigurni smo da će Alessia donijeti novu energiju i inspiraciju mladim klizačima, te značajno doprinijeti našim nastupima na međunarodnim takmičenjima", saoštili su iz bh. tima u umjetičkom klizanju.
Tornaghi je inače osvojila osmo mjesto na Evropskom prvenstvu za seniore što je njen najzapaženiji rezultat u karijeri.
Također, dva puta je bila seniorska prvakinja Italije, a pored toga osvojila je bronzu na Junior Grand Prixu, šesto mjesto na Olimpijskim igrama mladih kao i 13. mjesto na Svjetskom prvenstvu za juniore.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakve veze sa Bosnom i Hercegovinom ima ova Alessija? Ovo je smiješno kao da Del Boy pokušava završiti Olimpijsku medalju za BiH.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Vidim da se slabo ispratilo.
Elvedina u subotu treća na Kupu Juzne Amerike u Cileu gdje je napravila najbolje GS bodove karijere (28,12). Nadat se jos jednom rezultatu ispod 30 bodova da presjek moze biti sto bolji te da ostvari pravo na nastupe u GS i u svjetskom kupu.
Elvedina u subotu treća na Kupu Juzne Amerike u Cileu gdje je napravila najbolje GS bodove karijere (28,12). Nadat se jos jednom rezultatu ispod 30 bodova da presjek moze biti sto bolji te da ostvari pravo na nastupe u GS i u svjetskom kupu.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.