Riad Bajić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Gabon
Kontakt:

Re: Riad Bajić

Post Postao/la Gabon » 06 avg 2015, 23:14

Nista nije pokazao kraj stopera Standarda u ovim utkm..hajde nesto barem ali stvarno nista. Nije ni protiv madjara ali dobro vidjecemo kakav ce biti u Turskoj tamo su i jace ekipe doduse vjerovatno tj. sigurno Konjaspor ima jaci vezni red od Zelje pa ce imati vise sanse da postavi nogu kad i zabije.. Ali valja mu se i boriti tamo.. ne znam kakvo je stanje sa napadacima u toj ekipi.
Da li ima neki starosjedioc u napadu ili je otisao itd...
Ko je bolje upucen :kafa:

Zeljo je pokupio lovu :clap: a Dzeko je zlatna koka.

Gledam ovaj Di Marija u dvije godine tranfer nesto vise od 150 mill ..pa kad je u Real 25 mil to je vise od 175 mill..cini mi se da je poceo u Boca J. pokupise ljudi vise love na njemu nego sto su ga prodali u Benficu nesto kao kod Dzeke :mrgreen:
Zadnja izmjena: Gabon, dana/u 06 avg 2015, 23:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 06 avg 2015, 23:18

Gabon je napisao/la:Nista nije pokazao kraj stopera Standarda u ovim utkm..hajde nesto barem ali stvarno nista. Ali dobro vidjecemo kakav ce biti u Turskoj tamo su i jace ekipe doduse vjerovatno tj. sigurno Konjaspor ima jaci vezni red od Zelje pa ce imati vise sanse da postavi nogu kad i zabije.. Ali valja mu se i boriti tamo.. ne znam kakvo je stanje sa napadacima u toj ekipi.
ciprian marica prvi napadac, rangelov drugi iako ima 33 godine... nece mu biti bas lako.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 07 avg 2015, 00:32

Ne hebite baglame, ako je i jednu utakmicu nesto pokazao to je veceras i sam sam bio skeptican u vezi njega ali veceras me je uvjerio da ce postati vrhunski napadac...

Okretao je likove kao djecu, sam se borio sa cijelom odbranom, ni Suarez ne bi nista mogao vise da je bio odsjecen kao on veceras !!!
Vrijedi on brat bratu 3-4 miliona...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 07 avg 2015, 00:58

Husika je napisao/la:Ne hebite baglame, ako je i jednu utakmicu nesto pokazao to je veceras i sam sam bio skeptican u vezi njega ali veceras me je uvjerio da ce postati vrhunski napadac...

Okretao je likove kao djecu, sam se borio sa cijelom odbranom, ni Suarez ne bi nista mogao vise da je bio odsjecen kao on veceras !!!
Vrijedi on brat bratu 3-4 miliona...
odlična utakmica baje večeras
na najbolji mogući način se zahvalio onima koji su ga podržavali te začepio usta kritičarima (većinom neopravdanim)
ako sad ne bude razmišljao u fazonu "dosta je meni i ovo love što zarađujem, ne mogu ni to stići potrošiti" biće od njega akobogda jednom i igrač klubova iz lige petice
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 07 avg 2015, 02:22

Rijad me odusevio veceras i potvrdio ono sto sam slutio i prije,ovaj momak je najveci potencijal koji je iznjedrila nasa liga jos od Dzeke.
Ne znam kako ko gleda utakmice i sta ocjenjuje,ja sam vidio strasnog igraca.Sretno Rijade u Turskoj iako i dalje mislim nisi treba tamo i nadam se da ces dobiti poziv u reprezentaciju.

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 07 avg 2015, 03:52

Nadam se da ce Baja uspijeti se nametnuti u Turskoj unatoc jake konkurencije. Imao je par odlicnih poteza sinoc, ali tesko kad se onako igraci zabunkerisu.

Ja sam optimista ali on ima ipak dvije slabosti koje ga mogu kostati a to su nedostatak brzine i igranje iskljucivo s lijevom nogom. Ako uspije to popraviti bice on bas ekstra napadac i igrac za lige petice. Dobro je sto je na vrijeme dig'o sidro i napravio iskorak u nadajmo se slavnoj karijeri.

Sa srecom Baja i hvala ti na svemu! :salut:

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 07 avg 2015, 11:31

Strašan je bio sinoć. Po dvojica su ga čuvala, pa mu opet nisu mogli loptu uzeti. Razvlačio je maximalno odbranu. Ono njegovo građenje i kontrola lopte me mnogo podsjeća na Ibrahimovića. Samo kad bi igru desnom nogom popravio bio bi strašan igrač.
Allez

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 07 avg 2015, 11:35

Nikad od njega nece biti igraca, zato jer kao da nema desne noge, zatvori mu lijevu i to je to, a pri tome je spor, nadam se da ce me demantovati ali mislim da je ovo njegov maksimum turska liga..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 avg 2015, 11:43

maroonGiant je napisao/la:Nikad od njega nece biti igraca, zato jer kao da nema desne noge, zatvori mu lijevu i to je to, a pri tome je spor, nadam se da ce me demantovati ali mislim da je ovo njegov maksimum turska liga..

