Eto me kraj tipa u zelenoj majici..bilo je i par stativa,moglo je ladno bit 10 komadaSiamoNoi je napisao/la:https://www.facebook.com/media/set/?set ... 670&type=3gerdmuller je napisao/la:...
Eto,mozda se prepoznas![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Eto me kraj tipa u zelenoj majici..bilo je i par stativa,moglo je ladno bit 10 komadaSiamoNoi je napisao/la:https://www.facebook.com/media/set/?set ... 670&type=3gerdmuller je napisao/la:...
Eto,mozda se prepoznas![]()
A ja cijeli tjedan nabrijan kako se igra u Dubravi ovo ono i na kraju propustim jer sam ostao Inter gledat i prije toga morao još nešto obavljat.Signore je napisao/la:Rodjak mi sad pise o utakmici. Pise da je atmosfera bila vrhunska, odusevljen, sav zanesen ko dijete od sedam godina
Eto:Signore je napisao/la:Rodjak mi sad pise o utakmici. Pise da je atmosfera bila vrhunska, odusevljen, sav zanesen ko dijete od sedam godina
Umirovljenikgerdmuller je napisao/la:Eto me kraj tipa u zelenoj majici..
IzdajicaSiamoNoi je napisao/la:jer sam ostao Inter gledat
Ne navijam ja za Dinamobazero je napisao/la:Umirovljenikgerdmuller je napisao/la:Eto me kraj tipa u zelenoj majici..
gerdmuller je napisao/la:Ne navijam ja za Dinamobazero je napisao/la:Umirovljenikgerdmuller je napisao/la:Eto me kraj tipa u zelenoj majici..
Večeras po prolaz u kupu protiv Alumnusa!Iako 25. sezona 1.HMNL možda nije najneizvjesnija u povijesti, svakako je najposjećenija. Najveće zasluge za taj „uspjeh“ idu Futsal Dinamu čije domaće utakmice pohodi nemali broj navijača koji su uz sjajnu atmosferu vodili svoju momčad do maksimalnog učinka na domaćem terenu. No, Dinamo nije samo magnet za zagrebačku publiku. Naime, na svih pet gostovanja Dinamo su dočekale ispunjene tribine. Istina, dva puta Dinamo je „gostovao“ u susjednom Fusio Centru, no utakmice Dinama u Osijeku, Vrgorcu i Splitu ispunile su lokalne dvorane.
Za rekordnu posjećenost zaslužna je zasigurno i Kohorta koja zbog nezadovoljstva aktualnom upravom NK Osijeka, od ove sezone bojkotira utakmice osječkog prvoligaša te je svoje akcije usmjerila na futsalski Osijek Kelme.
Dubrovački Square, Vrgorac, makarsko Novo Vrijeme i Potpićan imaju tradicionalno visoku posjećenost svojih utakmica, a ni Splićani nisu ostali imuni na gostovanja Nacionala i Futsal Dinama.
Osiguran plasman u 1/2 finale regionalnog 3-1 pobjedom!SiamoNoi je napisao/la:Večeras po prolaz u kupu protiv Alumnusa!
828 za sada.Dosta bolje nego prosle godine u ovo vrijeme.Moglo bi se ovo godine ici vise nego prve.Trebalo bi.Moralo.bazero je napisao/la:Od sutra kreće učlanjenje. Tko se ne učlani, navija za GNK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.