Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
nisam, jedva sam i 20 sakupio, cijeli dan čekao.Suki46 je napisao/la:@gojzerica , napisao sam negdje na 4 stranici ime accounta , pa nisam uspio ti ranije javiti.Jesi skupio njih 24 ?
Nije bilo moguce.donCorleone1892 je napisao/la:
da li je moglo da vise menadzera uzmu iste igrače?
Sudija je bio ocajanRamsey16 je napisao/la:Rutinski 0:1
Ulazi ti golman umjesto stoperaGarfield je napisao/la:Sudija je bio ocajanRamsey16 je napisao/la:Rutinski 0:1
Morao sam ubacit nekog koga nećes očekivat.Ramsey16 je napisao/la:Ulazi ti golman umjesto stoperaGarfield je napisao/la:Sudija je bio ocajanRamsey16 je napisao/la:Rutinski 0:1
ma pustio te jadonCorleone1892 je napisao/la:@gojzerica izvuce se ti, da Evra nije dobio crveni bila bi druga priča
trening se završi kad i utakmicadonCorleone1892 je napisao/la:Jel neko zna koliko traje indvidualni trening igrača da mogu staviti nekog od prvotimaca do sljedece tekme?
Ma dobro.. imao si peh da ti se odmah dvojica povrijede i jbg onda.. ugl fino je započeti pobjedom..jasta je napisao/la:Ubi me mirosni...povrijedjeni kedira i movsisijan....:O,,,,,,džekson pogodio naravno
na što si boljoj poziciji nego što ti je cilj, imat ćeš više poena.donCorleone1892 je napisao/la:Na koji način menadžer može skupljati poene, vidim neko ima po 200p a ja npr 60p
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.