De malo reagujte na ove što pljuju našu državu, kakva god da je ona. Eto im Moldavija.admin je napisao/la:
Četvrtfinale SP-a
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Četvrtfinale SP-a
® GONGASHI POWERHOUSE ®
e sad se postavlja pitanje zašto ste još uvijek u BiH ako je u drugim državama(s kojim se identificirate) sve bolje jel?
a ovdje ugroženi ili kako već ide narativ?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa zato sto unazad par generacija susjedne drzave gleda samo turisticki ko i mi ovdjeDenchiNL je napisao/la:e sad se postavlja pitanje zašto ste još uvijek u BiH ako je u drugim državama(s kojim se identificirate) sve bolje jel?

i hajd navijaj za hrvatsku pored ovakvih ujki kao ovaj crozla...fuj.
yebo te, kakav li je osjecaj tim spodobama zivjeti ovdje, placati poreze tom pokusaju drzave, gledati bosnjake na dnevnoj bazi itd...
hajd navijaj za hrvatsku zbog dalica...meni kao bosnjaku srce ko piramida kad sam ga gledao i slusao na vecernjakovoj dodijeli nagrada, zajedno sa vahom i krstajicem...kontam, vidi ljepote, sport iznad svega...i par sedmica nakon toga, jedan uporedjuje var i haag, drugi nicim izavan pobjedu posvecuje hrvatskim braniteljima, dok jadnicak vaha, jedini iskren, vjerovatno i danas place na svakom koraku u mostaru.
ova trojica su slika i prilika generalnog stanja. Bosnjo naguzen od obe strane, trebao da bude istrebljen i opet jedini vjeruje u suzivot i pomirenje.
yebo te, kakav li je osjecaj tim spodobama zivjeti ovdje, placati poreze tom pokusaju drzave, gledati bosnjake na dnevnoj bazi itd...
hajd navijaj za hrvatsku zbog dalica...meni kao bosnjaku srce ko piramida kad sam ga gledao i slusao na vecernjakovoj dodijeli nagrada, zajedno sa vahom i krstajicem...kontam, vidi ljepote, sport iznad svega...i par sedmica nakon toga, jedan uporedjuje var i haag, drugi nicim izavan pobjedu posvecuje hrvatskim braniteljima, dok jadnicak vaha, jedini iskren, vjerovatno i danas place na svakom koraku u mostaru.
ova trojica su slika i prilika generalnog stanja. Bosnjo naguzen od obe strane, trebao da bude istrebljen i opet jedini vjeruje u suzivot i pomirenje.
A vidite decki ,kaj da vam velim Bosne je bilo,Bosne ima,i Bosne Ce biti.
Kad vi budete odbacili hrvatske zastave tada Ce i ovi ovamo Turske i mirna Bosna.
Sellam braco Livnjaci,Mostarci,Listicani,Ljubusaci,Viteza i.
Hallalite ako sam koga zaboravio.
Kad vi budete odbacili hrvatske zastave tada Ce i ovi ovamo Turske i mirna Bosna.
Sellam braco Livnjaci,Mostarci,Listicani,Ljubusaci,Viteza i.
Hallalite ako sam koga zaboravio.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Pa Engleska je **** trećinu svijeta, Belgija držala crnčad u zološkom, Francsuka **** Afriku i Arapski svijet (jes da njima nije ni trebalo poticajaElddar je napisao/la:Progooglaj ako ne znaš, susjedna Hrvatska je izvršila agresiju na BiH. Engleska nije. Šta nije jasno? Hoćeš mi ti reći za koga da navijam?Popaj78 je napisao/la:Vidim nekima je bliza engleska od hrvatske15godisnjaci koji rata nisu ni vidjeli ali stalno bacaju neke suplje nacionalisticke

