Nadam se da ovi sa klixa nece pobrisati komentare.
Btw. Ne vadi ga Graniteeee

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Vidi fakat ne mogu da vjerujem, ovo je stvarno naslov... Vjerovatno jos pod emocijama i vruće glave, a opet stvarno previse...Ferdo je napisao/la:Naslov u Kuriru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I kako završi?joker90 je napisao/la:Doooovleeen je sve dobro bilo..![]()
Imaju ljudi pametnija poslabihuzur je napisao/la:
Jaooo hahahahaleorey je napisao/la:Ne mogu vjerovat hhahaahahaaahaCOYS je napisao/la:
slika sedmice!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja nmgjoker90 je napisao/la:Izgledi su mali protiv Brazila, ovako na prvu, ali kroz historiju su srbima stalno davane takve šanse, male, nikakve, a oni su izlazili iz tog kao pobjednici i junaci. Jest da je ovo 11 na 11 i da su i jedni i drugi muškarci, a tu je tesko našim komšijama da ispolje svoje junaštvo, ali opet ne treba se predavati. Sretno, komšije!
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHMortemHz je napisao/la:Jaooo hahahahaleorey je napisao/la:Ne mogu vjerovat hhahaahahaaahaCOYS je napisao/la:
slika sedmice!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ps kazem ti, neki ce sigurno pretjerati, bitno je da nema psovki i sl. Opet ponavljam, poraz je takav da furanja Srba jednostavno mora biti. I nama, i Hrvatima, bi isto bilo da izgubimo od Rusije npr.Fuerza je napisao/la:Ја sam znao da će biti zezanja ako izgubimo, ali ako forum ima neka pravila, trebaju ih se pridržavati svi uključujući i Bosance, zezancija je dobra, ja bih to prihvatio, malo šale, ali ovo je preraslo u nešto drugo zastave Kosova i Albanije, politika...ludilo čisto, tako da ovo SMETA, ako ćeš iskreno!Rooney88 je napisao/la:Previse je simbolike veceras bilo, a vala i bas da ti ova dva presude s onim slavljem i uvodom u utakmicu... pa logicno da ce Bosnje i Hrvati zajebavat Srbe. To samo ludaku moze da bude cudno, ili da mu smeta. Ne treba pretjerivati ali sta fali malo sportske zezancije.
Ne vidim paralelu. No nije ni bitno. Meni ovo ništa ne smeta. I realno me boli qrac. Meni je smeta poraz, ne zbog plaćenika i paćenika sa Kosova već jer je ovo bila odlična šansa i da se već sad prođe dalje.Rooney88 je napisao/la:Ps kazem ti, neki ce sigurno pretjerati, bitno je da nema psovki i sl. Opet ponavljam, poraz je takav da furanja Srba jednostavno mora biti. I nama, i Hrvatima, bi isto bilo da izgubimo od Rusije npr.Fuerza je napisao/la:Ја sam znao da će biti zezanja ako izgubimo, ali ako forum ima neka pravila, trebaju ih se pridržavati svi uključujući i Bosance, zezancija je dobra, ja bih to prihvatio, malo šale, ali ovo je preraslo u nešto drugo zastave Kosova i Albanije, politika...ludilo čisto, tako da ovo SMETA, ako ćeš iskreno!Rooney88 je napisao/la:Previse je simbolike veceras bilo, a vala i bas da ti ova dva presude s onim slavljem i uvodom u utakmicu... pa logicno da ce Bosnje i Hrvati zajebavat Srbe. To samo ludaku moze da bude cudno, ili da mu smeta. Ne treba pretjerivati ali sta fali malo sportske zezancije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.