Uze mi rijec iz usta. :clap:
Ako je on jedan od najboljih igraca premijer lige,onda istu treba ukinuti. :damn: Frajer samo jednom nogom igra,totalno providan,nema brzine,udarac mu glavom nula. Mrtvi prosijek i za osrednje lige u evropi.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 07 avg 2015, 11:47

Stvar je u tome da vas jede to sto smo mi napravili igraca od MILION a vi doveli neke istrosene, dajete im ogromne plate a oni nista ne pokazuju na terenu. Znam da vas boli al sta se moze...

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 07 avg 2015, 11:50

EmirTM87 je napisao/la:Stvar je u tome da vas jede to sto smo mi napravili igraca od MILION a vi doveli neke istrosene, dajete im ogromne plate a oni nista ne pokazuju na terenu. Znam da vas boli al sta se moze...
Al' su zato svi tetovirani od-do i imaju onaj opasni pogled "sta bih ti radio samo kad bih imao muda". :urnebes:
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 07 avg 2015, 11:54

Bajic ima tehniku, zna se graditi, tesko mu je oduzeti loptu. Fali mu ekplozivnost, brzina...tesko da ce kao centarfor moci da napravi karijeru u jacoj ligi, mozda da ga povuku na poluspica ili ofanzivnog veznog.

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 07 avg 2015, 12:18

Jest vala nama krivo sto ne presao u veliki Konjspor pa komentarisemo, Bajic je providan igrac i lahko ga je zatvoriti pa u nijednoj vecoj tekmi ne pamtim da je dao gol, na derbiju ga nikad nije bilo, zato sto mu desna noga ne sluzi nizasta a pri tome je spor i trom, vrlo brzo ce on nazad kod vas..

mchadesh
Kontakt:

Post Postao/la mchadesh » 07 avg 2015, 13:05

Inace svi dobri fudbaleri igraju jednako i s desnom i lijevom nogom te im je svejedno da li kod udarca lopte glavom udarili celom ili potiljkom. :think:

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 07 avg 2015, 13:10

maroonGiant je napisao/la:Jest vala nama krivo sto ne presao u veliki Konjspor pa komentarisemo, Bajic je providan igrac i lahko ga je zatvoriti pa u nijednoj vecoj tekmi ne pamtim da je dao gol, na derbiju ga nikad nije bilo, zato sto mu desna noga ne sluzi nizasta a pri tome je spor i trom, vrlo brzo ce on nazad kod vas..
Ma najgori je. I donijet ce svom maticnom klubu milion maraka i placene zimske pripreme, plus procenat od novog ugovora. To je to prokletstvo igraca stvorenih u vlastitoj skoli. :kafa:
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 avg 2015, 13:14

Blagoje je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:Stvar je u tome da vas jede to sto smo mi napravili igraca od MILION a vi doveli neke istrosene, dajete im ogromne plate a oni nista ne pokazuju na terenu. Znam da vas boli al sta se moze...
Al' su zato svi tetovirani od-do i imaju onaj opasni pogled "sta bih ti radio samo kad bih imao muda". :urnebes:
:lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 avg 2015, 13:19

amstaff je napisao/la:
Gabon je napisao/la:Nista nije pokazao kraj stopera Standarda u ovim utkm..hajde nesto barem ali stvarno nista. Ali dobro vidjecemo kakav ce biti u Turskoj tamo su i jace ekipe doduse vjerovatno tj. sigurno Konjaspor ima jaci vezni red od Zelje pa ce imati vise sanse da postavi nogu kad i zabije.. Ali valja mu se i boriti tamo.. ne znam kakvo je stanje sa napadacima u toj ekipi.
ciprian marica prvi napadac, rangelov drugi iako ima 33 godine... nece mu biti bas lako.
Pa nisu loši, jesu jednako tako dobri i na ostalim pozicijama?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 avg 2015, 15:11

Pa ponajbolji napadac sa ovih podrucja od rata na ovamo Suker alias Brandon je imao samo lijevicu. Desna mu je sluzila samo za hodanje. Ne mogu vjerovati da vas puno ima koji ne vidite materijal u ovom igracu. Ili sam ja totalno propuho ili nekolicina ovdje ne gleda igraca na ispravan nacin.
Ako nastavi raditi igrac za velike domete. Sretno momcino u tom nesretnom klubu i ligi.

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 07 avg 2015, 15:21

dubrovnik je napisao/la:Pa ponajbolji napadac sa ovih podrucja od rata na ovamo Suker alias Brandon je imao samo lijevicu. Desna mu je sluzila samo za hodanje. Ne mogu vjerovati da vas puno ima koji ne vidite materijal u ovom igracu. Ili sam ja totalno propuho ili nekolicina ovdje ne gleda igraca na ispravan nacin.
Ako nastavi raditi igrac za velike domete. Sretno momcino u tom nesretnom klubu i ligi.
Eh, kada bi to oni samo znali!? Ovdje da tovar argumenata dovezes za neku tvrdnju, bukva ostaje bukva!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 avg 2015, 16:13

dubrovnik je napisao/la:Pa ponajbolji napadac sa ovih podrucja od rata na ovamo Suker alias Brandon je imao samo lijevicu. Desna mu je sluzila samo za hodanje. Ne mogu vjerovati da vas puno ima koji ne vidite materijal u ovom igracu. Ili sam ja totalno propuho ili nekolicina ovdje ne gleda igraca na ispravan nacin.
Pa vidiš da su pitari ti koji pišu takve komentare. A kad su se pite razumjele u fudbal? Nikad.
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.