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Za BosnuPenaltiky je napisao/la:Pa Engleska je **** trećinu svijeta, Belgija držala crnčad u zološkom, Francsuka **** Afriku i Arapski svijet (jes da njima nije ni trebalo poticajaElddar je napisao/la:Progooglaj ako ne znaš, susjedna Hrvatska je izvršila agresiju na BiH. Engleska nije. Šta nije jasno? Hoćeš mi ti reći za koga da navijam?Popaj78 je napisao/la:Vidim nekima je bliza engleska od hrvatske15godisnjaci koji rata nisu ni vidjeli ali stalno bacaju neke suplje nacionalisticke
) i za kog sad da navijam?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mislim u polufinaluMortemHz je napisao/la:Za BosnuPenaltiky je napisao/la:Pa Engleska je **** trećinu svijeta, Belgija držala crnčad u zološkom, Francsuka **** Afriku i Arapski svijet (jes da njima nije ni trebalo poticajaElddar je napisao/la: Progooglaj ako ne znaš, susjedna Hrvatska je izvršila agresiju na BiH. Engleska nije. Šta nije jasno? Hoćeš mi ti reći za koga da navijam?) i za kog sad da navijam?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam ba 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Penaltiky je napisao/la: Mislim u polufinalu
Pa ne moraš ni za koga. Niko te ne tjera puškom, ko agresori

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Navijam za susjede, volim ja tamo otić. Tako ti ja gledam to, kad navijam za Hrvatsku to je zbog raje iz Hrvatske ne zbog ustaša ko krm... mislim Mario što ga prenese. Isto za Srbiju kad navijam navijam zbog ekipe iz Begeja a ne zbog četnika ko DanteDerdiyok je napisao/la:Pa ne moraš ni za koga. Niko te ne tjera puškom, ko agresoriPenaltiky je napisao/la: Mislim u polufinalu

https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /180708018
Ljudina
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 08 jul 2018, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.
LogicnoDerdiyok je napisao/la:Penaltiky je napisao/la: Mislim u polufinalu
Pa ne moraš ni za koga. Niko te ne tjera puškom, ko agresori

**** se meni koga je Engleska kolonizirala,ja znam ko je mene pokusao"kolonalizirati"

Mazohizam je navijati srcem za zemlju koja je pokusala unistiti tvoju i koja i dalje ne postuje i da moze sutra bi "ukinula "Bosnu i sad kao sramota je ne navijati za takve.Ok odgledati dobru tekmu pa imati i neke male simpatije al sada nesto podrzavati i navijati i napadati druge koji ne navijaju.
Bgm to je za mene mazohizam.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 jul 2018, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
Kad stigneš navijati za BiH ?Penaltiky je napisao/la:Navijam za susjede, volim ja tamo otić. Tako ti ja gledam to, kad navijam za Hrvatsku to je zbog raje iz Hrvatske ne zbog ustaša ko krm... mislim Mario što ga prenese. Isto za Srbiju kad navijam navijam zbog ekipe iz Begeja a ne zbog četnika ko DanteDerdiyok je napisao/la:Pa ne moraš ni za koga. Niko te ne tjera puškom, ko agresoriPenaltiky je napisao/la: Mislim u polufinalu
Počeo si ko Lillard, međutim ti si fejk, blijeda kopija.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Igramo na svakom EP, SP u fudbalu, košarci i rukometu i odigramo dosta utakmica pa ti je pitanje na mjestu.Derdiyok je napisao/la: Kad stigneš navijati za BiH ?
Za koga bi navijao da su se susreli Hrvatska i Srbija?Penaltiky je napisao/la:Igramo na svakom EP, SP u fudbalu, košarci i rukometu i odigramo dosta utakmica pa ti je pitanje na mjestu.Derdiyok je napisao/la: Kad stigneš navijati za BiH ?
Ništa sjedeća odbojka?
Zadnja izmjena: Derdiyok, dana/u 08 jul 2018, 10:02, ukupno mijenjano 1 put.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Hrvate, bolje me ugoste, a i nisu SrbiDerdiyok je napisao/la:Za koga bi navijao da su se susreli Hrvatska i Srbija?Penaltiky je napisao/la:Igramo na svakom EP, SP u fudbalu, košarci i rukometu i odigramo dosta utakmica pa ti je pitanje na mjestu.Derdiyok je napisao/la: Kad stigneš navijati za BiH ?
Ništa sjedeća odbojka?

Neka mi neko da jedan jedini razlog zašto bih ja to morao navijati za Hrvatsku?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Je li jadno navijati svaku utakmicu protiv Brazila, Portugala, Spanije...?
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Sve dok @avenija navija protiv nas ja ne brinemPopaj78 je napisao/la:Nije niko reko da moras za njih nego je jadno da svaku utakmicu navijas protivRokoko87 je napisao/la:Neka mi neko da jedan jedini razlog zašto bih ja to morao navijati za Hrvatsku?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.