Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - Kina 2019
A sta je s Bogutom i kineskom publikom,svaki put kad je primao loptu citava dvorana podize glas 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- Barbarossa
- Kontakt:
Od 1994 niko nije imao tripl dabl na mundo basketu , čudno
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
nije okinvincible1921 je napisao/la:Pa dobro eto dao je 10 i to je ok tebi ? Ja ga ne crnim al kazem da je ovo bruka sto je igrao.filip13 je napisao/la:aha,ti si htio da malo omalovazis walkera pa si se malo posluzio dezinformacijama,ok
Niko ne spori nj duncanovu velicinu al onu olimpijadu ga ponizavali ljudi pogotovo argentinici
znaš li koji je prosjek poena na olimpijadi 1992. imao jordan?
14,9
po FIBA pravilima se igra 8 minuta manje,posve je normalno i da su prosjeci minuta manji pa i poena
- invincible1921
- Kontakt:
Jes al u ekipi sa Hof igracima gdje je bilo jos 10 igraca za kojeg ne znas koji.je bolji od kojeg i gdje su gazili sve sa 40 razlike pa nije ni bilo potrebe da vise ubacuje..krmba nije prevaga ni.u jednom trentku na terenu...bar ono sto sam ja gledo i to u situaciji lad su se.konstantno mucili i na kraju ispalifilip13 je napisao/la:nije okinvincible1921 je napisao/la:Pa dobro eto dao je 10 i to je ok tebi ? Ja ga ne crnim al kazem da je ovo bruka sto je igrao.filip13 je napisao/la:aha,ti si htio da malo omalovazis walkera pa si se malo posluzio dezinformacijama,ok
Niko ne spori nj duncanovu velicinu al onu olimpijadu ga ponizavali ljudi pogotovo argentinici
znaš li koji je prosjek poena na olimpijadi 1992. imao jordan?
14,9
po FIBA pravilima se igra 8 minuta manje,posve je normalno i da su prosjeci minuta manji pa i poena
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 11 sep 2019, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
branimir85 je napisao/la:A sta je s Bogutom i kineskom publikom,svaki put kad je primao loptu citava dvorana podize glas
komentator na sk je spominjao nesto oko neke cini mi se kineske plivačice i bogutovog komentara a vezano za nju
Barbarossa je napisao/la:Od 1994 niko nije imao tripl dabl na mundo basketu , čudno
tad je kukoč to ostvario?
-
- Kontakt:
Koliko je Durant imao u prosjeku 2010?
Kawhi neće igrati na OI, nije on za ove internacionalne košarke.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- Barbarossa
- Kontakt:
22,8 PPG 6,1 skok na nekih 60% efikasnostiTonySosa je napisao/la:Koliko je Durant imao u prosjeku 2010?
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Navijamo za ovo vaneuropske repke normalno 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Gaucosi ili spanci da osvoje.Antipaticni francuzi ne,prema australiji ravnodusan
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Aus-Arg finale ako ima boga
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- legenda reala
- Kontakt:
Bog ne voli sirotinju 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Svi pljuju kembu a niko middletona.Nba all-star na poziciji krila poznat po sutu na 8 ppg na 38% suta.Mozda i najveci flop turnira
#Punoljetstvo
Zar je i taj pokemon All-starBosniaBoston je napisao/la:Svi pljuju kembu a niko middletona.Nba all-star na poziciji krila poznat po sutu na 8 ppg na 38% suta.Mozda i najveci flop turnira

- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobro nemojmo sad bit previse nostalgicnilet3 je napisao/la:Zar je i taj pokemon All-starBosniaBoston je napisao/la:Svi pljuju kembu a niko middletona.Nba all-star na poziciji krila poznat po sutu na 8 ppg na 38% suta.Mozda i najveci flop turniraBože, na šta je sve to spalo
nekad su na All-staru igrali ozbiljni igraci, svjetskog renomea.
I taj All star je pao qrcu za uši.

#Punoljetstvo
Cetiri najbolja igraca na turniru ce igrati polufinale.
Campazzo
Fournier
Rubio
Mills

Campazzo
Fournier
Rubio
Mills

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Fournier bi ku.rcu sviro da Gobert nije pojeo Amere u reketu. Lijepa volume scorer rola Evana i to je to, Gobert neupitno broj 1 kod Francuza.
Campazzo je igracina za pola ovih nba balvana
Facundo Campazzo je Magic Johnson za Walkera ili Smarta.MElloo je napisao/la:Campazzo je igracina za pola ovih nba balvana
Što i nije teško, ako cemo realno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.